• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Луковмаршъ 2024

Започната отъ Hatshepsut, 08 Яну 2024, 07:48:48

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Добавени събития

Panzerfaust

Цитатъ на: Пешо - 23 Фев 2024, 14:16:24Понеже съм много малък и не мога да се ориентирам доста добре в историята на БНС, може ли да споделиш твое мнение за поста на Расате във Фейсбук, който качих тук?
Ами по-скоро се придържам към мнението на Авитохол_165 по-горе.

За мен Расате е роден лидер, докато след него БНС нямат нито едно сериозно запомнящо се лице. Кой крив, кой прав в техните крамоли не се наемам да кажа, защото не съм навътре в кухнята, чувал съм само разни слухове, но слуховете често подвеждат.

FELDMARSCHALL

Мен ме е яд само, че дори когато се организира Луковмарш, започват да се плюят едни други и да се делят, типично по български. А не бива да е така, без значение от личностните конфликти между Расате и другите от сегашното БНС. Поне за марша трябва да са единни и да са заедно на шествието.

Пешо

Видео на Хелзински комитет за историята на СБНЛ и Луковмарш
Funny Funny x 2 View List

Panzerfaust

Николай Поппетров е гадна комунистическа мърша!

FELDMARSCHALL

Дано умре скоро тая соросоидна гад... :judge:

Пешо

Доводите на всички историци, квалифициращи СБНЛ като фашистка организация, са едни и същи (с уговорката, че не изгледах цялото видео :) ). Този прословут вестник "Мощ" на пловдивските легионери, който се зовял като вестник за фашистка мисъл. И тук не можем да ги упрекнем, защото той наистина се е казвал така. Работата е там, че те не споменават платформата на легиона в Пловдив - "Хан Омуртаг", а тя може пък да се различава и дори да се разграничава от въпросния вестник. Нещо повече, не се дават доводи за връзка между изданието и неговите развити тези, и позициите на организацията като цяло (включително някои от изданията на Главното водачество като това, което качих тук). Аз лично не мога да говоря много, защото не съм чел нито платформата, нито вестника. Корицата на платформата мисля, че е публикувана тук и ако не се лъжа, е обсъждана на лекцията на Звездомир Андронов за историята на СБНЛ преди две години. Толкова от мен. Скоро ще кача тук две брошурки от библиотека "Легионер", а именно - "С възгласа за България" и "Кои сме ние, легионерите". Днес дойдоха. Очаквайте ги! :smile-1:

Пешо

Цитатъ на: Panzerfaust - 19 Дек 2024, 01:59:55Николай Поппетров е гадна комунистическа мърша!
В едно предаване на СКАТ каза, че не е комунист, ама знае ли го човек.
Funny Funny x 1 View List

Пешо

Цитатъ на: Panzerfaust - 19 Дек 2024, 01:59:55Николай Поппетров е гадна комунистическа мърша!

Защо мислиш така?

Пешо

Цитатъ на: Авитохол_165 - 23 Фев 2024, 16:57:18Расате си беше натирен от БНС.
Партията БНС-НД няма нищо общо с познатата ни организация БНС, освен случайното съвпадение на имената. Това е партия, създадена в началото на 90-те, оглавяваше се от едни възрастни хорица, които позволяваха (срещу някой лев, предполагам) на Расате да я използва, за да участва на избори.
Факт е обаче, че след изгонването на Расате, новите водачи не развиха БНС особено удачно и организацията западна.

Колко хора са членували в БНС преди да изгонят Расате? Колко беше развита организацията?

Panzerfaust

Цитатъ на: Пешо - 19 Дек 2024, 20:17:59Защо мислиш така?
Сигурно защото застъпва такива тези. Гледай го в "История.бг". А какво казва няма значение. То и Костя Копейкин казва, че не е комунист, а дори и че не е русофил.

Пешо

Цитатъ на: Panzerfaust - 20 Дек 2024, 10:28:41Сигурно защото застъпва такива тези. Гледай го в "История.бг". А какво казва няма значение. То и Костя Копейкин казва, че не е комунист, а дори и че не е русофил.

Имаш право.

Similar topics (5)

199

Отговори: 2
Прегледи: 1459

2376

Започната отъ Hatshepsut

Отговори: 13
Прегледи: 768

1307

Започната отъ Hatshepsut

Отговори: 26