• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

16 January 2021, 05:23:11

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12188 Posts

Шишман
4096 Posts

Panzerfaust
651 Posts

Лина
645 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19244
  • Total Topics: 1319
  • Online Today: 97
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 48
Total: 48

avatar_Шишман

Бoйко Борисов

Started by Шишман, 19 April 2020, 18:39:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Лина

Много важно, че някои знаели английски няма как да знаят всичките. Испаноговорящите нации хич не се интересуват от английския и никога няма да гласуват за някой щото знаел английски.
И тези, които пишат в cv-то си че знаят чужди езици сигурно ползват преводачи по време на официални срещи.
Това дали знаел Борисов английски или не хич не е аргумент за нищо.

Quote from: Long time ago on 03 August 2020, 11:21:03И това хората го разбраха, понеже не са прости................

Точно понеже са прости единственото, което не разбраха е че той е най - шпионирания човек в държавата и от в последните 5 години.
И кво? За 5 години як обзървър успяха да докажат само пълни простотии бил псувал, ми това си е частния му живот, ако иска и до тоалетната ще ходи по голяма нужда понякога, представяте ли си!
 Последния, как се казваше.....компромат, разговора със Томислав Дончев е пълна боза. Ма много моля, бъркаме компоти с компютри.
Неговите опоненти могат да го компрометират, ако докажат че е откраднал и обяснят къде са парите.

long time ago

Лицемерие е всичко при него. Като се махне дано се намерят хора, които да кажат истината-колко ни излезе тоя фалшификат за 10 години. С колко увеличи зависимостта ни финансово.

long time ago

Quote from: Шишман on 03 August 2020, 12:05:00Не е верно. Лумпените дето налитат на стари жени не са народа.
Прав си.
Валери Симеонов не е народа. И няма да бъде.  :neutral:

FELDMARSCHALL

Интересно българите 33 години търпяха да бъдат управлявани от прост, малограмотен и необразован ЦИГАНИН с 4 клас училище, лижещ показно и неприкрито задника на Кремъл, та на неговия фон Бойко изглежда направо като професор/академик (той и без това е с висше, а и дипломата му за средно е с пълно 6). Ха сега де, как става това ? Простотията и малокултурието на правешкия каскет е на квадрат спрямо бойковата, просто развитието на медиите (1 държавна телевизия и 1 радио)+цензурата не позволяваше да се покаже умствения му капацитет пред народа в пълния блясък. Ако тогава беше СЕГА, бисерите на циганина от Правец щяха да бъдат излъчвани ежечасно и щяха да засенчват тотално тези на ББ. Но както казах вече времената и медийното отразяване не беше на днешното ниво. :judge:

long time ago

04 August 2020, 09:14:11 #184 Last Edit: 04 August 2020, 09:25:15 by Long time ago
Quote from: FELDMARSCHALL on 04 August 2020, 01:47:46Интересно българите 33 години търпяха да бъдат управлявани от прост, малограмотен и необразован ЦИГАНИН с 4 клас училище, лижещ показно и неприкрито задника на Кремъл, та на неговия фон Бойко изглежда направо като професор/академик (той и без това е с висше, а и дипломата му за средно е с пълно 6). Ха сега де, как става това ? Простотията и малокултурието на правешкия каскет е на квадрат спрямо бойковата, просто развитието на медиите (1 държавна телевизия и 1 радио)+цензурата не позволяваше да се покаже умствения му капацитет пред народа в пълния блясък. Ако тогава беше СЕГА, бисерите на циганина от Правец щяха да бъдат излъчвани ежечасно и щяха да засенчват тотално тези на ББ. Но както казах вече времената и медийното отразяване не беше на днешното ниво. :judge:
Пак говориш за времена в които не си живял даже, ама карай - нали е модерно.

Ти би ли масажирал ушите на някой политик? Отговори ми честно.
--------------
Едва ли има друг, който да се е възползвал от медийното отразяване повече отколкото него. Значи когато иска да се хвали и да го показват може безкрайно тв време да заеме - и то много често без основание. Но когато е нещо компрометиращо-времената са виновни...

FELDMARSCHALL

А ти пак не отговаряш на конкретния въпрос типично в твой стил. Единият го търпяха 33 години и каскета наглееше, другият си подава оставката 2 пъти вече и е напът за 3ти път да си я подаде, усещаш ли разликата ? Ама карай да върви, живей си през 20 век щом така ти харесва. И не ми казвай за кои времена мога да говоря, защото веднага мога да те контрирам да не говориш за Втората световна война и по-назад и за исторически личности от тогава, понеже не си живял - по същата твоя логика.

long time ago

04 August 2020, 13:44:20 #186 Last Edit: 04 August 2020, 17:45:49 by Hatshepsut Reason: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
Quote from: FELDMARSCHALL on 04 August 2020, 13:12:57А ти пак не отговаряш на конкретния въпрос типично в твой стил. Единият го търпяха 33 години и каскета наглееше, другият си подава оставката 2 пъти вече и е напът за 3ти път да си я подаде, усещаш ли разликата ? Ама карай да върви, живей си през 20 век щом така ти харесва. И не ми казвай за кои времена мога да говоря, защото веднага мога да те контрирам да не говориш за Втората световна война и по-назад и за исторически личности от тогава, понеже не си живял - по същата твоя логика.
Подаването на оставка е признак за кадърност ли? Живея днешното време, но на смотаняците на власт им е нужен социализма - да го ритат умрял. Няма такива некадърници просто.

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 August 2020, 13:12:57А ти пак не отговаряш на конкретния въпрос типично в твой стил.
Кой е въпроса? Забравил си да го напишеш.

Ако е това,че са търпяли бкп и Живков българите - не си прав тъй като е имало горянско антикомунистическо движение, което е било смазано. Даже преди Живков. Народа не е искал бкп. Нито трудолюбивия е искал да си даде извоюваното с труд. И е бил прав.
Въоръжена борба е било, но накрая са били смазани.

Все едно да кажем,че американците са тъпаци понеже са изтърпяли да умират техни войници в корейската и виетнамската война. И не са протестирали. Ами и те протестираха.

Сега вашето поколение е върха и сте най-умни. Поне по едно висше взехте ли?

FELDMARSCHALL

Напротив, социализмът е жив като начин на мислене и манталитет у много от българите затова тъпчем на едно място и не можем да стигнем поне една Полша или Унгария по стандарт на живот, които бяха в същия блок преди 1990г. И не говори за моето поколение а погледни твоето вие какво направихте за да тръгне България по по-добър път след 1990г. Горяните за съжаление са били малко и не е имало всенародна съпротива срещу властта на БКП. Ние нямахме въстания подобни на Унгария 1956г. или Чехословакия 1968г. но това не ко казваш, защото не ти изнася.

Шишман

БОЙКО БОРИСОВ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО
 Не съм му привърженик, ама не съм и глупак.
Тия номера че той е виновен за всичко са за големи глупаци и ни ги пробутват други глупаци, повярвали си че са умни и много хитри.
Бойко бил виновен за дето някои от  българите работят по Франция ! Ми тъпо бе, ама много тъпо. Да не би Бойко да е направил Франция, което е ? Че нямаме икономика, вината не е негова : съсипаха я преди него  помощта на другари от Америка и съветите им.
Бойко е виновен и за корона вируса, измислял си че го има. Брей колко могъщ е тоя Бойко да накара целият свят да му повярва. И т.н. глупости и тъпотии лишени от смисъл и логика.
Бе като лъжете, мислете поне малко, какво лъжете и пишете бе.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 August 2020, 15:46:21Напротив, социализмът е жив като начин на мислене и манталитет у много от българите затова тъпчем на едно място и не можем да стигнем поне една Полша или Унгария по стандарт на живот, които бяха в същия блок преди 1990г. И не говори за моето поколение а погледни твоето вие какво направихте за да тръгне България по по-добър път след 1990г. Горяните за съжаление са били малко и не е имало всенародна съпротива срещу властта на БКП. Ние нямахме въстания подобни на Унгария 1956г. или Чехословакия 1968г. но това не ко казваш, защото не ти изнася.

Причините да не можем да стигнем една Полша или Унгария са съвсем други.

Шишман


FELDMARSCHALL

Quote from: Шишман on 04 August 2020, 17:44:46Причините да не можем да стигнем една Полша или Унгария са съвсем други.
И те са ?

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 August 2020, 21:13:26И те са ?
Накратко другарите от САЩ и ЕС ни държат нарочно бедни, а що го правят е дълга друга тема.

FELDMARSCHALL

Щото обичат повече поляците и унгарците, отколкото гадните българи. :huh:
Funny Funny x 1 View List

long time ago

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 August 2020, 15:46:21Напротив, социализмът е жив като начин на мислене и манталитет у много от българите затова тъпчем на едно място и не можем да стигнем поне една Полша или Унгария по стандарт на живот, които бяха в същия блок преди 1990г. И не говори за моето поколение а погледни твоето вие какво направихте за да тръгне България по по-добър път след 1990г. Горяните за съжаление са били малко и не е имало всенародна съпротива срещу властта на БКП. Ние нямахме въстания подобни на Унгария 1956г. или Чехословакия 1968г. но това не ко казваш, защото не ти изнася.

Социализмът няма как да не е жив след като Боко прави това, което е научил в БКП и отказал да си върне партийната книжка. Факти. Партия герб = бкп.

Борбата на горяните мисля е била по-продължителна от събитията в Унгария или Чехословакия. Когато лицемерния и лайнян запад е подвел унгарците,че щял да се намеси в тяхна подкрепа при бунтове. И така запада изпрати унгарците на сигурна смърт.
Лайнян и лицемерен запад.