• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

  • Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

Theme Select

Members
Stats
  • Total Posts: 8406
  • Total Topics: 1044
  • Online Today: 37
  • Online Ever: 133
  • (Jan 14, 2019, 07:51 pm)
Users Online
Users: 0
Guests: 8
Total: 8

Проблема с толерастията и последиците от нея

Started by генерал Жеков, Aug 09, 2018, 01:05 am

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

генерал Жеков

Проблема със мангалите има корен дълбоко в комунизма. Дадохме им работа, училища и СВОБОДА. Свободата им даде време - да правят деца,да ходят насам-натам, да нямат стабилно препитание. Те основно работеха работа само и само да няма проблем с тях, без да мислят за утре. Те знаеха, че последствията са лоши и нямаше БХК - отиваха по лагерите, нищо че на места бяха по-равни от равните.
Това не е носталгия по комунизма, не ми е присъщо. Това е като цяло положението на мангалите във всички възможни политически системи, даващи им свобода. Ако тя бъде отнета - нещата ще се променят и няма повече да има новини от рода на: "Цигани пребиха полицай" или "Цигани запалиха полицейски автомобили в Ботевград". Надявам се, че някой полицай чете това и дано си дава сметка, че дори и полицията в днешно време е под робството на всякакви либерални и мултикултурни боклуци. Тези либерали и всякакви подобни изискват от нас да бъдем толерантни, да бъдем приятели с тези паразитиращи на наш гръб. Българския народ обаче не е някаква пасмина от унтерменши. Ние, въпреки че бяхме подтискани десетки години, ще се въздигнем отново и ще преборим всичките врагове и фалшиви съюзници ,забили ни нож в гърба. България не е била и никога няма да бъде в позицията на робска и поклонническа нация. Това трябва да бъде запомнено от всички малцинства и защитаващите ги организации, иначе когато народа се обърне срещу първите, то  той няма да има избор относно вторите.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

генерал Жеков

искам да припомня удобно сметения под килима случай,при който един човек,лекар,Българин уби мангал,без работа и образование,работещ ,според жена му "по контеинирити"-какво трябва да значи това,жИната не успя да уточни.В следващите дни след този случай,доктора беше в ареста,като престъпник,името му бе опетнено и т.н-общо взето,пълна програма либералност.Всички фондации,групи,сборове и сборища,защитаващи мангалите стигнаха до там да заклеймят Български лекар,като убиец.И сега идва въпросът:ако в къщите на всички тези хора,влезе по 1крадец,ще се защитят ли или ще го посрещнат с топла супа и питка.Държавната машина не иска хората да притежават оръжия за самозащита.Не иска,защото това е заплаха за диктатурата,но не "фашистка",комунистическа или каквато и да било от старите,а новата още по-опасна диктатура-либералната.Либералната диктатура има наистина добра машина на действие,но това е така,точно заради мангалите-и аз,ако взимах 5минимални работни заплати под формата на "помощи"(това е сумата,без кражби,проституция,просия и т.н).Всички нямаше да работят при такива условия.Това донякъде е добре,но само когато е национално,сиреч когато българина получава тези пари,а циганина,турчина и т.н бъхти здраво цял ден,докато аз имам време за себе си,семейството ми и т.н Тук щеше да спре и престъпността-те нямаше да имат време за нея,а българските престъпници-интерес от извършването на престъпление.Но въпреки това,днес либералната диктатура има интерес от "подпомагане на малцинствата".Тяхната цел е унищожение на можещи,знаещи и силни народи и раси,за сметка на неграмотни,мирищеши мургави паразити. Тоест,за да бъде променана към по-добро,държавата трябва да премине през период наречен "власт на хунтата" .Точно както в Гърция до 69та до 74та година.Това е анархо подобен момент в историята,довел до "прочистване" на много нива.След това следва сравнително добър период за Гърция,после ЕС,гръцки Бойко,фалити и т.н.След такъв период ще дойде "узряване" на народа за една про-национално,про-български ориентирана идеология
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

генерал Жеков

QuoteТрима циганина на 41, 42 и 43 години,  са задържани вчера с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил за хулиганска проява, след като нападнали управител на плувен комплекс в града, съобщиха от полицията.Причината за нападението била, че тримата не били допуснати в комплекса.На пострадалият мъж са нанесени наранявания в областта на главата, уточниха от полицията.Сигналът за инцидента е постъпил чрез телефон "112" вчера, след 15.00 часа. На задържаните са съставени актове по Указа за борба с дребното хулиганство. Работата по случая продължава, уведомен е и дежурен прокурор.

Това за което няколко истински националистически организации предупреждаваха,че наближава и то още преди 10години,то днес същите неща са факт.Днес расовата война е близо,а както виждаме разпалват я тези,чийто етнос има "проблеми с расизма".Проблема тук,драги "правозащитници" е това,че проблемите им с расизма идват не от нашето прнебрежение към тях,а от точно обратния фактор-те не само пренебрегват нас,държавата ни и законите,а както виждаме-без страх от наказание ги потъпкват.Духът от бутилката вече е пуснат и ние само можем да се молим този конфликт да не бъде прекалено кървав за нашия народ,защото несъмнено подкрепата на "сивите кардинали"" ще бъде на страната на нашия противникϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Hatshepsut

Протест след побой от цигани над военен във Войводиново


Над 200 души излязоха на протест тази вечер в пловдивското село Войводиново. До напрежението се стигна след като на Богоявление две момчета от ромската махала пребиха военнослужещ от специалните части. 33-годишният мъж е с травми по главата. Протестиращите настояват за спешни мерки и незабавно премахване на незаконните постройки в циганската махала.

Полицията и жандармерията не позволиха на протестиращите да стигнат до ромската махала в село Войводиново. Въпреки че прокуратурата остави в ареста нападателите на военния, хората излязоха на протест.

Според протестиращите вчерашният инцидент не е прецедент. Местните твърдят, че общината покровителства ромското неселение и не предприема необходимите мерки за реда в селото.

Димитър Тосев, кмет на село Войводиново: Това, което аз мога да кажа е, че са заведени и започнати нещата, но не може с една лека ръка да бутнеш къщи, в които живеят над 200 човека.

Живеещи в махалата заявиха, че не желаят да се стига до ескалиране на напрежението. До сблъсъци не се стигна. Екипи на полицията и жандармерията ще останат да дежурят и през нощта.

http://news.bnt.bg/bg/a/protest-sled-poboy-ot-romi-nad-voenen-vv-voyvodinovo


Състоянието на пребития военен във Войводиново остава тежко

Състоянието на 33-годишния военен Валентин Димов, който беше пребит от двама младежи в пловдивското село Войводиново, продължава да е тежко. Той е в болница, предстоят му операции. Двамата мъже са задържани за 72 часа.

Напрежението във Войводиново след побоя на Богоявление остава. Снощи около 200-300 души се събраха на протест пред църквата, а след това тръгнаха към циганската махала, но жандармерия спря хората и до саморазправа не се стигна.

В селото е имало полицейско присъвтвие цяла нощ и не се е допуснало никакво нарушаване на обществения ред, увери в ,,Тази сутрин" по bTV кметът на Войводиново Димитър Тасев.

Едно от исканията на протестиращите хора от селото е всички незаконни постройки в циганската махала да бъдат съборени.

По думите на кмета всички къщи там са незакoнни и няма нито една с прoект, план и разрешeние за строеж.

Кметът на община Марица Димитър Иванов  поясни, че днес експерти от общината и представители на Районно управление - с. Труд ще направям съвместна проверка в цялата циганска махала. Целта е да се установи дали има незаконно пребиваващи лица.

Иванов също повтори, че всички къщи в махалата са незаконни. Още днес ще бъдат издадени наказателни актове на живущите в тези жилища и след 7-дневния законов срок ще издам заповед за събаряне на незаконните постройки, подчерта кметът на община Марица.

Местните жители са категорични, че протестите им ще продължат.

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/sastojanieto-na-prebitija-voenen-vav-vojvodinovo-ostava-tezhko.html


СЛЕД ПОБОЯ ВЪВ ВОЙВОДИНОВО: Започват проверки в циганската махала

https://www.vbox7.com/play:92fb15001e

Започват събарянето на незаконните къщи в циганската махала на пловдивското село Войводиново. Там в понеделник местните хора излязоха на протест, след като ден по-рано 33-годишен военен беше пребит от двама младежи на пътя.

Целта на проверката беше да констатира дали има незаконни постройки и незаконно пребиваващи хора. В махалата обаче институциите бяха посрещнати само от кучета. Затова и проверките и за незаконни имоти засега остават без връчени актове.

Проблемите с жителите на циганската махала не са от вчера и продължават от години. Тази сутрин в предаването "Здравей, България" кметът на Войводиново обясни, че на протестите снощи не се е стигнало до физическа разправа, каквито са били заканите. Протестите продължават и днес, поясни Димитър Тосев.

От общината се ангажираха, че ще вземат мерки. Въпреки че постройките са без документи се оказа, че в тях законно има електричество. Постройките в махалата бяха надлежно премерени и описани, а хората във Войводиново настояват час по-скоро да бъдат съборени.

https://nova.bg/

Hatshepsut

Циганската наглост


Да, циганите в България станаха изключително нагли. Това е истината. И това не може да продължава повече. След години затваряне на очите, заравяне на главата в пясъка, след милиарди потънали във фалшива интеграция, декади на ромското включване и прочее простотии, българското общество най-сетне си отваря очите.

Погледнете внимателно снимките на тези хубавци. Не ви ли приличат на сирийските майки с деца, които Меркел покани да разоряват Европа? Мислите ли, че приликата им с ислямистките джихадисти е случайна? Ами не е. Има данни, че от около две години все повече цигани от тази махала приемат исляма. В радикалната му салафитска форма от циганската махала в Пазарджик. Където осъжданият за радикален ислям Ахмед Муса Ахмед проповядва рязането на главите на християните, за да им се вземат жените, децата и имота. Това зло е тук. Идва. Циганските гета са гнездата на радикален ислям. Затова трябва да бъдат разрушени.

Битовата етническа престъпност премина всякакви граници и вече не е просто битова. Върнете лентата само няколко месеца назад и пребройте случаите на организирано нападение от циганска тълпа срещу полицейски сили. Това вече не е битова престъпност. Това вече е нещо друго. Нарича се гражданска война.

В България се води гражданска война. Срещу българите. Група криминално проявени дегенерати-рецидивисти си позволяват грабежи, побои и убийства. Посред бял ден. Допреди няколко години жертви на тази гражданска война бяха беззащитни възрастни хора, живеещи в малки населени места. Хиляди. Бити, душени, грабени, унижавани, насилвани, убивани. Тези цигани, подобия на човек, от години правят опит след опит да претопят българското население.

Но нещата вече се променят. 82 случая на нападнати от вилнееща циганска тълпа полицейски служители за 2017-а година. 81 случая на нападнати от вилнееща циганска тълпа полицейски служители за 2018-а година. Това вече е нападение срещу държавността. Срещу българската държава.

Още по-нагли са циганските барони. Тези, които продължават да продават гласовете на гетото на избори. Тези, които продължават да крадат парите за интеграцията. Заедно с още по-наглите изроди от разните хелзинкски и прочее циганозащитни комитети, които защитават и оправдават дегенератите-убийци. Десетина обичайни негодници, които това работят - цигански барони. Това им е работата. От това се прехранват.

Наглите цигани и техните обичайни защитници наричат опита за убийство битов инцидент и неприятен казус. Дали ако пламне някой катун, това ще е битов инцидент и неприятен казус? Ето това е гнусна наглост. Дали ако българи пребият животински до смърт циганин, без повод, посред бял ден, това пак ще е битов инцидент и неприятен случай?

Не по-малко нагли, но за сметка на това по-отвратителни, са водоплаващите птици, държащи микрофони в големите мейнстрийм(!?) телевизии. Тридесет години тези телевизии бяха и са развъдник, убежище и укритие на всякакви циганозащитници, активисти, отворени общества и прочее антибългарски и антинационални организации. Тридесет години тези същите телевизии бълват помията си за горките роми върху нас, обикновените граждани. Тези, които си плащат данъците, тези, които плащат водата и тока си, тези, които се борят за всяка стотинка в джоба си.

При всяко цигански изстъпление водоплаващите надават смешен либерален вой в стил: Ама защо сега искате събаряне на гетото?, Ама защо сега се поставя темата?, Ама не може от един изолиран случай да обобщаваме и прочее, и прочее, и прочее.

Прочее, водоплаващите са отвратителни лицемери, без съмнение. Те са алибито, оправданието, говорещите глави, които защитават дегенератите. Адвокатстват им. Съчувстват им. Оправдават ги. Жалко, много жалко.

Лъжете, неуважаеми водоплаващи говорещи глави. Искаме да съборим гетото не от сега. Винаги сме настоявали гетото да бъде съборено. И ще го съборим. Защото гетото е язва. Защото гетото е почвата, в която растат отровните плевели на ислямския радикализъм. И не, неуважаеми водоплаващи, циганското изстъпление във Войводиново не е изолиран случай. Не е битов инцидент. Не е просто изолиран неприятен случай. Случаят във Войводиново е довършен опит за убийство. Неуспял не по волята на дегенератите-убийци, а заради намесата на останалите граждани, които са ги спрели.

Уви, прокуратурата я кара по старому. Отново обвинението е нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди. Нищо подобно, говорим за довършен опит за убийство. И тук е един от основните проблеми. Ниските наказания, липсата на справедливост, липсата на възпитаващия ефект на наказанието. Уви, съдебната власт е независима по силата и смисъла на основния закон на Република България.

Така няма да стане. Тази интреграция по този начин няма да се случи. Тук си трябва ред. Здрав ред, здрава ръка, тежки осъдителни присъди. Принудителен труд.

И да, гетото трябва да бъде разрушено.

И да, настоявам за връщане на смъртното наказание.

https://www.djambazki.org/blog/view/226/ciganskata-naglost