• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 
avatar_Ами

Балканска федерация

Започната отъ Ами, 28 Авг 2023, 00:20:03

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Ами

Здравейте, другари.

В тази тема бих искал всички вие да обсъдите една стара мечта, която много революционери са имали преди близо 200 години. Ще запазя собствените си мисли за по-късно.

Що се отнася до политическите въпроси, сигурен съм, че всички сте наясно с основния проблем, пред който сме изправени ние, европейците.

Има два вида хора - такива, които разбират, че управляващата класа възнамерява да подмени етнически повечето от нас, и такива, които не разбират. Процесът е в ход в Западна Европа и е почти завършен в САЩ. Скоро, приятели, ние също ще бъдем залети от "разнообразие".

Сегашните власти ще искат да ни разделят: Балканите по-нататък. Да ни накарат да се караме и да се борим в рамките на схема за обезлюдяване, насочена срещу белите.

По този начин заглавието се оказва подходящо.

Ами

Публикувано в грешния раздел. Моля, преместете го в основния политически форум.

Лина

Ами не го виждам това аз! Тя нашата държава е почти Балканска федерация – ние никога не изгонихме турците, циганите, едни румънски цигани дето са шепа хора... Ние по същество сме позволили да сме федерация, тъй като всички споменати се самоуправляваме, а имаме едни кавали в центъра на София дето се правят, че централно ни управляват.
Лично мнение е, че имаме много малко допирни точни с гърци, сърби, голяма част от гражданите на Македония и Турция. В исторически план нашите съседи са ни навредили много повече от руснаците и американците взети заедно! Как ще повтаряме стари грешки 100 пъти! Предполагам че сегашните ни отношения на търпимост, мир и взаимопомощ при бедствия и аварии са единственото възможно и най – полезно взаимодействие което можем да имаме. Кажи си ти как ги виждаш нещата?


Panzerfaust

Утопии от XIX в., много наивни в наши дни...
Agree Agree x 1 View List

Ами

#4
Цитатъ на: Лина - 10 Сеп 2023, 18:50:16Ами не го виждам това аз! Тя нашата държава е почти Балканска федерация – ние никога не изгонихме турците, циганите, едни румънски цигани дето са шепа хора... Ние по същество сме позволили да сме федерация, тъй като всички споменати се самоуправляваме, а имаме едни кавали в центъра на София дето се правят, че централно ни управляват.
Лично мнение е, че имаме много малко допирни точни с гърци, сърби, голяма част от гражданите на Македония и Турция. В исторически план нашите съседи са ни навредили много повече от руснаците и американците взети заедно! Как ще повтаряме стари грешки 100 пъти! Предполагам че сегашните ни отношения на търпимост, мир и взаимопомощ при бедствия и аварии са единственото възможно и най – полезно взаимодействие което можем да имаме. Кажи си ти как ги виждаш нещата?Изпускате гората заради дърветата. С "федерация" не се застъпвам буквално за провинциализъм. Не ме интересува "самоуправлението", тъй като е ясно, че вече ни управляват парите. Ще ви кажа как аз виждам нещата. Както вече казах, на Балканите започва процес на диверсификация. Вече приемаме работници от Индия и Африка. Това е началото на онова, което вече се случи в Германия, Франция, Нидерландия и т.н., а също и в Съединените щати.

При сегашния недостиг на работна ръка заплатите се увеличават, но броят на българите намалява. Фирмите, които ни управляват, са повече от щастливи да наемат чужденци. Това става за сметка на българския суверенитет (който сам по себе си е правна фикция) и ни подкопава по всякакъв начин. Обърнете внимание колко много английски думи използват младежите.

Ако сте толкова щастливи да позволите на България да заприлича на Запада, т.е. искате таксиметровите ни шофьори да са пакистанци, музикантите ни да са негри, а бездомниците ни да са местните хора, седнете на задника си и не правете нищо. (Като повечето хора.)

Аз обаче не искам това, Никой на Балканите не желае това. (С изключение на предателите с промити мозъци)

Искаме да сме независими, нали? Искаме държавата да служи на НАШИТЕ интереси. Не е ли така? Е, първата стъпка към независимостта е да се освободим от МВФ. Това не е лесна задача.

Трябва да си сътрудничим с нашите съседи. Свободна България ще бъде незабавно унищожена от НАТО.

Нашите съседи в миналото са ни причинявали повече вреда? Какви глупости! Не знаех, че гърците и сърбите искат да залеят страната ни с хора от третия свят и да унищожат културата ни с пари!

Един грък или сърбин ще ви убие за земя. Юдео-английските заговорници ще продадат майка ви и децата ви в робство. Трябва да се обединим не само с нашите съседи, но и с цяла Европа, и да отстраним управляващата класа.

Цитатъ на: Panzerfaust - 11 Сеп 2023, 00:29:42Утопии от XIX в., много наивни в наши дни...

Колко деморализиран трябва да е човек, за да смята, че да работиш с други европейци за постигане на суверенитет е "утопично". Може би този форум не е за мен...

Similar topics (1)

Powered by EzPortal