• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

03 July 2020, 22:50:06

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10906 Posts

Шишман
2546 Posts

Panzerfaust
440 Posts

Лина
417 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15749
  • Total Topics: 1262
  • Online Today: 36
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 25
Total: 26

Грозни страни на национализма

Started by Шишман, 26 May 2020, 17:06:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Лошото е че през годините национализма се превърна в убежище на доста негодници, престъпници и комунисти, при положение че именно техния режим забраняваше всякакви националистически организации, преследваше националистите и вкара хиляди от тях по затвори и лагери след 1944г. обявявайки ги за "великобългарски шовинисти", после същите тези човешки отпадъци и морални дегенерати започнаха след 1990г. да създават уж националистически организации прикрити зад маската на някакъв "ляв национализъм" (дървено желязо). Ама така се случи след като народа не прояви достатъчно смелост да им резне гръцмуля, въпреки че комунягите се бяха договорили със Запада да ги спасят от наказателно преследване за престъпленията им, нямаше кой да спре хората от лична саморазправа с комунягите особено в малките населени места, където полицията е малобройна. Нали именно това правиха комунягите в дните след 9 септември 1944г., като имаше дори случаи на убити учители по селата само защото писали двойка на някое неграмотно комунистическо отроче по време на "монархо-фашизма". Ако това беше се повторило с обратен знак след 1990г. не мисля че обществото щеше да бъде против. Да, щеше да се пролее кръвчицата на разни комуняги, но възмездието щеше да бъде въздадено, а не да им гледаме мутрите и до днес на разни румен гечевци и тем подобни да ръсят акъл от екрана - те щяха да са по затворите или убити, а преди това щяха да са писали показания за престъпленията си и да се топят едни други кой е повече виновен. Това не се случи, не само в България, а и в цяла Източна Европа с частични изключения като Полша и Чехия да кажем, но и там един малък процент от престъпниците си получиха заслуженото след 1990г.

Шишман

Quote from: Лина on 14 June 2020, 23:19:54Да, в негативно настроените различни оставя доста лошо впечатления, така е.  :laugh:

Не е нужно на всеки да се харесва (национализма или което и да било), все пак не всеки има добър вкус!
Когато се лъже на никой не му харесва, или ако се досажда и натрапват глупави мнения.

Лина

Така е Шише, за това спри да досаждаш   :lol:


Румен Гечев ми е преподавал, не помня каква дисциплина, но си спомням, че той беше един от малкото при които не се преписваше. Като въртолет ни обикаляше :-)
Много симпатичен мъж и преподавател е, сега как е припознал комунизма - не знам, може би е наследствено при него, както предполагаш, потомствено.

Шишман

Quote from: Лина on 15 June 2020, 20:59:06Така е Шише, за това спри да досаждаш   :lol:

Мисля че темата не е за тебе. А Румен Гечев да не казвам, какво, ама темата не е и за него.

FELDMARSCHALL

ГуМен РеЧев е специалист по фалитите. :dance:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 15 June 2020, 22:30:08ГуМен РеЧев е специалист по фалитите. :dance:
Но няма нищо общо с темата.

Шишман

Ето още една от многото грозни истини на днешният ни национализъм.
Националистите ни не искат истината, пречи им и бягат от нея. Да но с лъжата стигнаха точно до никъде.

Лина

Quote from: Шишман on 18 June 2020, 09:45:54Ето още една от многото грозни истини на днешният ни национализъм.
Националистите ни не искат истината, пречи им и бягат от нея. Да но с лъжата стигнаха точно до никъде.

Темата не е подходяща за теб. Защото много лъжеш и с лъжите си стигаш до никъде.

Шишман

Quote from: Лина on 18 June 2020, 22:25:57Темата не е подходяща за теб. Защото много лъжеш и с лъжите си стигаш до никъде.
:bravo:  :bravo:  :bravo:  :bravo:

Лина

Но за разлика от всички други само ти имаш много сериозен личен мотив да лъжеш - разочарованието от собствения ти провал в тази насока.
За какво би ми било на мен да лъжа?

Шишман

Quote from: Лина on 19 June 2020, 22:39:52Но за разлика от всички други само ти имаш много сериозен личен мотив да лъжеш - разочарованието от собствения ти провал в тази насока.
За какво би ми било на мен да лъжа?
Направи ми набързо психоанализа.
Това също е доста често срещано явление: националисти да правят психоанализи по американски образец.

Шишман

Много грозна страна на национализма ни е когато националисти защитават и заемат анти православни сатанински  и соросоидни позиции.

Long time ago

Много е грозно, когато претендиращият да е православен е всъщност високомерен и заблуден.
Грозно е да напуснеш България и отвън да си като черна станция и радиоточка. Да раздаваш квалификации и присъди, без да можеш да напишеш повече от 3 изречения свързано и цялата ти дейност в един форум да е копи-пейст.

Грозно е да не се опиташ сам да създадеш нещо стойностно, например дори да се изразяваш благосклонно и приятелски,
Грозно е да смяташ половината свят за луди, а другата половина за комунисти и сатанисти. Що за живот е това?

Шишман

Quote from: Long time ago on 01 July 2020, 12:12:41Грозно е да смяташ половината свят за луди, а другата половина за комунисти и сатанисти. Що за живот е това?

Туй не съм го казал аз ! И то ли е грозно а ? Питай дявола да ти каже.

_____________________________
"Ще дойде време, когато човеците не ще търпят здравото учение, но, водени от своите похоти, ще си насъберат учители да им гъделичкат слуха; те ще отвърнат слуха си от истината и към басни ще се обърнат" (2Тим.4:3-4).

"И това знай, че в последните дни ще настанат усилни времена. Защото човеците ще бъдат самолюбци, сребролюбци, самохвалци, горделиви, хулници, към родители непокорни, неблагодарни, нечестиви, недружелюбни ... които наглед имат благочестие, но от силата му са се отрекли. И от такива се отвръщай!" (2Тим.3:1-5).

Лина

Напротив, повечето имат прохристиянски настроения.

Quote from: Шишман on 01 July 2020, 14:09:04"Ще дойде време, когато човеците не ще търпят здравото учение, но, водени от своите похоти, ще си насъберат учители да им гъделичкат слуха; те ще отвърнат слуха си от истината и към басни ще се обърнат" (2Тим.4:3-4).

"И това знай, че в последните дни ще настанат усилни времена. Защото човеците ще бъдат самолюбци, сребролюбци, самохвалци, горделиви, хулници, към родители непокорни, неблагодарни, нечестиви, недружелюбни ... които наглед имат благочестие, но от силата му са се отрекли. И от такива се отвръщай!" (2Тим.3:1-5).
Бе да взема и аз да напиша една глава за Новия завет и аз ги умея тези работи с перспективата и преувеличенията.
Ще започнем така: Пуста мотика! И за плиткоумието и за меланхолията най -доброто лечение е усиления труд, като кърския. Така на човек му се избистря ума най - добре и "ще дойде деня" тогава, когато ще разбере отговорите на всички въпроси с мотика в ръката.
Funny Funny x 1 View List