• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

03 July 2020, 23:19:58

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10906 Posts

Шишман
2546 Posts

Panzerfaust
440 Posts

Лина
417 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15749
  • Total Topics: 1262
  • Online Today: 36
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 28
Total: 28

Интеграцията на неинтегрируемите

Started by генерал Жеков, 09 August 2018, 01:05:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Лина

Лекарка от "Пирогов" зарази 11 души в Кърджали, прокуратурата я разследва
Самата тя отказа да коментира случая


Самата тя отказа да коментира случая.

"Отказвам да давам по телефона информация", каза д-р Сибел Муса.

----------------------------------

 :bravo: Браво на "Пирогов", личи си че с конкурс си избират персонала. Много ми хареса тази докторка - безочлива простакеса, която на никой никакво обяснение не дава.

Шишман

Quote from: Лина on 12 June 2020, 20:25:18са били обект на системен психически тормоз, защото са потурняци. След това в училище, също.
Срещу тях е упражнявана засилена сегрегация, били са системно убивани и изнасилвани. Точно така!

Това се случваше с помаците в казармата.

Лина

Така ли, моето момче, а с българи случвало ли се е?
------------------------

Сега ми хрумна ясната мисъл, че за разлика от протестиращата медицинска сестра тази "лекарка" Сибел Муса, която е отказала да посочи контактните си лица няма да бъде уволнена!

Шишман

Quote from: Лина on 12 June 2020, 20:46:04Така ли, моето момче, а с българи случвало ли се е?
------------------------


Не такъв особен тормоз имаше само за помаците.

Лина

Случаите са много, но ето ти малтретиран българин:

http://mishenabg.blogspot.com/2010/01/blog-post_1862.html

Ти и онзи посочете доказателствата си, веднага, иначе започвам да трия глупостите ви от този момент натам в тази тема. Няма да търпя пишлигарски простотии, изобщо, ама никак!
Онзи бил много доволен от сестрата кадъна, че утре ако някоя друга му направи една дълбока свирка представям си какви глупости ще  трябва да чета!!!!!!!!

Това тука страшно много ме нервира, не понасям подобни лигавщини.

Лина

Ще доказвате ли нещо или чакате доказателствата да си "вземат солта"  :wink:

Лина

Също така "Кълна се в..........." не е никакво доказателство, да се разберем.
Личния опит на никого изобщо не ме интересува.
На мене никога нито цигани, нито турци са ми навредили. Не защото са страхотни, а защото им нямам никакво доверие и не виждам как ще стане.
Това, че не съм си патила ОБАЧЕ не ми дава право да се подигравам със жертвите на тези животни и да омаловажавам техните страдания. Е, хората сме различни.

Шишман

Quote from: Лина on 12 June 2020, 20:59:45Ти и онзи посочете доказателствата си, веднага, иначе започвам да трия глупостите ви от този момент натам в тази тема. Няма да търпя пишлигарски простотии, изобщо, ама никак
Кога щи пусна гювеч да ме заплашваш а? Трий и не ми дреме няма да ти пиша в темите! Поведението ти е неприемливо и обидно !

Лина

Неприемливо и обидно било, милото то. А много ли е приемливо и необидно да ви четем сълзливите и снизходително вопли в защита на циганите и амуджите. :devil:
АЙДЕ МАРШ

Лина

От първата ми публикация някъде в далечната 2003 до сега не съм променила виждането си спрямо цигани и турците като цяло. Никога, при никакви обстоятелства и по никакъв начин. Те според мен са врагове на тази държава и на хората определящи са като българи и винаги биха им навредили. Хич не ми е до изключенията.
Да, писала съм че Хасан Адемов има човешки облик и вероятно е добър човек – мисля си го. Писала съм, че където живеех преди имаше едно семейство български цигани, които говореха български и бяха най – обикновени хора, дори единия им син е военен – истина е и нищо лошо не мога да споделя за тях. Има българи, които мразя по лични причини, нищо че са българи, но не са стока. И КАКВО ОТ ТОВА? Какво значение би имало това в тази тема? Никакво!
Тук говорим за отношение като цяло, а в частност обсъждаме и посочваме конкретни престъпници и техните престъпления, като циганските определяме като расистки. Какво сложно има? Щом не схващате какво се очаква от вас значи вие сте неблагонадеждни, дано това да е така само по отношение на ....................
Съжалявам, но аз никога по отношение на тези етноси не съм шикалкавела наляво-надясно, нагоре – надолу, напреде – назаде, навътре-навън като ветропоказател.

 Така че много моля да не ми се давате като добър пример, Ваши Височества колко сте обективни, колко сте благородни, колко сте снизходителни, ма колко сте честни, ама какви хуманисти сте, пък колко сте справедливи, ама колко сте исторически обосновани, пък как сте благодарни и не стига това па и опрощаващи, закрилници на онеправданите, защитници на реваншисти, пък как ги мерите нещата – точно колко му е правото на човека да си го върне на някого, пък който и да било то ................ щото някога не знам си кво станало, истински джентълмени! 

Те говеда от ДуПиСе трябва тука да си търсят персонал бе, гледай ти!  Мисля че повече няма нужда да се страхувате за живота си, тиквите от НСО ще бдят над вас. Такъв ценен материал сте – фокусирани върху милозливи простотии, истински "Супермени"  :lol:   Аз от амуджите такива глупости не съм слушала, каквото наслушах от вас.
Дори Имало едно време отбеляза, че ,,циганите неорганизирано ,, се възползвали от благата – не думай.  :dont:
Психолога и той много се натъжи от сълзливата история на мнимите вързани матки
Хора, ставате смешни – поне си трайте там и не се обаждайте. За съжаление изглеждате твърде синхронизирани. Sad but true
Правилно сте се ориентирали, че не е необходимо да ме информирате за новите течения в този форум, щото никога не бих ги последвала.
 :OMG:


Шишман

Не мрънкяйте - раждайте деца

_________________


Лина

Публикувано във факти.бг:

Пратиха армията срещу български роми в Италия
Ромите живеят в изоставени блокове и се занимават с незаконна дейност

Итaлиaнcкитe влacти мoбилизирaхa aрмиятa, зa дa oзaпти гoлямa групa бългaрcки рoми, кoитo излязoхa нa бунт, прeдaдoхa итaлиaнcкитe мeдии.

В грaд Мoндрaгoнe, близo дo Нeaпoл в рeгиoнa Кaмпaния, бe oткритo oгнищe нa кoрoнaвируc. 49 души, в oгрoмнaтa чacт бългaрcки рoми, ca дaли пoлoжитeлнa прoбa, кoeтo нaкaрa влacтитe дa блoкирaт тaзи чacт нa грaдa, в кoятo живeят тe.Бългaрcкитe рoми oбaчe ce рaзбунтувaхa и пoиcкaхa дa излязaт извън т.нaр. ,,чeрвeнa зoнa", cъздaдeнa, зa дa ce cпрe рaзпрocтрaнeниeтo нa кoрoнaвируcнaтa инфeкция. Губeрнaтoрът нa Кaмпaния Винчeнцo Дe Лукa зaяви, чe влacттa e дaлa зeлeнa cвeтлинa зa изпрaщaнeтo нa вoйници в рeгиoнa, зa дa пoмoгнaт нa пoлициятa в oпaзвaнeтo нa рeдa. Рoмитe живeят в изocтaвeни блoкoвe.
 Местните жители твърдят, че българските роми от въпросните блокове се занимават с незаконна дейност и създават много проблеми.
-------------------------

Властите не са локализирали всички живеещи там цигани, тъй като една част от тях са успели да "духнат", все пак те не са свикнали да спазват правилата - няма как някой да им казва къде да стоят и какво да правят!

Шишман

В цялата работа най-много ми хареса, когато лигавите италианци ги замеряха от балконите с каквото им попадне, а наште цигани,  им изпотрошиха колите паркирани на улицата. В цялата история пак някой тъп италианки бюрократ се увлекал и насрал. 3а губeрнaтoрът нa Кaмпaния Винчeнцo Дe Лукa: трябва да знаете че е палячо  и му хлопа дъската. Циганите живеят в общински жилища, а не в изоставени блокове. Така им се пада на италианците понеже много обичат цигани и черни.

Лина

Лесничеите от Стара Загора са установили сеч на 22 липови дървета, които са отсечени за да се обере липовия цвят. Незаконната сеч е била на държавна горска територия. Съставени са два констативни протокола.
Скандална сеч и в Добричко, две ромски семейства улесниха беритбата си на липов цвят като отсякоха 37 дървета  :rolleyes:  Инцидентът е станал полезащитен пояс в община Тервел.
-------------

Така ще е докато прекупвачите и производителите на чай изкупуват билки от тях. Тея хора или ще метат от земята липата или ще отсекат дървото, но никога няма да го направят като хората, да се вземат една стълба. :lol: