• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

02 July 2020, 18:54:42

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10901 Posts

Шишман
2524 Posts

Panzerfaust
432 Posts

Лина
416 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15639
  • Total Topics: 1262
  • Online Today: 42
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 16
Total: 17

Тема посветена на кандидат народните водачи, спасители на народа и т.н.

Started by Шишман, 29 November 2019, 09:56:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Помня го още в първите години на Атака 2005-2006г. Добрито редовно гостуваше по СКАТ и ръсеше мозък дето го няма... :lol:
После спряха да го канят в телевизията виждайки докъде му стига умствения багаж и фантасмагории. Прилича много по разсъждения на сектанта дориян александров, само че бръщолевенията му са насочени в друга посока. :judge:

Шишман

 Йоло, възраждане и останалите трябва да организират шествие  чест на Джорч Флойд

Long time ago

Quote from: Шишман on 05 June 2020, 13:55:38Йоло, възраждане и останалите трябва да организират шествие  чест на Джорч Флойд
И Борисов.

FELDMARSCHALL

Няма как да стане, защото ще ядоса бай Тръмп, а оня както е нестабилен психически може набързо да направи така, че ББ да си замине. Той дуе перки на местно ниво, ама навън сме го виждали колко е хрисим и снишен пред господарите му (тук да подчертая че господарите му са и от Запада и от Русия).

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 05 June 2020, 22:34:36Няма как да стане, защото ще ядоса бай Тръмп, а оня както е нестабилен психически може набързо да направи така, че ББ да си замине. Той дуе перки на местно ниво, ама навън сме го виждали колко е хрисим и снишен пред господарите му (тук да подчертая че господарите му са и от Запада и от Русия).
Е те спасителите на народа нали са опозиция. Бай Тръмп я беше скрил Мелания от Бойко, да не я добара.

Шишман

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТИЯ
Войнски съюз "Васил Левски" и БНО ''Шипка'


FELDMARSCHALL

Преди време ме агитираха във фейсбука да се присъединя към тях (нали съм фелдмаршал :judge:), ама бързо ги разбрах що за стока са - директно финансирани от Кремъл, докато при Възраждане все пак го правят завоалирано. Мисля че имаше и арестувани от тяхната група по подозрения за подготовка на преврат и тероризъм. Тези директно си призоваваха Русия да интервенира военно на Балканите и в България по-конкретно, а те да бъдат възкачени във властта подобно на комунистите след 9.9.1944г. дошли на власт благодарение на съветските танкове...
В Русе по-конкретно знам че лидерчетата им бяха някакви бивши военни по на 100 години, младите им членове се брояха на пръсти, за останалата част от страната не ги знам кои са. Помня че имаше един Иван Байчев от В.Търново, който открито заплашваше с убийство Бойко Борисов и други държавни фигури и то многократно, после го привикаха в полицията, а във фейсбука са му изтрити поне 5-6 профила именно заради нарушаване на правилата и мнократни закани за физическа саморазправа и убийство. Но това беше преди няколко години, мисля че вече никой не говори за тях и затихнаха като дейност - сега на мода е "Възраждане". :judge:

Similar topics (2)