• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Ш

Боян Станков - Расате

Започната отъ Шишман, 22 Окт 2019, 17:46:47

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Шишман

Оказа се че още има съратници. Мислех че никой вече не се интересува от него. Според мене няма вече и врагове, просто остана в миналото. Желая му всичко добро.

Истински командос.

Panzerfaust

Е, всеки човек има съратници. Не знам защо се отказа от политиката. Според мен имаше качества за политик.

Шишман

Цитатъ на: Panzerfaust - 22 Окт 2019, 19:06:04Е, всеки човек има съратници. Не знам защо се отказа от политиката. Според мен имаше качества за политик.
Почти не му бяха останали след, като го махнаха от БНС. Имаше доста добри качества на организатор, за политик обаче не става според мене. Прекалено беше краен и устроен по западен образец, което у нас никак не се харесва.

Шишман

Ето му профила в фейбук:

https://www.facebook.com/b.rassate

Сега разследва смъртта на някакво момче в ДАНС. Явно е много важен, щом му се отчитат.
29 януари в 20:08 ч.

Здравейте всички, които не спите и мислите с главите си!
Преди малко (17:10 часа) приключи срещата ми в ДАНС...

Честно казано дори и в най-смелите си фантазии не съм си и помислял, че тези хора могат да са толкова нагли?! ...

Hatshepsut

Група, предвождана от Боян Расате, е нахлула и изпотрошила ЛГБТИ център

Около 10-тина души, предвождани от Боян Расате, са нахлули в събота, 30 октомври около 17 ч. в Rainbow Hub, общностният ЛГБТИ център, намиращ се на бул. "Дондуков" в столицата. Расате е кандидат за президент на България за предстоящите избори. Той е създател на крайнодясната неформална организация Български национален съюз (официално регистрирана като "Български национален съюз - Еделвайс"), оттегли се от ръководството й през 2010 г.

Групата от мъже и жени за минути изпочупват пространството, крещейки "Викнете полиция". Те удрят в лицето и едно от намиращите се там момичета - Глория Филипова, по време на провеждащото се събитие. Нейният лаптоп е счупен.

За това съобщиха пред "Дневник" от фондация "Глас", която се занимава със защита на ЛГБТИ хора. Провеждащото се събитие е било по проблеми на трансджендър хората. То е прекъснато. Полицията се е отзовала половин час след подаването на сигнала.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/10/30/4272635_grupa_predvojdana_ot_boian_rasate_e_nahlula_i/

Шишман

Търсят популярност и ги вършат какви ли не.

Hatshepsut

Боян Расате отива на съд за нападението в ,,Рейнбоу Хъб"

Задържаха Боян Расате

Боян Станков /Боян Расате/ отива на съд за хулиганство и телесна повреда по хулигански подбуди, съобщи прокуратурата.

Според събраните по делото доказателства на 30 октомври около 17:30 часа Расате, заедно с група мъже и жени, неустановени по делото, нахлули в офис на Фондация ,,Р. Ц. Б." на бул. ,,Княз Ал. Дондуков" в гр. София, където била организирана среща на тема ,,Помощ на транссескуални лица". Той нанесъл удар с ръка в лицето на намираща се в офиса жена. Събаряли рафтове, чупили вещи, пръскали със спрейове стени и бюра. След това обвиняемият Расате и неустановените нападатели напуснали офиса на Фондацията.

Наблюдаващият прокурор е преценил, че хулиганството, за което на Боян Станков е повдигнато обвинение, по своето съдържание се отличава с изключителна дързост.

Расате в съда: Не се признавам за виновен

Разследването е започнато в 05 РУ-СДВР под надзора на Софийска районна прокуратура и впоследствие е изпратено по компетентност на СГП с оглед на това, че Расате е бил независим кандидат за президент в изборите, насрочени за 14 ноември.

След разрешение на Централната избирателна комисия, на Расате е повдигнато обвинение.

В хода на разследването е извършен оглед на местопроизшествието, иззети са следи, приобщени са веществени доказателства, разпитани са множество свидетели и са извършени няколко разпознавания. Изготвени са две компютърно-технически експертизи, както и съдебно-медицинска и оценителна експертизи, приложени са и редица други писмени доказателствени материали.

Обвиняемият е български гражданин, с висше образование, неосъждан, се казва още в съобщението на прокуратурата. Той е пуснат под гаранция от пет хиляди лева.

Предстои насрочване на разпоредително заседание по делото от Софийски градски съд.

Разследването продължава по отношение на неустановените по делото мъже и жени.

https://dariknews.bg/regioni/sofiia/boian-rasate-otiva-na-syd-za-napadenieto-v-rejnbou-hyb-2296914

Hatshepsut

Статус на Боян Расате във фейсбук, 18 март 2022г.:

ПО КАКВО СИ ПРИЛИЧАТ РУСИЯ И СЪРБИЯ?

1. На война убиват предимно цивилни - жени, деца и старци!
2. Измъчват и убиват военнопленниците!
3. Заграбват чужди земи, след което провеждат геноцид!
4. Водят се православни християни, но в армиите им служат мюсюлмани и всякакви други, които са поощрявани да убиват християнското население на противника!
5. Мразят България, защото тя се явява пречка за тях в овладяването на Балканите!
6. Подкрепят македонските сепаратисти - политически и финансово!
7. Измислят сърцераздирателни истории за дяволи-нацисти, които горят хора и разпарят коремите на бременни жени!
8. Агитират за славянско единство и активират свои платени предатели в съседните страни.
9. Мразят национализма, защото господстват над мултикултурни общества, но се представят пред своите като патриоти!
10. Финансират комунисти и комунистически движения, защото самите те са такива!
11. Управниците им винаги са били психично болни психопати!
12. Подтискат чрез страх и терор собственото си население, за да го държат в подчинение!
13. Говорят за мир и международна солидарност, но са виновници за най-страшните военни конфликти, които човечеството е преживяло!

Шишман

Организацията създадена от Расате предполагам е трябвало да бъде по подобие на украинските Азов, Десен сектор, Айдар и т.н. Само че номера не мина в България.

Hatshepsut

Чест прави на Боян Расате неговата позиция за войната в Украйна - единствен той от националистическите лидери осъжда категорично руската агресия и изцяло подкрепя Украйна. Дори си е сложил украинското знаме на фейсбук-профила, което аз самият не бих направил, въпреки че също съм на страната на Украйна:

Аз очаквах и останалите националистически лидери да имат подобна позиция, но съм меко казано разочарован  :sad:
Те или са изцяло на руска страна, или го правят по-прикрито, разтягайки локуми за ненамеса или неутралитет, тоест за снишаване. По-специално ще спомена позицията на лидерите на ВМРО-БНД, която е почти същата като на Копейкин  :devil:  Ето защо, на предстоящите избори най-вероятно няма да гласувам за тях  :judge:
Agree Agree x 1 View List

Panzerfaust

По същият начин мога да отлича Петър Низамов - Перата. Неговите позиции съвпадат с моите.

Шишман

Боян Расате една от многото американски разработки. Само дето опитите му да създаде батальон АЗОВ в България се провалиха  безславно.
Funny Funny x 2 View List

Hatshepsut

Клип на Боян Расате:

Бузлуджа - летящият извънземен клозет

Пешо

Някой може ли да обясни защо Расате се е отцепил от БНС и си е направил негова партия?

Авитохол_165

Не се е отцепил, беше натирен от БНС. Да се има предвид, че партията БНС-НД, с която той се явява на избори, няма нищо общо с познатото на всички БНС, чийто лидер беше той преди. Просто съвпадение в имената. Тази куха партийка, на практика просто една регистрация, е създадена някъде в началото на 90-те и Расате я използва сега заради името да заблуждава хората.
Иначе е забавен напоследък, как покрай войната в Украйна, го раздава русофоб и антикомунист. Все едно не беше вчера времето, когато беше дружка с Миленин и заедно пледираха за обединение между крайно левите и крайно десните.
Informative Informative x 1 View List

Пешо

Цитатъ на: Авитохол_165 - 03 Ное 2022, 19:50:24Не се е отцепил, беше натирен от БНС. Да се има предвид, че партията БНС-НД, с която той се явява на избори, няма нищо общо с познатото на всички БНС, чийто лидер беше той преди. Просто съвпадение в имената. Тази куха партийка, на практика просто една регистрация, е създадена някъде в началото на 90-те и Расате я използва сега заради името да заблуждава хората.
Иначе е забавен напоследък, как покрай войната в Украйна, го раздава русофоб и антикомунист. Все едно не беше вчера времето, когато беше дружка с Миленин и заедно пледираха за обединение между крайно левите и крайно десните.

Кой я е регистрирал тази партия (БНС-НД)? Отцепил се е сам поради идейни различия или междуособици?