• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

06 July 2020, 03:06:51

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10915 Posts

Шишман
2567 Posts

Panzerfaust
442 Posts

Лина
417 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15767
  • Total Topics: 1262
  • Online Today: 32
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 26
Total: 26

Обединени Патриоти - катран в бурканчето мед на българския национализъм

Started by генерал Жеков, 09 August 2018, 01:33:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

генерал Жеков

Докато има такива "Патриоти"-идиоти,обединението няма да бъде цялостно или пък трайно.Няма как да съществува дори такова обединение,когато истинските националистически организации са преследвани и репресирани,за да може тези,създадени от ДС да "просперират".В това е включен целия "пакет"-купуване на гласове,лъжливи обещания и т.н-по КОМУНИСТИЧЕСКИ.Затова,към този момент обединене няма и не се очаква такова.Често в националистическите среди,всеки човек има определена организация или изявен лидер,към която изпитва симпатии и по тази причина,не би търпял такова обединение,като давам за пример себе си.Аз фаворитизирах Боян Расате и БНС,защото в тази организация членувах и симпатизирам на идеологията им.Аз не бих гласувал за обединение-хибрид,състоящо се от пияници,въздухари или пък шпиони-просто няма как да получат моя глас.Така е и с много други хора,искащи добро бъдеще за себе си и рода си тук в България.Ти например,би ли дал своя глас за хибрид от 338 знайни и незнайни организации,избрали за лидер шпионина на КГБ Болен,или пък тоя от СКАТ,който говореше за новия закон по новините тези дни.Същия,имя погледа на плъх в купчина брашно  :lol: Смехотворно е да се говори за такива хибриди,още повече за възможностите им за адекватно управление на ЕВРОПЕЙСКА държава
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

генерал Жеков

БИЗНЕСМЕНА-ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ от СКАТ няма нито ума,нито качествата да бъде политик.Той се представя за националист,а се НАДУПИ на боко.Той само окарикатурява национализма.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

генерал Жеков

Радан Кънев:"На пръв поглед ОП са просто кретени"

Щом и човека с култура и изказ на махленски простак,реши да критикува тези карикатури,то вие трябва да бъдете сигурни,че ОП са стигнали дъното и на следващите избори,няма да се учудя,ако се надупят на ДПС или Марешки,вместо на ГЕРБ.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Hatshepsut

Браво! Крайно време беше  :party:

Изхвърлиха "Атака" от Обединените патриоти


Партия "Атака" е изключена от Обединени патриоти. До раздялата се е стигнало заради множеството проблеми в обединението.

Днес НФСБ и ВМРО са се събрали и са решили окончателно да сложат край на коалиционните отношения с Волен Сидеров. Общото становище е, че така повече не можело да се работи.

От парламентарната група са изключили Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов, обяви Искрен Веселинов.

Искрен Веселинов обясни, че Обединени патриоти си имат строг правилник на работа, който предвижда санкции при неучастие в работния процес. Според справка, получена от НС, и Сидеров, и Чуколов не са участвали в повече от 6% от гласуванията.

Не присъстват и на събиранията на парламентарната група, Чуколов в последно време присъства, но напълно формално.

Павел Шопов се наказва заради грубо нарушение на етичните правила, според член 25, който формулира, че всеки депутат може да изразява позиции, одобрени от парламентарната група - нещо, което той не прави, а алинея от същия 25 член изисква всеки депутат да се отнася с уважение към колегите си - което също не е спазвано.

И тримата водят кампания на оклеветяване, посочи Искрен Веселинов и подчерта, че включително е имало искания на оставки на членове на изпълнителната власт, което е изцяло извън правомощията им.

По думите на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов в продължение на година и половина колегите от "Атака" са провеждали системен саботаж, както на коалицията, така и на колеги и еврокандидати.

"Не само политическите граници бяха нарушени, но бяха нарушени и чисто човешките граници. С клевети, злостна кампания и абсолютно неуважително отношение към останалите колеги."

Каракачанов обясни, че съобщеното не означава бламиране на мнозинството в парламента и на правителството.

"Всяко нещо си има край. Няма смисъл от тази агония и трагедия, да създаваме само шум в системата, коментира още Каракачанов, обяснявайки отново, че де факто решението коалицията Обединени патриоти да не продължи да съществува се дължи не толкова на тях с акта на изключване, колкото на системното поведение на Волен Сидеров и колегите му от "Атака".

Припомняме, вчера с провал завърши поредният опит на Обединените патриоти да се съберат и разберет как ще се работи в парламента. ВМРО и НФСБ обвиниха в саботеж Волен Сидеров. Това беше първия опит след като двете партии свалиха Волен Сидеров от поста председател на парламентарната група.

Не веднъж се правеха опити за омиротворяване както на политически съвет на малката коалиция, така и на коалиционен съвет във формат ГЕРБ и ОП. Те завършваха с променлив резултат. Междувременно от страна на НФСБ свалиха доверието си от Волен Сидеров като председател на ПГ на Обединени патриоти. До този момент ВМРО заема позиция на умиротворител между "Атака" и НФСБ, включително и буквално военният министър Красимир Каракачанов сложи синя каска.

След оставката си Валери Симеонов се върна в парламента като депутат, а пропукванията в коалицията продължиха да се увеличават, а Обединените патриоти не се разбраха и се явиха самостоятелно на изборите за европейски парламент. Още в изборната нощ се разбра, че ВМРО са в конфликт със Сидеров, възмутени от нападки от негова страна по време на предизборната кампания.

Малко след това последваха и признания от страна на депутати от ОП за разпад на малката коалиция, а от НФСБ и ВМРО свалиха Волен Сидеров като председател на ПГ на Обединени патриоти с аргумент, че не работи и групата няма коалиционен живот.

Въпреки всички патриотични вълнения и от трите формации, включително и техните лидери винаги са споделяли едно общо мнение, че техните дразги не клатят управлението и не застрашават стабилността на голямата коалиция Борисов-3. Едва в последните седмици се появиха обратни твърдения от страна на "Атака".

Дрязгите в малката коалиция започнаха преди повече от година с явен конфликт между лидерите на "Атака" и НФСБ. Миналото лято Волен Сидеров отговори на Валери Симеонов с демонстративни проверки по Българското Черноморие и обяви, че акциите и законодателството на коалиционния му партньор пречат на бизнеса.

В парламента пък нетърпимостта между двете партии достигна до физически сблъсък в последните работни дни. Напрежението между "Атака" и НФСБ премина и през сваляне на доверието от страна на депутатите на Валери Симеонов от Сидеров като шеф на ПГ на Обединени патриоти, а Волен Сидеров нееднократно искаше оставката на Симеонов - тогава вицепремиер.

Когато и това се случи, те станаха отново колеги в парламентарната зала, но кой ръководи патриотичната парламентарна чета така и не стана ясно.

https://news.bg/politics/izhvarliha-ataka-ot-obedinenite-patrioti.html

генерал Жеков

Ако зависеше от мен,бих разпоредил закриване на целия смешен "съюз",но както се казва-това е добро начало и може би е стъпка точно към края на този съюз,който така или иначе няма общо с национализма,а само с идеята за използването ка идеологията като бизнес и средство за постигане на личните интереси на няколкото дегенерати-"войводи" и "спасители"
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!