• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

16 September 2019, 12:12:25

Login with username, password and session length

Theme Selector





Members
  • Total Members: 47
  • Latest: tzviata
Stats
  • Total Posts: 10042
  • Total Topics: 1154
  • Online Today: 36
  • Online Ever: 296
  • (29 July 2019, 04:32:47)
Users Online
Users: 1
Guests: 27
Total: 28

Цигански изстъпления на Задушница

Started by Hatshepsut, 04 November 2018, 19:33:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hatshepsut

Орди нагли цигани се изгавриха с мъртвите и опечалените им близки навръх Задушница


В мрежата ври и кипи заради гнусната постъпка на тумба нагли и изгладнели цигани, които без капчица свян грабят храна от гробището. На днешната Архангелова Задушница стотици хиляди българи  почетоха паметта на починалите си близки. Оставената по гробовете храна притегли като магнит изгладнелите роми. ,,Днес на Задушница 03.11.2018! Не е в София, а в друг български град, но това е без значение, извод всеки да направи сам...", написа във Фейсбук групата ,,Забелязано в София" млада дама и постна скандален клип от гробищата. На кадрите се виждат десетки цигани, които като орки скачат от гроб на гроб и чевръсто прибират в торбите си храната, която е оставена за покойниците. Според читател на БЛИЦ, кадрите са заснети в Сливен.

Мургавите нападатели са от всякаква възраст, виждат се дори и малки дечица с ранички на гърба, водени за ръка от невръстните си майки.

,,Гадни долни имбецили и атеисти. Същото е и на Централни Софийски гробища. Днес оставих по две запалени свещи и по една цигара на два гроба и отивам на майка ми на гроба. След 30-тина минути се връщам и няма и помен ни от свещи, ни от цигари, нито от оставеното..........., и всичко това в 8.30 - 9.00 сутринта. Няма оправия", отбелязва с разочарование столичанка. ,,Баси хуните, отвратена съм, няма свян за тях..", Орки! Горките ни деца, ако останат тук в България!!!", гласят само малка част от коментарите под поста.


zadushnica

Подобно видео бе разпространено и от млад мъж от Монтана. ,,Предварително се извинявам за кадрите който не иска да не гледа но това което се случва не е нормално! Всеки един от нас е отишъл да почете родител, близък или приятел!

Всеки един от нас е отишъл там със скръб и тъга в очите а какво се случва обикаля голяма група от близката "махала" и се разпръсва из целия гробищен парк някой от тях дори дърпаха пликовете на възрастни жени който плачеха!!!

Това нормално ли е? Говорих със охранителните който също са млади момчета който казаха че се опитват да ги одържат от обяд и просто вече не успяват а ако не ги пуснат нощес чупят надгробните плочи!!! Съжалявам отново за грозните кадри 03.11.2018г. 15.00часа", пише той в коментара си към клипа.



Голяма част от фейсбук потребителите са категорични, че за да спрат тези и подобни безчинства, на които ставаме свидетели ежедневно, трябват действия, а не само думи.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/potresavashcho-v-blits-ordi-izgladneli-i-nagli-tsigani-se-izgavrikha-s-mrtvite-i-opechalenite-im-blizki-navrkh-zadushnitsa-snimkivideo_news637386.html