• Welcome to Български Националистически Форумъ.
 

Интересни мнения от нета

Започната от Шишман, 06 Ноември 2022, 18:29:51

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ШишманTopic starter

#15
Dimitar Tzolov

КАКВО НИ ЧАКА ЕДИН ДЕН
 Когато бях в кома около 50 дена и имах сънища - видения, някои от които доста истински. Минах даже покрай ада ! Та да ви кажа тогава само православната ми вяра имаше някаква стойност и значение, но не голямо защото бях на път за оня свят и кой, каквото направил - направил и няма връщане на зад ! Всичко останало беше нищо и половина и не струваше нищо пред Бога. Това : пари, къщи, политически пристрастия, образование, какво си работил и каквото друго се сетите светско - нямаше никакво значение на оня свят, ама съвсем никакво. Просто не ви интересува и не ви засяга, всичко ви се струва безсмислено и напразно. А и Бога не го засяга, освен в частта когато ще Ни съди !
Казвам ви ей така да си знаете, да не си мислите че : честта която ви оказват другите, почестите, славата, богатството, властта и останалите неща струват нещо там !
Може би лекарят ми имаше право, като ми каза преди да ме изпишат - няма от какво да се страхуваш на тоя свят понеже вече беше на онзи. Нищо не може вече да те уплаши.
И до сега, като ида на контролен преглед : лекарите се стряскат след като ми прочетат историята на заболяването. Мигат с очи и се чудят жив човек ли виждат или привидение. Учудват се и защото съм в много добро здраве и изглеждам, като скала. А би трябвало след подобно заболяване да съм развалина. Но това е друга тема.За доброто ми здраве сега и чудното ми оправяне: благодаря всеки ден на Бога .
Та правете си сметката, какви ги вършите и дали си струва да се хабите с празни неща !

ШишманTopic starter

Konstantin Petkov

САЩ: Вярата в извънземните скоро ще замени вярата в религиите. Американците все повече вярват в извънземни, отколкото в Бог

ШишманTopic starter

Георги Минчев
 
🤣🤣🤣🤣
2144 година. Все още нямаме правителство. Президентът Радев, след като е викал на консултации по над 120 пъти всички възможни партии, започва да "консултира" агитките на ЦСКА, Левски, Лудогорец и дори Славия. Избори има вече всяка неделя, след теглене тиража на тотото. Гласува се с храчки. Според нацеления номер на партия или коалиция. Те са към 3 милиона на брой. Заради непрекъснатите избори, Лили Иванова не може да си завърши националното турне, започнато още през 2022 година. Цената на пакетче мокри кърпички е 11 999 лева. Това е най-евтиния артикул на пазара. Стават и за ядене. Минималната работна заплата от 120 години е замразена на 750 лева. Пенсионната възраст е 99 години и 8 месеца. Всички работят IT-специалисти. Стоичков се снима в реклама на летящи тротинетки. Предаването "Бразди" започва своя 177-ми сезон по БНТ. Любо Киров печели "Евровизия за хора с увреден слух". Благо Джизъса е пред развод...
P.S. Путин е губернатор на Калифорния.

ШишманTopic starter

Емил Йотовски

След като стана ясно, че двамата поляци са загинали не от руска, а от украинска ракета, ги записаха - починали от ковид.

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

ПРЕНАСЕЛЕНА ЛИ Е ЗЕМЯТА   И ЩЕ НИ УНИЩОЖАВАТ ЛИ НАИСТИНА
Според много хора била пренаселена и за това световното задкулисие: започнало да унищожава човечеството. Това ми го каза съвсем убедено човек, който не може да свърши най-обикновенна ежедневна работа, ама знае че ще унищожават човечеството ! Тия дни тука в Италия се отбелязва достигането до 8лилиарда души на земята, още малко и празник искаха да го направят.  Те ако искаха да ни унищожават: нямаше да се радват на постижението си да станеме 8милиарда ! Не както лъжат някои другари конспиратори да са квичали че ставаме много, за това говорят, само почитателите на най-тъпите конспиративни теории. Всъщност за да се достигне до 8милиарда човеци на земята: вината е главно на масоно-сатанистите и тайните общества. Именно те измислиха витамините и ги разпространиха, именно пак те пропагандират за ваксините и помагат пак те на хората от 3-ят и 5-ят свят да станат повече. Та как хем помагат населението да се увеличи, хем искат да ни избиват ? Нещо не се връзва ! Да те искат да унищожат някои народи, като православните, ама това е друга тема .  Но не искат със сигурност  да унищожават  цялото население на земята, нито пък искат да го съкращават, защото сме били прекалено много. Тези теории на конспирацията даже според мене са измислени от тях самите за отвличане на вниманието на хората от други неща. Пък и от къде Сульо и Пульо ще им знаят плановетена световните конспиратори: да не би да си ги споделят с тоя и оня ей така от нямане какво да правят ?
Така че моля ви спрете с глупостите и ненормалщините !

ШишманTopic starter

Пояснение : Бачево е село до град Разлог.
_____________________________
Насе Манушчин

Тръмп, който се кандидатира пак за Президент, е заплашил, че ако не го изберат, събира си куфарите и се мести в Бачево.

ШишманTopic starter

Насе Манушчин

Оповестено бе завещанието на Байдън. В него е заявил желанието си да бъде погребан в гробищата на Бачево. От Белия дом са се свързали с кметицата ни да си платят предварително мястото.

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov


ВСЕКИ ИСТИНСКИ РЕВОЛЮЦИОНЕР
Трябва да се бори не само за смяната на тази система, но и на слънчевата система.

ШишманTopic starter

Немезида
 
Д'ба тиа шашави ора!
Влазам оня ден у магазиня и онаа ми вика:
- С нещо да помогна?!
(Ма ти така кажи, ма!) Викам й:
- Треат ми 5 бона! Я бръкни у шкафо и ми дай!
Онаа седи и ма гледа:
- Ма, господине, Вие се шегувате!
- Ми ти пръва почна.
Влазам у хранителнеа магазин и викам:
- Краставици имаш ли?
Онаа ми вика:
- За ядене ли?
- Е па - викам -
- Ше зема и две за яденье! Я дай и 2 кила картофе!
Онаа пак:
- Торбичка?
- НЕ! Ше си ги вода зАръка до назе.
Влазам у Енергото. Казвам си данните, онаа ма гледа и пита:
- Ще плащате ли?
- НЕ! - викам - Минавах оттук, видях, че свети и влязох... (Да та такоам у такоата!)
Качвам са у рейсо. Онаа минава:
- Билетчета и карти, моля!
Обърнах са и викам:
- Не, мерси!
Влазам у назе. Жена ми:
- Идеш ли си?
- Не. Просто си пробвам ключо.
Отивам да лова такси и му викам:
- Ше закараш ле двама човека до центаро?
Он ма погледна и вика:
- Е, що двама? Ти си сам!
- Ми ти нема ле а доеш с мене, бе?
Еййй, малоумен народ! Вече немам нервиии!

ШишманTopic starter

Диан Савчев

Живеехме в къща с много саксии с цветя на двора. Преди едно рязко застудяване жената прибра много от тях вътре, за да ги запази. Оказало се, че един малък смок се бил сгушил в едно от цветята. Когато бил внесен вътре и се стоплил, се раздвижил и жената го видяла да пропълзява под дивана. И нададе невероятен писък. Аз, който в това време си взимах душ, изтичах гол в коридора да видя какво става. Тя ми каза, че има змия под дивана. Коленичих гол на пода, за да проверя. В този момент явно дошло кучето и ми завря студения си нос отзад, както правят кучетата. Аз обаче реших, че змията ме ухапала, изкрещях, подхлъзнах се и паднах на пода. Жената помисли, че съм получил удар, извика бърза помощ, покри ме с покривка и ми каза да не мърдам. Докторите нахлуха, не обърнаха внимание на протестите ми и ме понесоха на носилката. Точно тогава смочето реши да се размърда под дивана, един от екипа го видя и изпусна своя край на носилката, което обяснява счупения ми крак. Жената повика на помощ съседа, който се въоръжи с навит вестник и започна да ръчка под дивана. След известно време явно реши, че всичко е наред и каза на жена ми, че змията я няма. Тя с облекчение се тръшна на дивана и смочето, явно покатерило се между възглавниците, се размърдало. Тя, явно го усетила, изкрещя и припадна. Съседът се втурна да й прави изкуствено дишане и точно тогава жена му влезе и го видя с устни върху тези на жена ми. Развика се като Джеки Чан и му нанесе страшен удар с пазарската чанта, от което пък и той припадна. Сега вече и полицията вече беше дошла. Видяха двамата на пода, жена му с окървавена чанта в ръце и рекоха да арестуват всички, но ние обяснихме защо е цялата патардия, заради едно смоче. Те не ни повярваха, но точно тогава смочето реши да докаже истината и изпълзя. Единият от полицаите се стресна, подскочи и се преобърна през прозореца върху кучето, което пък на свой ред се стресна и драсна към улицата, където някакъв явно се опита да го избегне и се натресе в полицейската кола, която взе, че се запали. Викнаха и пожарната, която в бързането си отнесе два стълба и спря тока на целия квартал. Но пък загасиха патрулката. След време ме изписаха от болницата, оправихме прозореца, кучето се върна, полицаите си взеха нова кола. Мина още известно време, с жена ми гледахме телевизия, и по новините казаха, че се очаква рязко застудяване. Жената ме попита дали да не вземе да внесе саксиите вътре. И тогава, господин съдия, я застрелях...

ШишманTopic starter

Теодор Михайлов
 
Ок, с голямо закъснение разбрах откъде е тръгнал слуха, че Елон Мъск щял да идва в България.
Сега нека погледнем без емоции.
- Какъв е шанса той наистина да дойде?
Мъск няма никакъв бизнес тук, нито планове за такъв, няма представителство на Тесла, дори Сервиз за колите си няма, които в цялата страна са по-малко от такситата Тесла на летището в Амстердам във всеки един момент. Единствено може да си понагледа зарядните станции и да се снима с тях, но едва ли.
Дали Мъск, като изявен чревоугодник ще посети само за да похапне страна, която няма дори един ресторант със звезда Мишлен?
Също едва ли.
Дали ще кацне на летище "Враждебна" и оттам с хеликоптер ще иде да се снима на Белоградчишките скали?
Силно невероятно.
Сега да погледнем критично.
- Дали мейлът е опит за пиар от страна на ресторант, който използва момента, в който Мъск коментира снимка от Белоградчишките скали?
Вероятност около 90%.
- Дали нигерийски измамници няма да изпратят втори мейл, в който да искат банковата сметка на ресторанта, уж за да преведат капаро, но после да я източат?
Голяма вероятност, но сигурно няма да разберем никога, защото ще го пазят в тайна, както и вие не се хвалите, когато хвърлите пари през балкона.
Тук е мястото, в което да си признаем, че имаме министър на туризма, който вярва в Дядо Коледа. Вероятно навремето е вярвал също, че Джони Деп е отседнал в хотел Приморец в Бургас и си е купил билет за Спирита на плажа.
Тук е мястото да заключим, че Мъск няма да дойде в България, което е по-добре за нас, но това е повод за друг по-дълъг статус.
Любопитен факт: За 30-те секунди, които ви отнеха да прочетете този статус, състоянието на Мъск се е увеличило с 6 милиона долара. Но ако четете бавно, може и с повече.
Успешен и ползотворен ден, приятели! И не се доверявайте прекалено на мейлите, дори когато ви носят дарове!

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

РУСОФИЛИТЕ МРАЗЯТ БЪЛГАРИТЕ
И се възхищават на руснаци и сърби. Гадни ненормалници и предатели !
_______________________________
Dimitar Tzolov


РУСОФИЛИ И РУСОФОБИ
Мразят българският народ. Едните обичат Русия, другите : запада и Америка.
___________________________________
Dimitar Tzolov

РУСОФИЛ МЕ БЛОКИРА
Защото отказах да нарека българите : долни утрепки. Да ви е.м. ненормална !

ШишманTopic starter

Насе Манушчин

В тази война между нашите Русия и онези от нато, не се ли замърсява много въздуха? То бомби, пожари, дим, въглеродни отпечатъци, направо си мбаломамата. И климата го заебахме.

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov


НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА, В ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е ЕДНО И СЪЩО
 Работата не е че хората са станали дебили, заспали , глупави  и т.н. Тия просто държат всяка една възможност народа на една страна да се организира в ръцете си. Имат си различни начини и успяват да го правят за сега успешно. Познайте кои са най-голямите им помагачи ? Ами т.н. "лудите те да са живи", бунтарите и революционерите, както и и всеотдайните спасители на народа ! Тия се врат на всякъде и са и лесни за манипулиране, понеже лудостта им всъщност е просто полудяване от гордост. На тях разчитат световните конспиратори и определено имат успех.
______________________________________
Насе Манушчин
Помислете само, днешният все още неумрял неолиберален модел, е всъщност основан на принципа на неносене на никаква отговорност от политическата класа за каквито и да е решения. А погледнато реално, повечето им решения са за затвор, независимо от мъглявите законови рамки, в които уж се вземат. У нас примерите за обратното - за решения в полза на суверена и държавата почти липсват. Или, ако смея да попитам, за какво се крият решения в  графа строго секретно, освен ако не са сделки ,които ощетяват народа и държавата? Как, бе, как ще криеш от народа, хората, дето уж те избират, договори и действия? Този модел разруши света, води до войни, смърт и мъка. А тези народи толкова ли не могат да усетят великата измама, в която сме вкарани? Не, и на това се разчита - къса памет и дебилизъм.

ШишманTopic starter

Dimitar Tzolov

ЦЕНИТЕ У НАС И НА ЗАПАД
Да цените на храните у нас: станаха, като на запад. Това което обаче , не ви казват  лъжливите комунисти, революционери и будители на заспалият народ  е че : на запад всичко останало е много по-скъпо отколкото в България. Примерно само разходите по апартамента в който живееме : ток за стълбището, асансьора, косене  на тревата и чистачка са ни тука 300 евро на месец и никой не те пита искаш ли или не искаш. Застраховката на колата е от 500 евро на горе на година, дакъка и е около 200 евро. Ае сега лъжците да спрат да лъжат че в България е толкова скъпо, защото все още не е !
_____________________________________________________

Dimitar Tzolov

МОЖЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ ДА Е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА ?
Тя цяла Европа е зависима, камо ли малка България.
Ако можеше да бъдем независими: то от освобождението до сега щяхме поне за малко да сме били независими! Ама явно не е възможно , такъв е светът, такива сме хората !
Не вярвайте на тия , които ви викат че може - лъжат ви !
Бъдете раби ба Христа и се радвайте на живота:
 Матей 11:29-30
 Вземете Моето иго върху си и се поучете от Мене, понеже съм кротък и смирен по сърце, и ще намерите покой за душите си! 30 Защото игото Ми е благо и бремето Ми е леко."

Similar topics (2)

1214

Отговори: 669
Прегледи: 44063

1690

Отговори: 1
Прегледи: 137

Powered by EzPortal