• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

22 January 2021, 08:49:20

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12223 Posts

Шишман
4131 Posts

Panzerfaust
665 Posts

Лина
650 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19342
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 70
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 47
Total: 48

avatar_Шишман

Корона вирусът

Started by Шишман, 11 March 2020, 22:26:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Има хора, които ако не го прекарат, никога няма да повярват, че съществува такъв вирус и че е много по-опасен от обикновените сезонни грипчета. Такива хора е имало винаги. Това мога да го сравня с например, някой да поиска да бъде качен в космоса за да се увери, че Земята не е плоска, а кръгла - Такова животно нема, както казват шопите. :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 12 June 2020, 11:39:15Има хора, които ако не го прекарат, никога няма да повярват, че съществува такъв вирус и че е много по-опасен от обикновените сезонни грипчета. Такива хора е имало винаги. Това мога да го сравня с например, някой да поиска да бъде качен в космоса за да се увери, че Земята не е плоска, а кръгла - Такова животно нема, както казват шопите. :laugh:
Добре казано и разумно.

sekirata

За расата на риптилите на земята!

https://www.facebook.com/watch/?v=2906288949467419

Системата за намаляване на човечеството

https://www.facebook.com/jina97/posts/3303034073049180?notif_id=1591738684663051&notif_t=close_friend_activity

Руските ВКС в Италия

На злобата ще се изсмея във очите,
на разни там присъди и обиди,
защото съм високо в висините
и никой мен не може да ме съди!

САМО БОГ МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ!

А.Х.Т. cekupama sekirata
sekirata cekupama

FELDMARSCHALL

Нов рекорд за днес - 105 новооткрити случая и 4 починали ! Двама от починалите са БЕЗ придружаващи заболявания, вкл. мъж на 46 години. Оня ден имаше един починал на 39г. пак здрав и прав без хронични и други заболявания ! Аз все си мисля, че най-големите скептици ако някой техен близък се разболее и недай Боже почине, друга песен ще запеят... :rolleyes:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 13 June 2020, 15:29:02Нов рекорд за днес - 105 новооткрити случая и 4 починали ! Двама от починалите са БЕЗ придружаващи заболявания, вкл. мъж на 46 години. Оня ден имаше един починал на 39г. пак здрав и прав без хронични и други заболявания ! Аз все си мисля, че най-големите скептици ако някой техен близък се разболее и недай Боже почине, друга песен ще запеят... :rolleyes:
Няма прошка тоя вирус. Така няма да мога да се прибера, понеже ако има карантина 15 дена и не ми изнася.

long time ago

15 June 2020, 15:55:41 #140 Last Edit: 15 June 2020, 16:05:58 by Long time ago
През вчерашния ден броят на хората в интензивни отделения заради вируса е...16. В България.
https://www.svobodnaevropa.bg/a/30490101.html
---------------------------------------------------
Може да се сравни с броят на хора в интензивни отделения из страната например в кардиологиите. Вероятността е голяма -при кардиолозите да са доста повече.

-------------
Нека Бог да пази народа и Родината ни.

Шишман

Quote from: Long time ago on 15 June 2020, 15:55:41През вчерашния ден броят на хората в интензивни отделения заради вируса е...16. В България.
https://www.svobodnaevropa.bg/a/30490101.html
---------------------------------------------------
Може да се сравни с броят на хора в интензивни отделения из страната например в кардиологиите. Вероятността е голяма -при кардиолозите да са доста повече.

-------------
Нека Бог да пази народа и Родината ни.

Но сърдечно-болните не са заразни. От 16 могат да станат 160 хил. само за месец.

FELDMARSCHALL

То това не могат да го разберат някои хора, че вируса е и много по-заразен и няколко пъти по-смъртоносен от другите, затова не трябва "цялото население да го прекара" по думите на оня малоумник мангъров, че да имало стаден имунитет, защото ако това се случи дори при 1% смъртност (а при Ковид19 е по-висока), това значи десетки хиляди жертви. 1% от 7млн. население са 70хил.д., смъртността при всички случаи ще е по-висока. Другият вариант е ако искате по-бързо да се отървете от вашите родители/баби/дядовци, че да им наследите имотите, а за едни други "да се облекчила социалната система" и да намалеят драстично парите за пенсионери. Ако това са ви целите, то нека се заразят всички българи, пък който оцелеле, оцелее... :whistle:
Agree Agree x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 15 June 2020, 22:12:07да намалеят драстично парите за пенсионери. Ако това са ви целите, то нека се заразят всички българи, пък който оцелеле, оцелее... :whistle:
Май някои това искат.

FELDMARSCHALL

Да, има такива задкулисни фактори (но в световен мащаб не конкретно в България), които го искат. И това го искат не от днес, а от доста време. Иначе е факт че нарастването на възрастното население затруднява развитието на всяка страна. Лимитът е 2 работещи да издържат 1 пенсионер, ако стане обратното последиците ще са фатални за всяка страна. Кой ще работи, ако средната възраст на населението надхвърли пенсионната ? Ако 3/4 от населението са инвалиди телкаджии, болни, в извън трудоспособна възраст или като с английския термин - disabled people как ще функционира такава държава ? Просто нейния некролог е вече написан. Това за имотите го написах в шеговит стил, но не може да отречете че известна част от младите наистина го желаят - по-бързо да наследят имотите на родителите си, това е валидно дори в държавите с най-висок стандарт в света, какво остава за по-бедни държави като България, където хората карат от заплата до заплата.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 16 June 2020, 17:50:20не може да отречете че известна част от младите наистина го желаят - по-бързо да наследят имотите на родителите си, това е валидно дори в държавите с най-висок стандарт в света, какво остава за по-бедни държави като България, където хората карат от заплата до заплата.
Особено тия  на запад.

Шишман

Атанас Ваташки

",,Основната причина е фелдшерът от село Климент. Той не е ползвал никакви предпазни мерки, понеже отричал съществуването на вируса. Прегледал е болни хора от Изгрев, заразил се е от тях и след това е предал заразата в община Каолиново","

За съжаление този "отричащ съществуването на вируса" не е сам. Жалко, че се случват трагедии, за да се опомнят някои. Бил Гейтс, задължителни ваксини, чипиране, бла-бла-бла, приемат се всякакви глупости. Ето какви са последиците.

FELDMARSCHALL

Става страшно! Рекорден брой заразени и починали от Covid-19 у нас Регистрираните болни през изминалото денонощие са с 20 повече от предишния рекорд

Броят на починалите от Covid-19 в четвъртък е стряскащо висок - шестима души, съобщава Единният информационен портал. Още по-стряскащ е и регистрираният брой на новите случаи на коронавирус - 132, което поставя пореден черен рекорд - предишният беше 112.

FELDMARSCHALL

Починал е фелдшерът с коронавирус от Каолиново

Фелдшерът в община Каолиново, заразен с коронавирус, е починал, съобщи БНТ.

Неговата съпруга беше погребана вчера. Случаят стана уникален, тъй като именно медицинско лице се оказа основен разпространител на заразата първо в село Тъкач - 25 души, а в последствие и в Изгрев и от там в общината.

По време на работата си фелдшерът не е използвал никакви предпазни средства и е отричал, че такъв вирус изобщо съществува. (Ей туй ще си го копирам за един приятел !!!)

Двамата с жена му са били приети дори и в болница, но са отказали лечение и са се самоизписали.
Кметът на община Каолиново Нида Ахмедов съобщава няколко пъти, че поддържат връзка по телефона с него и състоянието му е изключително тежко, но фелдшерът отказва да бъде лекуван.

Шишман