• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

18 June 2021, 05:17:44

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
13075 Posts

Шишман
5263 Posts

Panzerfaust
849 Posts

Лина
726 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21937
  • Total Topics: 1346
  • Online Today: 80
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 28
Total: 28

SuperHosting.BG - Българският хостинг провайдър

Started by Hatshepsut, 08 August 2018, 21:49:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hatshepsut

СуперХостинг.БГ е регистрирана търговска марка на 'СуперХостинг.БГ ООД'. Фирмата е основана в началото на 2005 г., а от 01.10.2005 г. компанията започва успешно предлагане на хостинг услуги за българския пазар.В стремежа си да предложи максимално отговарящи на потребителските нужди хостинг решения, от средата на 2007 г., наред с най-масово предлаганите услуги - "сподeлен" хостинг и регистрация на домейн, компанията предлага пълната гама хостинг услуги, в това число наети (dedicated) и виртуални сървъри (VPS), издаване и инсталиране на SSL сертификати, уеб дизайн, услуги свързани с популяризация на уеб сайтове и по-доброто им индексиране от търсещите машини, корпоративни хостинг решения и др.
SuperHosting.BG https://www.superhosting.bg/
От самото си появяване на пазара СуперХостинг.БГ се утвърди като една от най-бързо развиващите се хостинг компании. За това безспорно говори факта, че в началото на 2009 г. компанията поддържа повече от 12 000 уеб сайта и е регистрирала за свои клиенти повече от 15 000 домейна.

Само за три години от старта на дейността си, в конкуренция с множество, активно предлагащи уеб хостинг фирми, СуперХостинг.БГ се нареди в челната тройка на хостинг провайдърите в България. Данните се базират на представителна международна класация и се формират на база брой хоствани домейни.

В списъка с по-забележимите събития в историята на компанията са откриването на търговски представителства в едни от най-големите градове в България - гр. Пловдив и гр. Варна, придобиването на хостинг дейността на "Диекс България" ООД (dxbg.com) и "Интернет Корпоративни Системи" (www.icsbg.net), спечелване на първото място в категория "Услуги" на най-престижния уеб фестивал - Албена 2008 и др.
Основна цел

Основна цел на екипа на СуперХостинг.БГ е предоставянето на ефективни и надеждни решения на своите клиенти. За изпълнението на тези цели компанията разчита на отлични висококвалифицирани търговски и технически екипи от доказани професионалисти и изключително качествена техника с гарантиран произход.

СуперХостинг.БГ ще продължи и за напред да разширява полето на дейността си и да подобрява качеството на предлаганите услуги, за да може да отговори адекватно на динамично развиващите се потребности на своите клиенти. Благодарение на последователната си и професионална работа компанията изгради партньорска програма, чрез която на всички клиенти могат да бъдат предложени изцяло завършени решения за трайно присъствие в Интернет пространството, които да спомогнат за реализацията на техните бизнес идеи. За нас е най-важно клиентът да е спокоен, че неговото присъствие в Интернет е в сигурни ръце.
Защо СуперХостинг.БГ?

Изборът на правилният хостинг провайдър е една важна стъпка в развитието на Интернет бизнеса.

През цялото време, от своя официален старт до момента, СуперХостинг.БГ стриктно поддържа регламентираните параметри на своите услуги и демонстрира отговорно и професионално отношение към всички свои клиенти. В резултат на това компанията спечели хиляди лоялни и удовлетворени клиенти, които на практика са най-добрата визитка на фирмата. Екипът на СуперХостинг.БГ знае, че услугите които предлага са от ключово значение за всеки Интернет бизнес. Ето защо компанията се стреми да бъде от онези хостинг компании, които чрез професионализмът си помагат за изграждането на положителния имидж на своите клиенти.

Още мотиви за избор на СуперХостинг.БГ, като предпочитан хостинг провайдър можете да намерите на адрес: https://www.superhosting.bg/web-hosting-page-why-clients-prefer-us.php
Ценова политика

Параметрите на предлаганите хостинг услуги и на различните хостинг планове са проектирани, така че да могат да удовлетворят потребностите на максимален брой потребители в различните пазарни сегменти. Цените по които се предлагат услугите са прогресивно намаляващи при съотношението дисково пространство (MB) / лева и месечен трафик (GB)/лева т.е. колкото повече ресурси предоставя определената услуга, толкова по-ниска е цената на единица от този ресурс. Грижа за клиента

Една от основните насоки в нашата маркетингова политика е добрата грижа за клиента. Ние знаем колко е важно да спечелиш доверието на клиентите, а то се печели най–лесно с гарантиране на спокойствие. Именно за това СуперХостинг.БГ осигурява постоянна техническа поддръжка 24/7/365 по телефон и по e-mail, както и посредством специализирана "ticket" система. Така нашите клиенти знаят, че по всяко време на денонощието има кой да отговори на техните въпроси и да обърне внимание на техните проблеми.

Под ПОДДРЪЖКА ние не просто разбираме задължението да поддържаме денонощно определените технически параметри на хостинг услугите - за нас думата ПОДДРЪЖКА означава да помогнем на потребителите на предоставяните от нас услуги да реализират своите планове и идеи, свързани с изграждането и администрирането на техните уеб сайтове и уеб приложения.
Техниката

На отговорен принцип подхождаме и към съхранението и защитата на информация, разположена на нашите сървъри, като не допускаме никакъв компромис с марката и качеството на използваната сървърна техника. По този начин ние постигаме реален UpTime от 99,98 %, което според нас е единственото приемливо решение, което една хостинг компания трябва да предлага на своите клиенти.

Нашите сървъри са разположени в технически център на Еволинк АД, в гр. София, който е едно от най-добрите места за колокация на сървърно оборудване на Балканския полуостров. В него се предлага максимално ниво на сигурност на Интернет връзките. Центърът разполага с двойно резервирано захранване и климатизиране, автоматично пожарогасене, система за контрол на достъпа и видео наблюдение.
30-дневна гаранция

За да бъдем докрай лоялни към своите клиенти, отчитайки факта, че клиентът заплаща предварително нещо, което ще ползва в бъдеще, но все още няма представа за качеството на предлаганата услуга, СуперХостинг.БГ дава възможност на всеки от своите клиенти, неудовлетворен по една или друга причина от това, което му се предлага, да се откаже от уеб хостинг услугата в 30–дневен срок след плащането. При отказа се възстановява и заплатена от клиента сума с изключение на цената на домейн, ако клиентът е регистрирал такъв. В този случай клиентът запазва всички права върху ползването на този домейн, за срока на регистрацията му.

https://www.superhosting.bg/

Hatshepsut

Нашият форум и сайта са в SuperHosting.BG и занапред ще останат там  :azn:

Hatshepsut


Haй-гoлямaтa бългapcĸa xocтинг ĸoмпaния CyпepXocтинг.БГ cтaвa чacт oт вoдeщaтa  xocтинг гpyпa Теаm.bluе, ĸoятo e лидep в бpaншa в Зaпaднa Eвpoпa. Бългapcĸoтo дpyжecтвo щe пpoдължи дa ce paзвивa ĸaтo caмocтoятeлнa ĸoмпaния, зaпaзвaйĸи cвoeтo имe, мeниджмънт и cтpaтeгиятa cи зa paзвитиe. Теаm.bluе вĸлючвa нaд 30 лoĸaлни eвpoпeйcĸи бpaндa и e извecтнa cъc cвoятa дългocpoчнa пoлитиĸa дa зaпaзвa в eĸипa cи дoceгaшнитe pъĸoвoдитeли и ocнoвaтeли нa пpидoбивaнитe oт нeя дpyжecтвa и дa paзчитa нa тяxнaтa визия зa paзвитиe нa лoĸaлнo нивo.

,,Haвлизaнeтo нa cтpaтeгичecĸи зa ceĸтopa инвecтитop ĸaтo Теаm.bluе пoзициoниpa Бългapия ĸaтo peгиoнaлeн цeнтъp зa xocтинг ycлyги и oнлaйн бизнec. Oт вaжнo знaчeниe e, чe тe избpaxa дa ce дoвepят нa мecтния мeниджмънт и дa пoдĸpeпят дoceгaшнaтa ни визия зa paзвитиe нa ĸoмпaниятa. B CyпepXocтинг.БГ винaги cмe имaли cepиoзни плaнoвe зa paзшиpявaнe нa дeйнocттa ни в Югoизтoчнa Eвpoпa, a Теаm.bluе paзпoлaгa c pecypca дa ни пoмoгнe дa нaпpaвим тoвa. C pъĸoвoдcтвoтo нa eвpoпeйcĸaтa ĸoмпaния ce пoзнaвaмe oтдaвнa, тe cпoдeлят визиятa ни зa paзвитиeтo нa дpyжecтвoтo и paзчитaт имeннo дoceгaшният eĸип дa пpoдължи дa ocъщecтвявa тaзи визия" – пocoчвa Meтoди Дpeнoвcĸи, yпpaвлявaщ пapтньop нa нaй-гoлямaтa бългapcĸa xocтинг ĸoмпaния.

CyпepXocтинг.БГ вeчe e зaпoчнaл cвoeтo paзшиpявaнe в peгиoнa. Πoвeчe oт гoдинa ĸoмпaниятa пpиcъcтвa нa пaзapa в Cъpбия пoд бpaндa ЅuреrНоѕtіng.RЅ, ĸъдeтo мнoжecтвo мaлĸи и cpeдни фиpми я пpeдпoчитaт зa cвoитe oнлaйн пpoeĸти. Kлиeнтитe нa ЅuреrНоѕtіng.RЅ вeчe пoлyчaвaт гoлямa чacт oт пpeдимcтвaтa в ycлyгaтa и oбcлyжвaнeтo, плoд нa knоw-hоw, тpyпaнo вeчe 15 гoдини в Бългapия. Πлaниpa ce paзшиpявaнe и в дpyги cтpaни нa Бaлĸaнcĸия пoлyocтpoв. Финaнcoвият гpъб нa Теаm.bluе щe пoзвoли тoвa дa ce cлyчи c ycĸopeни тeмпoвe и oфиcът нa бългapcĸoтo дpyжecтвo в Coфия дa ce нaлoжи ĸaтo peгиoнaлeн цeнтъp зa xocтинг ycлyги, peшeния зa изгpaждaнe нa caйтoвe, eлeĸтpoннa тъpгoвия и дpyги acпeĸти нa интepнeт бизнeca. Oт вaжнo знaчeниe e, чe тoзи peгиoнaлeн xъб щe бъдe pъĸoвoдeн дългocpoчнo oт бългapcĸи мeниджъpи, зa ĸoeтo имa яceн aнгaжимeнт ĸaĸтo oт дoceгaшнитe coбcтвeници нa бългapcĸaтa ĸoмпaния, тaĸa и oт cтpaнa нa зaпaднoeвpoпeйcĸaтa гpyпa.

,,C пoдĸpeпaтa нa Теаm.bluе имaмe peaлни шaнcoвe дa пpoдължим пoзициoниpaнeтo нa Coфия ĸaтo дигитaлнa cтoлицa нa peгиoнa, пpивличaйĸи пpeдпpиeмaчecĸи пoтeнциaл и eнepгия в oблacти ĸaтo eлeĸтpoннaтa тъpгoвия, ĸpeaтивнитe бизнecи, дигитaлния мapĸeтинг, мoбилнитe и yeб пpилoжeния. Πoдoбнo нa нac, eвpoпeйcĸaтa гpyпa cъщo e извecтнa c виcoĸoтo ĸaчecтвo нa oбcлyжвaнe и cлeдвaнeтo нa нaй-дoбpитe пpaĸтиĸи нa пaзapитe, в ĸoитo oпepиpa. Toвa в гoлямa cтeпeн ce дължи имeннo нa пoлитиĸaтa им дa пpoдължaвaт дa paбoтят дългocpoчнo c пpeдпpиeмaчитe, ĸoитo ca paзвили вceĸи лoĸaлeн бизнec. Taзи пpиeмcтвeнocт и дoвepиe в мecтния мeниджмънт щe cпoмoгнe зa ycтoйчивoтo paзвитиe нa CyпepXocтинг.БГ в бъдeщe и щe гapaнтиpa, чe нaшитe ĸлиeнти щe пpoдължaт дa пoлyчaвaт cъщoтo ĸaчecтвo, c ĸoeтo ca cвиĸнaли" – cпoдeля Любoмиp Pycaнoв, cъщo yпpaвлявaщ пapтньop нa CyпepXocтинг.БГ.

https://www.kaldata.com/

Fiave

Добър ли е този хостинг за малко свързан уебсайт на Amazon?
Димитър

Hatshepsut

Quote from: Fiave on 22 April 2021, 11:45:43Добър ли е този хостинг за малко свързан уебсайт на Amazon?

Трудно ми е да отговоря на този въпрос, моите наблюдения са само за нашия сайт и в това отношение съм много доволен от хостинг-услугата.
Най-добре е да се свържете със самата компания и ако имате някакви специфични изисквания и въпроси, да ги поставите там.
От общите ми впечатления мога да кажа, че компанията предлага виртуални сървъри с много добри параметри, както и наети сървъри, които могат да задоволят и големи уеб-сайтове.

Лина

Какво е "малко свързан", това не е го разбирам :smile-1:
Хостинга е отличен за всеки от пакетите им. Това което не ми харесва при тях, е че нямат опция за по-евтин хостинг за малки сайтове със слаба посещаемост. Все пак много сайтове имат само престижна функция - да си ги сложиш на визитката.

Интересно е, защо понякога смяната на хостинга засяга позиционирането на сайтовете в търсачките!

Hatshepsut

Quote from: Лина on 24 April 2021, 20:17:56Какво е "малко свързан", това не е го разбирам :smile-1:
Хостинга е отличен за всеки от пакетите им. Това което не ми харесва при тях, е че нямат опция за по-евтин хостинг за малки сайтове със слаба посещаемост. Все пак много сайтове имат само престижна функция - да си ги сложиш на визитката.

Интересно е, защо понякога смяната на хостинга засяга позиционирането на сайтовете в търсачките!

Всъщност СуперХостингБГ имат и евтини планове, които са подходящи за малки сайтове.
Най-евтиният хостинг-план е 81 лева на година (това е таксата за първата година, при подновяване на услугата за следващите години таксата е по-висока - 129 лв.):

https://www.superhosting.bg/web-hosting-compare-hosting-plans.php