• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

21 January 2021, 23:43:45

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12218 Posts

Шишман
4131 Posts

Panzerfaust
665 Posts

Лина
650 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19337
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 94
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 46
Total: 46

avatar_Hatshepsut

Български народни поговорки

Started by Hatshepsut, 05 September 2018, 06:54:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Quote from: генерал Жеков on 22 April 2020, 21:15:36е нещо глупаво,ненужно и дори вредно за национализма.
До някъде си прав.  За национализма ти който е по западен образец, може да са глупави тези неща, но за българското родолюбие са полезни.

Quote from: генерал Жеков on 22 April 2020, 21:15:36Гледам по други теми същия е писал за положението в Италия,като е правил изводи и за цяла Европа-да,обаче там национализма в момента е в подем-създават се организации,води се пропаганда и др.
Значи живея в тази страна и я познавам доста добре, а и поради работата ми среща много хора от всякакъв вид и разговаряме.
За другите страни на Европа не знам, но  Италия даже няма национализъм, има някакъв фашизъм но не е в подем, даже го няма никакъв. Има едни Северна Лига, но те не са националисти, уж са такива, но не са и т.н. Лидерът им е либерал и постоянно го хващат да лъже. Преди 10мин. точно го даваха по телевизията как лъже. Никакви организации не се създават тука, не се води и никаква националистическа или фашистка пропаганда. Единствената пропаганда, която чувам е нео-либерална и от медиите и от хората и от време на време комунистическа. Тука за моя изненада се оказа че комунизма е много силен.
Quote from: генерал Жеков on 22 April 2020, 21:15:36Това в България не се вижда от десетина години
Това и в Европа не се вижда, грешни са ти впечатленията. Особено в Италия, тука според мен нещата са необратими.

генерал Жеков

В лъжливите си(по примера на един етнос) твърдения няма как да ме убедиш.Как така наши съратници от Европа,с които контактувам споделят точно обратното и то дори след мои лични,преки наблюдения,вкл. в Италия,а ти твърдиш че такова нещо няма? Може би в твоята среда в наркоманския бар,където работиш няма такива организации,но в реалния и нормален свят те съществуват и работят,както съм посочил,с темпо което ние в БНС като единствена подобна организация поддържахме до момента на нейното неутрализиране и постаяне под контрола на лица от службите
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Шишман

Отговорът в темата за Италия, където и трябва да е.Това е тема за поговорки.

Лина

23 April 2020, 20:01:46 #18 Last Edit: 23 April 2020, 20:03:46 by Лина
Я, моля! Аз не съм си променила мненията и маниерите към лошо. Точно обратното – очевидно е за всеки, само не и за теб. И това няма нищо общо с права в този форум, просто съм станала доста по-въздържана по-принцип. Виж преди 5-10 години наистина щях да те обидя както заслужаваш!!!!!
Не виждам за какво си пуснал нарочна тема - с нищо не съм те обидила, а съм изказала мнение на всичкото отгоре към група хора. Стига си ревал като бито куче, ей! Иди прочети какво си писал ти и какво съм коментирала.
В отговора ти на моята публикация чета следното:

,,"липса на всякакви връзка с темата
,,"абсурдни асоциации
,,"тъпотии
,,"безсмислено заяждане
,,"милозливо, сърцераздирателно лицемерие, в стил ,,аз съм тотална жертва"

Шишман

Quote from: Лина on 23 April 2020, 20:01:46,,"милозливо, сърцераздирателно лицемерие, в стил ,,аз съм тотална жертва"
Наглостта ти няма край. Не бе аз не съм жертва. Аз мога и без този форум. Жертва е форума и труда на администратора, жертва на твоето меко казано невъзпитано държание, поведение и език. Жертва, защото се напъва форума да върви, а ти с поведението се напъваш - форума да не върви.
Аз в тоя форум не съм вложил, кой нае колко време и труд или пари, ама понеже си образоване и не го разбираш. Друг се е трудил и ти на него му разказваш играта. Аз мненията дето публикувам тук, съм ги писал и съставял за групи във фейса, тука само пре-публикувам . Как пропусна да ме обидиш  това ти мнение не нам?

генерал Жеков

Жив да те ожали човек,Шишмане.Този номер вечно да бъдат в ролята на жертва го могат само представителите на един етнос и това ти умение вече окончателно ме наведе на мисълта,че ти си точно такъв.Няма да лъжа,имах надежда че си от български произход-смятах,че си просто ограничен и много объркан човечец,но пък особено от създаването на новия форум ти се втурна да затвърждаваш мнението на едни от най-полезните и уважавани членове на стария форум-Петкан и Siegfried,за чиято липса тук мога да кажа че съжалявам.А пък относно кой какво и как дал за форума-не го мисли,форума ще върви още по-добре без тебе и без теми за кепета,чавдарчета и геги.Та,ето ти две поговорки които идеално описват теб и битието на форума с твое участие:
1. Ако го изпъдиш от вратата, то се навира през прозореца
2. Нахалост труд, кога няма ред
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Шишман

24 April 2020, 09:29:10 #21 Last Edit: 24 April 2020, 09:33:19 by Шишман
Quote from: генерал Жеков on 24 April 2020, 01:38:59Жив да те ожали човек,Шишмане.

Честно казано не съм за жалене. Умен съм , хитър,понякога и гаден и отмъстителен даже, скачам на бой без да мисля много, побеждаам и имам дебела банкова сметка. И да остана без пари, пак ще намеря начин да имам и така. Имам си и всичко материално, за което съм мечтал - Слава на Бога за всичко.


Quote from: генерал Жеков on 24 April 2020, 01:38:59представителите на един етнос и това ти умение вече окончателно ме наведе на мисълта,че ти си точно такъв.Няма да лъжа,имах надежда че си от български произход-смятах,че си просто ограничен и много объркан човечец,

Тука трябва да се намеси администратора, но и да не се намеси - все тази, той се грижи за форума и отделя от времето си. Ти пък така му снишаваш нивото и труда на тоя човек, отива на вятъра. Между другото тоя начин на налагане, на нагло и невъзпитано поведение беше една от причините българите да не приемат БНС. Трябваше да се поучите, но ето че не сте. Ма все тази за мене, то си е за вас. Даже по-добре.


Quote from: генерал Жеков on 24 April 2020, 01:38:59втурна да затвърждаваш мнението на едни от най-полезните и уважавани членове на стария форум-Петкан и Siegfried,за чиято липса тук мога да кажа че съжалявам. 

И двамата рушеха форума особено Зигфрид, тоя сигурно е изгонил с писанията и поведението си всеки, малко по-нормален човек решил да иди форума. Обаче и двамата бяха забавни до някъде, но не и важни за един форум.


Quote from: генерал Жеков on 24 April 2020, 01:38:59,форума ще върви още по-добре без тебе и без теми за кепета,чавдарчета и геги.

Мисля че много от темите, които пускам във форума са хитове, и са по над 2-3000 посещения и даже с над 5000. Това показва че  форума върви добре с мене.
Пак ще кажа не обиждате мене, а администратора  и рушите цялата му работа с неприличното ви поведение. Гледам го че се старае и влага, много време и труд и не мисля че е редно вие поради ваши някакви неща и виждания да разваляте всичко.
Спокойно мога да кажа че се държите напълно безотговорно, което е много лошо. Надявам се все пак здравият разум да започне да натделява у вас. Не пишете в форума, не публикувате, но ако някой започне да го прави, веднага го захапвате. Лоша работа, ето заради такива хора аз вече отказвам да се наричам националист и не желая да бъда такъв.
Ето ти няколко от моите поговорки та да не сме съвсем извън темата.
- на каквото си постлал, на това ще си легнеш
- каквото си дал, това ще получиш
- каквото почукало, такова отговорило
- който сее ветрове , жъне бури

Лина

Quote from: Шишман on 23 April 2020, 22:18:49Жертва е форума и труда на администратора, жертва на твоето меко казано невъзпитано държание, поведение и език. Жертва, защото се напъва форума да върви, а ти с поведението се напъваш - форума да не върви.
Аз в тоя форум не съм вложил, кой нае колко време и труд или пари, ама понеже си образоване и не го разбираш.
Виж сега, караш ме да се повтарям – то вярно, че хората са изгубили интерес към форумите и влизат тука само от любопитство или по интерес на добрите колекции пр. от книги, народни песни, носии, защото им е професия или хоби, или google им е индексирало някакво търсене, обаче.....дискусионната част от форума не върви по причини различни от моята особа. Ако имаше грам акъл щеше да ти светне, че нямаме интерес от публично разискване на такъв въпрос. Ти не спираш да го поставяш, защото твоя интерес е именно такъв, какъвто се опитваш да препишеш на мен. Крадеца вика ,,дръжте крадеца"!  Сега, дали както пишеше Паткан си подривен елемент или пък си егоцентричен, недорасъл психар, все едно каква ти е движещата сила ......
Смятам че просто помагаме на Администратора напълно безплатно, напълно без нищо, без дори една добра дума. Аз, психолога и Жеков може да спрем да пишем още днес и ще стане много хубаво .... ама само за теб. Очаквам момента, в който ще дойдат 2-3 млади хора, които да поемат щафетата и да се чупя, наистина. Имам личен живот, две професии. Времето ми е най – ценното нещо. Жертви са тези, чийто усилия не се увенчават с успех, така че жертвите може да се окажем ние..... къде сме хвърляли труда и времето си.
Това стана много патетично!  Ти не губи надежда форума да се превърне в твой личен блог. Продължавай да четкаш.
 :cool:

Лина

Quote from: Шишман on 24 April 2020, 09:29:10Честно казано не съм за жалене. Умен съм , хитър,понякога и гаден и отмъстителен даже, скачам на бой без да мисля много, побеждаам и имам дебела банкова сметка. И да остана без пари, пак ще намеря начин да имам и така. Имам си и всичко материално, за което съм мечтал - Слава на Бога за всичко.

Тука трябва да се намеси администратора, но и да не се намеси - все тази, той се грижи за форума и отделя от времето си. Ти пък така му снишаваш нивото и труда на тоя човек, отива на вятъра.

Мисля че много от темите, които пускам във форума са хитове, и са по над 2-3000 посещения и даже с над 5000. Това показва че  форума върви добре с мене.

........ Лоша работа, ето заради такива хора аз вече отказвам да се наричам националист и не желая да бъда такъв.
Ето ти няколко от моите поговорки та да не сме съвсем извън темата.
- на каквото си постлал, на това ще си легнеш
- каквото си дал, това ще получиш
- каквото почукало, такова отговорило
- който сее ветрове , жъне бури

 :gig: Браво, чудесно! Къде са тези 5000 човека дето ти четат темите? Ми, каня ги да дойдат да попишат малко, барем ние да си починем.

Лина

Забравих да уточня, че виждането на Жеков напълно го споделям. Този прийом за манипулация е напълно мангалски и в стилистиката на цар киро или дон цеци:  ,,само аз помагам за ,,строителството", само аз допринасям". Аз ще ти кажа, че в моите очи ТИ с нищо не си допринесъл. Е, не така! Има едно нещо, за което си допринесъл, допринесъл си за това да правиш посещенията ни във форума неприятни, но с това приноса ти се изчерпва.   

Шишман

25 April 2020, 17:39:02 #25 Last Edit: 25 April 2020, 17:46:33 by Шишман
Quote from: Лина on 25 April 2020, 16:33:31Ако имаше грам акъл щеше да ти светне

си подривен елемент или пък си егоцентричен, недорасъл психар,

Яно някои хора не могат да спрат  вредното си поведение спрямо форума. В едно мнение 2-е обиди. Добре го даваш драга Лина, даже много добре.

Quote from: Лина on 25 April 2020, 17:00:44е напълно мангалски и в стилистиката на цар киро или дон цеци
Благодаря за обидите. Извинявай но това беше тема за поговорки.
Ще кажа една православна мъдрост приличаща на поговорка:

- "... по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей? Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове: не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън. И тъй, по плодовете им ще ги познаете.
Какви са твоите плодове Лина, освен обиди и неуважение ?

Шишман

Няма такава тема, а поговорките са нещо добро.
И ето сега има и такава тема.
__________________________

,,Ако не познаваш дъното, не влизай във водата."

Hatshepsut

Напротив, има такава тема, даже и ти си писал активно в нея  :smile-1:

Шишман

Quote from: Hatshepsut on 10 December 2020, 18:59:07Напротив, има такава тема, даже и ти си писал активно в нея  :smile-1:
Ок не помнех. Но тука може и чужди поговорки да се публикуват предполагам.