• Welcome to Български Националистически Форумъ.

Ш

ЛОВЕЦ НА ЛЪЖИ - на лъжата краката са къси

Започната отъ Шишман, 17 Фев 2023, 09:58:08

0 Потрѣбители и 1 гостъ преглеждатъ тази тема.

Шишман

Напоследък в нета се публикуват много откровени и опашати с лъжи с различни пропагандни цели. Та си помислих че тази тема е нужна, за да се знае кое е лъжа и кое не е .
Започвам с отминалият на скоро св. Валентин. Това е католически празник, кой е св. Валентин си признавам че не знам. Истината обаче е че не е бракосъчетавал хомо-сексуалисти. Нито западната нито източната църкви или която и да е друга секта и отклонение някога не са бракосъчетавали хомо-сексуалисти. Камо ли човек бракосъчетавал мъже с мъже да бъде обявяван за светец. С една дума това е една голяма опшата лъжа.

Шишман

Това е една от многото глупави анархо-комунистически лъжи.
Че Гевара бил носил снимка на Левски, даже и на Раковски и Бенковски е носил и е имал цял албум на наши национални герои едва ли не.

Шишман

Поредната лъжлива история относно Левски.
- Не! Започват от бесилото!Ти нищо не разбираш – ние с тебе живеем, за да умрем. Той умира, за да живее!...

Шишман

Естетствено не казват кога, къде и как го е казал или написал. Не го казват , защото е лъжа. Другарите от тая Война и мир просто лъжат.

"Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливия казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките!"
~ Василъ Лъвский

Шишман

Поредната лъжа относно Левски
За неьзнаещите тия думи са част от измисленото от анархо-комуниста Чергар Чергаров пресмъртно писмо на Левски.