• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

21 October 2020, 07:14:32

Login with username, password and session length

Theme Selector

Members
  • Total Members: 105
  • Latest: StoyanN
Stats
  • Total Posts: 17722
  • Total Topics: 1287
  • Online Today: 62
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 37
Total: 38

Корона вирусът

Started by Шишман, 11 March 2020, 22:26:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

И аз го изкарах , но тежко и не съм  за карантините, но ако се разболеят прекалено, много хора и болниците се задръстят - какво правим, какво става с тия за които, няма места в болницата ? Лесно е да си анархист и комунист и да си безотговорен, да критикуваш и да стенеш. Ама няма нужда от такива квичала, а
 от разумни хора


Цветен Димитров
3 дни ·

Споделям това като човек преболедувал коронавируса още в средата на юли месец, с леки симптоми, без температура, без кашлица, без пневмония. Спазвах мерките до колкото можех, но въпреки това се заразих. Най-близките ми контакти, тези с които съм общувал на сантиметри разстояние, не се заразиха, никой от тях. Толкова много лекари носещи маски постоянно, за съжаление се заразиха. Всичко е много субективно и затова си задавам въпрос, дали си струва да се живее в постоянен страх? Ако живеехме по 1000 години-ОК, но предвид краткия ни живот, мисля че отговорът е ясен. По пътя на парите ще се разбере кой, как и защо. Маските не спасяват животи, Господ решава кой, кога и как...
 Писна ми вече, човек дори и да не иска пак му се навира в лицето страх и паника. Ами така е, нали целта е всипки да сме послушни на определени хора.

___________________


Лина

По какво разбра, че си го изкарал път ти бе, все барабар Петко с мъжете.. без тест не е сигурно, то толкова много грипни вируси има и ги караме наред.
Все още съм на ниво - не познавам човек, който да познава човек изкарал корона вирус. Ако става дума за спекулации, то януари или февруари изкарах нещо от което не можех да дишам, трябваше да спя по корем, защото при дишане просто не можех да си поема въздух, ако съм по гръб, та може би...може и обикновена пневмония да е било. Ама като гледам хоспитализираните болни от ковид са все по корем легнали  :rolleyes:  Аз такива работи ги карам без да ходя на лекар, защото не обичам болници и лекари ще видим до кога! :lol:

Шишман

Quote from: Лина on 14 October 2020, 20:43:00По какво разбра, че си го изкарал път ти бе, все барабар Петко с мъжете.. без тест не е сигурно
Ми по това че бях болен от доста странен грип. И по това че на 2-ти след преки контакти със заразени не се разболях. Тука у нас всички го минахме по -леко или по-тежко. Някога доста настивах и боледувах и познавам добре нещата. Никога не съм имал подобен грип при който антибиотиците почти да не действат.

Лина

17 October 2020, 09:05:53 #198 Last Edit: 19 October 2020, 21:31:00 by Лина
При вирусните заболявания антибиотиците никога не действат (дори не трябва да се пият), ако в следствие на вирусна инфекция имунитета ти се срине и развиеш бактериална, т.е. имаш цветни секрети или пневмония, менингит тогава действат.

Шишман

Quote from: Лина on 17 October 2020, 09:05:53имаш цветни секрети или пневмония тогава действат.
Такива секрети,като тогава  не бях имал никога преди. Като пийнех един кленботерол и после направо се плсшех, какви  секрети ми излизаха от носа.

Шишман

19 October 2020, 09:57:34 #200 Last Edit: 19 October 2020, 10:22:30 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Има нещо и не е добро
________________________


Стефан Джендов за "Гласове": " След като на света вече е ясно, че нито един локдаун, локаут и локин (все форми на прекратяване на нечия активност) не е проблем, остава само да бъде разработена стратегия по какви поводи, къде и как да бъдат налагани форми на заключване – не просто на хора, а на цели региони, на държави, на елементи от икономиката на света. Всичко вече се свежда до конкретни политически и лобистки интереси зад които стоят огромни пари, свързани със силово и безпрекословно налагане на изцяло нови технологии, които в кратки срокове търсят възвращаемост.".............

https://glasove.com/categories/intervyuta/news/kovid-generalnata-repetitsiya-za-planetaren-lokdaun

Шишман

Атанас Ваташки

В началото на извънредното положение, когато не се познаваше добре вируса, беше оправдано да има по-строги мерки. Сега вече знаем, че той вероятно ще се задържи още доста време. Само ваксината може да оправи нещата. Мисля, че тези мерки, които има сега, са напълно достатъчни и да се въвеждат нови - като маски на открито, както искат да направят, би имало съмнителен ефект, но със сигурност ще затрудни живота. Трябва да си живеем живота и да се научим да живеем с вируса, не може само да се страхуваме, маскираме и затваряме. Това смятам, че е валидно независимо от каква е заболеваемостта.
Agree Agree x 1 View List

🡱 🡳