• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

25 January 2021, 12:47:14

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12241 Posts

Шишман
4162 Posts

Panzerfaust
669 Posts

Лина
651 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19402
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 68
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 53
Total: 53

avatar_Шишман

Корона вирусът

Started by Шишман, 11 March 2020, 22:26:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 07 November 2020, 00:06:01Искам да попитам защо все още темата стои в раздел "Конспирация" при положение, че този вирус е реален и опасен, не е измислица или конспирация, и вече официално са си заминали 1.2млн. души по света (неофициално са повече) ?
3ащото покрай  тоя вирус се въртят много конспирации, създаден умишлено  и се ползва за какво ли не от политици и конспиратори.

Лина

Quote from: FELDMARSCHALL on 06 November 2020, 23:21:41... Трябва да затворят и училищата не само за гимназистите, а за всички защото оттам според мен се качиха доста случаите. Децата го изкарват леко, но като се приберат вкъщи заразяват родители и/или баби и дядовци и става мазало...

Жалко че Индивидуалиста напусна през август форума, да го чуя какво щеше да каже... Той беше един от феновете на олигофрена мангъров и тем подобни псевдо-лекари...

Не си е изтрил профила, значи още е сърдит, но не помня за какво точно беше..... нещо покрай началото на протестите ли, за президента ли?
И аз се надявам декември и януари да затворят градините, училищата и въобще всички дейности с деца, защото са много опасни.

Полицаите, тези нахалници искат увеличение на заплатите, защото били на първа линия  :lol: те може да са на някаква първа линия, но не и по отношение на заразата.
Аз също работя с малки деца и много боледувам, то няма как да се спасиш - бъркат си в носа, устата, гащите после ти пипат косата, ръцете, тези които са зрително затруднени все заврени в лицето ми, опитват се да ми бръкнат в очите, устата  :laugh: , което е нормално. То дори някое да е с добри хигиенни навици,  след работа трябва пак да му чистя играчките, моливите или ако правим упражнения за устните /езика без да иска все някога ще ме понаплюе - неспасяемо е.
Интересно е че те (децата) наистина по-леко карат всякакви инфекции. Като им тръгне зеления сопол докато не пекне май месец слънцето да го изсуши този стафилокол или каквото е там все им тече масльонката, но много рядко правят бронхити, пневмонии или други усложнение. Възпалението си остава в носоглътката. Ние възрастните като се заразим то тях направо ни смилат тези бактерии.
Може би близостта до времето на ваксинирането с БЦЖ-то им дава повече устойчивост, не съм сигурна.

Шишман

Quote from: Лина on 07 November 2020, 16:55:53Аз също работя с малки деца и много боледувам,
Анти-оксиданти и витамин "Ц" 2-а пъти годишно и ще спреш да боледуваш.

Шишман

Добро макар че реално маската не помага.

______________________


Шишман

ТОВА 3А ИТАЛИЯ
Вируса го има и убива,ама и някои хора го ползват доста умело за свои цели.
_________
′′ Планът е да се отвори отново всичко за Непорочните, за да се гарантират покупки, малко ски, малко туризъм, пазаруване. Семейни коледни партита със строги предписания, които вече знаем, че няма да бъдат спазени. И тогава, през втората половина на януари, правителството ще се върне, за да спре всичко ".

Има дълбоко гърло в сградите на римската политика, което реши да разкаже задкулисието на цялото управление на Covid-19.
Как се стига до определени решения?
Чрез напрежението зад него.

Цялата статия:
https://www.byoblu.com/2020/11/09/fuga-di-notizie-da-palazzo-chigi-riapriamo-allimmacolata-poi-si-richiude-a-gennaio/

Всичко е планирано: кога да затворите, кога да отворите отново, какво да затворите и какво да държите отворени. Те също са програмирали всеки ден какви данни трябва да бъдат официално пуснати.
Те следват модел, насочен към разбиване на страната и нейните обитатели по дух и финанси. Това е единственият начин, по който могат да управляват.

Лина

Много интересно в класа на моя син след като излезе положителен резултат на едно дете родители решиха да се наговорят в бъдеще, за да не бъдат карантинирани, ако някой от тях се разболее, то да не си тества децата  :rolleyes:
Това значи, че от РЗИ-тата трябва да изискват от ЕСГРАОН и Общината информация колко деца до 18г. имат и къде учат, щото хитруват на дребно.

FELDMARSCHALL

106 починали за един ден. 106 "сухи съчки" за камината на мангъров. Днес пък излезе новина, че станал началник на клиника и се включил в борбата на първа линия. Ха сега да го видим тоя плужек... :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 10 November 2020, 21:26:48106 починали за един ден. 106 "сухи съчки" за камината на мангъров. Днес пък излезе новина, че станал началник на клиника и се включил в борбата на първа линия. Ха сега да го видим тоя плужек... :laugh:
Тоя е за лудницата.

Шишман

ДОЛНИТЕ ХИЕНИ - ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА СЕ ИЗВИНЯТ, А НЕ ДА СЕ ПРАВЯТ НА УДАРЕНИ
Маската обаче няма да я слагам, до колкото мога. Не на мене тия тъпи номера.
_______________________________________
Irini Zikidis

Току що видях втори некролог на човек от френдлистата ми, починал от Ковид. Лекар. Когато видях първия некролог на приятел от Фейсбук преди няколко седмици, ме обля ледена пот. При втория, сърцето ми се озова някъде в гърлото. Доскоро се питахме колко души с Ковид познаваме, вече ще се питаме колко починали от Ковид познаваме. Уви, професор Мутафчийски се оказа прав за жертвите, преди да се махне отвратен от хиените. Хиените, които днес вече успешно са забравили как го разпнаха, и изискват повече мерки срещу Ковид. Вирусът е невероятно вирулентен - в това отношение доцент Мангъров е прав, и огромен брой от нас ще се срещнат с него. Част от болните и уязвимите няма да оцелеят. Лошото е, че много от хората със заболявания скъсаха пружинките от пренавиване и страх.
Чака ни тежка зима и много починали. Носете си шибаните маски - със сигурност няма да ви навредят - дръжте дистанция и пазете и себе си и другите.

Лина

Мангъров се уреди по същия начин, по който се уреди Каролев! Тази власт на такива обича да им предлага служба  и колкото и да е "чудно" лаладжийте веднага се съгласяват с офертата.

Шишман

В Италия става страшно , гонят 700 умрели, вероятно утре - други ден ще ги стигнат . С един приятел българин си тренираме сутрин и така. Маски не носим.

Шишман

13 November 2020, 17:54:20 #236 Last Edit: 13 November 2020, 17:57:59 by Шишман
КОРОНА КВИЧАНЕ
 Квичи човека :дъщеря му с ковид19  в болница, зет му и той - позитивен и не се знае, лошо да не дава Господ.
Дано да оздравеят.
Ама тоя дето квичи: го помня как поздравяваше  Мунчо Радеф че на 3-ти март бил повел народа на Шипка. Беше и против карантината , маските и какво ли не. Подкрепяше и протестите ,  където вируса се разпространяваше на воля. И се подиграваше на Мутафчийски. С една дума тоя беше едно безотговорно ла...но. Но сега здравната система му виновна , Бойко бил лош и т. н. Аве  другарю,ма земи виж себе си бе. Та ти си ненормален бе !  Да ама тоя  и акъл даваше как да се оправим и какво да правим .
Та олелеле майко мила да му е.м. друго не мога да кажа.

Шишман

13 November 2020, 18:07:49 #237 Last Edit: 13 November 2020, 18:14:27 by Шишман
СЪД ЗА ЗЛОДЕИТЕ и комунистите, защото тия са комусти не други
В Италия искат да съдят сума ти народ за умишлено заразяване на хората: че лятото на остров Сардения дискотеките работели и много народ се заразили. Трябва и у нас да бъдат съдени за умишлено заразяване на народа, всички участвали в това злодеяние понеже чрез протестите, където вируса се разпространяваше за мен умишлено - помогнаха на заразата да се разпространи.За съд и затвор са: Мунчо Радеф, Мая маямата,триото, М. Карбовски, Слави, Х. Иванов и цялата измет от протестите . А не сега тия да квичат и обвиняват всичко и всички

FELDMARSCHALL

Quote from: Шишман on 13 November 2020, 17:54:20КОРОНА КВИЧАНЕ
 Квичи човека :дъщеря му с ковид19  в болница, зет му и той - позитивен и не се знае, лошо да не дава Господ.
Дано да оздравеят.
Ама тоя дето квичи: го помня как поздравяваше  Мунчо Радеф че на 3-ти март бил повел народа на Шипка. Беше и против карантината , маските и какво ли не. Подкрепяше и протестите ,  където вируса се разпространяваше на воля. И се подиграваше на Мутафчийски. С една дума тоя беше едно безотговорно ла...но. Но сега здравната система му виновна , Бойко бил лош и т. н. Аве  другарю,ма земи виж себе си бе. Та ти си ненормален бе !  Да ама тоя  и акъл даваше как да се оправим и какво да правим .
Та олелеле майко мила да му е.м. друго не мога да кажа.
За кого става въпрос ? Дай линк ако е от фейсбук. Иначе подобни идиоти с лопата да ги ринеш, лошото е че почти не намаляват въпреки че обстановката се влошава с всеки изминал ден.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 14 November 2020, 15:40:04За кого става въпрос ? Дай линк ако е от фейсбук. Иначе подобни идиоти с лопата да ги ринеш, лошото е че почти не намаляват въпреки че обстановката се влошава с всеки изминал ден.
Е тоя другар
Plamen Petkov (Plamen Darak)