• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

31 May 2020, 20:48:57

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10658 Posts

Шишман
2034 Posts

Panzerfaust
354 Posts

Лина
305 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 14334
  • Total Topics: 1250
  • Online Today: 168
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 3
Guests: 83
Total: 86

avatar_Hatshepsut

SuperHosting.BG - Българският хостинг провайдър

Started by Hatshepsut, 08 August 2018, 21:49:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hatshepsut

СуперХостинг.БГ е регистрирана търговска марка на 'СуперХостинг.БГ ООД'. Фирмата е основана в началото на 2005 г., а от 01.10.2005 г. компанията започва успешно предлагане на хостинг услуги за българския пазар.В стремежа си да предложи максимално отговарящи на потребителските нужди хостинг решения, от средата на 2007 г., наред с най-масово предлаганите услуги - "сподeлен" хостинг и регистрация на домейн, компанията предлага пълната гама хостинг услуги, в това число наети (dedicated) и виртуални сървъри (VPS), издаване и инсталиране на SSL сертификати, уеб дизайн, услуги свързани с популяризация на уеб сайтове и по-доброто им индексиране от търсещите машини, корпоративни хостинг решения и др.
SuperHosting.BG https://www.superhosting.bg/
От самото си появяване на пазара СуперХостинг.БГ се утвърди като една от най-бързо развиващите се хостинг компании. За това безспорно говори факта, че в началото на 2009 г. компанията поддържа повече от 12 000 уеб сайта и е регистрирала за свои клиенти повече от 15 000 домейна.

Само за три години от старта на дейността си, в конкуренция с множество, активно предлагащи уеб хостинг фирми, СуперХостинг.БГ се нареди в челната тройка на хостинг провайдърите в България. Данните се базират на представителна международна класация и се формират на база брой хоствани домейни.

В списъка с по-забележимите събития в историята на компанията са откриването на търговски представителства в едни от най-големите градове в България - гр. Пловдив и гр. Варна, придобиването на хостинг дейността на "Диекс България" ООД (dxbg.com) и "Интернет Корпоративни Системи" (www.icsbg.net), спечелване на първото място в категория "Услуги" на най-престижния уеб фестивал - Албена 2008 и др.
Основна цел

Основна цел на екипа на СуперХостинг.БГ е предоставянето на ефективни и надеждни решения на своите клиенти. За изпълнението на тези цели компанията разчита на отлични висококвалифицирани търговски и технически екипи от доказани професионалисти и изключително качествена техника с гарантиран произход.

СуперХостинг.БГ ще продължи и за напред да разширява полето на дейността си и да подобрява качеството на предлаганите услуги, за да може да отговори адекватно на динамично развиващите се потребности на своите клиенти. Благодарение на последователната си и професионална работа компанията изгради партньорска програма, чрез която на всички клиенти могат да бъдат предложени изцяло завършени решения за трайно присъствие в Интернет пространството, които да спомогнат за реализацията на техните бизнес идеи. За нас е най-важно клиентът да е спокоен, че неговото присъствие в Интернет е в сигурни ръце.
Защо СуперХостинг.БГ?

Изборът на правилният хостинг провайдър е една важна стъпка в развитието на Интернет бизнеса.

През цялото време, от своя официален старт до момента, СуперХостинг.БГ стриктно поддържа регламентираните параметри на своите услуги и демонстрира отговорно и професионално отношение към всички свои клиенти. В резултат на това компанията спечели хиляди лоялни и удовлетворени клиенти, които на практика са най-добрата визитка на фирмата. Екипът на СуперХостинг.БГ знае, че услугите които предлага са от ключово значение за всеки Интернет бизнес. Ето защо компанията се стреми да бъде от онези хостинг компании, които чрез професионализмът си помагат за изграждането на положителния имидж на своите клиенти.

Още мотиви за избор на СуперХостинг.БГ, като предпочитан хостинг провайдър можете да намерите на адрес: https://www.superhosting.bg/web-hosting-page-why-clients-prefer-us.php
Ценова политика

Параметрите на предлаганите хостинг услуги и на различните хостинг планове са проектирани, така че да могат да удовлетворят потребностите на максимален брой потребители в различните пазарни сегменти. Цените по които се предлагат услугите са прогресивно намаляващи при съотношението дисково пространство (MB) / лева и месечен трафик (GB)/лева т.е. колкото повече ресурси предоставя определената услуга, толкова по-ниска е цената на единица от този ресурс. Грижа за клиента

Една от основните насоки в нашата маркетингова политика е добрата грижа за клиента. Ние знаем колко е важно да спечелиш доверието на клиентите, а то се печели най–лесно с гарантиране на спокойствие. Именно за това СуперХостинг.БГ осигурява постоянна техническа поддръжка 24/7/365 по телефон и по e-mail, както и посредством специализирана "ticket" система. Така нашите клиенти знаят, че по всяко време на денонощието има кой да отговори на техните въпроси и да обърне внимание на техните проблеми.

Под ПОДДРЪЖКА ние не просто разбираме задължението да поддържаме денонощно определените технически параметри на хостинг услугите - за нас думата ПОДДРЪЖКА означава да помогнем на потребителите на предоставяните от нас услуги да реализират своите планове и идеи, свързани с изграждането и администрирането на техните уеб сайтове и уеб приложения.
Техниката

На отговорен принцип подхождаме и към съхранението и защитата на информация, разположена на нашите сървъри, като не допускаме никакъв компромис с марката и качеството на използваната сървърна техника. По този начин ние постигаме реален UpTime от 99,98 %, което според нас е единственото приемливо решение, което една хостинг компания трябва да предлага на своите клиенти.

Нашите сървъри са разположени в технически център на Еволинк АД, в гр. София, който е едно от най-добрите места за колокация на сървърно оборудване на Балканския полуостров. В него се предлага максимално ниво на сигурност на Интернет връзките. Центърът разполага с двойно резервирано захранване и климатизиране, автоматично пожарогасене, система за контрол на достъпа и видео наблюдение.
30-дневна гаранция

За да бъдем докрай лоялни към своите клиенти, отчитайки факта, че клиентът заплаща предварително нещо, което ще ползва в бъдеще, но все още няма представа за качеството на предлаганата услуга, СуперХостинг.БГ дава възможност на всеки от своите клиенти, неудовлетворен по една или друга причина от това, което му се предлага, да се откаже от уеб хостинг услугата в 30–дневен срок след плащането. При отказа се възстановява и заплатена от клиента сума с изключение на цената на домейн, ако клиентът е регистрирал такъв. В този случай клиентът запазва всички права върху ползването на този домейн, за срока на регистрацията му.

https://www.superhosting.bg/

Hatshepsut

Нашият форум и сайта са в SuperHosting.BG и занапред ще останат там  :azn: