• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Guest. Please login or sign up.

07 March 2021, 11:15:56

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12474 Posts

Шишман
4447 Posts

Panzerfaust
736 Posts

Лина
675 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
  • Total Members: 125
  • Latest: sw
Stats
  • Total Posts: 20080
  • Total Topics: 1323
  • Online Today: 105
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 83
Total: 84

avatar_Шишман

За Русия и руснаците, такива каквито са

Started by Шишман, 28 November 2020, 18:05:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 19 December 2020, 00:12:24Това за коя битка по време на ПСВ става дума ?
3ащитата на някаква крепост. 3а мен обаче подобно нещо и признак на лудост не на героизъм.

Лина

Quote from: Шишман on 18 December 2020, 14:40:36Ivan Ivanov
Командващият атаката на смъртниците в една руска крепост през ПСВ. Били са обгазени, храчели са кръв и са знаели, че умират и спасение няма.................

Е, и?

Шишман

Петър Волгин

Руските "умни и красиви" са досущ като българските - досадно едноизмерни, претенциозно нарцистични, глуповато псевдогероични. Самовеличаят се, че сатанизирайки Путин, извършват някаква особено дълбока мисловна дейност. Всъщност са клиширани до безобразие. Между тях, разбира се, има и такива, които достатъчно добре осребряват своята опозиционност. Залепили са се навреме към чуждестранните грантови схеми и са усвоили изкуството да се харесват на всяка задокеанска администрация - и на Тръмп, и на Байдън.. И все пак ми се струва, че бройката на "полезните идиоти", на тези, които "мразят безплатно", е по-голяма. Те се рекламират като рицари на свещената истина, като глашатаи на безкористността и никак не осъзнават, че са амебоподобни марионетки на  властови  центрове в чужбина. А пък онези, дето се бяха събрали да "защитават Навални" в София, са най-гротескни. Ерзац на ерзаца, Екземпляри, извадени от кунсткамера, натъпкана с аномалии. Изпитват безгранично доверие в себе си. Прекланят се пред собствената си баналност. Приличат на средностатистическа женица, повярвала, че е "Мис Вселена".  Ако не друго, поне веселят публиката.

FELDMARSCHALL

Тоя Волгин преди 10+ години беше съвсем различен. Величаеше Запада и САЩ, а в предаванията, които водеше изключваше зрители, които се изразяват против ЕС, НАТО и т.н. Как обърна палачинката само. Явор Дачков е същия... :laugh:
За колко ли ги купиха от Кремъл ? :whistle:

Hatshepsut

Аз съм останал с впечалението, че Петър Волгин винаги си е бил русофил и фен на Путин, и като водещ на 12+3, също и на ,,Деконструкция", а сега и на новото предаване ,,Политически некоректно".

FELDMARSCHALL

Аз говоря за времената, когато водеше "Вярно с оригинала" по тв7 в периода 2005-2010г.

Panzerfaust

Аз също съм останал с впечатлението, че Петър Волгин винаги бил комунист и русофил.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Quote from: Hatshepsut on 24 January 2021, 09:07:44Аз съм останал с впечалението, че Петър Волгин винаги си е бил русофил и фен на Путин, и като водещ на 12+3, също и на ,,Деконструкция", а сега и на новото предаване ,,Политически некоректно".
Да така е комунист е за русофил не знам, но мнението му е интересно. Стигна се до там - комунистите да са десни.

Шишман


Шишман

Явор Дачков

"Кризата ми се струва по-добре управлявана. Ще ме обвинят в пропутинска пропаганда, но това виждам. Може би защото Русия е по-авторитарен режим, се справя по-добре. Ръководителите вземат решения по-бързо, консултирайки се по-малко с народа. Толкова по-зле, ако сбъркат! Удрят с юмрук по маса и поемат своята отговорност. Да не забравяме, че Русия взе преднина в борбата срещу Covid благодарение на производството на "Спутник V", която почти не пострада от конспиративни теории. За да се ваксинираш в Москва, е достатъчно да отидеш в "Гум"-а, местната "Галери Лафайет". Отиваш без записан час, с паспорт, дори и да си чужденец. След инжекцията дори ни предлагат сладолед. Това е доста добре направено и предаването от уста на уста допринесе за успеха на тази кампания. Французите тук не трябваше да се притесняват дали ще се ваксинират. Накратко, хората бяха приятно изненадани от начина, по който се управлява кризата тук", разказва Ян Соти пред "Фигаро". Пристигнал през 2001 г. в Москва, той е бивш маркетинг директор на Френско-руската търговско-промишлена палата. Той е също основател на компанията Welcome Abroad, която съветва френските граждани в Русия.