• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

07 July 2020, 17:31:35

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10919 Posts

Шишман
2574 Posts

Panzerfaust
444 Posts

Лина
417 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15790
  • Total Topics: 1262
  • Online Today: 32
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 22
Total: 22

Кой какво работи

Started by Шишман, 29 May 2020, 10:13:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 30 May 2020, 23:30:48Приятелят ми искал да гледа сеир, ама нищо не се случи даже всеки път като идвах при него беше усмихнат. Значи какво излиза, че ако може да изкара пари от теб въобще не го интересува дали си фашист/нацист, арабин и т.н. и дали нараняваш чувствата му. После да ми говорят хората как днешния свят не се върти на 99% около материалното - парите. :dont:
Парите са чак , някъде на 3-то место, ако не знаеш. На евреите въобще не им дреме от нацисти освен по филмите. Въобще евреите са доста особени хора, трябва да ги опознаеш за да знаеш за какво става дума.Quote from: FELDMARSCHALL on 30 May 2020, 23:30:48П.С. Е той мишока и за Западна Европа (ЕС) говори колко са пропаднали, в същото време обаче работи за италианските цигани и им прибира паричките.  :dance:
Заприлича ми на един мой познат италианец. Оня беше добряк, но малко наивен .Мислеше че сме дошли в Италия заради културата и храната, а не заради пари. В Италия няма цигани, ако не знаеш, сега от 30-а г. имат румънски и сръбски цигани: нагли до безобразие. Работех миналата зима в една румънска дискотека и там 3-а такива така ги бихме че ги пратихме  болница. Ама бяха от нагли по нагли, единият удари един колега в гръб без причина и бой-бой, та трябваше да спирам аз колегите да не ги убият

Шишман

31 May 2020, 12:04:07 #16 Last Edit: 31 May 2020, 12:07:15 by Шишман
Quote from: Panzerfaust on 30 May 2020, 22:51:30Аз съм се занимавал през годините с най-различни неща. Всяко нещо ми е давало нещо ценно и не съжалявам за нищо.
Като студент накрая последната година и след като завърших, работих като барман в нощно заведение. Интересна работа и много ценен опит.
Е смятай аз колко опит съм натрупал, особено  бара с наркоманите дето направих една година по 5 вечери в седмицата. То сега пак е отворен и нищо чудно пак да ме пратят там и както кризата леко ме удари - ще приема.

Quote from: Panzerfaust on 30 May 2020, 22:51:30Сега имам НПО - неправителствена организация и печеля европейски проекти

Американски агент, предател, слуга на империализма, капитализма и либерализма и т.н. :judge:
Funny Funny x 1 View List

FELDMARSCHALL

Мишока за 15 години по форумите преби виртуално целия свят, пък едно клипче не сме видели как налага враговете. :judge:

Лина

Ами, сложно е. Много работя, но в същото време никъде не се водя на работа и заплата не получавам. Имам разработен обект, който съм предоставила на един колега от бранша под наем заедно с активността. Работя pro bono към организация насочила дейността си към деца и възрастни с увреждания в същността си е НПО, но няма нищо общо с НПО-тата на Сорос. Не се занимават с политика. Аз ги имам за колеги хората там, нищо че не съм на трудов договор.
Никой не се интересува от политическите му убеждения, защото работя без пари работа, която другите и срещу заплащане не я искат.  Отделно съм студентка, пак.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 31 May 2020, 14:07:20Мишока за 15 години по форумите преби виртуално целия свят, пък едно клипче не сме видели как налага враговете. :judge:
Имаше едно такова клипче от бар Кошмар, ама го изтриха че ги беше страх от съд.
В интерес на истината тука съм бил жестоко само 3-и пъти за 9г. Останалите пъти, по някое метане, блъскане , шутове, шамари и такива.

Шишман

Quote from: Лина on 31 May 2020, 15:44:29в същността си е НПО, но няма нищо общо с НПО-тата на Сорос.

Предполагам е от добрите НПО-та.

Long time ago

31 May 2020, 19:53:27 #21 Last Edit: 31 May 2020, 19:56:16 by Long time ago
Quote from: FELDMARSCHALL on 30 May 2020, 18:33:34Един познат преди 2 години засне сватбата на приятели, от 4 часа суров материал направи около час и половина филм. Взе им 200 лева, това как ти се струва като цена ?
Евтино е било. Но пък и въпрос на договорки. Има някои които искат просто нереални цени, но си намират и те клиенти.  Скоро научих,че само за снимки- фото, не за видеото на сватбата, има фотографи искащи над 1 000 лв за една сватба. Опулих се доста.

FELDMARSCHALL

Всъщност забравих да кажа, че заснемащия сватбата е приятел с бащата на момчето, което се ожени. Това променя нещата. :judge:
По принцип нямах представа как вървят цените в тоя бранш и тия 200лв. ми е сториха нормална, а не ниска цена.

Panzerfaust

Quote from: Шишман on 31 May 2020, 17:31:04Предполагам е от добрите НПО-та.
То изобщо покрай Сорос хората свикнаха да възприемат НПО-тата като нещо зло, като инструмент за социален инженеринг.
Всъщност НПО е просто форма на дейност, която не е по Търговския закон. Реално 99% от НПО-тата в България се занимават с нормални неща.
Занимаващите се със социален инженеринг НПО са: Български хелзинкски комитет (знаем кого защитава), Институт "Отворено общество" (това е на Сорос); Фондация "Америка за България" (формално е на САЩ, но всъщност е овладяно от демократите и то от най-големите неолиберали там); Фондация "Тръст за социална алтернатива" (финансира цигански проекти); Български фонд за жените (тия са бесни феминистки, а имат и джендър проекти); БГО "Джемини" (БГО означава "българска гей организация", ясно е с какви проекти се занимава). Има и цигански НПО-та на лапачка покрай "Отворено общество", "Америка за България" и Тръста като Център за междуетнически диалог и толерантност "Амалипе", Сдружение "Асоциация Интегро", Фондация "Равен достъп" и др.
Informative Informative x 1 View List

Long time ago

Quote from: FELDMARSCHALL on 31 May 2020, 20:42:24Всъщност забравих да кажа, че заснемащия сватбата е приятел с бащата на момчето, което се ожени. Това променя нещата. :judge:
По принцип нямах представа как вървят цените в тоя бранш и тия 200лв. ми е сториха нормална, а не ниска цена.
Покрай обявеното изв. положение и техния бизнес направо стопирал, предполагам ще се нормализират. Имам бивши колеги, които заснемат, обработват. Единия от тях през 2014 спечели около 20 000 лв от проект за заснемане на 3D сватби. Камерата му мисля струваше към 15 000. И така и нищо не засне. То просто няма приложение.

FELDMARSCHALL

Хахаха...значи е прибрал 20 бондака без да направи нищо ? :lol:
Или са му обещали 20 бондака, но не е прибрал нищо ?

Long time ago

01 June 2020, 15:25:12 #26 Last Edit: 01 June 2020, 15:27:21 by Long time ago
Ми нищо.  :smile-1: Не съм го разпитвал в детайли, не обичам да ровичкам на никой, но нищо не засне и камерата си стои. То и кой ли ще я купи, ако рече да я продава.

Шишман

Скоро темата ще е излишна и отживелица

_____________________________________________
Yavor Dachkov

Прекрасният нов свят: "Компанията ,,Майкрософт" е освободила приблизително 50 журналисти от екипа си, за да ги замени с роботи, пишат световните медии, цитирани от бТВ. Екипът от журналисти работи върху новинарските страници в уебсайта на MSN и ,,Едж" браузъра, които се използват от хора по цял свят. Компанията е взела решение селектирането и подреждането на новините да се извършва от изкуствен интелект."

FELDMARSCHALL

Вече от близо век машините заменят ръчния физически труд, оттам и все по-малка е нуждата от числен персонал. Но след 2000г. технологиите започнаха много по-форсирано да се развиват, по-конкретно компютърните и наистина човешкия фактор намалява все по-драстично. То затова някои казват, че опаността не е само загубата на работни места, а и че изкуствения интелект в даден момент може да стане толкова силен, че хората да му станат подчинени напълно. :rolleyes:

Panzerfaust

Quote from: Шишман on 01 June 2020, 18:18:56Скоро темата ще е излишна и отживелица
Когато се е извършвал промишленият преврат преди няколко века, са разорили хората на село и са ги вкарали във фабриките в градовете. Тогава е имало огромно напрежение, което ражда утопичния социализъм и накрая Маркс.

В съвсем обозримо време ИИ (изкуствения интелект) и роботите ще изземат част от професиите на хората. В банката ще ни обслужват машини като сегашните банкомати, но с повече функции; няма да има шофьори и машинисти, а автономни автомобили, влакове и градски транспорт; в заведенията също ще обслужват роботи; администрацията също ще бъде подменена с машини за услуги. За всички тези неща и сега има съвсем сполучливи разработки. Ще се появи безработица и социално напрежение при прехода, докато с времето се уталожат нещата.