• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

14 July 2020, 16:09:15

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10954 Posts

Шишман
2651 Posts

Panzerfaust
457 Posts

Лина
445 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15951
  • Total Topics: 1264
  • Online Today: 44
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 20
Total: 20

Корона вирусът

Started by Шишман, 11 March 2020, 22:26:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Yavor Dachkov

"Патогенността и вирулентността на COVID-19 намаляват. Това може да се свърже с много фактори, най-важният, от които е, че той премина през много голям брой гостоприемници, през много хора". Това каза в предаването на БНТ "Денят започва с Георги Любенов" вирусологът проф. д-р Радка Аргирова. Мога да кажа, че две седмици не съм виждала положителен резултат при огромен брой изследвания, между 80 и 100 PCR на ден, лично аз правя, продължи медикът от болница "Токуда".

FELDMARSCHALL

Явор Дачков го помня още като голобрадо момче. В края на 90те и малко след 2000г. водеше предаване по канал 1 - Гласове. Беше ярко с десни убеждения, критикуваше здраво СДС и правителството на мангала Костов, макар и с риск да му свалят предаването - все пак БНТ е държавна телевизия и тоя, който е на власт има огромно влияние върху нея. Не знам кога се случи тая метаморфоза при него, че се обърна на 180 градуса и стана върл русофил и путинист. Да не говорим как се освини и от симпатичен младеж стана истински тулуп към 130 кила, хахаха... :lol:  :judge:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 23 May 2020, 15:59:12Явор Дачков го помня още като голобрадо момче. В края на 90те и малко след 2000г. водеше предаване по канал 1 - Гласове. Беше ярко с десни убеждения, критикуваше здраво СДС и правителството на мангала Костов, макар и с риск да му свалят предаването - все пак БНТ е държавна телевизия и тоя, който е на власт има огромно влияние върху нея. Не знам кога се случи тая метаморфоза при него, че се обърна на 180 градуса и стана върл русофил и путинист. Да не говорим как се освини и от симпатичен младеж стана истински тулуп към 130 кила, хахаха... :lol:  :judge:
То нещата в света се объркаха: запада стана по ляв от комунистите, изтока и Русия - крайно десни. Българите пък станахме още по крайно  десни от колкото сме били, когато и да е. На практика сега за нас даже руснаците са леви.

FELDMARSCHALL

Не бъркай и не смесвай дясното/дясна политика с либералното - слободия и хаос. Аз затова смятам и наложилия се израз на прехода, че живеем в либерална демокрация (дървено желязо) за погрешен. Не че някои фактори не се опитаха да направят миш-маш между двете и се получи това уродливо създание - политически Франкенщайн. Истинската дясна политика в основата си е - консерватизъм, традиционализъм и християнски ценности (що се отнася до Европа в нейната християнска част).

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 23 May 2020, 17:49:24Истинската дясна политика в основата си е - консерватизъм, традиционализъм и християнски ценности (що се отнася до Европа в нейната християнска част).
На запад отдавна са отстъпили от християнството, какви християнски ценности, та те повечето са ненормални сектанти. Консерватизъм и традиционализъм нямат от времето на идеологиите, а и от преди това.
Търсите под вола теле. Европа има само сатанинска част, християнска нямат от поне 1000 г. а и преди това са били келяви в християнството.

cekupamasekirata

СЗО ЛИ Е УБИЕЦЪТ СЪС СВОЯ КОРОНАВИРУС ИЛИ НЯКАКВА СИ БАКТЕРИЯ?

  А МОЖЕ БИ 5G, НО КАКВОТО И ДА Е ЕДНО Е ЯСНО,ЧЕ Е МОМЕНТА В КОЙТО

ШЕПАТА ЛУДИ ИСКАТ ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ СТАРИТЕ И БОЛНИ ХОРА ПО

ЗЕМЯТА.   БРАВО, УБИЙЦИ!

И СТИГА С ТЕЗИ ВАКСИНИ И ЛЕКАРСТВА,

ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ И СЕ ИМАТ И ВАКСИНИТЕ,, И ЛЕКАРСТВАТА


НЕ САМО ЗА КОРОНАВИРУС, НО И ЗА СПИН, РАК...


МЕЖДУНАРОДЕН ПРОБИВ НА МЕДИЦИТЕ В ИТАЛИЯ 🇮🇹

 "В Италия най-накрая е открито най-простото и достъпно лекарство  за коронавирус !!!

 

  Италианските лекари не спазиха глобалния закон на здравеопазването на СЗО, който ни призовава да не аутопсираме починалия коронавирус.

Установихме, че това НЕ е ВИРУС, а БАКТЕРИЯ, която причинява смърт.  Тя води до образуване на кръвни съсиреци и смъртта на пациента.

 

 Италия победи   Covid-19, който не е нищо повече от ,,Обща вътресъдова коагулация" (тромбоза).

 

  ,,И начинът за справяне с него, тоест лечението му, е,, антибиотици, противовъзпалителни лекарства и антикоагуланти. "  На първо място - АСПИРИН !!!

 

Тази сензационна новина за целия свят беше подготвена от италиански лекари от аутопсията, проведена на починали от Covid-19.

 

  ,,Именно поради това, според италианските анатоми респираторите и отделенията за интензивно лечение, не само не са били необходими, но и са противопоказни !"

 

Промяната на протокола за лечение започна в Италия.

Веднага след оповрстяване на тези резултати в авторитетни научни списания и форуми, СЗО побърза да определи и премахне глобалната пандемия

 

Оказва се, че препоръчаното лекарство е било известно на СЗО,  но СЗО не докладва това на китайците. Ако го бяха казали, нямаше да получат милиардите за С-19. Очевидно за СЗО това е просто БИЗНЕС.

 

Източник: ИТАЛИЯ, Министерство на здравеопазването.

  СПОДЕЛЕТЕ, НЕКА ЦЕЛИЯТ СВЕТЪТ УЗНАЕ, ЧЕ УБИХМЕ И УБИВАМЕ НАШИТЕ ХОРА !!!

 

 * Аларма *

  Предайте новината на цялото си семейство, съседи, познати, приятели, колеги, колеги ... и т.н. ... и т.н. ... и обкръжението ви като цяло ...

 

Covid-19 ... не е вирус, както ни накараха да повярваме.  Това е бактерия, която усилена от 5G електромагнитно излъчване, предизвиква възпаление и хипоксия.

 

При най-малко неразположения трябва да направите следното:

Вземете аспирин 100 mg и апронакс или парацетамол ...

Защо?  ...

Защото беше показано, че Covid-19 сгъстява кръвта, стимулирайки развитието на тромбоза при хората чрез кръв, която не е наситена с кислород.  Кръвта се сгъстява, притокът й в сърцето и белите дробове се забавя, човек не може да диша и умира бързо.

 

В Италия лекарите нарушиха протокола и препоръките на СЗО и извършиха аутопсия на труп, който почина от Covid-19 ...

Отвориха тялото, ръцете, краката и други части на тялото и разбраха, че вените са разширени и съсирват кръв.

Всички вени и артерии са пълни с  кръвни съсиреци, които възпрепятстват нормалния приток на кръв, транспортирайки кислород до всички органи, главно до мозъка, сърцето и белите дробове, поради което  пациентът в крайна сметка умира.

 

Вече знаейки тази диагноза, италианското Министерство на здравеопазването веднага промени протоколите за лечение на Covid-19 ... и започна да предписва 100 mg аспирин и апронакс на заразените си пациенти ...,

Резултат: Пациентите започнаха да се възстановяват и оздавяват.  Министерството на здравеопазването освободи и изпрати вкъщи повече от

14 000 пациенти за един ден.

 

НЕОБХОДИМО ДЕЙСТВИЕ В ПОЛЗА ЗА ОБЩЕСТВОТО: Предайте тази информация и я направете обществено достъпна незабавно.  У нас КОЙ ни лъже с тази пандемия ?

Всеки ден избраният от нас Президент казва за данни и статистика, както и за манипулациите с тях.

За да не се предоставя тази информация, която спасява гражданите, елитите, които печелят от С-19 ще го заплашват !

Знаем, че всички правителства по света са задължени да изпълняват препоръките на СЗО, но Италия е нарушила нормата ... сега СЗО.

Сенат взе решение да се завеждат съдебни дела по целия свят - за прикриване на толкова много смъртни случаи и за срив на икономиките на много страни по света.

Всички ще разберат защо е издадена заповедта незабавно да се погребват умрелите, без да се отварят и изследват ... Под предлог че били силно заразни и замърсяващи.  ..

По нашите сили е да носим и споделяме истината.

Предлагаме с истината да спасим не само живота на много хора, но и правото на свобода и бъдеще за следващите поколения !

 

РАЗПРОСТРАНЕТЕ ВЪВ ВСИЧКИ МРЕЖИ, АКО ОБИЧАТЕ ХОРАТА !!!!

 

Ето защо антибактериалният гел работи, а хлорният диоксид, НЕ ...

 

Цялата ПАНДЕМИЧНА ПСИХОЗА беше нужна, защото ТЪМНОТО правителство в сянка иска да ваксинира и имплантира чипа, за да убие масите, да контролира оцелелите и така все по-безпрепятствено да намалява постепенно населението на света.

5G е само катализатор на тези пъклени процеси.

 

Предай нататък !

Не бъди слуга на СОВИД-19 !!СЗД"

А.Х.Т.sekirata cekupama
На злобата ще се изсмея във очите,
на разни там присъди и обиди,
защото съм високо в висините
и никой мен не може да ме съди!

САМО БОГ МОЖЕ ДА МЕ СЪДИ!

А.Х.Т. cekupama sekirata
sekirata cekupama

Hatshepsut

Бих предпочел това да е фалшива новина

Медиците са притеснени: американци си правят гаргара с белина, за да се предпазят от COVID-19


Цeнтъpът зa ĸoнтpoл и пpeвeнция нa зaбoлявaниятa нa CAЩ (СDС) cъoбщи зa твъpдe oпacнитe мeтoди, ĸъм ĸoитo пpибягвaт няĸoи житeли нa cтpaнaтa, зa дa ce ,,зaщитят" oт нoвия ĸopoнaвиpyc. Изcлeдвaнe нa 502 пълнoлeтни житeли нa Ceвepнa Aмepиĸa пoĸaзa, чe oĸoлo 40% oт зaпитaнитe минимyм eдин път ca изпoлзвaли нeбeзoпacни зa cвoeтo здpaвe нaчини зa ,,пpoфилaĸтиĸa" oт СОVІD-19.

Kъм oпacнитe пoдxoди ce пocoчвa миeнeтo нa плoдoвeтe и зeлeнчyцитe c дeзинфeĸтиpaщи и избeлвaщи вeщecтвa, a 19% oт aнĸeтиpaнитe ca нaнacяли cилни избeлвaщи cpeдcтвa нa cвoeтo тялo или ca ги paзпpъcĸвaли въpxy ĸoжaтa cи c пoмoщтa нa cпpeйoвe. Ho имa и пo-ocoбeни cлyчaи.

Oĸoлo 4% oт зaпитaнитe ca cпoдeлили, чe ca пили caпyнeнa вoдa и ca cи пpaвили гapгapa c бeлинa, ĸaтo пo тoзи нaчин ca ce oпитвaли дa ce изчиcтят oтвътpe. Meдицитe пoдчepтaвaт, чe тoвa ĸaтeгopичнo нe тpябвa дa ce пpaви. Oфициaлнитe cтaтиcтиĸи пocoчвaт, чe cлyчaитe нa oтpaвянe c битoвa xимия ca нapacнaли c 20% в cpaвнeниe c мeceц мaй минaлaтa гoдинa.

Meдицинcĸитe cпeциaлиcти нaй-нacтoятeлнo пpeпopъчвaт дa нe ce cмecвaт paзличнитe пoчиcтвaщи и избeлвaщи cpeдcтвa c цeл дa ce пocтигнe ycилвaнeтo нa тexнитe cвoйcтвa. Taĸa нaпpимep, ,,ĸoĸтeйлът" oт бeлинa, oцeт и cъдъpжaщи aмoняĸ вeщecтвa oтдeля гaз, ĸoйтo мoжe дa нaнece cepиoзнa тpaвмa нa бeлитe дpoбoвe и диxaтeлнитe пътищa нa чoвeĸa.

https://www.kaldata.com/

Шишман

Там хората са умни за това.

Long time ago

09 June 2020, 10:47:56 #128 Last Edit: 09 June 2020, 10:54:35 by Long time ago
Вярвам на тези лекари, които казват,че човек не умира от коронавирус а с коронавирус. За да почине човек от този вирус. трябва да няма никаква друга болест, да има тоя вирус, да почине, да му направят аутопсия и тогава да установят дали е починал от това. Аутопсии не знам да е правена в България на починал от тоя вирус, доколкото знам само в някои градове е възможно да се правят.

Някой има ли познат на негов познат,че на негов познат на неговия познат да има той друг познат, който да познава поне един болен от корона вирус??? 3 месеца разпитвам навсякъде и така и не видях и чух. Както и за чумата по прасетата. Няма. Поне едно чумаво прасе да бяха показали на видео или снимка. Няма.
Но има друго. Предлагани са пари за да вписват хора, ,че са болни от корона, на една съседка починала вуйна и, предлагали и пари да я вписват починала от корона вирус.
Вече няма почиване от старост, всички са от корона вирус. Изяжда те акула и това е коронавирус.

Нямаше да коментирам, тъй като съм привърженик на живота, не на смъртта, но прекалиха отдавна.
Единия яко очаквал да измрем, другия спасил България......
Много дойде.

Каква система, не може да диша без лъжи...


Шишман

Quote from: Long time ago on 09 June 2020, 10:47:56Вярвам на тези лекари, които казват,че човек не умира от коронавирус а с коронавирус. За да почине човек от този вирус. трябва да няма никаква друга болест, да има тоя вирус, да почине, да му направят аутопсия и тогава да установят дали е починал от това. Аутопсии не знам да е правена в България на починал от тоя вирус, доколкото знам само в някои градове е възможно да се правят.

Някой има ли познат на негов познат,че на негов познат на неговия познат да има той друг познат, който да познава поне един болен от корона вирус??? 3 месеца разпитвам навсякъде и така и не видях и чух. Както и за чумата по прасетата. Няма. Поне едно чумаво прасе да бяха показали на видео или снимка. Няма.
Но има друго. Предлагани са пари за да вписват хора, ,че са болни от корона, на една съседка починала вуйна и, предлагали и пари да я вписват починала от корона вирус.
Вече няма почиване от старост, всички са от корона вирус. Изяжда те акула и това е коронавирус.

Нямаше да коментирам, тъй като съм привърженик на живота, не на смъртта, но прекалиха отдавна.
Единия яко очаквал да измрем, другия спасил България......
Много дойде.

Каква система, не може да диша без лъжи...


Познавам лично двама починали: близнаци брат и сестра. При сестрата работеше жена ми.

Long time ago

Ти си първия, който познава. Предполагам е имало аутопсия.

В България и прословутата първа вълна излезе измама.

FELDMARSCHALL

Умните българчета си помислиха, че всичко е приключило, вирусът е изчезнал или е безобиден и ето днес рекорден брой новооткрити случаи на коронавирус в България ! С това вървим по обратния път към завръщане на мерките и ограниченията. Някои хора така и не разбраха, че този вирус не е като останалите и лятото или високите температури НЕ го унищожават. Дисциплината, доколкото я имаше тотално рухна и почти никой не спазва дистанция между себе си и околните. В магазините се блъскат като говеда едни в други или в мен, а когато им кажа да спазват някакво разстояние и да не се бутат в мен, още малко ще ме убият с отровните си погледи. Народът се превърна в едно стадо за съжаление... :sad:
Sad Sad x 1 View List

Panzerfaust

В момента развъдниците са в цигански махали и помашки села. Първите заради циганския им начин на живот, а вторите явно се изпозаразиха масово при байряма. Албанците в Македония също масово ковидясаха покрай байряма.
Informative Informative x 1 View List

Long time ago

Имаме 10-ина по-тежко болни в страната от общо 100-ина, които са хоспитализирани. Няма никакъв риск нито сега, нито в близко бъдеще да бъде претоварена здравната система. Така че медицински основания за продължаването няма, както нямаше и на 13 май. Здравната система не е дала фира, тя бездейства. В продължение на няколко месеца тя бездейства. Други са причините за извънредното положение и за извънредна епидемиологична обстановка. Според мен по-притеснителното е друго. Начинът, по който се написа закона. Той дава на правителството по всяко време да суспендира правата на гражданите, под егидата на епидемична обстановка. Те могат да обявят обстановка дори за туберкулозата, морбили и други. Така е написан закона", каза Кацаров.

"Според мен този щаб нямаше нужда да съществува поначало. Той се нарича щаб, но това създава впечатление за някаква структура, за някакъв бюджет за някаква организация. Това са всъщност пет човека, назначени със заповед на премиера да го съветват по въпросите, свързани с коронавирус. Той не можа през цялото си съществуване да изгради оценка за епидемиологичната обстановка в страната, а поради това пък почти всички негови прогнози се оказаха грубо погрешни. Нашата страна има някакви структури изградени, които трябваше да действат по това време, и нямаше изобщо нужда от такъв щаб. Те бяха назначени да съобщават лошите новини и да носят последствията. Този щаб се занимаваше с политика, а не с медицина. Има цел, която оправдава средствата", смята още той.

"Всички до един са държавни служители, подчинени пряко на премиера или здравния министър. Разпореждат им да го направят и те го правят. Ако не го направят, може да бъдат освободени.

Наслушах се на много глупости, че кризата с коронавируса, показала недъзите на здравната система. Нищо подобно. За да се видят недъзите на една здравна система, тя трябва да се натовари. А нашата здравна система три месеца бездейства. Направих си труда да погледна разхода на здравната каза. Само за болнична помощ от началото на годината тя е спестила над 134 милиона лева. Това, което се видя като дефект, е в онази част - за борбата със заразните болести. Кризата с коронавируса показа, че тази система работи изключително лошо - некоординирано, с нисък капацитет и с лош мениджмънт. Резултатите го показват. Нямаме епидемиологична оценка за толкова време. Нямаме представа колко души са прекарали заболяването и как биха се развили нещата оттук нататък. Така че ако нещо се нуждае от реформа, това е тази система. Тези хора на първа линия, ръкопляскаме им, а в същото време сме им дали с 200 милиона по-малко. Това е абсолютно лицемерие", каза Кацаров.

За отказания медицински дебат от страна на НОЩ, той коментира: "Ами ще откажат. Те се занимават с политика, а не с медицина. Няма политически интерес да водят такъв дебат, защото те по силата на ситуацията в момента имат неограничен достъп до почти всички медии. Така че на тях не им трябва дебат, който да покаже пред всички, че решенията са им грешни. Аз също мисля, че няма нужда от дебат. За мен е очевидно, че се взеха поредица от грешни решения, чиито последствия ще траят дълги години", завърши експертът.

Шишман

Quote from: Long time ago on 09 June 2020, 11:15:05Ти си първия, който познава. Предполагам е имало аутопсия.

В България и прословутата първа вълна излезе измама.
Преди да влезнат в болница им направиха тест. Познавам още един дето едвам оцеля.