• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

22 January 2021, 07:16:42

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12220 Posts

Шишман
4131 Posts

Panzerfaust
665 Posts

Лина
650 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19339
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 70
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 2
Guests: 45
Total: 47

avatar_Шишман

Бoйко Борисов

Started by Шишман, 19 April 2020, 18:39:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Ти наистина си голям смешко. Мислиш че ще ме уязвиш, като натъртваш "запада, та запада", който аз изобщо не съм защитавал и това съм го писал и в стария форум и в този на Атака, постовете си стоят и всички знаят моята позиция и за едините и за другите. За договорките между Рейгън и Горбачов и предателството на страните от източна Европа съм писал още преди 10 и повече години, ама ти като не си внимавал и не си чел, щото си отсъствал от час, когато съм писал си е твой проблем. Само не ме вкарвай в някакви твои измислени клишета и схеми, че защитавам нещо, което никога не съм защитавал.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 August 2020, 21:47:32Щото обичат повече поляците и унгарците, отколкото гадните българи. :huh:
Дълга тема

long time ago

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 August 2020, 22:17:57Ти наистина си голям смешко. Мислиш че ще ме уязвиш, като натъртваш "запада, та запада", който аз изобщо не съм защитавал и това съм го писал и в стария форум и в този на Атака, постовете си стоят и всички знаят моята позиция и за едините и за другите. За договорките между Рейгън и Горбачов и предателството на страните от източна Европа съм писал още преди 10 и повече години, ама ти като не си внимавал и не си чел, щото си отсъствал от час, когато съм писал си е твой проблем. Само не ме вкарвай в някакви твои измислени клишета и схеми, че защитавам нещо, което никога не съм защитавал.
Фелд, ти се връщаш постоянно към социализма и затова идва дума и за запада.Смешко или не, може би всички сме смешковци. Моите мнения стоят също- и то доста след като теб те нямаше из форума.
Живи здрави.

FELDMARSCHALL

Връщам се защото там се коренят всички проблеми, които виждаме днес, както ти казах начинът на мислене ако продължава да е същия особено на хора като теб и в следващите поколения, то и след 1 век пак ще дава своя негативен отенък. Ще дам пример с обезлюдаването на българските села започнал още в началото на 60те, както и увеличаването на броя на циганите, който стартира пак след 1944г.! По бреброяване през 1940г. циганите са 60хил.д., през 1989г. те вече са половин милион, т.е. близо 10 пъти увеличение. А иначе за всичко това се обвинява (несъстоялата) се демокрация, при положение че тези негативни процеси и не само тези са започнали още в дълбокия социализъм.
Agree Agree x 1 View List

long time ago

05 August 2020, 14:15:56 #199 Last Edit: 05 August 2020, 14:21:10 by Long time ago
Мисля,че броят на всички националности е нараснал между 1944 и 1989 в България. Да се прави извадка само на циганите едва ли дава реалистична картина.

Мисля,че е време много българи да се завърнат от други държави да живеят в България. Не само в интернет да проявяват патриотизъм. Да дойдат и да живеят в Родината си, това има значение. Отишли направили пари, поумняли - да дойдат да допринесат и тук.

--------
Начинът ми на мислене е твърд. Не се лашкам от модерното, бутафорното или лъскавото. Подкрепях ясно Атака в онези години, защото виждах смисъл. Смятах,че западът може да ни бъде приятел също. Това се оказа голяма лъжа, видя се че за него редовите българи са овце за доене и стригане и поучаване+подчинение. Което твърде не ми харесва. Употребявам често "западът" като едно цяло, защото и от френската власт, и от немската и от британската власт виждам високомерието им към нас и насмешка. Както е било преди 100 години. Да не говоря пък за ония зад океана.

Сега просто живея в реалността.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 05 August 2020, 13:42:40Връщам се защото там се коренят всички проблеми, които виждаме днес, както ти казах начинът на мислене ако продължава да е същия особено на хора като теб и в следващите поколения, то и след 1 век пак ще дава своя негативен отенък. Ще дам пример с обезлюдаването на българските села започнал още в началото на 60те, както и увеличаването на броя на циганите, който стартира пак след 1944г.! По бреброяване през 1940г. циганите са 60хил.д., през 1989г. те вече са половин милион, т.е. близо 10 пъти увеличение. А иначе за всичко това се обвинява (несъстоялата) се демокрация, при положение че тези негативни процеси и не само тези са започнали още в дълбокия социализъм.
Абе темата е дълга и мисленето на народа няма нищо общо и даже сме, много-добре като цяло.

FELDMARSCHALL

05 August 2020, 14:43:51 #201 Last Edit: 05 August 2020, 14:48:34 by FELDMARSCHALL
Българите са нараснали 1.3 пъти, а циганите 10 пъти, на турците въпреки няколкото изселвания също е нараснал броя поне 3 пъти. И това ли трябва да ти се обяснява като на първолак ?
Българската раждаемост започва да спада след 1944г. за разлика от тази на циганите и турците, това са фактите. За българите специално бях го описал този процес с натикването в градските панелки и заробването по заводите, тогава се налага модела българите да имат най-много 2 деца, а не както преди това средно по 4 деца както е било преди 1944г.

П.С. Всеки ще гледа с насмешка на теб, когато сам себе си не уважаваш, а и когато политическата върхушка лесно се подкупва от чужди сили. За Русия се отнася същото. Има и изключения разбира се. Относно САЩ ние за тях никога не сме били нито приоритет нито някаква стратегически важна страна, когато се случва нещо тук ни пришиват към Румъния в пакет. И все пак не може да не се спомене след ПСВ, че именно президентът Уудроу Уилсън се е застъпил за България, когато е имало план да бъдем разделени между Сърбия, Гърция и Румъния и въобще да няма българска държава след 1919г.

long time ago

Quote from: FELDMARSCHALL on 05 August 2020, 14:43:51П.С. Всеки ще гледа с насмешка на теб, когато сам себе си не уважаваш, а и когато политическата върхушка лесно се подкупва от чужди сили.
Нали затова говоря и аз.

Темата за самоуважението откъде я намеси не става ясно. Пак ти казвам - докато ровиш и се драчиш за миналото, животът си тече.
Казах ти много сте умни и велики а сте охрана. Самоуважавай се повече де.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 05 August 2020, 14:43:51Относно САЩ ние за тях никога не сме били нито приоритет нито някаква стратегически важна страна, когато се случва нещо тук ни пришиват към Румъния в пакет. И все пак не може да не се спомене след ПСВ, че именно президентът Уудроу Уилсън се е застъпил за България, когато е имало план да бъдем разделени между Сърбия, Гърция и Румъния и въобще да няма българска държава след 1919г.
Умът ти не побира, колко сме важни за тях. Който владее и командва България командва света. Американците обаче сами се прецакаха и българите вече не ги искаме.
Уудроу Уилсън се е застъпил за България по свои си причини , не от човеколюбие или доброта. Вероятно не е искал голяма Сърбия, която и без това вече е била огромна.

sekirata

Quote from: Шишман on 02 August 2020, 18:47:12Форума стана место за крайно откачена комунистическа пропаганда.


...... ФАШИСТКА под маската на потребителско име и снимка на ЦАР НА БЪЛГАРИЯ! Трябва да си с много дебели очи ,ако изобщо имаш очи, зада се излагш тук за жълти стотинки ! :judge:
На злобата ще се изсмея във очите,
на разни там присъди и обиди,
защото съм високо в висините
и никой мен не може да ме съди!

САМО БОГ МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ!

А.Х.Т. cekupama sekirata
sekirata cekupama

FELDMARSCHALL

05 August 2020, 19:31:51 #205 Last Edit: 05 August 2020, 19:33:31 by FELDMARSCHALL
След като опровергах глупостите ти за населението, ти пак измести темата към това какво работя. Само че аз не обвинявам властта за това какво работя в момента, сега ми е такъв периода (по-лош), имал съм и по-добри, но не съм чакал Бойко, Станишев или Орешарски да ме уредят на хубава работа и да виня тях за всичко. Проблемът си е лично мой и не се чувствам неловко да споделя в какво положение съм сега, защото някои други тук във форума и наживо плюят по Бойко/или който е на власт за всичките си лични несгоди, неуспехи и проблеми. Преди месец споменах за личните ви домове, дворове и т.н., където повечето българи отново чакат държавата/общината да ги оправя, вкл. и за неща, за които носят отговорност те, а не държавата или общината. И за да бъда максимално директен и прям, какъвто винаги съм бил, ще кажа и че ТИ също влизаш в това число от хора+ факта че се опитваш да вменяваш вина на други ако харесвали Бойко, Запада или каквото и да било друго. Аз съм го критикувал достатъчно през годините, постовете могат да се прочетат, дори и не съм гласувал за него, обаче да се обвинява за всичко (както спомена Мишока) това е повече от нелепо. И Панцерфауста ти го намекна, но умната ти глава дали асимилира какво имаше предвид, не съм сигурен. :laugh:
Така е устроена системата, че управлява този, който е получил най-много гласове, кво да правим - по-добро нещо не е измислено. Другият вариант е това, което стана в Африка след като белите ги оставиха - почти във всяка африканска страна настана гражданска война и се избиха помежду си отделните групи, които се сформираха защото всеки искаше да заграби властта и богатствата. Ако в България или която и да е друга страна се отменят изборите и се каже всеки да се оправя както намери за добре ще настане същото - гражданска война между отделните групи и техните агитки и пълна анархия. Именно затова тези протестиращи не могат да говорят от името на целия народ, защото за ГЕРБ и тези, с които управляват в коалиция са гласували 1.5млн., а не някой да е взел насилствено властта с 200 въоръжени до зъби и да налага волята си над останалите няколко милиона от народа.

sekirata

 ЗАЩО ЩЕРКАТА НА БОРИСОВ НЕ ЗАБЯГНА С ВНУЦИТЕ МУ В КИТАЙ АМИ В АМЕРИКА?

В АМЕРИКА Е СИНЪТ И НА НИНОВА И НЕ САМО НЕЙНОТО ЧАДО...ЧЕДАТА НА ВСИЧКИТЕ ОКРАЛИ БЪЛГАРИЯ И ГОТВЕЩИ СЕ ДА НИ СВЪРШАТ КАТО СИ СКРИЯТ ДЕЦАТА , А ПОСЛЕ И СЕБЕ СИ.

ПОЗНАЙТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ С НАШИТЕ ДЕЦА!

НИЕ ВЕЧЕ СМЕ....толкова много тестове за коронавируса направиха с ДНК -то ни!

 

НАИВЕН НАРОД!

ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ! С ПРОДАЖЕН НАРОД ЗАКЪДЕ?!

 

ДОГАН И ПЕЕВСКИ НЕ ГИ ИЗПУСКАЙТЕ,

ДОКАТО НЕ СИ НАМЕРЯТ .....НЯМА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ!

 

В СЪЩОТО ТОВА БЕЗВРЕМИЕ, БЪЛГАРИЯ ВНАСЯ ОТРОВНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ

DW БЪЛГАРИЯ
20 minutes ago
Между 56 и 139 пестициди са били открити в турски домати, чушки и краставици, анализирани от Грийнпийс. Според доклад на организацията, все повече турски зеленчуци се оказват силно замърсени с отровни вещества.
На злобата ще се изсмея във очите,
на разни там присъди и обиди,
защото съм високо в висините
и никой мен не може да ме съди!

САМО БОГ МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ!

А.Х.Т. cekupama sekirata
sekirata cekupama

long time ago

Все още си наивен Фелде.

Някои неща просто ще трябва да ги изживееш, друг начин няма за да ги разбереш.

FELDMARSCHALL

Не си ти, който определя кой е наивен или не. Освен това не винаги възрастта определя акъла на даден човек. Някои хора и на 50 или 60г. така и не осъзнават нищо и не се ориентират в заобикалящата ги среда - какво, как и защо се случва. Такива като теб мрънкалници - професионални оплаквачи, вечно са недоволни от нещо и от някого, но никога не дават решение и не показват какъв е изхода. Затова си спести да ми отговаряш повече, ясен си ми отдавна.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 05 August 2020, 23:24:27мрънкалници - професионални оплаквачи, вечно са недоволни от нещо и от някого, но никога не дават решение и не показват какъв е изхода. Затова си спести да ми отговаряш повече, ясен си ми отдавна.
На тия винаги, някой друг им е виновен. Днес е Бойко, утре друг политик и така.