• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

08 April 2020, 11:02:58

Login with username, password and session length

Theme Select

Members
Stats
  • Total Posts: 13076
  • Total Topics: 1237
  • Online Today: 70
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 27
Total: 28

Интеграцията на неинтегрируемите

Started by генерал Жеков, 09 August 2018, 01:05:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Panzerfaust

Ако ги съдят по чл. 122 от НК - убийството по непредпазливост, ще минат леко. Наказанието е лишаване от свобода до 3 години, стига да не е извършен по особен начин – чл. 122, ал. 2, а именно чрез огнестрелно оръжие, отровно вещество или жертвите са 2 или повече. Основание за това третиране е факта, че липсва субективния елемент при причиняването на смърт-умисълът.

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 14 October 2019, 16:31:30Ако ги съдят по чл. 122 от НК - убийството по непредпазливост, ще минат леко.
Зависи какъв адвокат ще си вземат и как следователите ще представят нещата. Желая им да минат леко.

Panzerfaust

Тежка нощ за полицейски патрул в "Шекер махала"
Двaмa мъжe ca зaдържaни oт пoлициятa в Плoвдив зa ocуeтявaнe нa прoвeркa и пoврeждaнe нa cлужeбeн aвтoмoбил, cъoбщихa oт прecцeнтърa нa МВР. Oкoлo 01.00 чaca нa 19 oктoмври нa кръcтoвищeтo нa бул. ,,Вacил Aприлoв" и ул. ,,Дилянкa" aвтoпaтрул нa Трeтo Рaйoннo упрaвлeниe нa МВР cпрял мъж c цeл извършвaнe нa прoвeркa. При видa нa пoлицaитe тoй пoбягнaл, нo бързo бил дoгoнeн и зaдържaн oт тях. Oкaзaлo ce, чe e нa 37 гoдини, c мнoжecтвo криминaлни рeгиcтрaции зa крaжби и грaбeжи, ocъждaн. Дoкaтo пoлицeйcкитe cлужитeли изпълнявaли зaдължeниятa cи пo cлужбa, друг мъж удaрил c ръкa и cчупил cтъклo нa дяcнaтa врaтa нa пaтрулния aвтoмoбил, cлeд кoeтo cъщo пoбягнaл. Мaлкo пo-къcнo 24-гoдишният ce явил в рaйoннoтo упрaвлeниe, къдeтo бил зaдържaн.
Пo cлучaя e oбрaзувaнo дocъдeбнo прoизвoдcтвo. Cлeд дoклaд нa cъбрaнитe дoкaзaтeлcтвa в прoкурaтурaтa нa мъжa e пoвдигнaтo oбвинeниe и прeдcтoи дa му бъдe нaлoжeнa 72-чacoвa мяркa зa нeoтклoнeниe ,,зaдържaнe пoд cтрaжa". Пo oтнoшeниe нa нeгoви твърдeния зa упрaжнeнo пoлицeйcкo нacилиe пo рaзпoрeждaнe нa дирeктoрa нa OДМВР - Плoвдив e нaзнaчeнa нeзaбaвнa прoвeркa.
https://fakti.bg/krimi/418294-tejka-nosht-za-policeiski-patrul-v-sheker-mahala

Panzerfaust

По-нататък в горната история следва успешен пример за интеграция, за съжаление единствен:

Пребили един от размирните цигани от "Шекер махала" в районното!?
Ромска тълпа се събра пред Трето районно управление в Пловдив след среднощния скандал

Нeзaбaвнa прoвeркa e рaзпoрeдeнa oт дирeктoрa нa Oблacтнaтa дирeкция нa МВР - Плoвдив cт. кoмиcaр Йoрдaн Рoгaчeв пo cигнaл зa пoлицeйcкo нacилиe в Трeтo рaйoннo упрaвлeниe. Пocтрaдaлият e 24-гoдишният Бoриcлaв Игнaтoв, кoйтo твърди, чe e бил жecтoкo прeбит прeз нoщтa oт двaмa пoлицaи в рaйoннoтo, цитирaн oт TrаffiсNеws. Близкитe му ca дeпoзирaли жaлбa в прoкурaтурaтa, a прeд Трeтo рaйoннo ce e cъбрaлa гoлямa тълпa рoми oт мaхaлaтa.
Игнaтoв бил зaдържaн cлeд cбивaнe в "Шeкeр мaхaлa" вчeрa. Пoлицeйcки пaтрул cпрял зa прoвeркa близo дo мaхaлaтa 37-гoдишeн мъж, кoйтo бил c криминaлнo дocиe. В cъщoтo врeмe ce нaмecил друг житeл нa квaртaлa (24-гoдишният), кoйтo cчупил cтъклo нa пoлицeйcкaтa пaтрулкa. Cлeд тoвa винoвникът избягaл.
Пo-къcнo Бoриcлaв Игнaтoв, кoйтo cчупил cтъклoтo, oтишъл c рoдитeлитe cи в рaйoннoтo зaeднo c aдвoкaт и ce прeдaл. Нaлoжeнa му билa пoлицeйcкa мяркa зaдържaнe зa 24 чaca.
Днec cутринтa oбaчe aдвoкaтът му Бoриcлaв Злaтaнoв, кoйтo oтишъл зa рaзпитa прeд дoзнaтeл, гo нaмeрил c рaзбитa глaвa и цeлия в кръв.
Млaдият мъж твърди, чe e прeбит oт двaмa унифoрмeни в рaйoннoтo. Тe гo удряли c пaлки пo глaвитe и гo нaричaли "мръceн цигaнин".
Близкитe нa aрecтувaният нacтoявaт зa нeзaбaвни мeрки oт cтрaнa нa пoлициятa, в прoтивeн cлучaй зaплaшвaт cъc зaтвaрянe нa улици и бунт.
"Кaквo кaтo cмe цигaни! Зaщo трябвa дa ни бият", нeгoдувaт тe.
Нa мяcтo билa изпрaтeнa линeйкa, a Игнaтoв e бил прeглeдaн oт eкип нa "Cпeшнa пoмoщ". Лeкaритe ca уcтaнoвили , чe нямa прoблeм дa ocтaнe в aрecтa. Прeдcтoи дa му бъдe пoвдигнaтo oбвинeниe и нaлoжeнa 72 чacoвa мяркa зa нeoтклoнeниe.
В "Шeкeр мaхaлa" имa зacилeнo пoлицeйcкo приcъcтвиe, нo нa тoзи eтaп нямa дaнни зa зacилeнo нaпрeжeниe.
https://fakti.bg/krimi/418297-prebili-edin-ot-razmirnite-cigani-ot-sheker-mahala-v-raionnoto

Дано полицаите, които са го били, са го направили умно и дано няма някакви последствия за тях.

Лина

Шокиращи подробности за зверското убийство на Андрея, смразило Галиче

Полицаите в Бяла Слатина са потресени от подробностите покрай случая
Източници на изданието в полицията разкриват, че предполагаемият извършител споделил, че предполага, че тя е била мъртва, когато я е изнасилил.
Убиецът е почукал на вратата на антрето. Тогава тя е звъняла на братовчед си, който не отговорил, но все пак му отворила вратата. Вероятно са провели някакъв разговор с извършителя, след което той й се е нахвърлил.
Тялото ѝ е намерено в двора на къщата от роднина. Според местни хора той е в шок от видяното, защото момичето е било голо и с прерязано гърло.

Полицаите в Бяла Слатина са потресени от подробностите покрай случая. В Галиче също хората са шокирани и още не могат да повярват какво е станало. В същото време стана ясно, че Аксел Олеков, който направи самопризнания за жестокото убийство на Андрея от с. Галиче, е завършил само първи клас. От 10 години не е ходил на училище, има и криминални прояви. Според местните е агресивен, тъй като участвал в побои, предава БНТ. "Моят внук не е рецедивист. Нищо не знам. Родителите му са в чужбина. Оставили са го при мен, аз го гледам", заяви дядото на Аксел Олег Красимиров.


Шишман

Да не би да а отменили вече доживотните присъди ?
Стана ясно, каква ще е присъдата на убиеца на Андреа! Прокуратурата мисли, че от 12 до 15години затвор са достатъчни! 
Даже са му много, да му дадат 2г. все едно е бил войник и готово

Лина

ГЕРБерунгелите разказаха играта на Ценко Чоков, щото тази част от циганите, които са неинтегрирани реваха, че ги малтретирал.
Сега става ясно, че ако Ценко Чоков още беше кмет тази трагедия никога нямаше да се случи. Защо преди нямаше нужда от камери и 15 полицая в Галиче?


Шишман

Quote from: Лина on 14 January 2020, 19:36:18Сега става ясно, че ако Ценко Чоков още беше кмет тази трагедия никога нямаше да се случи. Защо преди нямаше нужда от камери и 15 полицая в Галиче?


Направо президент, трябва да го направим.

Лина

Не, не, кмет на Галиче си е добре!


     


   

Апаши пребиха самотна жена в Белозем! Влачили я из къщата, за да им даде пари


Самотна възрастна жена бе пребита и ограбена в село Белозем. Маскирани крадци влезли в дома й снощи и започнали да я разпитват къде си крие парите, разказват хора от селото пред TrafficNews.bg. 89-годишната жена отказала да даде спестяванията си и последвал побой.

Маскираните мъже я хванали за краката и започнали да я влачат из къщата.  Малко след това намерили парите й, но те не им стигнали и решили да й откраднат бойлера.  В резултат на това цяла нощ текла вода и наводнила къщата.

Апашите взели и телефона на жената, за да не може да извика помощ и я оставили на лежи на земята в дома си. На сутринта я намерил синът й. Пострадалата има няколко счупвания.

,,Докога старите хора ще живеят в страх за имуществото и живота си , докога такива "изроди" ще се гаврят с хората, работили цял живот за държавата ни. Това трябва да спре! Тя не е първата и няма да е последната подложена на това , ако системата продължава да игнорира случващото се!", възмущава се жител на Белозем.

Часове след нападението полицията е задържала и двама заподозрени за нападението.

Лина

След като европейските градове опустяха, нашите цигани на тумби се прибраха от Западна Европа, но не изоставят занаята си.

"Цигани от бургаския кв. "Победа" устройват засади на шофьори, преминаващи от околовръстното към ул. ,,Индустриална". За това алармира бургазлията Борислав Христов. Той разказа историята, която по думите му се е случила на него самия късно снощи, пише "Флагман".

,,Минавайки покрай кв. "Победа", някъде в района между бензиностанция Лукойл и затвора, пред колата ми изскочи жена от ромски произход с противогрипна маска. Успях да реагирам навреме и да спра, преди да я блъсна. Но в момента, в който се канех да потегля, през задната дясна врата на автомобила ми влезе едър мъж – отново от ромски произход и също с маска.

Започна да търси пари. Аз, разбира се, му отказах, но той видя портфейла ми до скоростния лост и настоя, че, ако не му дам 100 лева, няма да слезе. Когато отново му отказах, той грабна портфейла и започна да рови в него. Оттам успя да вземе 40 лева и всичките монети.

На задната седалка имах и торба с дрехи – той прибра и тях, след което слезе, блъсна жестоко вратата на колата и видимо ядосан започна да говори на цигански. Внимавайте, колеги, защото тези индивиди не се спират пред нищо и не се знае на кого ще изкарат беля!", разказва младият бургазлия Борислав Христов.

----------------

Тези номера са "внос" от циганите. За България са нови, но не и за Италия, Испания и други страни, където подобни кражби се случват. В тази връзка добре, че няма цигани мотористи, че кви номера ще внесат от Италия.

Лина

Покрай истерията със коронавирусът в медиите, издевателствата на цикламавирусът остват на заден план и леко потулени.

Брутално нападение! Двама смазаха от бой 31-годишен в Берковица, лицето му е неузнаваемо31-годишен мъж от Берковица е открит в безпомощно състояние на улица ,,Пролет" в неделя призори. Намерил го случайно 52-годишен гражданин и подал сигнал на 112.

Човекът е откаран в спешното отделение на берковската болница и след това транспортиран за лечение в Монтана. Установено е, че е пребит жестоко. По данни на лекари костите на лицето му са натрошени. Нараняванията сочат, че е бит и ритан по главата.

Въпреки тежкото си състояние пострадалият е разпитан и малко след това полицията е задържала биячите. Двама тийнейджъри на 16 и 19 години от ромския квартал ,,Раковица" в Берковица.  Те са направили самопризнания и са тикнати в ареста за 24 часа, съобщават от полицията.

https://www.konkurent.bg/news/15855536203954/brutalno-napadenie-dvama-smazaha-ot-boy-31-godishen-v-berkovitsa-litseto-mu-e-neuznavaemo-
https://www.dnes.bg/crime/2020/03/30/mladeji-prebiha-31-godishen-myj-v-berkovica.444046

Лина

Възрастна жена във Враца е била нападната и обрана от мъж, съобщават от полицията в областние център.

Случката се е разиграла снощи. В 21.50 часа на телефон 112 е получено съобщение, че минути по-рано непознат мъж е влязъл в къщата на 80-годишна жена. Мъжът започнал да я удря и й откраднал мобилен телефон, златен пръстен и 40 лева, които вероятно са били всичките й пари, с които е разполагала.

На мястото е пристигнала линейка, която е траспортирала възрастната жена до врачанската болница. Тя е настанена в лечебното заведение без опасност за живота.
По случая е образувано досъдебно производство.
Копирано от standartnews.com

Лина


Ангел и Павел пребиха 86-годишен дядо за 100 лева (ОБЗОР)


Удряли го с юмруци в главата повече от 10 минути, искали още пари
16-годишният Ангел и 32-годишният Павел с прякор Таира пребиха 86-годишния дядо Христо от пловдивското село Трилистник заради 100 лева и кафе машина.

Извършителите, които са от ромската махала на селото, били заловени много бързо – само 12 часа след престъплението. Това съобщи кметът на Трилистник Мирчо Петров, който изпрати и специално благодарствено писмо до шефа на РПУ-то в село Труд Кючуков и до Областната дирекция на МВР в Пловдив.
Заради жестокото престъпление в село Трилистник на проверка пристигна главният прокурор Иван Гешев. Обвинител №1 и главният секретар на МВР Ивайло Иванов посетиха и потърпевшия Христо Васков. В момента пострадалият пенсионер се лекува вкъщи.
Двамата роми влезли в дома на дядо Христо половин час след полунощ в нощта на 4 срещу 5 април. За да влязат в къщата му, те разбили стъклена врата, след което единият от тях успял да промуши ръката си и да отключи антрето. Преди да нахлуят в спалнята на стареца двамата разбили друга стаичка, в която стопанинът съхранявал хранителни продукти: захар, ориз, брашно и консерви. Ангел и Павел обаче явно не били гладни, не търсели храна и преминали към другото помещение, в което възрастният човек спял. Дядо Христо лежал, а до него бил портфейлът му и дрехите му. Престъпниците му поискали пари и старецът им дал портмонето. В него имало около 100 лева и документи. Двамата обаче не се задоволили с тези пари и поискали още. Пенсионерът им обяснил, че няма повече пари и че това са му всичките, и те започнали да го бият.

,,Не е имал, защото предстои да получи пенсията си", обясни кметът. Ромите удряли дядото с юмруци и вероятно с нещо метално по главата повече от 10 минути, докато старецът не изпаднал в безсъзнание. След това те избягали, а като взели стоте лева, избягали. Били приготвили за изнасяне и кафе машина, но не успели в бързината и нея да вземат.

https://www.monitor.bg/bg/a/view/angel-i-pavel-prebiha-86-godishen-djado-za-100-leva-obzor-195070

Лина

Портрети на Христо Ботев и Васил Левски бяха откраднати от затвореното училище в старозагорското село Оряховица. Те са били част от етнографската сбирка.Неизвестните крадци са отмъкнали и скъп телевизор, който читалището все още изплаща, уредба с тонколони и микрофон, както и народни носии – оригинални сукмани и потури, везани ризи и други битови предмети, предаде БТВ.
За да влязат, крадците разбили прозорец, закрит с шперплат.--------------------------


Знаете кои пещерняци са извършили кражбата - циганите. Те винаги налитат на техника, а крадат портретите и носиите, за да ги осквернят и да ги унищожават. Това е "интеграцията" им, според много мафиоти - етнически адвокати.