• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

08 May 2021, 05:13:59

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12744 Posts

Шишман
4936 Posts

Panzerfaust
791 Posts

Лина
710 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21083
  • Total Topics: 1331
  • Online Today: 63
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 40
Total: 40

Корона вирусът

Started by Шишман, 11 March 2020, 22:26:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ваксинирахте ли се срещу корона-вируса?

НЕ, и нямам такова намерение
0 (0%)
Не, но ще се ваксинирам
0 (0%)
Колебая се
2 (33.3%)
ДА, с ваксината на Пфайзер
2 (33.3%)
ДА, с ваксината на Модерна
0 (0%)
ДА, с ваксината на АстраЗенека
0 (0%)
ДА, с ваксината на Янсен
0 (0%)
ДА, с руска ваксина
0 (0%)
ДА, с китайска ваксина
0 (0%)
ДА, с друга ваксина
0 (0%)
Ще се ваксинирам, само ако стане задължителна и няма друг начин.
2 (33.3%)

Total Members Voted: 6

Шишман

10 February 2021, 10:38:17 #330 Last Edit: 10 February 2021, 13:06:14 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Говори добре и умно тоя Мангъров


_________________

Разговори За Бога и Човека (ЕП. 4) - Разговор с Доц. Мангъров За Коронавируса, Мерките и Ваксините

FELDMARSCHALL

мангъров е ТОП идиот... :laugh:

Лина

Много хубаво, че решиха да отворят кабинетите за масова ваксинация. Тези лекари и учители само реват, че били на първа линия пък не се ваксинират. В училището до нас само 5% от персонала се ваксинирали, т.е. няма защо да се съобразяват всички с тях и да чакат заради тях.

Шишман

26 February 2021, 22:36:47 #333 Last Edit: 26 February 2021, 22:42:09 by Шишман
КОРОНА ИЗМАМИ И НОМЕРА В ИТАЛИЯ И ПО СВЕТА
Тука умрелите и заразените започнаха чувствително да намаляват, хората се зарадваха че карантината- локдауна или там, каквото ще падне и оппа ново 20-е, 30-е и т.н.
Номера дето го въртят сега е да правят повече тестове и така броят на болните,  в статистиката се увеличава. В същото време обаче умрелите намаляват, но те пак ще затварят всичко. Тука странното е че никой не смее да гъкне по въпроса, няма опозиция, няма десни, леви, синдикати журналисти опарени от затварянето - никой дума не обелва. Кой и с какво ги е наплашил не знам, но яко ги е наплашил яката и мълчат, като заклани и на$рани. Цялата тая работа взе да мирише, много лошо. Оказа се че светът е много по-лесен за манипулиране,затваряне и налагане на тотална диктатура, отколкото някой някога е очаквал. Появиха се куп нови мутации на КОВИТ, и на практика тая работа край няма да има.
Истината е че има вирус, опасен е и смъртоносен и то много ! Истина е обаче че по цял свят не искат да лекуват болните : докато не се влошат и не стигнат в тежко състояние до болницата. А може болните да бъдат лекувани доста успешно преди да стигнат до болницата, но не знайно защо наредиха на лекарите да не го правят, тия дето уж са дали някаква келява хипократова клетва, се уплашиха и оставят вече година хората да мрат. 3а Китай и неговата отговорност за тая болест никой не иска да каже нищо. Явно пак яко са ги наплашили. ! В крайна сметка, ако болните се лекуват навреме, опасните категории хора, се пазят : то няма да има нужда нито от ваксини, нито от ЛОКДАУН- затваряне, маски и другите им тъпотии.
 Тая работа скоро няма да свърши, докато не уморят хората по света, няма да ни оставят на мира.
В Италия нещата по локдауните ги решава някакъв странен комитет от специалисти, някои от които не са специалисти по нищо. Тия сега са в центъра на вниманието,а и получават добри пари. Та познайте кога ще поискат да махнат локдауна, карантината, маските и т.н. ?
Направиха ни луди и ни показаха че сме по-зле от овце . Познайте колко въстания щеше да има , ако това: се бяха опитали да го направят през средновековието, когато хората уж са били много тъпи, глупави и изостанали ? Ама нищо нека народите си мислят че са умни и ги знаят нещата ! 

Sturmmann Батбаянов

Аз се кефя на Мангърката, само ме е яд, че го прилапаха от АБВ, а не отиде при Боян, който е против всички тия затваряния.

Смъртността е много ниска, ако си дебел хвани отслабни и си гледай здравето, а не да станеш с няколко хронични заболявания и да искаш другите да те пазят.

Шишман

3А ПЕТ ГОДИНИ ЩЕ НИ 3АНУЛЯТ И ОЩЕ КАК
В Италия хванаха едни тарикати за далавера с маски. Бяха свързани с падналото старо правителство. Та на единият му направили тайни записи и ги дадоха по телевизията . На един от записите тоя казваше на свой приятел че това с КОВИТ ще продължи 5г. Предполагам някой на високо ниво му го е казал.

Шишман

Както е тръгнало, скоро ще се появи и Марсиански вариант на COVID. Абе само 5г. ще е така ! :mad:  :mad:  :mad:  :mad:

FELDMARSCHALL

Една година по-късно гледам, че продължава да има хора, които подценяват ситуацията с коронавируса и за мен това е доста глупаво и опасно поведение. Мой близък изкара тая гад наскоро изключително тежко и знам много добре колко опасен е този вирус (няма нищо общо със сезонни грипчета, настинки и др. подобни). Кръвта ти буквално става на сироп...да не влизам в подробности за другите страхотии като снимките на белите дробове и т.н. Макар че аз и преди 1 година знаех че нещата са сериозни, много преди да се случи бедата с моя близък и да се убедя лично. Странно ми е само променената позиция на Мишока, който говореше съвсем други неща миналата година и беше на сходна с моята позиция. Може би трябва той самия или някой негов близък да го изкара, за да се отрезви и размисли отново. :huh:

Шишман

06 March 2021, 09:35:02 #338 Last Edit: 06 March 2021, 09:41:05 by Шишман
Quote from: FELDMARSCHALL on 06 March 2021, 00:03:29Странно ми е само променената позиция на Мишока, който говореше съвсем други неща миналата година и беше на сходна с моята позиция. Може би трябва той самия или някой негов близък да го изкара, за да се отрезви и размисли отново. :huh:
Аз го изкарах миналата година февруари - да беше тежък, даже доста, цели 8 дена бях на легло и антибиотиците не ми помагаха. Позицията ми е променена, защото  властите злоупотребяват и лъжат хората. Не ми допада и глупостта с маските, които не помагат, но ни карат да ги носиме нарочно. Освен това вече се знае че ако вируса се лекува в началото = хората оздравяват и не стигат до болници и смърт. Не знам как работят в България но тука и до сега отказват да лекуват хората в домовете им докато не стигнат до болницата. Правителството е дало инструкции да се предписва само такипирин. Така един не толкова опасен грип стана повод да се затвори цялата страна, а можеха да ги лекуват и така да не се затваря нищо. Даже може да се мине и без ваксини, ако хората бъдат лекувани на време. 3ащо не става така не е трудно човек да се сети. На някои им е изгодно. Ще продължи около 5г. дано да греша.
п.п. Моето мнение е че става дума за огромна зловеща конспирация. Какви са им крайните цели не знам, но нещата са зле.

Panzerfaust

Едно е сигурно - държавите с най-строгите рестриктивни мерки са също толкова засегнати, колкото държавите с половинчати и хлабави мерки. И с най-затегнатите мерки идва "втора вълна", "трета вълна", "британски щам", "занзибарски щам" и пр. Тогава какъв е смисъл хората да бъдат държани като добитък в някои страни? Да излизат с СМС-и и да могат да ходят до 2 км от дома им например?
Аз също започвам да мисля, че целта на непропорционалните мерки е експеримент.

FELDMARSCHALL

Мишок, то това е коварното на този вирус, че се развива бавно в началото и трудно може да засечеш точния момент, в който трябва да започнеш лечение. Затова и много хора опитвайки се да го изкарат на крак търсят болнична помощ едва в момента, в който нещата са напреднали, развили са бронхопневмония и много от тях биват хоспитализирани вече в тежко състояние - затова е и тази висока смъртност. А обикновените хора нямат възможност да си правят всеки ден тестове, за да улучат точния момент в който са се заразили. Ето ще дам даже пример с депутата Валентин Касабов, който е дал положителен тест на 17 ноември, личния му лекар го оставил на домашно лечение с предписани антибиотици и други лекарства, после едва на 23 ноември му е препоръчано да бъде приет в болницата в Бургас. Започва по-интензивно лечение, но и това не помага и вече от началото на декември не може да диша самостоятелно, развива се т.нар. цитокинова буря, после е преместен в София където изпада в кома и умира на 17 декември точно 1 месец след положителния тест. А човекът е спортувал активно вкл. и в дните преди положителния тест, като си го е направил профилактично без да е имал някакви оплаквания, а защото е имал срещи с много хора в началото на ноември. Та и моя близък, ако не беше реагирал навреме и беше се самолекувал вкъщи, щеше да изтърве точката, от която няма връщане назад и вече да не е между нас.

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 06 March 2021, 11:38:02Едно е сигурно - държавите с най-строгите рестриктивни мерки са също толкова засегнати, колкото държавите с половинчати и хлабави мерки. И с най-затегнатите мерки идва "втора вълна", "трета вълна", "британски щам", "занзибарски щам" и пр. Тогава какъв е смисъл хората да бъдат държани като добитък в някои страни? Да излизат с СМС-и и да могат да ходят до 2 км от дома им например?
Аз също започвам да мисля, че целта на непропорционалните мерки е експеримент.
Да точно казано, умишлено тормозят хората. Ако в началото може да кажем не са знаели кое и как: то сега след година знаят и го правят напълно умишлено. Маските например са ужасен тормоз и то умишлен.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 06 March 2021, 12:18:24Мишок, то това е коварното на този вирус, че се развива бавно в началото и трудно може да засечеш точния момент
Нищо подобно, точният момент се засича спокойно. Хората питат лекатите тука, какво да правят и им казват да пият парацетамол и да чакат. Така са инструктирани от правителството. Някои лекари обаче тука решиха да не слушат лудото правителство и лекуват хората и почти нямат умрели и в болница.

Лина

Маските са много гадно нещо и честно казано, ако се чудите какво събитие ще отпадне в близко бъдеще и никой няма да го посещава това би било именно някакъв ,,Бал с маски", то просто втасахме от тях.
Около мен много хора го изкараха на крак и все сме се срещали точно в дните около положителния им тест пък аз от никого не се заразих, тук мога да отбележа, че имам нездрава мания по чистите ръце по принцип, но сигурно и маските помагат :sad:  Аз също смятам, че ситуацията има конспиративен характер може да е нещо от рода ,,няма да си слагате ваксини срещу обикновен грип, а?", изтърван от лаборатория вирус, зъл замисъл срещу човечеството ама какво като си го мисля – фактите са си факти и  нищо не е в нашите ръце. Затова аз се ваксинирах вече, ако ми поникнат крилца или зурличка ще информирам мишока специално. :wink:
И проблемите на са само в самата болест или заразяването онзи маймун- президента на островната държава дето не ебава корона вируса и всички туристи ходят там и той е прав, като всеки от вас, защото PCR-те са пълен боклук. Един познат е изкарал пневмония и корона вирус като през цялото време си направи 2 теста и двата бяха отрицателни накрая отидоха със сина му и си направиха заедно тест – неговия пак бе отрицателен, а сина му който бе без симптоми изобщо бе положителен. Тогава първия си пусна тест за антитела и резултата бе на макс.
И диагностиката и лечението са на късмет – това е!

Шишман

Quote from: Лина on 06 March 2021, 16:56:53Затова аз се ваксинирах вече, ако ми поникнат крилца или зурличка ще информирам мишока специално. :wink:

Не бой се няма да има странични ефекти, различни от тия на обикновените ваксини. На практика тия прословути ваксини са същите, като за обикновен грип ,но с леки изменения. Лъжат че са някакви нови едвам създадени ваксини.