• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

01 April 2020, 07:44:37

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10350 Posts

Шишман
1431 Posts

Panzerfaust
287 Posts

Лина
241 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
  • Total Members: 72
  • Latest: Gergana
Stats
  • Total Posts: 12963
  • Total Topics: 1235
  • Online Today: 71
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 40
Total: 40

avatar_генерал Жеков

Днешната полиция

Started by генерал Жеков, 10 August 2018, 03:42:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

генерал Жеков

Иван Владимиров, бивш шеф в МВР взел на работа Очите заради връзките му и умението да намира обекти за охрана


Щом Митьо си позволява да притежава къща за милиони,луксозни коли и т.н,то би следвяло този човек да е доста добър в работата си.Ако приемем казаното от Владимиров за вярно,това трябва да значи,че Очите е добър в търсенето на обекти за охрана.Сега,понеже съм любопитен,би следвало да попитам г-н Владимиров,как този човек-Митьо Очите,умее да намира тези обекти?С Очите си ли ги търси или със микроскоп?Трябва също да се запитаме:Каква е заплатата на Желязков,за да може той да си позволява разходи в размер на стотици хиляди левове годишно.Следващия ни въпрос трябва да е свързан със самопризнанията на един от участниците в ОПГ на Очите,който каза,че е получил 250лв,за да извърши палеж.Как така,един обикновен работник-Димитър Желязков,може да поръчва палежи и коя точка от неговия Трудов Договор му позволява извършването на такива дейности?Щом Очите е прост работник,то не означава ли това,че той би трябвало да получава нареждания от негония шеф-т.е дали лидер на недоказаното ОПГ е Очите или Владимиров?
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

генерал Жеков

Районен съд – Бургас потвърди взетата спрямо Бенчо Бенчев мярка за неотклонение ,,Парична гаранция" в размер на 50 000 лв. след обжалване от защитата на обвиняемия. Това съобщиха от Районния съд в Бургас. Съдебното производство протече по реда на чл. 61, ал. 3 от НПК, според който ,,Гаранцията, взета от органи на досъдебното производство, може да се обжалва от обвиняемия или неговия защитник пред съответния първоинстанционен съд в срока за представянето й. Съдът разглежда незабавно делото в закрито заседание и се произнася с определение, което е окончателно.С постановление от 10 август 2018 г. Бенчо Б. е привлечен като обвиняем за лично укривателство и незаконно притежание на боеприпаси. Със същото постановление спрямо обвиняемия е взета мярка за неотклонение ,,Парична гаранция" в размер на 50 000 лв., платима в 15-дневен срок.0Районен съд – Бургас счете, че може да бъде направен извод за наличието на обосновано подозрение, че Бенчо Б. е съпричастен към извършване на престъпленията, за които е привлечен като обвиняем. Касае се за повдигнати обвинения за престъпления с висока степен на обществена опасност.

След като за ДВЕ сериозни престъпления,въпросния получава гаранция,то значи ли,че Митьо ще бъде освободен със същите "последствия"?
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

генерал Жеков

22 August 2018, 13:08:03 #2 Last Edit: 22 August 2018, 13:13:39 by генерал Жеков


Извършена ли е деполитизация в МВР или все още имаме една нефункционираща МИЛИЦИЯ,действаща според заповеди от партията??
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Лина

03 September 2018, 22:04:07 #3 Last Edit: 03 September 2018, 22:06:07 by Лина
Бащата на президента - Георги Радев се сблъска с триколка в Харманли и водачът пострада"Един нелеп инцидент. И полицаите казват така. Нелеп инцидент, при който няма убит човек. Не чувствам вина", каза Георги Радев.
Катастрофата става на кръгово кръстовище в града. колата на Георги и Станка Радеви се удря в триколка.

"Въобще не я видяхме. Триколката просто връхлетя в нас"
, каза съпругата му.

Акт е написан на мъжа с триколката, а за инцидента се разбра девет дни по-късно. Затова и МВР, и прокуратурата започнаха разследване. Взета е проба за алкохол и наркотици на Георги Радев. Отрицателни са.

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев подозира подмяна на факти при констатирането на автопроизшествие с участието на бащата на президента.

"Този, който е констатирал автопроизшествието, е направил така, че ситуацията е една, а той я е описал по друг начин", така Валентин Радев коментира инцидента в Харманли.

Вътрешният министър съобщи, че е разговарял с полицейските началници от Хасково. Той отказа подробности преди края на проверката, но по негово убеждение има подменени факти.
https://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/vytreshniiat-ministyr-podozira-podmiana-na-fakti-6085829

--------------------------------

Не чувствам вина, казал тоз тъпанар! Но възможна ли е такава свинска наглост? Ми защото си баща на ПреЦидент си длъжен да се извиниш бе, комунистически идиот умрял, дори да не си виновен, а ти си виновен при това. 

А какво да кажа за опикания полицйчик дето е пристигнал на това леко ПТП:

генерал Жеков

Щом сина му е президент,този човек не трябва да бъде виновен.Вината е на вятъра,защото се е движил с превишена скорост и е избутал колата върху триколката.За проблемите в комунистическата МИЛИЦИЯ в България могат да се напишат стотици хиляди страници,но не и една-единствена похвала за добре свършена работа.Говорили сме и друг път относно хора,заобикалящи по един или друг начин правилата,но всеки път има един общ фактор-всички тези неща стават с ОДОБРЕНИЕТО на милицията
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Long time ago

Това е една от причините за катастрофите. Възрастта на водачите. След 60г. или максимум 65 да нямат право да шофират. Моето уважение към живота и здравето на всеки човек, но колкото си карал карал. Това е. Оттегляш се от шосето. Със закон да бъде правило. С възрастта много реакции се забавят. Това е естествен ход.
Аз като не съм шофьор, никога не съм страдал от този факт. Цял живот се лашкам в градския транспорт. И това си има хубави страни.