• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

13 July 2020, 19:59:57

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10951 Posts

Шишман
2642 Posts

Panzerfaust
454 Posts

Лина
443 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 15934
  • Total Topics: 1265
  • Online Today: 31
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 16
Total: 17

История на Форума

Started by Hatshepsut, 14 February 2020, 13:29:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 29 May 2020, 14:23:35И аз това питам. Колкото и хора да съм питал за него никой нищо не знае, дори и такива които са от Сливен. Може да е забегнал в чужбина на гурбет. :dance:
Хм, беше счетоводител , а на тях работата им върви

FELDMARSCHALL

30 May 2020, 15:43:30 #76 Last Edit: 30 May 2020, 15:54:17 by FELDMARSCHALL
Абе и счетоводител да е бил, едва ли е взимал 5 бона заплата. :judge:
Помня по едно време че и той се оплакваше, че го скъсват от работа и му е натоварено (счетоводителската дейност наистина не е като да си клатиш мъдете), а заплащането не е добро. Доколкото виждам е 69 набор, още е млад така че не е малка вероятността да си е потърсил късмета в чужбина. Има семейство и тогава все още едно дете (може вече да има повече) Видях се наживо с него в началото на септември 2008г., когато се бяхме събрали БНС и ВМРО на гроба на Тодор Александров. Там се видях и с Борис Накев, който се оплакваше че някакви пияници от ВМРО му налитали на бой. :lol:

П.С. Има тема за събитието в стария форум под заглавие "4 пияници от МВРО освиркаха 100 националиста от БНС". :judge:

П.С. 2 Наистина имаше някви пиянки там, които цяла вечер че и през нощта викаха "Де си Яне" (Яне Сандански), но той така и не дойде до сутринта...
Funny Funny x 1 View List

Panzerfaust

Точно пък Сандански изобщо не трябва да е обект на почит от български националисти.:dont:
Agree Agree x 1 View List

FELDMARSCHALL

Обърках се, и го поправих. Става въпрос за гроба на Тодор Александров до Мелник. А пияниците от ВМРО зовяха Яне Сандански да дойде. :lol:

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 30 May 2020, 15:51:11Точно пък Сандански изобщо не трябва да е обект на почит от български националисти.:dont:
Съгласен.

FELDMARSCHALL

Да, той май е един от първите в историята отявлени македонисти освен това и привърженик на Ленин и болшевизма. :down:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 30 May 2020, 19:45:33Да, той май е един от първите в историята отявлени македонисти освен това и привърженик на Ленин и болшевизма. :down:
И той не е знаел какъв е .Ама е бил луд за връзване.

FELDMARSCHALL

02 June 2020, 17:05:14 #82 Last Edit: 02 June 2020, 17:07:55 by FELDMARSCHALL
Помните ли Камен Желев от Ямбол ? Беше лидер на БНС-Ямбол преди да се скарат с Боян Расате някъде 2007г.! Мишока съм убеден, че се сеща за кого става въпрос. :judge:
Същият пишеше в стария форум под ник - Стефан Караджа СС Ямбол. Това му е профила - https://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?action=profile;u=932

Постоянно се хвалеше как бил тартор, имал група биячи за всякакви поръчки, и наистина се оказа един престъпник. Оказа се че имал лихварска къща и раздавал бързи кредити срещу почти двойна лихва, а после неговите хора подлагали на тормоз и побой длъжниците. В крайна сметка през 2013г. след спецакция групата е разбита, после всички начело с Каменчо арестувани и впоследствие осъдени. Хвалеше се и че неговите хора заклещили главата на Расате там между вратите на някаква кола. Абе абсолютен урод.

Включително и мен е заплашвал във форума и на ЛС как обявява 5 хил. лева за главата ми и как "неговите хора" щели да ме докарат в багажник до Ямбол за няколко часа ако пожелаел. :lol: Не съм знаел с кого си имам работа и т.н.! Лошото е че админа и собственик Калоян (лека му пръст) взимаше половинчати мерки срещу него. Както се вижда от горепосочения от мен линк към профила му голяма част от заплахите му още си стоят...
Тук може да прочетете за униженията и изтезанията, на които са подлагани жертвите на тази бандитска група - https://petel.bg/Rizhite-iztezavali-zhertvite-si-s-unizheniya-i-perverzii__58650

Иначе тоя субект е бил поредното мамино/татино синче. Баща му бивш служител на Държавна сигурност натрупал големи капитали през 90те, когато пък е станал общински съветник от СДС, а после между 2003-2007г. отново се пребоядисва и става общински съветник от някакво измислено поредно БКП-Георги Димитров :lol:, което е някаква фиктивна партийка, но с парите на Желев-баща (Георги Желев) вкарва 3ма общински съветника в такъв неголям град като Ямбол.
Това е историята с този пореден "герой", правещ се на голям националист, а иначе обикновен бандит и мошеник. Днес ме хваща яд, че в ония години лично не се разправих с него (бях го поканил в Русе), ама да дойде лично сам, не да се крие зад гърба на бандюгите си. Вероятно щях да отърва света от това човекоподобно и да спася много от бъдещите жертви на тази престъпна бандитска организация. Групата му щеше да се разпадне, защото щеше да остане без неговите пари, т.е. парите на баща му, и много по-рано да бъдат тикнати в затвора, където им е мястото.
П.С. Ако напишете в гугъл "Камен Желев" ще ви излязат още доста материали по темата около залавянето на престъпниците и ходът на делата срещу тях през годините.
Informative Informative x 1 View List

Шишман

Помня смътно един Стефан Караджа СС Ямбол, но нищо повече.

FELDMARSCHALL

02 June 2020, 17:27:10 #84 Last Edit: 02 June 2020, 17:35:39 by FELDMARSCHALL
По времето, когато ти си бил в БНС, той е бил лидер на БНС-Ямбол, затова мисля че може да сте се засичали някъде по сбирки на организацията. Иначе Георги Каравелов от Бургас (който също беше към БНС) добре го познава и ми е разправял много интересни неща още в ония години. Но както казах вече без парите на бащата това мухълче щеше да си остане на ниво обикновен уличен побойник, а не да върти стотици хиляди лева и да е "тартор" на група. В случая бащата има голяма вина за това келеме...
Интересното е че през 2015г. започнал да се прави на тежко болен (уж бъбреците му отказвали) с желание съда да го пусне под домашен арест, понеже имал жена и дете. Тежко и горко на детето, какво ли възпитание ще получи... :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 02 June 2020, 17:27:10По времето, когато ти си бил в БНС, той е бил лидер на БНС-Ямбол, затова мисля че може да сте се засичали някъде по сбирки на организацията.
Аз посещавах БНС около месец. Мисля че това  тоя беше година след мене. То ъм бил в петъците  БНС не повече от 4-и пъти, преди да видя че нещо не е на ред: и да спра да се занимавам с тях.

FELDMARSCHALL

Предишният ник на Лина Ahinora ли беше ?

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 07 June 2020, 17:34:10Предишният ник на Лина Ahinora ли беше ?
Не , не вярвам, имам някакъв спомен че нещо не беше на ред тази Ахинора.

FELDMARSCHALL

Ако може самата Лина или админа да каже.

П.С. Може и да я бъркам с Absinthia.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 07 June 2020, 21:43:05П.С. Може и да я бъркам с Absinthia.
Не онази беше  много луда и от Бургас Лина  е от Варна