• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

30 November 2020, 10:48:59

Login with username, password and session length

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 18283
  • Total Topics: 1298
  • Online Today: 76
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 50
Total: 50

Световната конспирация - материали по въпроса

Started by Шишман, 19 November 2020, 21:57:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

МАСКИТЕ И ВЕЧЕРНИЯТ ЧАС
Аз полза от маските и това с вечерния час  не виждам . По цял свят  , обаче ги наложиха с див фанатизъм . То ако маските :вършеха работа в отделенията за ковид, щяха да само с по една такава глупава маска. 3а вечерния час даже не знам, какво да кажа толкова е тъпо и лишено от смисъл.
 Явно така , лека - полека  ни готвят за нещо друго.
_________________

Шишман

Ето малко конспиративни теории, създадени с помощта на самите конспиратори. Разпространяват се с цел : разводняване на темата и объркване на хората.

_______________________________

Коронавирус и тежки метали...

В днешния свят човек не може да бъде категоричен в нищо, без да има абсолютно неоспорими доказателства. В същото време всеки индивид е длъжен пред себе си и бъдещите поколения да търси истината и да опознава света в който живеем такъв, какъвто е; не в захаросания му вариант, не в избирателния му вариант, не такъв, какъвто искаме да го виждаме.

Само няколко факти, а изводите са за всеки по отделно:
✔️ да, съществува американски план за депопулация в световен мащаб. По-точно той не е американски, а наднационален. Юдо-американски е. Задкулисието от т.нар. "Комитет 300", които държат 98% от световното богатство, и на които такива като Сорос са само слуги и нископоставени лакеи, се нуждаят от различни механизми за контрол за да запазят богатството си и листовете си влияние. Един от тези начини - химическите аерозоли, разпръсквани над всички страни (с изключение на Русия и Китай)
✔️ тежките метали, които тровят хората и отключват ред болести (според конкретната генетична предизпозиция на всеки един от нас) са много стара военна технология, използвана за пръв път по време на войната във Виетнам. Това, с което днес си пръскаме градините против плевели (включително и аз от незнание съм пръскал моята) - прапарата Раундъп, е силен хербицид, който за няколко дни е превръщал виетнамските джунгли в пустиня, в която бойците на Виетконг са ставали силно забележими. Само погледнете нагоре - истина е, не е конспирация.
✔️ отговорът на въпроса: "стига глупости и конспирации, ние с американците сме съюзници, не може да го правят и света да не знае, каква е тяхната изгода?" е много прост - пари и власт. Разрастването на световното население рано или късно ще доведе до борба за ресурси и всеки един ще си зададе въпроса: "от къде на къде милиарди хора ще бачкат за едната заплата, а световния Елит ще държи 98% от богатството". Освен това светът ще се развива в пълнота и ще става все по-многополярен, което не е по вкуса на споменатата върхушка, която иска да го управлява централизирано от Вашингтон, който всъщност е параван на Лондонското Сити, а то е параван на Ватикана и няколкото италиански фамилии, на които Рокфелерови, Ротшилдови и такива мижитурки като Сорос са само придворни лакеи.
✔️ дали дифузното разпространение на световни пандемии от остри респираторни заболявания е по-лесно за осъществяване посредством тази стара военна технология, отколкото от кихането и кашлянето между хората - да, със сигурност.
✔️ Себестойността на плана (керосин, издръжка на тайни лаборатории от 4 степен + самите аерозоли) са в пъти под потенциалните печалби на световната фармакологичната мафия от десетки корпорации-мастодонти, стотици големи фирми и десетки хиляди локални, които обединени под една или друга форма се държат от двама души със специфични юдейски фамилии и потомствен хазарски произход.
✔️ Дали има разлика между следите от работата на двигателите на различна височина и самолетите на НАТО - да, има, но без значение от височината, нормалните следи от изгорялото гориво никога и пак никога не могат да се задържат с часове на азимута и да се стрелят толкова бавно, както кемтрейлс.
✔️ Всеки, който би искал да научи повече по темата може да го направи в Гугъл. Има твърде много неопровержими и обезпокоителни доказателства и е време модерният човек със събудено съзнание да започне да задава на правителствата въпроси и да изисква отговори.

__________________________
Шишман

Plamen Darak

Очаква се нов смъртоносен вирус да се пръкне и покоси света. Вчера бай Пенчо , влизайки в кочината да храни прасето, видял как петела го оножда . От ЦРУ са категорични, че най-вероятно следващата пандемия ще се дължи на необуздания нагон на петела.

Шишман

Plamen Darak

Чета много статии на всякакви анализатори, как НАТО се готвел да нанесе превантивен ядрен удар срещу Русия. Ами няма да се случи. Знаят какъв ще е отговора. На повечето е ясно, че световните процеси се движат от шепа мултимилиардери, които нямат интерес от такъв апокалипсис. Колкото и да са изкретенясали и човекомразци , колкото и да са защитени в бункерите си дори и да оцелеят /а няма гаранция/ на тях не им трябва планета в руини, без население и десетки години ядрена зима. Не са чак толкова тъпи. Изчезва стимула им да съществуват а именно да трупат несметни богатства и властват над населението на планетата. Останалите живи шепа "богоизбрани" при такова развитие неминуемо ще се самоунищожат. И те това го знаят много добре. Какво ще направят движени от нечовешките си инстинкти , жаждата за власт и трупане на печалба за да продължават да владеят и контролират света. Те вече го правят. Нарича се биологична война. Защо ли точно такава ? Ноторно известен факт е, че когато се разработва такова оръжие, било то химическо или биологическо успоредно се разработва антидот или лекарство. Най-малкото за да защити тези, които имат намерение да го използват. И понеже живота и природата, сами по себе си са феномен при всяко биологично оръжие ще има и оцелели по незнайни все още за науката причини - нито едно такова не е с 100% смъртност. 100% или ограничена смъртност може да бъде постигнато с химическо. А защо биологично ? Ми просто е - няма как да облъчиш простолюдието, че то е възникнало между сношение на прилеп с гущер ако е химическо. Но не целта в случая е масов мор. Най-малкото - измряло население не генерира печалба. Достатъчно е това, което се случва. Масова психоза /и е нормално/ , сриване на икономики и фалити на цели държави. Редуциране на населението и държането му под абсолютен контрол.  Новия световен ред, който искат да ни наложат няма нужда от излишни разходи за болни и недъгави. Все пак не забравяйте Хитлер, какво е правил дори с невръстните болни и недъгави арийчета - убивал ги е защото са безполезни. Това за Хитлер го пиша и в контекст на това, че някои ще се опитат да опонират , че дори и държавата, от която се предполага, че е реализиран този пъклен сценарии, търпи много жертви и щети. Вие наистина ли мислите, че тия хора имат привързаност към собствената си националност? Наистина ли вярвате, че на Сорос му пука колко американци или унгарци ще умрат ако може да  увеличи сметката си с няколко милиарда? Третата световна започна уважаеми. Сега едни компании ще направят трилиони от ваксини. Други финансови и банкови институции ще поробят цели държави с "изгодни" заеми и други финансови инструменти. Трети вече вече окупираха глобалната информационна система. Няма да ви казвам, кои ги притежават-вие ги знаете . Лошото е, че това не е краят а  до следващото  съвкупление на прилепа с папагал например. Много мога да пиша по темата-но мисля, че не е необходимо. И не, не е конспиративна теория. Вервайте ми !

Шишман

Конспирации и измами на всяка крачка.
__________________________


Plamen Darak

Няма значение дали вярвате в ковид-19 или не. Тези, които го прекараха, кои леко, кои по-тежко и с последствия , знаят за какво иде реч. Тези, които в момента търсят плазма и дават мило и драго да се доредят до болнично легълце също.  Но не за това пиша този пост–да плаша който и да е било. Рано или късно ще отмине . Но въпрос на време е случайно пак проклетия прилеп да се сноши с друго горско животно / в някоя американска лаборатория/ и се пръкне поредния пандемичен, и по-смъртоносен вирус. И ... тогава пак ли на тази продънена и мафиотска система ще разчитаме ? Пак ли на този вид и структура на здравеопазване ? Ще продължаваме ли да блеем и се задоволяваме с обясненията, че всичко е скъпо и недостъпно заради т.н. пазарна икономика, която аз отдавна я наричам вуду икономика, и която не е нищо друго освен мантра за  узаконяване  на грабежа. Които и както и да се опитва да се напъва да ми обяснява, че тестовете закупени за максимум 20 лева ни струват 120 лева и лекарствата за онкоболни от 200 на 1200 лева, и държавата нищо не може да направи /това каза шефа на НЗОК/, поради правилата на пазарната икономика, ще му кажа само едно - Е си М аз не съм кретен. Да живее пазарната икономика и демокрацията.  Споко приятели ... да не си даваме зор - има какво още да се дере от нас. Важното е, че който не скача е червен.

🡱 🡳