• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

01 June 2020, 01:57:15

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10659 Posts

Шишман
2038 Posts

Panzerfaust
355 Posts

Лина
305 Posts

Theme Select

thumbnail

Recent

Members
Stats
  • Total Posts: 14341
  • Total Topics: 1250
  • Online Today: 115
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 33
Total: 33

avatar_Шишман

Корона вирусът

Started by Шишман, 11 March 2020, 22:26:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

ТЪРПЕНИЕ


____________________________________

Шишман

ПОРЕДНАТА ТЪПА ГРЕШКА В ИТАЛИЯ.
Всеки ден заразените намалявали, ама чакали пик !.
Естествено не намаляват, а и колко са всъщност никой не знае. Къде им е сега голямата грешка ?
Ми забраниха на хората да излизат и те ходят по магазините, за да имат повод да излезнат. Магазините правят невероятни обороти, даже и най-утрепаните. Така възможностите за заразяване се концентрират, около магазините, пред които има винаги опашки. Много хора във веригата ИПЕР в Италия: например вече са се заразили.
Единственият начин да се спрат, тези огнища на зараза е да оставят хората да излизат на вънка, тичащите да тичат, старите да походят, майките деца да е разходят и така.
Естествено да не се събират на групи, да не играят с топки, футбол, баскетбол и подобни - забранени и така. По този начин ще се изпусне и социалното напрежение, а и полицията няма да се занимава да дебне хората и ще си вършат работата. Така и опашките пред магазините ще спаднат и възможностите за заразяване. То и без това народа няма да издържи дълго затворен.
Съветвам и Бойко да направи така, макар че тъпаците около него го съветват - друго, като тъпите маски
Иначе няма да има управник дето да се задържи на власт след още 1 месец в къщи.

Шишман

02 April 2020, 18:00:21 #77 Last Edit: 02 April 2020, 18:07:28 by Шишман
НИЕ ВИРУСА ГО МИНАХМЕ.
Разбрах го вчера от едно предаване, където подробно обясняваха нещата. Вероятно щях да съм с каска за дишане, ако не ме болеше кръста, поради което се бях натъпкал с кортизон. Само че точно, като бях болен - това лекарство сякаш не действаше на кръста ми, което доста ме учуди. Детето обаче го беше ударило яката- температура от нищото до 42 градуса и една вечер в бърза помощ, после 2 седмици не можеше да оздравее и пак температура, та викахме платен лекари и бая се бях уплашил. А това дете е свръх-естествено силно. Да ви кажа 9 дена ме тресе и антибиотика не действаше, а иначе за 1 ден ме изправяше на крака. Лекувах се с витамин "Ц" и ибупром-синус от България и клемботерол, отделно бях взел бая кортизон. По едно време си мислех, че никога няма да оздравея. Преди това 2 седмици не ми беше добре и се чувствах доста странно.То има и други подробности, ама не ми се разказват.
Защо съм сигурен ли ? Ами защото трябваше вече 2 пъти да сме се заразили всичките със сигурност, а ни няма нищо. Не ми се мисли, колко хора съм, и сме заразили, защото работих и болен.

Та да ви кажа не е безопасен, макар някои от семейството ми да го минаха доста леко леко.

Накрая ще кажа само: благодаря и слава на Бога че ми даде още време да се покая за греховете ми.

Panzerfaust

02 April 2020, 23:17:39 #78 Last Edit: 03 April 2020, 03:41:04 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка

Проф. Бакди. Отворено писмо до канцлера на Германия

Лина

Гнусен жълтурко,
Тя и чумата от 14 век е тръгнала от Азия, това са фактите
• " В началото на август 2009 г. в Китайската осведомителна Агенция ,,Синхуа" съобщава за три случая на белодробна чума в град Цзикътан, провинция Цинхай, Северозападен Китай[1]. По официални данни жертвите на болестта са три, последната от които умира на 3 август 2009 г., а още поне 9 души са заразени[2]. За да предотвратят разпространението на болестта, китайските власти поставят град Цзикатън под пълна карантина[1].
•  През юли 2014 г. властите в Китай поставят 151 души под карантина в северозападния град Юмен, провинция Гансу след смъртен случай [3]. По предварителни данни починалият на 16 юли човек е заболял след контакт с мармот – гризач от групата на лалугерите, който живее в планинските райони. 38-годишният мъж е хранил кучето си с мъртъв мармот."

Айде бе, хранил си кучето баш го е изял алангле.
Не смятам, че коронавируса е биологично оръжие в точния смисъл, все пак 3% смъртност не е кой знае какво. Но обективно този вирус може да сложи край на света такъв какъвто го познаваме, може да постави началото на нов световен ред, където не някой друг, а Китай да се изживява като световен жандарм. Само Китай спечели от така създалата се ситуация, абсолютно всички световни правителства без това на Китай и диктатурите – турция, русия, израел и подобните се тресат и никога няма да се съвземат, а икономиките им ще минат през колапс.

Какво съветва този жълт глист – оставете 5 % от народа си да умре, сиреч самоубийте се политически, егати фарса. То и аз знам, че това е правилното решение и бих го приложила щото по принцип не харесвам хората като цяло, но не става така.

Китайците са заплаха за цялото човечество дори извън контекста на случващото се, те са всеядни и се плодящи се гризачи, тези  идиоти искат да управляват света по още по –долнопробен начин от евреите и американците. Това което трябва да се направи, а надали ще се направи е  света да обърне гръб на Китай, да спре да търгува с него и да не се договаря за каквото и да било, а вие хората да не купувате боклуци от тях.

Забравяте, че тези мизерни уродливи жълтури допреди 4-5 години произвеждаха детски играчки за износ оцветени с канцерогенни бои? Те отказват заедно с американците да подписват всякакви пактове за защита на природата. Тези изроди ли трябва да хрантутим?

Та и нашите политици, били сме поръчали от Китай еди какво си, по-добре оцелейте и не им поръчвайте нищо.


Шишман

Quote from: Лина on 03 April 2020, 15:09:55Китайците са заплаха за цялото човечество дори извън контекста на случващото се, те са всеядни и се плодящи се гризачи, тези  идиоти искат да управляват света по още по –долнопробен начин от евреите и американците. Това което трябва да се направи, а надали ще се направи е  света да обърне гръб на Китай, да спре да търгува с него и да не се договаря за каквото и да било, а вие хората да не купувате боклуци от тях.

Забравяте, че тези мизерни уродливи жълтури допреди 4-5 години произвеждаха детски играчки за износ оцветени с канцерогенни бои? Те отказват заедно с американците да подписват всякакви пактове за защита на природата. Тези изроди ли трябва да хрантутим?

Та и нашите политици, били сме поръчали от Китай еди какво си, по-добре оцелейте и не им поръчвайте нищо.


Напълно съм съгласен с Лина.

Шишман

ЗАЩО ИМА ТАКАВА ВИСОКА СМЪРТНОСТ В ИТАЛИЯ.
___________
Те го знаят , но се правят на луди понеже вече затънаха  в блатото на лъжите и няма излизане. Измислят си всякакви оправдания, но така стават само още по-виновни за смъртта на сигурно вече около 40хил. човека само за месец. Казвам 40 хил. защото истинската цифра е силно занижена. Много умрели от вируса биват отчитани, като умрели от друго, противно на ненормалните теории разпространявани у нас от разни поред мене ненормални.
Основната причина за тази касапница е следната:
когато някой се разболее и прояви симптомите на корона-вируса, го лекуват от болки в корема, кръста в задника и какво ли не, но само не и от истинското му заболяване. Започват да ги лекуват ,едва когато вече не могат да дишат, оставят ги да се влошат до краен стадий и тогава започват грижите за тях.Защо го правят не знам, явно не са нормални ! Според мен е много по-лесно някой да бъде излекуван в начален стадий, отколкото като започне да се задушава. Така ще струва и много по-малко на държавата, няма да заема легло в болницата, няма да се влоши и вероятно няма да умре.
Подобна грешка направиха и в България с майка и дъщеря от Разлог, ако не бъркам.
Тука вина имат : лекарите, на които в Италия доста ръкопляскаха, проявените от тях небрежност , незаинтересованост и безхаберие : би трябвало да са подсъдни.
Като знаят че има такава зараза, трябва да мислят добре, да внимават за симптомите, а не да се правят на ударени и да се отървават от хората по най-бързият начин.
  Гражданска защита също трябваше да вземат мерки по въпроса. Една листовка с указания за болестта, по едно писмо с предупреждения към личните лекари, щяха да спасят хиляди животи. Нищо подобно, кълчат се като пияни маймуни по телевизията и се правят всяка вечер на интересни.
 Сега вече, няма да направят нищо по въпроса, за да не се самоизобличат.
Интересното е че и лекарите си мълчат и не казват нищо за това. После  нека им ръкопляскат на тия касапи.
На бас се ловя че и никой няма да бъде осъден и даже обвинен. Жалка работа, а хората мрат, като мухи.

batman123

Истерията с корона вируса е планирана още преди 2019 година - на симулация водена от Бил Гейтс.
Той вече е разработил технология за поставяне на невидима татуировка на всеки тестван за анти-тела и ваксиниран.
Боко вече е поръчал 7 милиона кръвни теста.
До една година човек без маркировка на ръката няма да се допуска до обществени институции.
Както след 9/11 беше въведено рентгени, пръстови отпечатъци и т.н.
Гледайте:
 

Лина

Всъщност оказа се, че виждането ми за това, че ниската смъртност предполага това да не е биологично оръжие е грешна. Този доктор сравнява различните заразни болести и когато спомена Ebola, при която има 70% смътност се оказа, че такива заболявания се разпространяват по-трудно, тъй като болния който се влошава бързо и умира няма как да разпространи достатъчно заболяването.
Пак не твърдя, че covid -19 е изкуствено създаден, просто тази ми логика е грешна.


Шишман

05 April 2020, 16:55:39 #84 Last Edit: 05 April 2020, 16:57:17 by Шишман
Quote from: Лина on 05 April 2020, 15:07:46Всъщност оказа се, че виждането ми за това, че ниската смъртност предполага това да не е биологично оръжие е грешна.
Май си е биологично оръжие и то доста опасно. Удря и деца, нашият, като го удари за нула време стигна 42 градуса температура. Така боледува 3-и седмици и антибиотиците почти не помагаха.
Между другото клемботерола помага, аз преди да ме повали на легло си го вземах, и ме изчисти от гнойта в дробовете, което вероятно  ме е спасило от задушаване. . Това го осъзнавам чак сега. Има и имунна защита, понеже изкарахме вируса и сега не ни лови. А трябваше на 2-и да ни хване.

Шишман

  ИСТИНИ И ЛЪЖИ ОКОЛО КОРОНА ВИРУСА 
Значи има доста странни неща, не знам дали е заговор или просто небрежност и глупост.
Добре е да се знае че: вируса го има, заразен е - и се умира
 Какво не казват
- не казват че  боледуват и деца и е много опасен и за тях. Вдигат висока температура над 40 градуса
-не казват че  боледуват и умират и млади и здрави
-не казват че  антибиотиците действат, но на около 15-20% от обикновено.
-не казват че клемнботерола и кортизона помагат и то много, както и ибупром.
___________________________________________
Какво не правят или го правят умишлено:

- не казват колко е опасен наистина  вируса !
-властите, медиите и политиците: вършеха обратното, обясняваха че е безопасен и няма страшно.
- повечето страни в Европа не взеха навреме мерки, макар да видяха добре, как пламна Италия. Тука на мен ми мирише на зловеща конспирация. Беше видно от космоса, че ще им се случи същото. Нима Бойко е един от най-умните хора в света, а другите са толкова глупави ?
- не лекуват болните докато са в лек стадий, чакат ги да се влошат и тогава.
- допускат опашки пред магазините, което е създаване на гнезда на заразата.
- нарочно намалиха в Италия броят на композициите на метрата и така те вървяха претъпкани.
- не казват на хората, че кризата може да продължи 6м. или даже година и те ако не пестят пари няма да имат за ядене. Лъжат ги че нямало да ги оставят, ама няма пари за да си удържат на обещанията. Това наш Бойко обаче го каза, макар и с половин уста.
__________________________
Интересното е че по много неща се мълчи, много трудно ще видите някъде по някоя телевизия някой да каже нещо по тези въпроси. Има цензура, това е ясно ! Тези които говорят че вируса не е заразен, опасен, и е едва ли не полезен без да искат участват в играта на страната на злото.
Според мене кризата може и вероятно ще бъде ползвана за кой ги знае какво.
Отделно мисля че политиците, журналисти, медии и определени учени, които ни показват по телевизиите:  нарочно докараха нещата до това безнадеждно състояние. Става дума за страните в ЕС и САЩ.

Шишман

КОРОНА-ЗАГОВОР -конспирация
Може да ви е смешно, ама на мене ми прилича на конспирация и заговор. Сума ти народ бие тъпана: че вируса не е опасен и едва ли не е полезен.
А всъщност е много опасен, заразен и доста смъртоносен.
Защо тогава известни учени, политици и журналисти говорят обратните глупости ? Правят го макар да знаят че света пламна. Други пък леко луди, по-глупави или зашеметени, не се знае от какво: повтарят тия глупости и безплатно работят за злото.
Така в Италия им притъпиха вниманието и на практика ги съсипаха и избиха.
Според мен целта е : да се отслаби вниманието на хората, да се разболеят, да стане касапница, както и стана. Да не вземат вируса и карантината на сериозно: и очаквайки скоро всичко да свърши да си похарчат, каквито пари имат, както и става в Италия.
Краят ще е една жестока криза без изход, с много болни, липса на пари и бъдеще.
п.п.
Нали не си милите че ония - заговорниците: са толкова тъпи да пуснат вирус дето не е опасен и всеки Сульо и Пульо, да ги разкрие с лекота . След като имат възможност да пуснат опасен вирус.

Шишман

Димитър Димитров
Току-що ·

КОЛКО СА ТЪПИ СВЕТОВНИТЕ КОНСПИРАТОРИ И УМНИ НАШИТЕ:....
революционери, бунтари, спасители, политиканти и т.н.
Измислили видиш ли вирус, който е безопасен и го пробутат за свръх -опасен ! Обаче нашите :революционери, бунтари, спасители, политиканти и т.н веднага ги гепиха: на место и конспирацията пропадна.
Бе толкова ли сте тъпи бе ? Що мислите че трябва да ползват вирус менте, ако и имат истински бе ? А сетих се, за да пазят хората - ха-ха !
А и не се усещате: че тия глупости вашите, за безопасният грипов вирус: ги говореха и лидерите на западните страни до скоро. След като успяха да заразят населението, вече не го правят, оставиха го това в ръцете на тъпаците.
Бе вие се оказахте доста по-умни от заговорниците !Не се ли сещате, че онези не са никак тъпи и няма как да се мерите с тях бе ? Ако не бяхте така побеснели от гордост и само-превъзнасяне: то щяхте да се усетите че ви ползват безплатно бе умници !

Шишман

11 April 2020, 17:40:59 #88 Last Edit: 11 April 2020, 17:44:04 by Шишман
СТРАННО, НЕЩО НЕ Е НА РЕД

Нямало ваксина за корона-вируса, но преболедувалите го -  изграждали имунитет.
Даже аз вече имам такъв имунитет ! Защо тогава не вземат тия анти-тела от някой боледувал и изградил имунитет и не направят ваксина за вируса. Защо даже не говорят по този въпрос ? Да имунитета бил временен, ама не се знае за колко време: нищо на тоя зор и временна ваксина върши работа, после друга временна и така : напред до изобретяването на постоянна ваксина. Ама нали един куп идиоти с мания за величие квичат и лъжат : че вируса не е опасен, та гласовете на разума не се чуват. Всички се занимават дали вируса е истински или не ? А е опасен и истински и още как.

Шишман

Yavor Dachkov

"Американската актриса Рита Уилсън разкри в интервю, че по време на лечението ѝ от COVID-19 е приемала противомаларийното лекарство хлорохин и е получила силни странични ефекти от него, предаде ДПА. Евтиният медикамент и по-слабо токсичното му производно хидроксихлорохин са възхвалявани от президента на САЩ Доналд Тръмп в борбата срещу коронавируса, въпреки че още не са утвърдени като лечение за причиняваната от него болест COVID-19. "Постоянно ми се гадеше, имах световъртеж, не можех да ходя, усещах мускулите си твърде слаби. Мисля, че хората трябва да бъдат много внимателни с това лекарство. Всъщност не знаем дали е от полза в този случай", споделя съпругата на Том Ханкс."