• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

25 January 2021, 03:01:56

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12237 Posts

Шишман
4158 Posts

Panzerfaust
669 Posts

Лина
651 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19393
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 53
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 42
Total: 42

avatar_Шишман

Румен Радев

Started by Шишман, 19 June 2020, 12:37:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

 ТОВА ЧЕРВЕНИТЕ РУСОФИЛИ НЕ СА ОТ УМНИТЕ.
Те още смятат Радеф за русофил, а той пръв - американист.
Радев държи особено на "Три морета" - проект, насочен срещу Русия.
_________________________________
Явор Дачков
9 ч. ·

"Епицентър": "Хронология на Естонския скандал: Спазвайки военната субординация началникът на Военна болница ген. Мутафчийски уведомява началника на Щаба на отбраната адмирал Емил Ефтимов. Обажда се и на военния министър Красимир Каракачанов, съобщавайки му, че ген. Петров е с положителна проба за Ковид-19 и го съветва да се самоизолира. Преди това с SMS ген. Мутафчийски уведомява президента и върховен главнокамандващ Румен Радев, че ген. Петров е с положителна ковид-проба. Президентът му отговаря с кратък благодарствен SМS. Адм. Ефтимов също се обажда на Радев и му съобщава за положителната ковид-проба на ген. Петров За същото е уведомен с SМS и секретарят по отбрана и сигурност на президента ген. Стефан Янев. Присъствието на българския президент на срещата по инициативата "Три морета" не е било задължително, защото тя е била била виртуална. На живо са били само домакините и две делегации - българската и полската. Всички останали - представители те на 9 страни - са били на видеовръзка. Нищо не е пречило Радев също да се включи виртуално. Той обаче настоява да отиде лично, за да приеме за догодина домакинството на инициативата от естонската страна, която се провежда под егидата на президента. Радев държи особено на "Три морета" - проект, насочен срещу Русия и разделящ ЕС, първо, за да се "сложи" на американците, и второ - за да използва провеждането ѝ в България като пиар акция."

Шишман

Днес

Скандалът с карантината на Румен Радев в Естония се разгаря!
Президентът е заминал на визитата да се срещне с държавни лидери от инициативата ,,Три морета", знаейки, че е контактувал с болен от коронавирус.

Нещо повече, той най-безцеремонно е отказал да си направи тест за коронавирус, за да провери дали е пипнал заразата и да не я предава.

По думите на човек от делегацията, Радев знаел, че е контактен още преди да отлети от България. Въпреки това не е информирал домакините си в Естония, а те научили по други пътища и моментално предприели мерки, като затворили делегацията ни в хотел.

Скандалът е гръмнал вчера следобед в Талин, като е последвало и официално съобщение от естонското правителство. Мистерия остава защо у нас се укрива истината втори ден, а съобщението на ,,Дондуков"2 гласеше, че се отлагат срещите заради усложнената ковид обстановка, но нямаше и дума за скандала.

Заразеният с коронавирус, с когото е имал пряк контакт Румен Радев е новият командир на ВВС Димитър Петров. С него президентът е бил близо на 16 октомври, когато присъства на празника на ВВС и прие почетния строй. На церемонията бяха и началникът на отбраната Ефтим Ефтимов и вицепремиерът Красимир Каракачанов, които вече са си направили тестове и чакат резултатите.

Румен Радев обаче е отказал да се тества и вместо това е отлетял за Естония, застрашавайки живота на всички хора в делегацията, както и на домакините си на място и многото международни гости на инициативата, заради което скандалът е огромен и е централна тема в местните медии и редица руски агенции.

Шишман

Иван Михайлов
 
СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ МУНЧО ОСТАВИЛ ЖЕНА И ДЕЦА 3АРАДИ НЯКАКВА СИ К**А
Тоя ли ще ни спасява бе хора.
.....КРИТИКУВАЛ съм много пъти президента генерал Мунчо.....................щото като гледам какъв е в мирно време "страхлив или пресметлив ".....т.е. тарикатче ........си мисля какъв ще е по време на война ?? !!....нали е главно-командващ !!! Той е или СТРАХЛИВЕЦ или голям ТАРИКАТ ?!........защо..........................ЗАЩОТО АКО БЕШЕ МЪЖ НА МЯСТО щеше да учреди политическа партия както направи Борисов и някой друг щеше да я управлява докато той е президент ....след което щеше да я поеме и да се яви на избори ..............................само че той не иска да управлява .......както Първанов иска да ползва БКП/ БСП за да бъде преизбран !? !? !? Може и когато , БСП го издигнаха ....той да е подписал декларация че в годините на мандата му , няма да се занимава с АКТИВНА ПОЛИТИКА?! ?! ?!.......Но според мен , той генерала президент , Румен радев не иска да прави политическа партия защото не иска ДА СМЕНИ НАСТОЯЩАТА СИСТЕМА .....................................той е ЕВРОАТЛАНТИК.....и заклет привърженик на САЩ т. е. про- американски ориентиран !!!! ТОЙ има и отрицателно отношение към Русия ............Р. Радев не е за УПРАВЛЕНЕЦ........................той е за бушон .... някъде във властта ......или там в авиацията .........считам че той е мека МАРИЯ и е склонен към измяна ....Да изоставиш съпруга и две дечица заради КУРВА ....бих казал е за заплюване с тлъста жълта храчка .................ТОЙ не е вождът на БЪЛГАРИТЕ ! КАЗВАМ го в качеството ми на гражданин не членувал в никаква политическа партия до ден днешен ......а не като партийно зависим или политически фен на партия или физическо лице !

Шишман

Ми те повечето са такива .
______________________
Нидал Алгафари
1h  ·
Приятели,
публикувам написаното като лично съобщение от един от привържениците на Радев. Не бих обобщил, че всичките му привърженици са като този, но една развалена ябълка разваля всичките.
Къде се скри , Боклуче долно,да ти еба майката курвенска, още ли ще плюваш срещу Президента на БЪЛГАРИЯ боклуче долно
Ще ти се случи нещо ако напишеш, против ПРЕЗИДЕНТА,НЕ Е СЛУЧАЙНО,ДЕБНА ТЕ БОКЛУК ДОЛЕН
Ще бъдеш пребит като куче
СМОТАНЯК
БОКЛУК
ОЧАКВАМ ДА МИ ОТГОВОРИШ БОКЛУЧЕ ДОЛНО
Такива като тебе , държавата трябва да ги разстрел
ва
Ти си ПУЛЬО
За тебе 7.65
АРМЕНСКИ КУРВИ

Шишман

Когато си мислите че годината няма как да стане по-лоша, спомнете си че ще завърши с реч на тоя помияр Румен Радев📷