• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

18 October 2021, 08:17:52

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
14227 Posts

Шишман
5793 Posts

Panzerfaust
1021 Posts

Лина
793 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 24,107
  • Total Topics: 1,370
  • Online Today: 53
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 17
Total: 17

avatar_Шишман

Относно коронавируса

Started by Шишман, 11 March 2020, 22:26:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ваксинирахте ли се срещу коронавируса?

НЕ, и нямам такова намерение
0 (0%)
Не, но ще се ваксинирам
0 (0%)
Колебая се
3 (42.9%)
ДА, с ваксината на Пфайзер
2 (28.6%)
ДА, с ваксината на Модерна
0 (0%)
ДА, с ваксината на АстраЗенека
0 (0%)
ДА, с ваксината на Янсен
0 (0%)
ДА, с руска ваксина
0 (0%)
ДА, с китайска ваксина
0 (0%)
ДА, с друга ваксина
0 (0%)
Ще се ваксинирам, само ако стане задължителна и няма друг начин.
2 (28.6%)

Total Members Voted: 7

Шишман

Доцент Атанас Мангъров

Материал за размисъл:
Има ли смисъл да се ваксинират тези, които са имали covid?
 "Предшестващата  инфекция е много ефективна за защита срещу covid. Следователно няма нужда хората, които вече са имали covid, да се ваксинират. Когато правителствата ваксинират хора, които вече са имали covid, те губят пари на данъкоплатците и излагат хората на риск от странични ефекти без основателна причина."

Шишман

В ОПИТ ДА БЪДЕ ВАКСИНИРАН БЪЛГАРИН
иначе в Франция ваксините станаха задължителни, опитват се да го наложат и в Италия.
creare url immagine

Шишман

 Добро, препоръчвам да се прочете !
_____________________________________________
 Mariana Ivanova.
Признавам, написах новината от пресконференцията на президентите на Хърватска, Словения и Австрия освен с цел да ви информирам и с цел да ви провокирам.
За съжаление не се излъгах в очакванията си.
Дни наред се коментират думите на Макрон. В същия ден, когато той ги изговори, Меркел каза точно противоположното. Никой и никъде те коментира думите на Меркел.
Сега, аз не съм идиот! Може да не съм много умна, но и много глупава не съм. Следя всичко, което се случва и никой не може да ме упрекне, че си крия главата в пясъка. Чета много, но не само заглавието на публикацията и на наши и на (не)наши медии. Казвам това, защото 95% от хората четат само заглавието, което пък в 95% от случаите няма нищо, или почти нищо общо с написаното в текста отдолу, а често и съдържанието е точно обратното на заглавието. Гледам и слушам дори н.в. Телевизора. Това не само, че не ме натоварва, а много често, особено напоследък ми вдига настроението, защото виждам гърча им.
 Така, че – не, не живея в облаците. Просто чета и слушам пренебрегвайки посланието, което ми се внушава, т.е. чета без предварително да се съгласявам с това, което пише!
Всички сме наясно, че това е, преди всичко, психологическа война.
Най-гениалното в нея е, че ни превърна в съюзници на тези, против който сме! В най-добрите съюзници! Защото всичко, до най-малката подробност, в последните две години се крепи на страх - от смърт, от глоби, от полиция, от невъзможност да пътуваш, от загуба на работа...! Страх, върху страх, върху страх и още малко страх! От самото начало, едновременно със смъртния страх от настинката, се пусна в обръщение страха от Плана!
Четенето на Плана с намеренията на шепата извратеняци, беше полезно до един момент! И аз го четох. Миналата пролет! Прочетох, разбрах и не замръзнах от страх, така както не замръзнах от страх от вируса.
От тогава мина повече от година! Нещата динамично се променяат, ежедневно, ежечасно дори! Не мога да си обясня, защо толкова хора "замръзнаха" в Плана! Защо така се вкопчиха в него и единственото, което правят е да следят дали точките му вече са факт, а понеже много от тях не са факт, да напомнят и настояват, че ще станат факт! Не-пре-мен-но! И тука няма мърдане! Плана се цитира, като Светото писание, не, като нещо над Светото писание, защото в Светото писание пише съвсем други неща, а това какво казал Гейтс, или Сорос, или Меркел и Макрон се приема като думи изречени от Бог, т.е като нещо от което не можеш да избягаш! Това не са богове, ни са дори хора, освен с банкова сметка, те не превъзхождат с нищо, нито един от нас! Точно обратното – под нивото на човечност, дори на обикновените престъпници са!
И стигаме до парадокса над парадоксите, спасителите ни в един момент се превърнаха в позитивни герои. Защото те предлагат решение! Ваксинирайте се, каканижат те и проблемите ви ще свършат!
За разлика от тях, при Плана, спасение не се предвижда! Точно обратното, той "обещава" да става все по-страшно и по-страшно и изход не се предвижда!
Така бавно и полека се превърнах в проста, не интелигентна, примитивна, глупава и т.н и т.н. и за едната и за другата страна!
Много пъти съм питала хора, който ми клатят пръст и се държат високомерно, че дори и пренебрежително с мен, защото се отклонявам от "правия път" и отказвам да се съобразявам с това, което е предвидено в Плана – ВИЕ КАКВО ПРЕДЛАГАТЕ! Ако изобщо получа отговор, той е - революция! Веднага след това питам: какво правите в тази посока? На този въпрос никой не ми е отговорил. Как се прави революция? За нея трябват – организация, средства, добре обмислен план на действия и най-важното ЛИДЕРИ! Спонтанни неща няма, камо ли пък революции! Може и да пробва някой – отличен пример са огромните протести в западните държави – но това не дава желаните резултати! Милиони хора са на улиците от самото начало, това спря ли "пандемията"? Разбира се, че не! Точно обратното тези протести още повече засилват чувството за безнадежност .... защото след тях НИЩО не се случва! Абсолютно нищо!!! Нула!
Ние нямаме оръжие, нямаме дори лидери, на които да вярваме! Не ни и трябват! Единственото, което имаме е себе си и то е достатъчно! Време е до излезем от клишето - "аз ли ще променям света" и "от мен нищо не зависи".
Всеки един от нас ежедневно "променя света". С действия или бездействие! С личен пример пред децата си, съседи, приятели, колеги. Всеки променя малкия свят около себе си ежедневно, ежечасно! А света е сбор от малки светове, нашите малки светове!
Няма да се уморя да повтарям - ЕДИНСТВЕНОТО НИ СПАСЕНИЕ Е БОЙКОТ! На всички възможни начини и нива! За това не трябва организация, не трябват средства, не трябват лидери! Достатъчно е ТИ да го решиш! И може да започне не утре, или другия месец, а днес, веднага!
 Като начало спрете се с тези тестове! Обуздайте желанието за пътуване, или каквото и да било – няма да умрете, ако не пътувате! Доказаха ви го – две години не пътувате!
Махнете парцалите от лицата си! Няма да ви се случи нищо – повярвайте ми! Най-"страшното", което може да ви се случи е словесна престрелка с някое двукрако. Сетете се, че имате достойнство и знаейки, че маската не е нищо друго, а отличителен знак за подчинение, слагайки я потъпквате достойнството си. Вие сами, доброволно!
Писах преди дни за "концерта" за само 300 човека, в Хърватска, претърпял пълно фиаско! И за решението дошло още на следващия ден – за филмовия фестивал в Пула, международен, няма да се изисква нищо, нито тест, нито ваксина за публика от ... 5000 човека.
Днес чета – в Москва, това, което се кани да въведе Макрон, тестове и зел. паспорти за достъп в заведения и ресторанти, е факт! Беше факт, за кратко! За много кратко! От 19 юли, по заповед на кмета на Москва, всичко се връща на старото. Както пише в материала "кмета, върл поддръжник на строгите мерки от самото начало, е бил принуден да отстъпи, заради бойкота на гражданите и след това на ресторантьорите!" Край на цитата! Това се случва след като Лондон вече направи това!
Същото ще се случи и във Франция! Да не говорим, че Меркел, очевидно наясно какви са настроенията, категорично завява, че няма дори да пробва с експеримети в тази посока ... като колегите си Макрон и Мицотакис.
Макрон "обещава", че лекарите и соц, рабитници, който не се ваксинират, че останат без работа. Ако не 60, не 50, не дори 30 процента, а "само" 25 процента от лекарите напуснат работните си места здравната система ще колабира! И този път истински, а не на ужким, както по време на "пандемията".  Това Макрон, много добре го знае!!!
Да не говорим, че лекарите имат дълг към всички нас! Без тяхното услужливо участие, лудилото щеше да е невъзвожно, или поне трудно постижимо. Това е шанса им поне отчасти да върнат достойнството на професията си, ако не заради друго, то защото дойде и техния ред. Нима са мислели, че ще бъдат пощадени, защото са ятаци? Но това е друга тема.
Ще завърша с един коментар под материала с "концерта" в Хърватска:
"БОЙКОТ ще преживеят всички, които работят за дявола! Ще пеете в празни зали, ще играете на празни стадиони, търговските центрове ще зеят празни! Остава им само още едно – да въведат задължително ваксиниране и войната започва!"
Мислите ли, че те това не го знаят? Затова и ще отстъпват, малко по-малко, защото се налага да спасяват най-ценното, което имат – собствените си задници!
Ние няма какво да губим! Те имат много за губене!
Не ние сме в проблеми, те са в проблеми! И собствените си проблеми, се опитват да представят като наш проблем! Въпреки огромните, скъпо струващи усилия, ваксинирането буксува, направо спря, това вече всички го признават! И никакви плашила вече не могат да им помогнат!
Затова и се държат като изгубени във времето и пространството, говорят безсмислици, противоречат си в две последователни изречения! Стъпканото им его се чете по лицата им!
Осъзнайте го!!!

Шишман


Надписа гласи - изглежда че мутира-преминава в диктатура.

FELDMARSCHALL

Възнамерявам и аз да се боцна скоро с Пфайзер. Колебаех се дали да не изчакам да адаптират ваксините към новите мутации на вируса, но докато чакам може да се случи някоя беля, така че скоро и аз ще съм ваксиниран. :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 20 July 2021, 18:09:57Възнамерявам и аз да се боцна скоро с Пфайзер. Колебаех се дали да не изчакам да адаптират ваксините към новите мутации на вируса, но докато чакам може да се случи някоя беля, така че скоро и аз ще съм ваксиниран. :laugh:
Желая ти успех !

Шишман

   ЛЪЖЛИВА ПРОПАГАНДА
Лъжат яко относно ваксините и пропагандата им е пълна с опашати лъжи.
Според снимките излиза че тоя човек се е ваксинирал поне 4-и пъти. Какво става, защо лъжат, какво не е на ред ?           


FELDMARSCHALL

На долния ред е един и същ човек, но горната мисля че е друг. :huh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 26 July 2021, 19:47:10На долния ред е един и същ човек, но горната мисля че е друг. :huh:
Същият е и горе. Явно много му е харесало да се ваксинира и го прави постоянно.

Шишман

Май ще свърши с масови бунтове и 2-ри нюрбернски процес.
То що народ е затънал в тая мърсотия и тия измами и лъжи - страшна работа.

FELDMARSCHALL

Добре де, защо преди не се вдигаше толкова шум за хората, които всяка есен се ваксинираха срещу текущо върлуващия грип, а сега се нападат хората, които искат да се ваксинират срещу коронавируса, доказано поне 10 пъти по-смъртоносен от обикновеното грипче ? :whistle:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 28 July 2021, 08:28:07Добре де, защо преди не се вдигаше толкова шум за хората, които всяка есен се ваксинираха срещу текущо върлуващия грип, а сега се нападат хората, които искат да се ваксинират срещу коронавируса, доказано поне 10 пъти по-смъртоносен от обикновеното грипче ? :whistle:
Никой не напада желаещите да се ваксинират. Въпроса е че масово народите не желаят да се ваксинират. То е така, понеже се вижда ясно кои искат да накарат хората да се ваксинират. Ако откровени зодеи и ненормалници седят зад ваксинационната кампания е нормално хората да не им вярват и да не искат да се ваксинират. В Италия например доста от тия дето напъват народа да се ваксинира, до скоро не бяха ваксинирани.

Шишман


FELDMARSCHALL

По тая логика не ваксинирайте новородените си деца си като се родят срещу нищо и да се върнем в Средновековието. Ти, Шишмане, като се роди детето ти възпротиви ли се да не бъде ваксинирано срещу нищо, щото всяка ваксина има странични реакции...да не говорим за тези от 20 век. :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 28 July 2021, 10:15:47По тая логика не ваксинирайте новородените си деца си като се родят срещу нищо и да се върнем в Средновековието. Ти, Шишмане, като се роди детето ти възпротиви ли се да не бъде ваксинирано срещу нищо, щото всяка ваксина има странични реакции...да не говорим за тези от 20 век. :laugh:
По тая логика да не се ваксинираме с ваксини в процес на експериментация, каквито са тия за корона вируса. Иначе ваксините са нещо наистина добро и голямо откритие. Обаче тия искат на сила да ни направят експериментални мишки.
Тука трябва да се отбележи че и антиваксърите много спекулират по темата. Последната простотия дето четох беше че на местото на ваксината магнит или желязо залепват сами, понеже  ала-бала и . . .  някакви глупости на търкалета.