• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

08 May 2021, 13:50:30

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12748 Posts

Шишман
4936 Posts

Panzerfaust
792 Posts

Лина
710 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21090
  • Total Topics: 1331
  • Online Today: 120
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 48
Total: 49

Истинското лице на исляма

Started by Hatshepsut, 21 October 2018, 15:05:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hatshepsut

Мюсюлмански духовник показва как да се бият съпруги

Мюсюлмански духовник от Катар, страната – домакин на световното първенство по футбол през 2022 г., засне и публикува шокиращо видео ръководство за това как мъжете мюсюлмани трябва да бият съпругите си.

Видеоклипът показва Абд ал-Азиз ал-Хазрадж, който демонстрира как да ,,бъде наказана" жена в съответствие с ислямския закон. Той дори е качил кадрите в сайта за видео споделяне You Tube.

За демонстрациите във видеото той е използвал момче на училищна възраст, наречено Найеф, за да покаже върху него

как да се бие ,,от любов" – така жената може да почувства ,,силата на мъжа",

твърди духовникът.

Той казва, че някои жени се радват да са омъжени за ,,жестоки и силни съпрузи". Ал-Хазрадж обаче предупреждава: ,,Някои хора удрят по лицето... Това не е позволено".


A Qatari Man Teaches Muslims How To Beat Your Wife

В ръководството той казва: ,,Пророкът Мохамед...

Виж колко милостив е Ислямът. Пророкът забранява да се удря лицето.

Той забранява на мъжете да бият жените си по лицето. Пляскане по лицето, удряне в главата, разбиване на носа – всичко това е забранено. Биенето е за дисциплина".

Ал- Хазрадж започва урока с продължителност 3 минути и половина като казва, че боят трябва да бъде лек и безболезнен и че трябва да накара съпругата да усети мъжествеността и силата на съпруга си, както и собствената си женственост.

След това той демонстрира как да се бие съпруга върху Найеф, като го удря по раменете, хваща го и го разтърсва, и казва силно: ,,Казах ти да не напускаш къщата! Колко пъти трябва да ти кажа?"

Духовникът продължава: ,,Скъпи зрители, много хора – особено онези, които са женени – биха искали да знаят как да победят съпругата си.

Необходимо ли е да биете жена си? Трябва ли човек да бие жена си всеки ден? Не.

Първо, трябва да разберем, че мъжът е водач на къщата. Лидерът има власт, точно както мениджър на компанията. Ръководителят на къщата може да реши да дисциплинира жена си, за да може животът да продължи напред. Как съпругът бие жена си? Това трябва да е дисциплинарно биене от любов. Той я обича.

Но първо, той трябва да я увещава – с други думи, трябва да я посъветва. След това трябва да се въздържа от споделяне на леглото с нея. Ако всичко това не помогне, ние започваме биенето като последна инстанция. Това е безболезнен бой, който не оставя синини или причинява кървене. Боят, както току що показах върху Найеф, е истинското нежно биене в Исляма".

https://www.vesti.bg/sviat/miusiulmanski-duhovnik-pokazva-kak-da-se-biiat-syprugi-6094395

Шишман

08 October 2020, 13:58:56 #31 Last Edit: 09 October 2020, 07:37:10 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Irini Zikidis


"Радикалният ислям е заплаха за Европа. Докога Германия ще си мълчи? Ислямизмът във Франция стана самоуверен, нахален и арогантен и вече заплашва цяла Европа."

Ти да видиш. Или DW внезапно са били хакнати от кремълски хакери, или истината повече не може да бъде давена в лъжи, по начина по който либералите и техните продажни медии и инфлуенсъри, и обикновени полезни идиоти, удавиха Европа в кръвта на невинни жертви на ислямистки терор. Остава само г-жа Капка Тодорова да признае, че жените в Кьолн все пак са били насилени, а не "преджобвани с танцувални движения от гладни бежанци". Гьонсуратлъкът няма срам.

https://www.dw.com/

Шишман

     Иван Георгиев Грънчаров
 Това ще дойде и тук, ако продължаваме с полит-корекността. Ислям= Нацизъм. Защото и в двете идеологии , основната постановка е превъзходството на една общност , над други! Именно, поради това, ако Свободният свят иска да оцелее, трябва да ЗАБРАНИ ИСЛЯМА на своята територия! Независимо от последиците!   
Мюсюлманските родители поискаха премахване на свинското месо във всички училищни столови в Монреал и предградията му. Кметът на Дорвал, предградие на Монреал, отказа и изпрати нота до всички родители за да обясни защо.

"Мюсюлманите трябва да са наясно, че те трябва да адаптират към Канада и Квебек техните обичаи, традиции и техния начин на живот."

"Мюсюлманите трябва да осъзнаят, че те трябва да се интегрират и да се научат да живеят в Квебек. Те трябва да да променят начина си на живот, а не канадците, които така щедро ги посрещнаха."

"Също както и други народи, канадците не са готови да се откажат от своята идентичност и от тяхната култура."

"И най-накрая, те трябва да разберат, че в Канада (Квебек), с неговите юдео-християнски корени, коледни елхи, църкви и религиозни празници, религията трябва да остане личен въпрос. Община Дорвал има право да откаже всякакви отстъпки на исляма и шериата."

"За мюсюлманите, които не са съгласни със секуларизма и не се чувстват комфортно в Канада, има 57 прекрасни мюсюлмански страни в света, повечето от тях са слабо населени и са готови да ги приемат с отворени обятия според шериата.

"Ако сте напуснали страната си заради Канада, а не заради други мюсюлмански страни, това е, защото сте вярвали, че животът в Канада е по-хубав, отколкото някъде другаде. Ние няма да ви позволим да свалите Канада до нивото на тези 57 страни."

"Задайте си този въпрос – само веднъж:" Защо е по-добре тук, в Канада, отколкото там, откъдето сте дошли? "
"Столовата със свинското в менюто е част от отговора."

Ако сте дошли в Канада с идеята, че ще ни изместите с вашето плодовито разпространение и в крайна сметка ще превземете страната, ще трябва да си съберете багажа и да се върнете на мястото, откъдето сте дошли. Ние нямаме място за вас и вашата идеология.

Ако приемате ситуацията, останете. Ако не, тогава се гответе да си тръгнете."


______________________________________


Hatshepsut

Въпреки че звучи добре, това по-горе е фалшива новина, която отдавна циркулира из фейсбук. Освен това снимката не е от Канада, а от Белгия.
Доколкото знам, министър-председателя на Канада Трюдо е либераст и толераст и ходи на гей-парада, така че подобен разговор там едва ли е възможен.

Шишман

ИСЛЯМ И ЛИБЕРАЛИЗЪМ - ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ
Irini Zikidis

Chadwell Heath, североизточен Лондон, вчера.
Опресиран от белия патриархат, християнството и продажбата на свинско в Sainsbury's, млад мюсюлманин кърти кръст от катедрала посред бял ден. Никой не смее да се противопостави на устрема на младия мъж, превърнал се в икона за либералните среди само за няколко часа. Най-сетне дойде краят на омразната християнска религия, а радикализирани ислямисти и либерали ще плеснат с ръце и ще се прегърнат.


Лина

Самюел Пати беше убит в петък след като е бил обект на заплахи заради това, че е показал карикатури на пророка Мохамед по време на урок за свободата на словото. ,,Наш съгражданин беше убит днес, защото преподаваше, защото учеше децата за свободата на изразяване, за свободата да вярваш и да не вярваш", каза Еманюел Макрон в петък.


Самюел Пати, закланият учител, е 259-та жертва на вълната от атентати на джихадисти във Франция от 2015 г. насам, съобщи АФП. Тя започна с кървавото нападение през януари 2015 г. срещу редакцията на списанието ,,Шарли Ебдо" заради публикувани карикатури на Мохамед.

-------------

Нужно е да има една постоянна провокация и то масова по отношение на тази карикатура, за да изтръпнат най - после всички психично болни. Може би трябва да има ден, в който всички хора по света да носим фланелки със

тази тъпа карикатура, аз лично бих си я облякла. И да видим тогава какво ще направят прасетата.
Sad Sad x 1 View List

Шишман

Тука е малко объркано : Самюел Пати и тия от "Шарли Ебдо" са леви либерали. Както плюят исляма така оплюват и християнството и всичко нормално . Така че за такива не трябва да се жали.

Лина

Пълни глупости! Смятам, че в час на класа при тема ,,Свободата на словото" може да се покаже тази карикатура на децата!

Онези от ,,Шарли Ебдо" не ги споменавам от тях просто почва статистиката, не правя сравнение. По принцип мюсюлманите, които атакуваха редакцията и убиваха там нямат нищо общо с тези дето ,,провлачиха крак" след тях.

Шишман

balkreader

Франция губи войната с радикалния ислям

Отличен материал на руския политически наблюдател Дмитрий Добров за смехотворните напъни на Макарона да се справи с демографския бум сред мюсюлманското население във Франция и съответния мюсюлманския терор, което по неофициални данни вече налижава 20%.

Ето го заключителния извод на материала:

Какъв е изходът от тази борба? Имайки предвид, че ислямистите са убедени в правотата на делото си и са готови да вървят докрай, докато през това време мнозинството от "старите" (в смисъл коренните французи) изповядва философията на хедонизма, е загубило връзка с католическата църква и ражда малко деца, в идеологическия и демографски план това противостояние е с предопределен край. За това пише френският писател Мишел Улбек в нашумелия си роман "Покорност", в който той предсказва бъдещата ислямизация на Франция.

Аз бих добавил към книгата на Уелбек и тази тази Чудинова невероятния роман на Жан Распай "Лагерът на светците", към английския превод и отлична подборка от интервюта с автора.

Какво друго да кажем на Вавилонската Курветина, освен, че я настигна проклятието на българските въстаници от Илинден:

"Проклета да си Европа, Блуднице Вавилонска, загдето ни предаде!"

И да не забравим Патрик Бюкенън: "Демографията - това е съдба."

https://inosmi.ru/politic/20201025/248399014.html

Шишман

29 October 2020, 14:23:26 #39 Last Edit: 29 October 2020, 14:26:18 by Шишман
Мотивите му са ясни " луд за връзване " , като всички ислямисти. Според  някои , като оная лудата от Швеция може да  е заради промените в климата.     

_______________________________
Krystian Szkwarek

Мъж е заклал трима души с нож във Франция.

Обезглавил е някои от тях.

Направил го е в църква.

Викал е "Аллах Акбар" по време на ареста.

....

По информация на мейнстрийм медиите мотивите му, разбира се, са все още напълно неясни... 👌

ШишманПроблема е другаде. Европейците се образоваха, затъпяха, извратиха се, не раждат и ония си развяха байраците

Иван Стамболов

Проблемът е, че мюсюлманите слагат шириата над светските закони и вярват, че навсякъде по света имат право да се държат както си искат, другите трябва да се съобразяват с тях и се обиждат, когато това не се случи (за нас също Божият закон е над човешкия, но не настояваме за параклиси в риядските училища на децата си, когато живеем и работим в Саудитска Арабия, помним, че не сме у дома).

Лина

Всички почват да стоплят вече, че сме си вкарали голям автогол европейците с тези идиоти. Не е демографията, а мързела причината за този проблем, все пак причината да се приемат още и още мюсюлмански цигани в Европа е тази да ги ползват за работна ръка. 
Както и да е, явно развръзката наближаваза последователите на този "хубавец".

Шишман

Любимо занимание на ислямските  злодеи е да крадат и грабят

__________________________________________


Д-р Халед Ал Асад , чака своето обезглавяване от ИДИЛ пред музея в Палмира , където е работил 50 години. Той отказа да разкрие местоположението на съкровището от древния град Тадмор на който е пазител, въпреки изтезанията, на които бе подложен . Д-р Халед Ал Асад е един от най-изтъкнатите специалисти в света. След обезглавяването му тялото е било набучено и поставено в центъра на Палмира. Приживе говореше пет езика и шест древни , вече напълно изчезнали!
Въпреки поканите на запада да избяга , той отказа да напусне Сирия , а направи всичко възможно да скрие , това на което посвети живота си!

_________________________

Sad Sad x 2 View List

Шишман

Irini Zikidis

Приятели, помните ли колко много се подигравахме на кремълския джуджак Путин, когато каза преди години: "Хора със съвършено друг културен код пристигат на територията на европейските страни. Тяхното приспособяване е много сложен процес. Отначало се говореше за бежанци от Сирия, от Ирак, от други страни на Близкия изток. Сега вече се говори за Черна Африка", след което директно каза, че "Европа извършва самоубийство с приема на милиони непроверени хора".
Помня колко много смешки и закачки имаше във Фейса по темата и колко смели и забавни бяха нашите инфлуенсъри. Според мен джуджака Путин просто е завиждал, че Европа се справя фантастично с интеграцията и мулти-културализма, нали?

ШишманИрини Зикидис:
Е, част от радикалите вече е в Европа. Докато бяха в Сирия и избиваха сирийци ги наричахме "умерена опозиция" и "бойци за свобода". Когато влязоха в Европа и започнаха да избиват европейци, внезапно станаха "джихадисти". А винаги са били едно и също - радикализирана измет, която е заплаха за целия свят.