• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

26 May 2020, 22:54:34

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10627 Posts

Шишман
1931 Posts

Panzerfaust
339 Posts

Лина
292 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 14091
  • Total Topics: 1248
  • Online Today: 71
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 3
Guests: 37
Total: 40

avatar_Hatshepsut

Бял Фронт

Started by Hatshepsut, 23 September 2018, 17:17:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hatshepsut

Бял Фронт


Ние от Бял Фронт обичаме собствения си народ, тачим всеки, който допринася или е допринесъл към неговото благоденствие и живеем с мисълта, че основният фактор за щастие на даден индивид трябва да е именно състоянието на неговия народ и посоката, в която той се е запътил.
В основата на начинът ни на живот е вярата, че животът винаги е бил и винаги ще бъде управляван от природни закони и зависимости, изградени и прилагани в рамките на милиони години от Висша сила, която ние, като нейни деца, няма да можем да разберем за сравнително краткото ни време на съществуване, което е само миг в безкрайния цикъл на борба, жертви и дела, позната като ,,живот". За някои тази сила е Господ Бог, за други е просто Природата, за трети може би е Карма или Съдбата, но в крайна сметка фактът е налице- тази сила е реална. Тези, които разбират това, също така могат да разберат защо я наричаме с универсалното име ,,Истина", и понеже всичко различно от Истината е лъжа, сме страстни врагове на всеки, който я отрича или пренебрегва.
Разбирайки естеството на Истината и това как тя работи, за нас единственият естествен начин на мислене е пълното себеотрицание- като временното явление, което както е всеки един индивид, живял на тази планета, така сме и самите ние- и стопроцентовата саможертва в името на нещо по- велико от който и да е човек, олигарх, учен или цар- нашия народ. Не сме достатъчно малоумни да живеем с идеята, че този живот е създаден само и единствено за да можем ние, като индивиди, да му се наслаждаваме. Врагове сме на този тип мислене, защото той води до апатия към всичко, което е извън живота на даден индивид, което води до бум на дегенерацията, забрава или омаловажаване на делата на предците ни и незаинтересованост от бъдещето на нашия народ.
Нашата цел е да възродим уважението към Истината в мислите на етническите българи, а това на свой ред ще унищожи каквито и да е нередности, перверзии и слабости в начина на живот на нашия народ- било то опедерастяването на мъжете ни, побъркване на ценностите и здравия разум на жените ни или незаинтересоваността, породена от влечението към наркотиците и хедонизма, на децата ни. Само чрез приемане на Истината като единствен начин на живот ще навлезем във второто Възраждане на нашия велик народ.

https://bfront.blogspot.com/