• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

26 January 2021, 04:40:24

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12246 Posts

Шишман
4168 Posts

Panzerfaust
671 Posts

Лина
651 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19418
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 48
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 36
Total: 36

avatar_Шишман

Безбожниците-Богоборци срещу Църквата

Started by Шишман, 20 March 2020, 17:26:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Лина

Че те "Господари на ефира" с някои репортажи доста разкаляха терена по тази тема, та ще ми припомни ли някои как реагираха тогава от БПЦ?

Шишман


Шишман

Православие или смертъ !
Снимка от протеста, пред телевизията.     

Бедните соросоиди, как ще я карат за напреде ?
как не съм в България да облека носията и да ида и аз там.


FELDMARSCHALL

Значи всички, които са против ченгетата и доносниците на ДС от БПЦ са соросоиди ? Странна логика...

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 02 July 2020, 21:48:31Значи всички, които са против ченгетата и доносниците на ДС от БПЦ са соросоиди ? Странна логика...
Просто соросоидите ползват именно това като оръжие срещу църквата. Това че някой свещеник е бил агент на ДС не пречи на вярата - Бог да го съди, праведници на тая земя - малко. Като започнат да се подменят догми и други неща или намеса в политиката - тогава е лошото, както и разкола. Това че някой е бил агент е за него си, нали не кара другите да са агенти или комунисти?

FELDMARSCHALL

Те случаите не са един или двама, а преобладаващото мнозинство особено от тези по-възрастните служили преди 1990г. на 100% са били завоалирано казано осведомители на ДС, а по-директно казано - чисти доносници, разрушили не една или две човешки съдби! Такива омърсени и нечестиви люде няма как да бъдат пазители на Вярата.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 03 July 2020, 17:43:04Те случаите не са един или двама, а преобладаващото мнозинство особено от тези по-възрастните служили преди 1990г. на 100% са били завоалирано казано осведомители на ДС, а по-директно казано - чисти доносници, разрушили не една или две човешки съдби! Такива омърсени и нечестиви люде няма как да бъдат пазители на Вярата.
Темата е малко особена. Трябвало е да избират между агенти или да няма църква. Сега вече ги няма старите свещеници, младите няма как да са били агенти.

FELDMARSCHALL

Е то преди 1990г. си беше пародия на църква. Да не говорим колко от храмовете бяха разрушени през тоя период или превърнати в обори... :rolleyes:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 03 July 2020, 17:51:47Е то преди 1990г. си беше пародия на църква. Да не говорим колко от храмовете бяха разрушени през тоя период или превърнати в обори... :rolleyes:
Не мисля че : има много такива случаи на храмовете  разрушени  или превърнати в обори. Аз лично не знам за такъв случай, вероятно има но аз не знам. Подобни неща е имало в СССР началото след революцията, но после при Сталин това спира.

Шишман

04 July 2020, 11:54:04 #84 Last Edit: 04 July 2020, 17:42:19 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
"Краят на света ще настъпи не когато обикновените хора отстъпят от Бога, но когато тези, които претендират, че са негови духовни водачи го сторят!

След неотдавнашния призив на първия човек в Англиканската църква, Джъстин Уелби, да се преосмислят всички образи на Иисус Христос в светлината на новото време (т. нар. BLM) и, по-възможност, да се заменят с черни, тези дни първия черен Христос на английска земя стана реалност!

Поругаването и очернянето на Господ и в буквален и в преносен смисъл, за съжаление на всички истински християни, е вече факт! И то ще продължи.

Подобно светотатство, в мирно време, човешката история не помни! "Затова нека пазим светото Православие, да се държим в него и да се молим никога да не ни оставя Божията милост и благодат! Бог да е на помощ на всички, които имат свещен страх и които категорично отхвърлят това посегателство!

_____________________________

https://www.telegraph.co.uk/news/2020/06/30/st-albans-cathedral-altar-display-last-supper-depicting-black/

Шишман

За оставка на Горан Благоев от Българската национална телевизия
1д.  ·
"Можете да бъдете абсолютно сигурни, че тези, които днес искат оставката на Емил Кошлуков, нямат никакво намерение да "връщат БНТ на обществото", както лицемерно са написали в декларацията си. Единственото, което наистина искат да върнат, са соросоидните практики в телевизията. Нали обърнахте внимание какво за тях е "професионално отразяване" - начина, по който БНТ отразявяше лятната протестърска бутафория през 2013 г. Тогава разни репортерки, се носеха като нашмъркани гълъбици по площадите и задаваха следните "професионални въпроси": "Вие протестирате за морал в политиката, нали?", "Когато падне Орешарски, ще настъпи раят на земята, нали?" Ах, колко сте възвишени, ах, колко сте ,умни, ах, колко сте красиви!" Ето това е "професионализмът", който искат да върнат протестърите.  Освен това искат в ефира на обществената телевизия да говорят само хора, които смятат, че няма по-прекрасно нещо на света от Истанбулската конвенция, че ако си богат, значи си умен и ако си беден, значи си тъпак, че всички нещастия по света се дължат на злата воля на Путин  Ето така си представят идеалната телевизия соросоидите. Не, благодаря."

FELDMARSCHALL

Нямам спомен през 2013г. някой да е задавал въпроси от сорта, че ако паднел Орешарски ще настъпи рая на земята в България. Изсмукани от пръстите неща, полуистини и откровени лъжи, изнасящи на гледната точка на писалия. :laugh:
Да каже и кога Горан Благоев е подкрепял Истанбулската конвенция с конкретно изказване или действие.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 22 July 2020, 19:50:54Нямам спомен през 2013г. някой да е задавал въпроси от сорта, че ако паднел Орешарски ще настъпи рая на земята в България. Изсмукани от пръстите неща, полуистини и откровени лъжи, изнасящи на гледната точка на писалия. :laugh:
Да каже и кога Горан Благоев е подкрепял Истанбулската конвенция с конкретно изказване или действие.
Не знаеш, кого защитаваш.

FELDMARSCHALL

Не съм никакъв защитник на Горан Благоев, дори рядко гледам неговото предаване, защото интересите ми са в други области извън тематиката на предаването, просто за да сме обективни трябва да даваме ясни доказателства, когато лепим етикет за даден човек какъв бил. Затова отново питам кога Горан Благоев се е изказвал в защита на Истанбулската конвенция или е хвалил Джордж Сорос какъв филантроп бил. :judge:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 22 July 2020, 22:12:20Затова отново питам кога Горан Благоев се е изказвал в защита на Истанбулската конвенция или е хвалил Джордж Сорос какъв филантроп бил. :judge:
Ако не се е изказвал ще го направи, тия като него винаги го правят.