• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Къде да бъде темата за партия "Възраждане"?

Започната отъ Panzerfaust, 12 Юни 2025, 10:31:52

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Да преместим ли темата за партия "Възраждане" от раздел "България" в раздел "Антинационализъм"?

Да
4 (100%)
Не
0 (0%)
Нямам мнение по въпроса
0 (0%)

Общ брой гласове: 4

Гласуването приключено: 20 Юни 2025, 16:03:49

Panzerfaust

Темата за партия "Възраждане" не е в раздел "Български националисти" неслучайно - защото те не са такива, поне не и български. С всички свинщини, които творят от години и особено след войната в Украйна, когато ги активираха до краен предел руските им господари, си мисля, че нямат място и в раздел "България". Тяхното място за мен е само едно - в раздел "Антинационалисти", защото това е по същество антибългарска паплач.
Гласувайте! Нека видим как мисли форумът...

Hatshepsut

Съгласен съм по принцип с преместването на темата, на гласуването в анкетата обаче трябва да се зададе краен срок, да кажем до 20 юни.
Agree Agree x 1 View List

Panzerfaust

Death angel

Аз мисля, че мястото им е в общата част на подфорума "Българофобия", защото те не са конкретно срещу българския национализъм, а като цяло са против интересите на България и работят за чужда държава.
Не падай духом, където ти падне !

Panzerfaust

Цитатъ на: Death angel - 12 Юни 2025, 22:16:19Аз мисля, че мястото им е в общата част на подфорума "Българофобия", защото те не са конкретно срещу българския национализъм, а като цяло са против интересите на България и работят за чужда държава.
Да, това също напълно им приляга. Бях се замислил и за тази опция, но не исках да разводнявам отговорите ЗА преместване. Освен това, като болшевишки отрепки, им спуснаха да говорят за "денацификация", а точно с обвинения за пронацизъм комунистите се разправиха с българските националисти след 1945 г. Т.е. те са българофоби, но и български антинационалисти.

FELDMARSCHALL

Пишем 5 човека тук, и не виждам разногласие, че нямат място в раздела на българските националисти. :whistle:

Hatshepsut

Цитатъ на: FELDMARSCHALL - 13 Юни 2025, 07:41:01Пишем 5 човека тук, и не виждам разногласие, че нямат място в раздела на българските националисти. :whistle:

Темата за партия Възраждане отдавна не е в раздела "Български националисти", в момента е в раздел "България", но ще бъде преместена след няколко дни в друг раздел - "Анти национализъм", който е под-раздел на раздела "Българофобия" (ако резултатите от гласуването в анкетата са в тази посока).

Валентин

"Възраждане" нямат нищо общо с българския национализъм - нито като послания, нито като действия. Дори по отношение на ключова тема за българските националисти - темата за Македония и за българските общности в чужбина - Копейкин и сие почти не се обаждат или ако го правят, то е с цел някакви временни дивиденти за Костадинов и партийката му. "Възраждане" си е чиста проба платен руски проект и заради това мястото й във форума е в раздел "Антинационализъм".

Panzerfaust

За да сме честни, трябва да споменем, че едно време (около 2013 г.) Копейкин имаше хубави неща за Македония. Също така, имаше постове в които осъжда чуждите (руските) знамена на Шипка и комунистическите символи. Продаде се мършата или просто е мимикрирал. Казвам последното, защото е от комунистическо семейство, това винаги се проявява. Болен също е от такова.

Hatshepsut

Гласуването в анкетата приключи, резултатът е категоричен: темата за партия Възраждане е преместена в раздела "Анти национализъм".