• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

08 May 2021, 12:24:20

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12747 Posts

Шишман
4936 Posts

Panzerfaust
791 Posts

Лина
710 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21087
  • Total Topics: 1331
  • Online Today: 114
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 116
Total: 117

Корона вирусът

Started by Шишман, 11 March 2020, 22:26:19

Previous topic - Next topic

Hatshepsut and 1 Guest are viewing this topic.

Ваксинирахте ли се срещу корона-вируса?

НЕ, и нямам такова намерение
0 (0%)
Не, но ще се ваксинирам
0 (0%)
Колебая се
2 (33.3%)
ДА, с ваксината на Пфайзер
2 (33.3%)
ДА, с ваксината на Модерна
0 (0%)
ДА, с ваксината на АстраЗенека
0 (0%)
ДА, с ваксината на Янсен
0 (0%)
ДА, с руска ваксина
0 (0%)
ДА, с китайска ваксина
0 (0%)
ДА, с друга ваксина
0 (0%)
Ще се ваксинирам, само ако стане задължителна и няма друг начин.
2 (33.3%)

Total Members Voted: 6

Шишман


Лина

Батката с неговите тъпотии  :lol:
Имам идея, не знам какво го работят ония от БАН въпроса с ваксините, но това е вятър работа, ще се одобрят само ваксини на правилните компании/университети.
Хора, произвеждайте тестове, ако е възможно - на ден се продават сигурно стотици хиляди ПСР и антитела тестове  така ще е поне още 1-2 години.

Шишман

Quote from: Лина on 29 October 2020, 21:31:36, ще се одобрят само ваксини на правилните компании/университети.
 
Така е добре го каза.

Шишман

Някой си.......

Боян Рашев

Болест, която засяга тежко практически само стари и болни хора (разбира се, че има изключения!), не бива да води до тотално спиране на живота и икономиката. Защото страничните ефекти от това вече са катастрофални. Когато масата остане без пари и прехрана, старите и болните ще мизерстват и умират в доста по-големи мащаби, защото обществото няма да има ресурса да се грижи за тях.

Шишман

Petya Ivanova

Последно, вирус има ли или няма, след като Кури Костова вече я лекува Мутафчийски?!
Последно, това обикновено грипче ли е, щом Кури Костова се лекува във ВМА?!
Последно, на Кури Костова вече вкараха ли й чип чрез 5G под формата на вирус (който не бил вирус, а грипче)?!
Последно, Кури Костова с чайчета и супички ли я лекуват във ВМА?!
Получи ли Кури Костова 1800 лв, за да я пишат болна от Ковид?!
Всички мангъровци да напуснат профила ми."

Шишман

3АЩО ЛЕКАРИТЕ ЛЪЖАТ 3А КОВИДА
Ами лекарската клетва е написана от езичнийа Хипократ, с която "лекарите" се заклеват в името на бяса Аполон. Резултатите са налице.

Шишман

ВЕЧЕРЕН ЧАС
Да на запад въведоха вечерен час.
Аз ли съм луд или замириса на диктатура.
На дали,някой може да даде смислено обяснение за наложеният вечерен час. Уж всяка страна решавала за себе си. Да ама при всички е едно и също, с леки разлики. Все едно им дават нареждания от едно и също место. А медиите тук послушно мълчат и задават само много, ама много удобни въпроси .

FELDMARSCHALL

Тотална катастрофа е вече в България - Над 4000 нови случаи вчера и 63 починали. Жалко че форума напусна един от невярващите през август щеше да ми е интересно какво щеше да каже сега... :laugh:
Мишок, ти нали пролетта разправяше колко е опасен вируса и дупе да ни е яко след вълната в Италия, сега да не си си променил мнението при положение че вируса удари здраво България ? :huh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 November 2020, 18:58:54Тотална катастрофа е вече в България - Над 4000 нови случаи вчера и 63 починали. Жалко че форума напусна един от невярващите през август щеше да ми е интересно какво щеше да каже сега... :laugh:
Мишок, ти нали пролетта разправяше колко е опасен вируса и дупе да ни е яко след вълната в Италия, сега да не си си променил мнението при положение че вируса удари здраво България ? :huh:
Вируса си е опасен и го има, ама трябва и да се работи и яде . За  България не знам, ама Италия  я съсипват некадърни политици, и ненормалници. Освен това не разбирам  защо налагат вечерен час. Маските също са само за тормоз и не помагат.

Шишман

A СЕГА, КАКВО СТАВА ?
Sono aperti i casting per nuovi attori, per info:
Quirinale.com
Кастингът е отворен за нови актьори, за инфо:
Quirinale.com

_____________________


Лина

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 November 2020, 18:58:54Тотална катастрофа е вече в България - Над 4000 нови случаи вчера и 63 починали. Жалко че форума напусна един от невярващите през август щеше да ми е интересно какво щеше да каже сега... :laugh:

То повечето приемат, че има вирус, но не ги е страх. Сега наблюдавам родителите на децата в нашия клас, само ние отсъстваме по мое желание всички други ходят на училище. Не им пука на хората! То и аз съм против тоталното психясване, но и пренебрежителното отношение в другите не го разбирам.
Хубавото в България е, че имам право на избор.
Относно маските - от тях ме заболява гърлото, като ги махна и след 2 часа чак съм ок. Много странно. Този месец и аз почнах да ги нося до сега си позволявах без маска да излизам.


Шишман

Италия -445 умрели за вчера.

FELDMARSCHALL

Единственият доказан ефективен метод си остава дистанцията и контактите с колкото се може по-малко хора. Маските са наистина половинчато решение, защото както виждаме и лекари дето са целодневно не само с маски, а някои и със скафандри като космонавти пак се заразяват и умират, именно защото на ден контактуват с твърде много хора, повечето от тях разбира се болни пациенти. Аз пазарувам по принцип в големите вериги, а не в кварталните магазинчета, и винаги избягва пиковите часове за да не улучвам баш скупчванията, т.е. или рано сутрин или късно вечер пазарувам малко преди затваряне. Вече от известно време разпространението е дифузно и няма начин покрай вас когато сте в тълпата или автобуса и други места с повече хора струпани, да не сте се разминали със заразени, повечето от тях дори незнаещи че са болни. Лошото е че тези безсимптомните, които да кажем са с по-здрави организми и имунна система заразяват други от уязвимите групи без дори да разберат и вторите най-често възрастни родители вкъщи го изкарват доста по-тежко... Трябва да затворят и училищата не само за гимназистите, а за всички защото оттам според мен се качиха доста случаите. Децата го изкарват леко, но като се приберат вкъщи заразяват родители и/или баби и дядовци и става мазало...

Жалко че Индивидуалиста напусна през август форума, да го чуя какво щеше да каже... Той беше един от феновете на олигофрена мангъров и тем подобни псевдо-лекари...

FELDMARSCHALL

Искам да попитам защо все още темата стои в раздел "Конспирация" при положение, че този вирус е реален и опасен, не е измислица или конспирация, и вече официално са си заминали 1.2млн. души по света (неофициално са повече) ? Айде ако беше още февруари-март, когато не бяхме в България пряко засегнати и случаите бяха единици, тогава да кажем можеше да има спорове дали е конспирация или не и какво точно е това чудо, ама сега няма никакви съмнения, а феновете на мангъров намаляха драстично и повечето от тях промениха позицията си. Смятам че темата трябва да е на видно място в раздел актуални новини България.
Agree Agree x 1 View List

Hatshepsut

Quote from: FELDMARSCHALL on 07 November 2020, 00:06:01Искам да попитам защо все още темата стои в раздел "Конспирация" при положение, че този вирус е реален и опасен, не е измислица или конспирация, и вече официално са си заминали 1.2млн. души по света (неофициално са повече) ? Айде ако беше още февруари-март, когато не бяхме в България пряко засегнати и случаите бяха единици, тогава да кажем можеше да има спорове дали е конспирация или не и какво точно е това чудо, ама сега няма никакви съмнения, а феновете на мангъров намаляха драстично и повечето от тях промениха позицията си. Смятам че темата трябва да е на видно място в раздел актуални новини България.

Да, въпросът е напълно основателен, ще преместя темата в раздел "България"  :smile-1: