• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

05 August 2020, 08:22:37

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
11121 Posts

Шишман
2896 Posts

Panzerfaust
499 Posts

Лина
499 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 16701
  • Total Topics: 1276
  • Online Today: 42
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 22
Total: 22

Русофилски изцепки

Started by Лина, 14 May 2019, 11:32:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Лина

http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=4342.msg212415#msg212415

Преди няколко дена попаднах на едно предаване ,,Офанзива" на Канал 3


с гости Звездомир Андронов и Павел Иванов. Господин Андронов изобщо не се беше  подготвил подобаващо за това си участие, дано това му е за урок.
Не може да влизаш в дебат с хипергадина като Павел Иванов, който е или е бил лидер на съюза на комунистите в честен бой. Защо? Защото най – първо качество на крайния комунист е подлостта, лицемерието, простотията и  чуждопоклоничеството.


Павел Иванов каза много лъжи, но най – бруталната бе, че българските войски били избили 16 000 мирни жители по време на окупацията върху Кралство Югославия през 1941г. от германски, унгарски, италиански и български войски.
Това е абсолютна лъжа.
В това време върху окупираната територия воюват във истинска война партизаните на Тито и партизаните, които подкрепят крал Петър II, забягнал в Англия.
НО вижте, въпреки че монархът е в Англия Чърчил решава да подкрепи партизаните на Тито в тази братоубийствена война.
Във всички исторически източници се уточнява, че жертвите по време на окупацията от страна силите на Оста са убити най – вече от боеве между партизани – комунисти от една страна и лоялни на монарха от друга.
Според самите англичани повече от 50% т.е. над 8000 души са именно убити в тези междупартизански войни.
НО какво каза българския комунистически дебил – ,,българската войска е избила 16000 души и то мирно население."

Те това е русофилски изрод

генерал Жеков

Дори да допуснем,че се е случило такова нещо,то убитите са били сърби-славяни,избити като кучета,по расови съображения от Усташите и великата расова войска SS.Русофилските изроди никога няма да спрат с периодичните си лъжи и/или изродщини,както например известния като Костя Копейкин дегенерат и славянски интернационалист.В Youtube той е качил клип,в който призовава за събарянето на "окупационни" паметници,но не казва и 1 дума за стотиците наистина окупационни руски паметници,присъстващи във всеки български град.Дано неговата партия да бъде забранена,а той да бъде хвърлен в затвора,защото на всички ни писна този измислен "националист" да срами България и нашата нация.Да оставим настрана факта,че според расовите си черти този човек дори не е българин.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Лина

По принцип броя на жертвите е такъв, НО повече от половината са сърби избити от сърби - роялистите от една страна и сръбски партизани на подкрепяния от Сталин Тито,от друга. Помежду си са се избивали, а останалите 6-7 хил. е ясно кой ги е убил, но това е война остана и да няма жертви, етаги! Вина не може да бъде хвърлена върху българската армия щото така им е удобно на комунистите.
Ъъ кой е Костя Копейкин?

генерал Жеков

Това е "партизанското" име на смешника,председател на партия "Възраждане"-отлявлен славянски "мислител",интернационалист и българомразец.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Лина

А, аз в началото доста му симпатизирах. Даже за едни избори бях на крачка да се развихря и като нищо щях да му осигуря поне 10 хил. гласа имам измислена система как може да стане това без никви пари, разбира се. При мен системите винаги работят, но това би ми коствало страшно много усилия и по тази причина реших да изчакам, да не съжалявам после както след Атака.
Жалко че има такъв прякор, още по-жалко ако го заслужава.
Защото все още му признавам едно нещо – той е много образован, начетен, умен човек е.

генерал Жеков

Заслужава го,разбира се.Той освен,че мина през n партии,се подложи пръв на руските служби и със собствения си "проект" + добра дума от силните хора,реши че може да прави каквото си поиска.Е,да,ама не.Сега с този негов клип,в които бълнува за Народен съд,като нищо може да получи едни дълги години зад решетки,което вероятно ще е единственото полезно нещо за нацията ни,което да му е по силите.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Лина

Бащата на Филип Киркоров оправда съветските репресии у насСкандал избухна между България и Русия заради изложба, посветена на освобождаването на Европа от нацизма. Във войната от словесни атаки се намеси и бащата на музиканта Филип Киркоров - Бедрос Киркоров. В своето изказване народният артист на Русия и България оправда репресиите на съветската власт.

"България беше социалистическа страна и бе освободена благодарение на съветската армия, казва Бедрос Киркоров, цитиран от канала в Телеграм "Подем", съобщават от агенция "Фокус". - А сега се надига вълна, че уж някой я е окупирал и донесъл репресии. Да, ние донесохме репресии, но съдихме българските фашисти, които душиха партизанското движение в България. Съдихме ги с народен съд и ги разстреляхме. Аз се борих срещу фашизма и ще се боря до края".

https://www.marica.bg/bashtata-na-filip-kirkorov-opravda-syvetskite-represii-u-nas-Article-231553.html

Човек като има муцуна на изрод това никога не е случайно, бащата на известен проститут е по-доброто определение от ,,народен артист". Единствената роля, която е играел този циганин е на евтина и мързелива  проститутка на държавна издръжка.
На такъв ,,артист" как да не му хареса крадливата партизанщина, как да не му хареса мързеливия комунизъм, как да не му хареса корумпирана, но щедра към предатели като него Русия, как?

Дори децата вече знаят, че никакви нацисти не сте избили, а само българи, чиито пари сте искали да откраднете, да откраднете всичко, което е имало Царство България и ако може да унищожите всичко постигнато до 1944г.