• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

25 January 2021, 03:05:52

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12237 Posts

Шишман
4158 Posts

Panzerfaust
669 Posts

Лина
651 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19393
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 53
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 47
Total: 47

avatar_Hatshepsut

Ислям

Started by Hatshepsut, 21 October 2018, 06:22:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Онези, които искат да научат повече за разликата между истинския Бог и кораническото  божество, се позоваваме на забележителната книга на изключителния православен писател С.А. Нилус: "Близо до идващия aнтихрист и царството на дявола на земята." Тук ще цитираме само един въпрос, който Сергей Нилус поставя в тази книга: "Кой е Аллах, ако не дяволът?"
    Ето фрагмент от романа "Джамията на Нотр Дам" на известната писателка Елена Чудинова:
    "- Смятате ли, че е случайност, че имаме слънчев календар, а те (мюсюлманите - Забележка. Ед." Пг") - лунен? Луната - е мъртво светило, за разлика от животворящото слънце. Всички поклонници на дявола, във всички времена са почитали и почитат Луната.
    - Мислите ли, че те се покланят на дявола? ..
    - Не мога да кажа това, тъй като те самите не го претендират. Но като християнски свещеник не мога да не обърна внимание на това, за което е нужно да ме алармира. Ако ми казват, че в рая хората се срещат със същества (гурии. Забележки.ред. fir.), които са много сходни по описание на сукуби (демони, които приемат облика на жени. - Забележка. Ед. "Пг"), аз съм длъжен да се запитам - Това рай ли е? По-скоро прилича на ад. Ако луната е изложена като основен символ на някаква религия, как няма да  мога да не си спомня, че сатанизмът е неотделим от култа към луната?
________
,,Един от лъжепророците , за чието идване в света, Господ е предрекъл, прелъстява мнозина (вж. Мат. 24, 11), обявявайки ново учение в Арабия. Това учение е получило името ислям и множество арабски дракони, вдъхновени от тази доктрина, са се понесли по земята и в безмилостни войни са завладели огромни територии. Тази "религия на мира" се разпространи с времето и нейните привърженици не се уморяват да водят непрекъснати войни и до днес, като по този начин попадат под дефиницията за лъжа, написана от самия Господ, казвайки: "мир, мир!" 11). (Й. Максимов. Религията на кръста и религията на полумесеца. - М .: Издателство на Московското дружество на Света Троица Св. Сергийска лавра, 2004)
___________________________________