• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

26 January 2021, 04:41:02

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12246 Posts

Шишман
4168 Posts

Panzerfaust
671 Posts

Лина
651 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19418
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 48
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 35
Total: 35

avatar_Шишман

Тема посветена на кандидат народните водачи, спасители на народа и т.н.

Started by Шишман, 29 November 2019, 09:56:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Помня го още в първите години на Атака 2005-2006г. Добрито редовно гостуваше по СКАТ и ръсеше мозък дето го няма... :lol:
После спряха да го канят в телевизията виждайки докъде му стига умствения багаж и фантасмагории. Прилича много по разсъждения на сектанта дориян александров, само че бръщолевенията му са насочени в друга посока. :judge:

Шишман

 Йоло, възраждане и останалите трябва да организират шествие  чест на Джорч Флойд

long time ago

Quote from: Шишман on 05 June 2020, 13:55:38Йоло, възраждане и останалите трябва да организират шествие  чест на Джорч Флойд
И Борисов.

FELDMARSCHALL

Няма как да стане, защото ще ядоса бай Тръмп, а оня както е нестабилен психически може набързо да направи така, че ББ да си замине. Той дуе перки на местно ниво, ама навън сме го виждали колко е хрисим и снишен пред господарите му (тук да подчертая че господарите му са и от Запада и от Русия).

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 05 June 2020, 22:34:36Няма как да стане, защото ще ядоса бай Тръмп, а оня както е нестабилен психически може набързо да направи така, че ББ да си замине. Той дуе перки на местно ниво, ама навън сме го виждали колко е хрисим и снишен пред господарите му (тук да подчертая че господарите му са и от Запада и от Русия).
Е те спасителите на народа нали са опозиция. Бай Тръмп я беше скрил Мелания от Бойко, да не я добара.

Шишман

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТИЯ
Войнски съюз "Васил Левски" и БНО ''Шипка'


FELDMARSCHALL

Преди време ме агитираха във фейсбука да се присъединя към тях (нали съм фелдмаршал :judge:), ама бързо ги разбрах що за стока са - директно финансирани от Кремъл, докато при Възраждане все пак го правят завоалирано. Мисля че имаше и арестувани от тяхната група по подозрения за подготовка на преврат и тероризъм. Тези директно си призоваваха Русия да интервенира военно на Балканите и в България по-конкретно, а те да бъдат възкачени във властта подобно на комунистите след 9.9.1944г. дошли на власт благодарение на съветските танкове...
В Русе по-конкретно знам че лидерчетата им бяха някакви бивши военни по на 100 години, младите им членове се брояха на пръсти, за останалата част от страната не ги знам кои са. Помня че имаше един Иван Байчев от В.Търново, който открито заплашваше с убийство Бойко Борисов и други държавни фигури и то многократно, после го привикаха в полицията, а във фейсбука са му изтрити поне 5-6 профила именно заради нарушаване на правилата и мнократни закани за физическа саморазправа и убийство. Но това беше преди няколко години, мисля че вече никой не говори за тях и затихнаха като дейност - сега на мода е "Възраждане". :judge:

Шишман

Dislike Dislike x 1 View List

Шишман

Ето ги и поредните откровено ненормални спасители  на родината . Обещават дето се вика от пиле мляко. Щели да ни направят независими. Ние и сега сме независими - нищо не зависи от нас.

___________________________________
През пролетта на 2019 г. група българи, никога неучаствали в политиката, идващи от различни социални групи, се обединихме около програма за България от 12 точки и регистрирахме в съда партията на политическата революция "България на труда и разума" (БТР). Тази програма ще вдигне икономиката ни на крака и ще постигне пълна трудова заетост при достойно заплащане, ценова стабилност и социална справедливост. Необходимо условие за изпълнението й обаче е наличието на държавен СУВЕРЕНИТЕТ. Ето защо на идващите избори за Народно събрание призоваваме всички българи да гласуват! Да гласуват за СУВЕРЕНИТЕТ! Да гласуват за напускане на ЕС и НАТО! Да гласуват БТР!

https://btr.bg/bg/news/suverenitet-video.html?utm_source=easyads&utm_medium=cpc&utm_content=DisplayAd_160x600_34126&utm_term=topigri.bg&utm_campaign=easyads_campaign_13111
Funny Funny x 1 View List

Panzerfaust

Quote from: Шишман on 21 October 2020, 10:00:11"България на труда и разума"
Комунистически носталгици, лоша версия на късната "Атака". Болен поне го прави за пари, не от убеждения, за тези не знам. Интересно, кой ги финансира? Да си направиш партия изобщо не е лесно и евтино.

Шишман


Шишман

Мнението на един кандидат народен водач и спасител на народа за българите. Моето мнение е че няма нужда такива да ни спасяват и водят. Те и не могат, ако да се напъват, като бесни.
________________________
Диан Вълков

Айде бе 🙂
Ясен си тогава ,щом мислиш ,че тая неграмотна ,страхлива ,проста и малоумна, жалка аморфна маса била чак народ ,пък и нормална даже ...няма такъв смях и отвращение !!!!

Шишман

Ето и друго такова подобно мнение. Неговата съпротива щяла да е друга. Каква? Терорист ли ще става ? Вероятно да, но в лудницата.


_________________

Станил Станилов

ТОВА ВИДЕО ПОКАЗВА НАГЛЕДНО ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ МАЛОУМЕН ДЕБИЛ СТАНАЛ ПО СЛУЧАЙНОСТ МИНИСТЪР, МОЖЕ ДА ПРАВИ СЪС СТАДОТО КАКВОТО СИ ИСКА! ДЕРЗАЙТЕ БЪЛГАРИ, УТРЕ И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ЗАТРИЯТ, А ВИЕ ПАК СЕ СНИЗКАЙТЕ КАТО МИШКИ И НОСЕТЕ МАСКИ! СТОЙТЕ СИ В КЪЩИ, МРЕТЕ ОТ ГЛАД И ЧАКАЙТЕ ДА ВИ ПОВЕДАТ КЪМ КЛАННИЦАТА КАТО ДОБИТЪК! АЗ ПОВЕЧЕ НА ПРОТЕСТ НЯМА ДА СТЪПЯ! МОЯТА СЪПРОТИВА КЪМ НЕНОРМАЛНОТО И НЕРЕДНОТО ЩЕ БЪДЕ ДРУГА!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=5321099267915830&id=100000474283915&notif_id=1606373678724047&notif_t=comment_mention&ref=notif

FELDMARSCHALL

Тоя урод е син на един друг урод болшевик станислав станилов, който уж щеше да пукне от рак, ама май е прескочил трапа комундето. Инача малкия станил добре се възползва от привилегиите на Запада/САЩ, даже май там е завършил университет като в същото време хвали Русия и вика колко лоши са ония, които му дадоха образование (що не завърши в Москва университет) ? На това му се вика комунистическа шизофрения - правиш едно, говориш друго, и се възползваш от всички привилегии на тези, които уж ненавиждаш. Ама то така беше и с другарите преди 1989г., когато караха западни коли и се обзавеждаха със западна техника, пък на народа говореха колко е зле там положението, затова българите да си купуват москвичи/жигули, телевизори Юность и хладилници Мраз. :laugh:
Like Like x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 December 2020, 23:13:16Тоя урод е син на един друг урод болшевик станислав станилов,
Той младия Станилов не е лош човек, ама още си мисли че лети  в облаците. Каза ми че  баща му не е бил член на партията .