• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

07 July 2020, 19:41:08

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10920 Posts

Шишман
2577 Posts

Panzerfaust
444 Posts

Лина
418 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15795
  • Total Topics: 1262
  • Online Today: 38
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 21
Total: 21

Национална Съпротива България

Started by Hatshepsut, 09 August 2018, 06:47:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hatshepsut

,,Национална съпротива" (НС) е българска неформална ултранационалистическа и антидемократична организация.

Символ на организацията е лъв зад който стои българският трикольор и около които пише ,,Национална Съпротива България". Организацията е създадена през 2008 г., като идеята ѝ е да обедини национално мислещите и националистическите организации в страната в една структура.


Идеология

Организацията развива дейност срещу хомосексуалността, комунизма, либерализма, глобализма, капитализма, толерантността, демокрацията, ислямизма и незаконните имигранти.

Идейните си постановки организацията обобщава чрез публикация на своята Фейсбук страница на 16 юли 2015 г.:

Quote1. Ние сме български националисти, борещи се да осигурим съществуването на нашето Отечество и българския род. Борим се за създаването на една социално справедлива и национално могъща България. Национална Съпротива обединява всички свободни националисти неприпознаващи казионните "националистически" партии и организации. Национална Съпротива отрича делението на футболен, градски, квартален и друг принцип! За нас над всичко стои България!
2. Ние се борим срещу чуждите идеологии поробващи България през последните 70 години. Ние смятаме за вредни и враждебни идеологии:

комунизма (марксизма)
парламентарната демокрация
либерализма
анархизма
и всичко внесено отвън, несвойствено на народната психология на българина и неотговарящо на традициите с които е закърмен.
3. Ние се противопоставяме на всички налични чужди агентури в България, които ерозират и унищожават Отечеството ни отвътре, прикрити под формата на партии и неправителствени организации. Ние сме за суверенна, единна и целокупна България, където единственият интерес, който ще се защитава ще бъде националният.
4. Ние се обявяваме против социалния паразитизъм на малцинствата и се противопоставяме на социалната политика дискриминираща българите.
5. Ние сме против чуждите банки и финансови структури, които всъщност са лихвари и спекуланти тероризиращи и заробващи трудещите се българи и родния бизнес.
6. Ние сме за държавен монопол върху природните ресурси на Родината ни. Така благата на България ще са за българите и няма да изтичат в ръцете на международните грабители.
7. Ние знаем, че моралното разложение води до национално унищожение. За това категорично се противопоставяме на деградацията и силно пропагандираната содомия. Ние сме за възпитание в традиционните за България християнски ценности и сме против всичко неестественно, което ни налагат отвън.
Ние ще се борим с всички средства за България и не ще се спрем пред нищо за постигането на святата ни цел!

Политика

През 2013 г. ,,Национална съпротива", съвместно с ,,Кръв и чест" и ултраси от различни агитки, както и група неформални младежки патриотични организации и неформални националистически групи от София и страната правят опит за създаването на нова националистическа партия – Националистическа партия на България (НПБ). Причината за това според тях била, че останалите такива партии са също част от системата и по никакъв начин не се борят срещу нея с политически средства. Тогава десетки организации скачат срещу тяхната регистрация, като главният прокурор Сотир Цацаров казва, че е недопустимо регистрирането на подобна партия от такива организации.

След като през 2014 г. партията им не получава регистрация, ,,Национална съпротива" и останалите организации издигат като независим кандидат за предстоящите избори за европейският парламент Николай Йовев – Горския, който същата година излиза от затвора, в който престоява 18 месеца с обвинение за поставянето на бомба пред офиса на ,,Евророма" в гр. Сандански, при който загива 58-годишният екскандидат-съветник от ромски произход Малин Илев. По време на регистрирането за участие в изборите, избирателната комисия регистрира Николай Йовев в листата под номер 5, но впоследствие го заличава, защото ГРАО излиза със становище, че подадените документи не са изрядни.

Дейности

,,Национална Съпротива" е организатор на различни спортни, протестни, музикални, възпоменателни и социални мероприятия. Всяка година на определени дни ,,Национална съпротива" провежда различни шествия. Включват се в почти всички националистически мероприятия организирани от други организации.


Част от спорната зала на "Национална съпротива"

Поели курс и към спорта, те създават и няколко спортни бази в различни града. До момента са известни две боксови зали в София и с. Пасарел и един фитнес клуб в гр. Благоевград.
В София дори отварят собствен националистически боен клуб.
В youtube имат собствен NS88 TV канал, в който качват различни авторски клипове, интервюта и коментари по различни теми.

https://bg.wikipedia.org/

Hatshepsut

Крайни националисти правят нова партия


Нов политически проект беше обявен от движението "Национална съпротива". В съобщение до медиите от движението обявиха, че новата партия ще се казва "Независимост", "защото именно това липсва на нашата държава в последните 74 години".

В съобщението се посочва, че партията ще има за цел да води "борба за една национално могъща, независима, обединена и социално справедлива България".

В съобщението се казва още:

Време е национализмът да се представлява от националисти, а не от актьорите, играещи само ролята на такива, които всъщност са най-големите крепители на статуквото! В България всички партии обслужват чужди интереси. Едни обслужват интересите на САЩ и Европейският съюз, други пламенно защитават интересите на Русия, трети са открито турски партии, ала общото между всички е това, че са вредни за България!

Време е тези, които направиха от националното предателство държавна политика, да си платят! Време е българинът да бъде защитен в собствената си държава! Време е да подсигурим съществуването на българските деца!

Време е за "Независимост"!

Движението "Национална съпротива" стана популярно с акциите си срещу имигранти и антигей протести в София.

През ноември 2016 година от движението обявиха, че започват акция в центъра на София, с която смятат да противодействат на "подмяната на населението на България с ислямисти", като за свой дълг приемат, че трябва да спрат този процес. Тогава от "Национална съпротива" призоваха сподвижници да се съберат в центъра на София. "Съберем ли се над 10 000 то тогава нищо не ще може да застане срещу нас и тогава предателите ще си платят, а нашествениците ще бъдат прогонени по дупките от които са изпълзели", се посочваше в съобщение до медиите.

По време на антигей протест в София през лятото на 2015 година сподвижници на "Национална съпротива" запалиха знаме на Европейския съюз, скандирайки: "Педерастите на съд! България тръгва по национален път!".

Национална съпротива са сред организаторите на Луковмарш.

Според информация в Wikipedia Национална съпротива е неформална ултранационалистическа и антидемократична организация.

Национална съпротива бяха сред учредителите на Националистическа партия на България (НПБ), която обаче не беше регистрирана от съда. Сред учредителите беше местната секция на международната неонацистка мрежа ,,Кръв и чест", неформални групи на лица, идентифицирани от журналисти като скинхедс (,,бръснати глави") и крайни футболни привърженици (,,ултраси"), с паравоенни по семантика названия като ,,Национална Съпротива" и ,,Офанзива".

https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Krajni-natcionalisti-praviat-nova-partiia_676288.html

Hatshepsut

Учредиха нова националистическа партия


Нова националистическа формация бе учредена в София. Тя носи името "Независимост". Формацията се създава от организацията "Национална съпротива", а за лидери бяха избрани Благовест Асенов и Тодор Тотев.

Заместник-председател е Николай Йовев. Йовев нашумя, след като лежа в ареста година и половина, без да му бъдат повдигнати обвинения за подхвърлено взривно устройство в Сандански през юни 2012 г., което уби мъж от ромски произход.

"Целите, които си поставяме са: да се борим за една независима, суверенна, обединена, социално справедлива и национално могъща България, където единственият интерес, който ще се защитава, ще бъде само БЪЛГАРСКИЯТ!", заявяват от новата националистическа партия.

"Национална съпротива" е сочена като неформална ултранационалистическа и антидемократична организация. Създадена е през 2008 г.

Организацията развива дейност срещу хомосексуалността, комунизма, либерализма, глобализма, капитализма, толерантността, демокрацията, ислямизма и незаконните имигранти.

През 2013 г. "Национална съпротива", съвместно с "Кръв и чест" и ултраси от различни агитки за първи път правят опит да създадат нова националистическа партия.

http://www.banker.bg/obshtestvo-i-politika/read/uchrediha-nova-nacionalisticheska-partiia

Hatshepsut

09 August 2018, 09:03:26 #3 Last Edit: 11 August 2019, 13:10:14 by Hatshepsut
Спортувай, брани Родината - Национална съпротива


генерал Жеков

Подкрепям тази организация в идеологически план,но не виждам какво бъдеще би могла да има тази организация с лидер като Б.Асенов?Много ми е антипатичен този човек.Този човек става за патриот-кръчмар,но за водач на движение,а дори нещо по-сериозно занапред,той няма как да бъде адекватен лидер спрямо времето и положението,в което се намираме
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Hatshepsut

Кой и защо иска да спре ,,Национална съпротива"?


,,Национална съпротива" е родолюбива организация, която се бори срещу: всякакви вредни за България индивиди, разврат на децата, циганската престъпност, външна антибългарска намеса и всичко друго, което е против интересите на българското общество.

Лидер на патриотите е Благовест Асенов, а атаките срещу него и организацията не спират. Изтриват им профили и страници в социалните мрежи, премахват им публикации, подават се сигнали в прокуратурата срещу дейността им, забраняват им протести и маршове. Държавният репресивен и корумпиран апарат умело се справя с тези, които защитават българското, за да обслужат антибългарските интереси на тези, които има дават пари.

Важно е да се отбележи, че нападките идват от споменатите вредни за Родината ни същества и действията им. Шествията на болните многополови същества, отказът за справяне с циганската престъпност, изкривяване на историята от разни организации, свързани с чифути, унищожаване на образованието /пак с помощта на чужди организации/, турската намеса в политическите дела и т.н., и т.н. – всичко това се смята за законно, правилно и морално от продажните ни политици, но когато някой се опълчи, за да защити българското, веднага бива определен като расист, ксенофоб, шовинист и започва натискът срещу него.

От години е ясно, че който дава повече пари на вредната управляваща клика, той налага волята си, дори да е насочена срещу България. За безродните ни управници са важни банковите им сметки, а не бъдещето на собствения им народ. Антибългарските им действия са добре замаскирани, но има и будни българи, които разкриват пъклените планове на американци, руснаци, чифути, турци, англичани и други подобни паразити.

От статия в сайта Marginalia става ясно, че еврейската организация ,,Шалом" настоява прокуратурата да спре неонацистката организация ,,Национална съпротива", защото била срещу евреи, турци, роми, арменци, ЛГТБИ и други уязвими социални групи.

Основният въпрос е кой ще спре ,,Шалом" и другите организации, които са срещу българския народ? Кой ще спре узаконените престъпления на чуждестранни структури, които изяждат България? Кой ще спре и накаже тези българи, които слугуват на нездравословните структури?

В чифутските мрежи доброволно са се оплели политици, управници, медии, хора, структури и оплитането продължава. Тези своеволия няма да са вечни. Славни българи ще разкъсат мрежите ви и след това ще бъдете прокудени, а тези, които останат ще се оковат!

Какъв е коментарът на Благовест Асенов за искането на ,,Шалом" може да прочетете в профила му преди да бъде изтрит. Но и да го изтрият от еврейската платформа Фейсбук, оттук няма да могат:

,,Обвиненията на евреите срещу нас в антисемитизъм не са нищо друго освен опит да прикрият престъпленията си срещу нашия народ и да подготвят следващите такива ,,Шалом" са тази организация, чиито представители след 09.09.1944 г. бяха съдии в Народния съд и извършваха геноцид срещу елита на България в името на комунизма и борбата с антисемитизма, като го избиха поголовно. Днес техните синове, сменили комунизма с демокрация, продължават противодържавната си дейност като имат само една цел – да ерозират държавата ни отвътре и подобно на болест да се борят със здравите сили в нашето Отечество, които оказват съпротива или ги разобличават.
Евреите, от тази вредна за България организация, явно са забравили, че са гости тук и се опитват да върнат някои стари техни практики за разправа с противниците си. Като това показва, че днес явно да си антисемит е равно на това да казваш истината за тях и вредите които нанасят на цялото човечество.
Време е да се поставят обвинителите на място и час по скоро да станат обвиняеми. Защото единствените престъпници са те и то в най-тежкия грях в АНТИБЪЛГАРИЗЪМ!"

https://www.iskra.bg/koy-i-zashto-iska-da-spre-natsionalna-saprotiva/

Шишман

Напоследък нещо затихнаха.