• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

25 October 2020, 19:05:55

Login with username, password and session length

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 17778
  • Total Topics: 1288
  • Online Today: 79
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 72
Total: 73

Протестите

Started by Шишман, 13 July 2020, 09:27:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Не мога да разбера защо полицията е толкова мека към тия изроди ?!? В Беларус какво щеше да им се случи ако тръгваха с ножове и павета да нападат полицаи, не ми се мисли... :dance:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 03 September 2020, 19:21:34Не мога да разбера защо полицията е толкова мека към тия изроди ?!? В Беларус какво щеше да им се случи ако тръгваха с ножове и павета да нападат полицаи, не ми се мисли... :dance:
3аради запада, понеже квичат от там за човешки правва.

Лина

Глупости, ако полицията е агресивна може наистина да се вдигне истински протест. Все пак хората знаят кой и за какво протестира, но при все това, ако ги пребият хората ще се абстрахират от това и ще подкрепят бития/губещия. По същата причина пък организаторите на протестите правят всичко възможно да пуснат кръв на по-емоционалните хора у които са събудили някакъв импулс да крякат по площадите. Разбира се освен пострадали от собствената си глупост е имало и провокатори  от двете страни на 02.09.

Panzerfaust

Радикализация на протеста и силов отговор на полицията е изцяло в интересите на лидерите на протестиращите. В такава ситуация, обикновено полицията тръгва да налага наред и задължилно има пострадали "мирни" хора. После никой не го интересува, че примерно е имало малка глупа провокатори, общественото мнение е спечелено.

Шишман

Бранимир Пантов

"Трябва да се повтаря ежедневно, до припадък - за невежите, апатичните, лековерните.
Беззаконието по улиците не е мирен протест на гладни и онеправдани българи, както бе през Лукановата и Виденовата зими.
Беззаконието по улиците е неокомунистически реакционен пуч, чиято генерална цел е да върне във във властта БСП и да преориентира България към Кремъл.
Непосредствени извършители на държавния преврат са бивши военни и ченгета от Държавна сигурност (Александър Маринов, Пламен Узунов, Румен Радев), едра червена номенклатура (Мая Манолова, Корнелия Нинова, Овчаров, Румен Гечев, Татяна Дончева, Еленко Божков) заедно с наследниците на видни болшевишки сатрапи (Христо Иванов - Бойкикев, Ивайло Мирчев, Велислав Минеков, Евгений Дайнов, Димитър Делчев, Иво Прокопиев, Иван Кръстев, Крум Зарков, Кирил Добрев) и назначени от някогашната Икономическа милиция и Комсомола "олигарси" (Васил Божков, Николай Банев, Цветан Василев, Арабаджиеви)...
Разделението им на "десни" и "леви" е изцяло симулативно, за да придаде едва ли не общонационален характер на пуча. По същество всички произхождат от едно котило и имат обща цел - реанимация на най-пещерния комунизъм по българските земи солидарно с традиционните му реквизити - тотална цензура и задушаване на инакомислието, реваншизъм под формата на списъци, трибунали, бесилки и Народен съд, перфидна демагогия, популизъм, експлоатация на човешката болка, обладаване на медиите и превръщането им в партиен инструмент, подчиняване, дискредитация и обезличаване на съдебната система...

Шишман

07 September 2020, 08:04:42 #260 Last Edit: 07 September 2020, 08:15:06 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
"това не сме ние!''

Шишман

Петър Андреев

ПОЛИЦЕЙСКОТО НАСИЛИЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧНА С КОНФИСКАЦИЯ НА СКРИТИ  ОТ МИРНО-ПРОТЕСТИРАЩИ В ОКОЛНИТЕ ГРАДИНКИ КОКТЕЙЛИ МОЛОТОВ, ХЛАДНО ОРЪЖИЕ, СПРЕЙОВЕ, КАМЪНИ И ДЪРВЕ като част от арсенала на обявеното въстание.
Очаква се след въстанието, собствениците им да обградят отново Второ районно управление с адвокатите си, и да си ги поискат обратно. Очакваме също те да им бъдат върнати със съответните извинения от страна на полицейските началници...
Очакваме и това полицейско насилие отново да бъде широко коментирано от анализатори и бивши служители в системата на МВР  най-вече в БожковТВ.
Не е изключено и Румен Първи Разединител да повика отново висшето полицейско ръководство  за обяснение за това "непропорционално" прилагане на сила....

Шишман

ВЕЛИКОТО СЕПТЕМВРИЙСКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ - на$иране
 Не съм от и за ГЕРБ, ама въобще не съм и за въстанията, бунтовете и протестите, особено за тия сега. Сравнение с тях, седящите зад тях и организаторите им : Бойко с мед да го намажеш.
_____________________________________________________
Колко човека подкрепиха мирното вдигане на Второто септемврийско велико народно въстание, тази сутрин, точно в 10:32 минути?
Отговорът е във втората снимка.
За всички, които мислят, че участват в нещо повече от тъпа парлама, се извинявам, че принудих един враг на народа да вдигне дрон тази сутрин, за да преброим адекватно и без "бели петна"  народа - въстаниците по площада.
Бъдете здрави,не се занимавайте с глупави бунтове, революции и протести, обичайте се силно, ходете на църква, вярвайте в Бога, почитайте Го,помнете, че сте българи, не търкайте талончета, работете повече, пийте по-малко.
И най-важното - почитайте и обичайте българщината си повече, за да не стигнете до това да сте смешни като организаторите от 20 партии, тръгнали с няколко автобуса хора да променят и оправят държавата, строя,народа, системата и т.н., в името на "народа". И най-вече нека всеки започне оправянето първо от себе си самият и после да оправя другите.


_____________________


_____________________


Шишман

Революцията взима други измерения.
Вече си личи ,че глупавите и платените са най големите революционери в смешната ни държава.
Смях и трагедия.

Снимка на някои представители на днешния протест не за да акцентирам, че същите са от НЕбългарски произход (роми), а защото с тях има деца, вкл. МАЛОЛЕТНИ! Отделно тези деца са със свирки и лозунги в ръце! Дали могат да четат?! А дали разбират посланията на плакатите?! А правилно ли е да ги водят родителите им там?

__________________________________


Шишман

Не е възможно на тези млади и будни българи подкрепящи Радев,някой да им е платил.Те не биха взели пари,за да изразят политическите си виждания.И да не каже някой,че протеста е платен


______________________


Шишман

Христо Стоянов
АБСУРД  МАЯ МАНОЛОВА Е ЗА ЛЕЧЕНИЕ !
Мисля, че протестиращите окончателно се провалиха и морално, и интелектуално с окупирането на Народното събрание. Ако те искат законност искам да им кажа, че нахлуването в Народното събрание би трябвало, и е, терористичен акт. Да родиш дете с недъзи, за да го използваш като щит до този момент го има само в един разказ на Мопасан. За една майка, която забременява и пристяга по време на бременността си плода така, че да се роди деформирано и уродливо дете, което после продава на циркови трупи... Само че това става в литературно произведение на Мопасан, докато тука става в болната глава на Мая Манолова. В този смисъл не е късно още да кажем, че хора, раждащи подобни мисли са уроди и трябва да бъдат принудително лекувани. А може и Мая и майката да са надрусани с кокаин или друго !

 Искам да попитам тая Мая Манолова: Вие, госпожо, урод ли сте?. .. Не било допуснато детето до тоалетната. Ами аз, доколкото знам, тоалетната има и в отсрещната сграда на Президентството - използвайте я... Замеряхте парламента  с тоалетна хартия, с яйца, с домати, с бутилки, с развалена риба, препикавахте стените му... Така ли си представяте бъдещето на България в случай, че оглавите Държавата.
 С недъгавите деца напред да изнудвате ЕС ? Та  това е експлоатация на тези деца. За това ли сте ги родили - за да извлечете някаква полза от тях, ми закарайте ги в цирка направо - не ви е срам ! Да извлечете келепир от тези дечица... Ако, не дай си, Боже, влезете в Парламента по легален начин с това ли ще се занимавате - дали някой е ползвал тоалетна днес, или не и къде точно го е направил... Едва ли такива като вас с такъв манталитет ще използват Народното събрание по предназначение - т.е., със законодателство...Хайде, време е да не досаждате повече моля. И, ако може, махнете се от живота ни - поне от моя. Вие не сте за тук за  България- друг морал са оставили дедите ми - уважение на закона, уважение на деца и възрастни... Моля ви - махайте се от България.

_______________________


Шишман

ОТНОСНО ИСКАНИЯТА  НА ПРОТЕСТИТЕ ЗА ПО-ВИСОКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ !
ТЕ МОГАТ ДА ВИ ПОВИШАТ ПЕНСИИТЕ БЕЗ ЗАТРУДНЕНИЕ.
И ще го направят, ако сте толкова глупави да им повярвате. на картината липсват обаче другарят Президента - Мунчо и Маямата Манолова.

_______________________


FELDMARSCHALL

6000лв. пенсия и 3000лв - 1 долар, това БСП го може ! :dance:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 22 September 2020, 01:31:446000лв. пенсия и 3000лв - 1 долар, това БСП го може ! :dance:
Е пак искали да оправят така нещата.

Шишман

22 September 2020, 21:46:13 #269 Last Edit: 22 September 2020, 21:48:02 by Шишман
3АЩО НЕ ХОДЯ И НЯМА ДА ХОДЯ НА ПРОТЕСТИ

И да искам , няма да ида на протест заради : свирките, тъпаните , пищялките и останалите тъпотии. Се едно са ненормални в някаква лудница. Всеки тъпанар дига шум , както може и се мисли за интересен, велик, уникален, неповторим и т.н.   А те просо са отврат.

🡱 🡳