• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

17 October 2019, 08:56:48

Login with username, password and session length

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 10446
  • Total Topics: 1167
  • Online Today: 29
  • Online Ever: 296
  • (29 July 2019, 04:32:47)
Users Online
Users: 0
Guests: 9
Total: 9

Национално движение „Лъв“

Started by Hatshepsut, 12 April 2019, 13:51:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hatshepsut

Национално движение ,,Лъв"


https://ndlev.org/

Национално движение ,,Лъв" е основано на 21.06.2018 година като организация с нестопанска цел, поставяща си за цел политическа просвета сред българския народ. Ние сме обикновени хора, успешни професионалисти и честни граждани, на които им е омръзнал изборът между това да търпят разсипното управление и несправедливостите в собствената им родина и да живеят сред чужди хора, далеч от семейство и приятели. В движението преобладават младите и образовани хора, но това което наистина ни отличава е, че нашите членове вярват, че имат дълг към България, към миналите и бъдещите поколения на българския народ, и желаят да изпълнят този дълг сега, като жертват личното си време и средства. Ние, като българи, не желаем някой друг да свърши нашата работа и не вярваме на обещанията на политическата клика у нас. Само политическа сила, зачената и родена сред обикновения български народ, може да извърши необходимите драстични промени на българското общество и държава. Всички останали опити очевидно вече се провалиха и само безнадеждните наивници могат да вярват, че политическата мафия у нас е способна да се поправи.

Ние считаме, че българският народ днес се намира в преломен момент от своето съществуване и от управлението на България през следващото десетилетие зависи не просто икономическото положение у нас, а на карта е заложено самото съществуване на българската нация. Въпреки тежкото положение, в което се намираме днес, ние не признаваме пораженческото мислене и вярваме, че упоритата борба се отплаща рано или късно. Никога не е късно да направиш нещо за народа си!

Национално движение "Лъв" е ново и уникално явление на политическата сцена в България, поради простият факт, че ние не сме креатура на никого и това може да се види много лесно от всеки човек. Ние сме това, от което най-много се страхуват грабителите на България - самоорганизирани българи. И имат от какво да се страхуват! В предългата си история, от най-древни до най-нови времена, винаги когато българи са били единни и организирани, те са постигали смайващи и неоспорими успехи във всичко, с което са се захващали. Остава ни просто да го направим още един път.


Верую

1. Ние вярваме, че имаме дълг към България и към българския народ. Така както стотиците хиляди българи преди нас са се борили, страдали, жертвали и умирали за да ни има и днес, така и ние сме длъжни да дадем всичко от себе си за тези след нас.

2. Ние вярваме, че общото благо е по-важното от личното и, когато хората са единни и работят заедно постигат неизмеримо повече, отколкото поотделно.

3. Ние вярваме, че България може да бъде държава от световен ранг и нашият народ има всички необходими предпоставки, за да постигне това. Правили сме го преди, ще го направим отново.

4. Ние вярваме, че българската държава днес се управлява от клика, съставена от едни и същи хора, без значение на тяхната партийна принадлежност. Тези хора са наследници и пряко творение на българската комунистическа партия с цел да се продължи диктатът върху българския народ, вместо да им се потърси сметка.

5. Ние вярваме, че начело на всяко общество трябва да бъдат хората, които служат на другите, които жертват своите лични цели в името на по-висшата кауза и които дават най-много от себе си за общността.

6. Ние вярваме, че справедливостта е най-важната функция на държавата. България не е нито бедна, нито малка, нито слаба, още по-малко обречена. Единственото, което липсва у нас е редът и законността, така че всеки да бъде на мястото си.

7. Ние вярваме, че нищо на този свят не идва даром и ние трябва да се борим неуморно за бъдещето на нашия народ. Съдбата ни е в собствените ни ръце и не можем да виним никого другиго за нашето малодушие, страхливост или безразличие. Ние сме единствените, които носим отговорност.

Да живее България!

Hatshepsut

Кой, как и защо управлява България

България има дълга и славна история, изпълнена с величие, чутовни подвизи, славни победи и уникални постижения. Наистина, българите можем заслужено да се гордеем с миналото си, каквото малко народи по света имат. Това, което сме дали на света през хилядолетията си, макар и позабравено в 21-ви век, ще остане като маяк за много бъдни поколения напред. Но всяка пъстра история има както върхове, така и спадове; както моменти на напредък, така и на упадък. Нашият народ не може да се оплаче от липсата и на двата вида. За съжаление, в историята на народите много често се наблюдава ефектът на "последния ход", при който голяма част от миналите достижения биват изтривани от последното поражение. Именно такава е и съдбата на съвременна България, особено в политически аспект.

През 1944-та година, Съюзът на съветските социалистически републики обявява война на неутралното във военен аспект (а от август месец същата година и в политически) Царство България. Червената армия нахлува на наша територия и окупира страната. С нейна помощ се извършва държавен преврат от страна на малобройната съветска агентура у нас наименована БКП, с което се дава началото на десетилетен чужд диктат над българския народ. Макар и формално да запазва името си, България се озовава фактически в третото робство в своята история.

Съветското иго не се отличава по нищо съществено от османското такова, освен по времевите мащаби и особеностите на епохата. Суверенитетът на държавата е предаден на чужда сила. Прякото управление над населението се одобрява от чужда власт, макар и формално да запазва своята автономия. Особено ако НРБ беше приета в Съветския съюз, политическата структура щеше да бъде на практика същата. Избивани и вкарвани в затвори са несъгласните с текущото състояние, независимо дали се наричат хайдути или горяни, или дали има формален ,,Народен съд" (под зоркото око на съветски комисари) или не. Забранявани са елементарни неща от бита и културата на българите с цел тяхното превъзпитание и превръщане в друга народност. В единия случай правото да се носи оръжие, да се язди кон, да се строи църква, а в другия - изобщо да се изповядва религия, да се слуша музика по собствено усмотрение, да се работи това, което искаш, и въобще дали да се работи. Трябва да се отбележи, разбира се, че в Османската империя не е било проблем да се изселиш извън пределите й, докато в "народните републики" обичайно има специално назначени охранители на границата (но пазят отвътре навън, защото движение в обратната посока не е особено често). Голямата разлика между двете окупации е тяхното времетраене. Турското робство трая близо 500 години, а съветското - по-малко от 50.

И все пак, българите издържаха петвековните мъки и страдания, но останаха тук, като дори населението ни се запази, а след Освобождението започна и да се завръща в родината си. След само 45 години съветска окупация, в първият възможен момент, когато границите се отвориха, българското население се евакуира с темпове, характерни за хуманитарна катастрофа. Демографски погледнато, България понася един от най-тежките си удари по време на комунистическото управление у нас. Раждаемостта спада драстично поради насилственото мобилизиране на жените в икономиката. За целият период на комунизма у нас, населението нараства с по-малко от една трета, докато след Освобождението българите се удвояват само за 25 години и почти се удвояват още веднъж за следващите 40 (докато Съветският съюз ни окупира). И това е въпреки колосалните жертви по време 4 войни, епидемии, най-тежката световна криза в историята и тъй нататък.

За наше огромно съжаление, този черен период в българската история не свършва с разпадането на СССР. Икономическата несъстоятелност на социалистическата икономика става абсолютно видима за всеки образован човек още през 70-те години на ХХ век. Става ясно, че социализмът може да съществува само като "икономика на грабежа", т.е. само ако окупира нови и нови страни, от които да краде богатства, дори при положение че руската територия е изключително богата на ресурси. За икономиката на НРБ не си струва дори да се говори, тъй като тя живееше от дотациите на Съветския съюз, докато щедро пилееше българския талант и труд (който се проявяваше дори и в тези условия!). При това положение, партийната клика начело на СССР ясно си даде сметка, че има две възможности - да упорства, докато икономически СССР не рухне до нивото на африканска държава (а тогава не се знае какво би станало с тях самите), или да се откаже от комунистическият експеримент и да даде възможност на страната да се развива по естествен път. Първият вариант не допадна на съветската върхушка, тъй като така просто се отлага неизбежното. Но и вторият вариант не бе съвсем удачен за тях, тъй като за тях може и да е било все едно каква е идеологията на страната, но далеч не бе все едно дали ще се наложи да се разделят с привилегированата си положение (или дори да платят за него). Затова бе създаден хибриден вариант - СССР ще бъде реформиран по западен образец, но партийният елит ще запази ключова роля в държавата, икономиката и обществото. Изпълнението на този план стана посредством похватите, в които комунистите са най-добри, а обикновените честни хора - най-неопитни, а именно - лъжата, измамата, задкулисните игри, нагласените постановки, подставените лица и най-вече системната пропаганда на неистини и изфабрикувани факти.

Този сценарий не остана патент на съветските другари, той беше приложен изключително успешно (дори по-успешно!) и у нас. Може да се каже, че резултатът надмина очакванията. След като разпадът на икономиката на Съветския блок беше неминуем и българската номенклатура получи заповед от Горбачов "Оправяйте се сами!", то същата номенклатура не губи нито ден и осъществи брилиятно сценария по свалянето на комунизма от власт, като постави на сцената представление, достойно за най-големите театри.

Какво направи българската комунистическа партия? От една страна, вкара страна във валутен дълг, парите от който бяха раздадени на доверени лица. От друга страна, приватизираха наужким предприятията у нас, изградени с робски труд от населението, като отново тези предприятия се озоваха в ръцете на хора от номенклатурата. Останалите държавни предприятия бяха силно дотирани от държавната хазна (т.е. от данъците на обикновения човек), като по този начин бяха източвани средства по още един начин. За завършек на плана си, комунистите организираха хиперинфлация, обирайки спестяванията, с което всички обикновени българи бяха оставени без лостове за икономическо въздействие, т.е. без ни най-малък капитал. По този начин, икономическата власт бе съсредоточена изцяло в ръцете на комунистическата върхушка.

В политически аспект, с помощта на добре подготвения апарат на тайните служби, пребоядисаната (но пак в червено) БКП чисто и просто създаде собствена си опозиция с цел да имитира демократичен процес. Чрез метода на "тоягата и моркова", а понякога и на "кинжала и отровата", политическият ландшафт у нас беше творческа самодейност на доскорошните строители на социалистическа България. Разбира се, както във всяко семейство има разпри, сърдити и недоволни, така и някои от тези новосъздадени лидери понякога се опитваха да водят собствена независима политика - от алчност, его или нещо друго. Е, тогава много бързо се организираха "активни мероприятия", както се наричат на жаргон в разузнавателните служби. Трябва да признаем, обаче, уменията на тези кукловоди. Ние сме единствената страна в света, в която бивш монарх се кълне върху републиканска конституция и става министър-председател. Но ние сме и единствените, при които този същият монарх, свален от власт и изгонен от страната си от болшевиките, при съставянето на правителството си, назначава децата на членове на комунистическата върхушка за министри, а след това се и коалира със социалистическа партията!

Лъвът ще се завърне!

https://ndlev.org/

Panzerfaust

Изключително добре, интелигентно и правдиво е описано всичко в горните редове! Напълно съм съгласен с тях.

Тъй като Национално движение "Лъв" е регистрирано като потребител във форума, ще е интересно да вземат участие и да коментират актуални и исторически събития, свързани с България.


Национално движение „ЛЪВ“

Здравейте!

Благодарим за представянето и топлото посрещане! Разбира се, че ще се включим с коментари по темите във форума. Все пак това е една от причините за нашата регистрация - да споделим вижданията си и да търсим съмишеленици, а вярваме че във вашия форум ще намерим такива.

Да живее България!

НД ,,Лъв"

генерал Жеков

Интересно движение.Има обаче няколко неясноти,относно които искам да ви попитам,за да стане по-ясно кактж за мен,така и за посетителите на форума.Първо,имате ли директни политически цели(участие в избори и т.н) и смятате ли,че днешните избори са честен и нормален начин за смяна на една власт?Второ,извън утопията за самодостатъчност,какво смятате за сегашните международни връзки на България и имат ли те алтернатива?Последният ми въпрос към вас е повече исторически и обществен,отколкото политически,но е важен-какво смятате за сегашната форма на управление,какво смятате за сегашната българска религия и какво е вашето мнение по отношение на Руската държава и един определен етнос в нея,като главни виновници за комунистическото робство?
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Национално движение „ЛЪВ“

Ще се опитам да отговоря максимално точно от гледна точка на нашето движение, но на места ще включа и мое лично мнение.
Първо, да - имаме конкретни политически цели, такива каквито може да има всяко политическо движение. Към момента не ни достигат човешки ресурси, така че да заявим реална такава цел, освен фактът че желаем да се регистрираме като политическа партия. Това, както знаете е доста сложна задача в Република България, но пък ако успеем да направим това ще имаме пълно основание за реална политическа заявка.
Доколко сегашната изборна система е "честен и реален начин за смяна на една власт"? На такъв въпрос, всяко политическо движение може да има само един отговор - това е единственият начин за смяна на властта. Всичко останало е противоконституционно и на практика престъпление. Моето лично мнение е, че независимо дали изборите у нас предоставят шанс за честна и реална смяна на курса на държавата, то преди всичко ние трябва да създадем база за това - а това значи политически (и не само) просветени хора - не 1-2-5, а много повече, които да представляват като минимум потенциална алтернатива. Националистите в България не са такава алтернатива към момента (изключая тия които вече са във властта). Всъщност в България няма алтернатива на властта в момента, която е заключена в спора между БСП-ГЕРБ (+ ДПС), което е всъщност БКП. Още по-личното ми мнение е (за което не съм убеден, обаче) е, че изборната ни система е достатъчно добра, така че да се възползваме от нея, стига да знаем какво правим и да опитаме.
Второ, международните отношение на България са сложно нещо. Принципът на нашата политика е "Добро е това, което е добро за България". Тъй като към момента отношението на Русия към България е като към колония, то ние не виждаме опция да завием в тази посока. Голяма част от политиката на България се определя от поклонници на Русия, икономиката се държи в не малка част от тях, парите на България изтичат към Русия, мафията е тяхна. Отделно в културно-историческата сфера, Русия просто се подиграва с нас, в не по-малка степен отколкото например македонистите. Разбира се, ако всичко това се промени - Русия е държава като всички останали, можем да работим с нея, стига да имаме полза. По отношение на другите геополитически субекти:
- Турция е единственият отчетлив враг, който България винаги е имала (ог 6 века) и който ще има, и независимо от конкретната политическа конюнктура, това не може да се промени, поради геополитически фактори
- НАТО към настоящия момент е неизбежно за нас, поради много фактори, поне докато ние не станем примерно 5 военна сила в света (което сами разбирате колко сложно би могло да се случи)
- ЕС, макар и проблемен съюз, до голяма степен няма алтернатива. Въпросът там е доколко ще можем да се еманципираме от бюрократите там и доколко можем да го променим отвътре, тъй като и там процесът не е статичен. Ако да сме в ЕС означава българската нация да изчезне, заместена от цигани, турци и емигранти, то няма да стоим там. Но много от глупостите на нашите политици те обичат да оправдават с това, че "Големият брат" го казва. Като например редуцирането на армията. Навремето твърдяха, че това се прави "заради НАТО". Глупости...
По отношение на третия въпрос, който всъщност се състои от 3 въпроса:
Сегашната форма на управление според нас не е оптимална, но докъде може да се подобрява е въпрос на обстановка и е до голяма степен извън програмата на движението. Моето лично мнение, което се споделя и от много от нашите привърженици, е че демокрацията в този си вид е абсолютно недоразумение. Впрочем това мнение се прокрадна и сред стандартните политически играчи (например Герджиков предложи образователен ценз). Въпросът за смяна на системата, обаче, е принципно грешен въпрос за една партия от наш тип. Когато можем да направим каквито и да е промени в тази система, то те за нас ще са без значение, защото вече ще сме успели и със сегашната система да се преборим. Това последното, също го анотирам като мое лично мнение.
Към сегашната българска религия ние нямаме отношение, тъй като това излиза извън каквито и да е политически идеи, които ние като организация защитаваме. Между нас има всякакви в тази връзка и ние не смятаме, че държавата има права да се намесва в това нещо.
За руската държава вече споменах. Аз лично имам добро отношение към руснаците. Те са пострадали дори повече от нас от комунистическото робство. Но към момента, Русия има негативно поведение към България и и като цяло това е положението в цялото модерна история.
За определеният етнос, предполагам че става дума за евреите. Ние като движение нямаме никакво отношение към евреите, така както нямаме отношение към почти никой народ по света - те могат да бъдат наши партньори, врагове или никакви. Единственото, което аз мога да кажа, е че ако успеем да направим България като Израел, то ще сме си изпълнили задачата. Още по-лично мнение е, че "еврейският въпрос" е отклоняване на внимането от реалните врагове, защото наистина много от комунистите в СССР са били евреи, но не всички евреи са комунисти. Още повече, с малки изключения, комунистическата мерзост в България е извършена от всичко друго, но не и от евреи или други конспиратори, а от типични тъпи, неуки хашлаци, като Тодор Живков например.