• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

18 September 2020, 23:13:58

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
11462 Posts

Шишман
3206 Posts

Лина
557 Posts

Panzerfaust
525 Posts

Long time ago
503 Posts

Theme Select

Members
Stats
  • Total Posts: 17201
  • Total Topics: 1282
  • Online Today: 82
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 20
Total: 20

Българските съд и прокуратура

Started by Лина, 07 February 2020, 14:07:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Long time ago

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 August 2020, 16:38:01Тоя се уби с тия немци...Ама пък немците получават пари оъ руснаците. Лукойл пък си праву каквото иска в България и властта не ги закача значи руснаците плащат и на Бойко бе, как не стигна до тоя извод по твоята желязна логика.
Бойко се хвали, ако си пропуснал гледай клиповете.

FELDMARSCHALL

Такъв твърд застъпник на БКП, който е отказал да се деполитизра и да си хвърли членската книжка, няма как да не е повлиян от руснаците. :judge:
Що ли за толкова години на власт не даде една лоша дума да се каже за "Лукойл" и една по-сериозна проверка да им направи. Яко кинти спускат тия мама му стара... :huh:

Лина

Уби са не, ами направо са му излезли на пъпа немците.  :lol:  То имат едни фейсбук тайни групи подкрепящите БСП дето се зомбират до нямата идея каква степен с фалшиви новини и пълни простотии.
Целия им живот минава в някакви измислени антифа лозунги.

FELDMARSCHALL

Като казва "немците" обобщаващо това означава че някой си Ханс от баварското село Бирнбах например също спонсорира Бойко ? Десетки милиони немци спонсорират свещената крава Бойко да управлява доживот ! :lol:  :laugh:

Long time ago

05 August 2020, 09:01:35 #79 Last Edit: 05 August 2020, 12:45:05 by Hatshepsut Reason: Консолидация на два последователно пуснати постинги.
Quote from: Лина on 04 August 2020, 23:10:08Уби са не, ами направо са му излезли на пъпа немците.  :lol:  То имат едни фейсбук тайни групи подкрепящите БСП дето се зомбират до нямата идея каква степен с фалшиви новини и пълни простотии.
Целия им живот минава в някакви измислени антифа лозунги.
Очертават се във форума трима крепящи бай Ганьовщината на власт. Фелда, Лина и Шишмана. За Шишмана е обяснимо, но за вас двамата ми е чудно малко. Изобличавате бай ганьовщината в живота а я оправдавате щом е на власт - най-вероятно да не дойдели комунистите.
Никъде и най-малко не съм изявил някаква подкрепа за бсп, но понеже говоря против герб и веднага айде комунистите идвали... Повърхностно е.
Излезте от рамките на гадната политика - ще ви олекне.

Кога друг път в 30 годишната ни демокрация се е случвало нещо подобно:

Фондация Ханс Зайдел плаща на ГЕРБ месечно

Panzerfaust

И какъв е толкова проблемът с Фондация "Ханс Зайдел", че не се сещам?

Long time ago

Престъпва се конкретен закон

Panzerfaust

Quote from: Long time ago on 05 August 2020, 10:19:41Престъпва се конкретен закон
Според мен формално не се престъпва. Има много начини да стане легално всичко. И пак не разбрах какъв е проблема с конкретната фондация?

Long time ago

05 August 2020, 10:52:03 #83 Last Edit: 05 August 2020, 10:58:30 by Long time ago
Даже и създаването на партията не е идея на Борисов или Цветанов, това се доказва от записа поне.

Юрист не съм, нека юристи да кажат как стоят относно закона такива финансирания.
Но за 30 години не помня подобен случай в България.

В живота всеки, който дава пари някъде си, иска нещо. Никой не дава пари ей така безвъзмездно, особено пък свързано с политика. С години да ти дава пари. Получаваш пари срещу определени искания и условия. Така е например при всеки трудов договор. Не мислиш ли така?
В случая дали е поел ангажименти в ущърб на Българския интерес? За това мислил ли си?

Panzerfaust

Quote from: Long time ago on 05 August 2020, 10:52:03В случая дали е поел ангажименти в ущърб на Българския интерес? За това мислил ли си?
ХСС чрез тази фондация търсят съюзници. Приеми го като част от немските интереси в Европа и на Балканите. Ако ги няма тях, ще останат само руските и турските интереси и техните спонсорирани партии и организации. Особено руските. "Атака", "Възраждане", БНО "Шипка", българските "Нощни вълци", Национално движение "Русофили", да изброявам ли още? За тях нищо не казваш, кой мислиш, че ги финансира?
Ние сме малка страна и никога не можем да бъдем напълно независими в един глобален и свързан свят, това са реалностите. Определено предпочитам да се движим в германска орбита, отколкото в руска.
Agree Agree x 1 View List

Long time ago

Quote from: Panzerfaust on 05 August 2020, 12:57:02ХСС чрез тази фондация търсят съюзници. Приеми го като част от немските интереси в Европа и на Балканите. Ако ги няма тях, ще останат само руските и турските интереси и техните спонсорирани партии и организации. Особено руските. "Атака", "Възраждане", БНО "Шипка", българските "Нощни вълци", Национално движение "Русофили", да изброявам ли още? За тях нищо не казваш, кой мислиш, че ги финансира?
Ние сме малка страна и никога не можем да бъдем напълно независими в един глобален и свързан свят, това са реалностите. Определено предпочитам да се движим в германска орбита, отколкото в руска.
Quote from: Panzerfaust on 05 August 2020, 12:57:02Особено руските. "Атака", "Възраждане", БНО "Шипка", българските "Нощни вълци", Национално движение "Русофили", да изброявам ли още?
Е изброените пък какво влияние имат върху обществения живот и управлението. Харчене на бюджетни средства и т.н.
Малко несериозно ми се струва, но не ми се спори. ГЕРБ не са център на живота ми.

Живи здрави.

FELDMARSCHALL

Тоя наистина тотално е изпушил... Атака какво влияние имали ли ? Ми нали направиха коалиция с ГЕРБ 2017г. със свои министри, зам.-министри и областен управител на София, това липса на влияние ли е, как го асимилира умната ти главица ?
Като част от ЕС и свободното движение на хора, стоки и капитали, какъв е проблема с финансирането от другите държави на ЕС ? По твоята логика да се спрат и еврофондовете, че да си спокоен че никакви парични потоци няма да идват от други европейски страни. Иначе както каза и Панцера, проблем ти е че ГЕРБ получили пари от Германия, но не ти е проблем финансирането на Атака, Възраждане и др. партии директно и незавоалирано от Русия и теманетата, които правят пред всеки руски ръководител, който идва в България или когато представители на Атака ходят в Москва да коленичат. И това го правят много по-унизително и явно от да кажем български държавник в Брюксел. И разликата е че чрез едните (ЕС) получаваме финансиране чрез евросредства и фондове, докато другите финансират конкретно техните си про-руски партии в България. В тая връзка да попитам Панцера, понеже е по-навътре в нещата дали знае Лукойл колко и какви данъци внася годишно в българския държавен бюджет ?

Long time ago

По-полека с министрите и зам.-министрите. Сега сме 2020 г. Пиян ли си или що? Имаха един Илиян и това беше. Не знам дали е още областен. Казах ти в друга тема какво получаваш ама го премълча. 50 % Е ЗА ГЕРБ от всяка държавна поръчка. От всяка.

Ако целунеш ръка, може и да те финансират.

Panzerfaust

Quote from: FELDMARSCHALL on 05 August 2020, 14:32:43В тая връзка да попитам Панцера, понеже е по-навътре в нещата дали знае Лукойл колко и какви данъци внася годишно в българския държавен бюджет ?
Тук са обяснили, че са платили 21 млрд. лева данък печалба за периода 2000-2018 г. Това прави малко над милиард - 1,16 млрд. лева на година данък или годишната им усреднена печалба трябва да е около 11,6 млрд. лева. Лично аз смятам, че за национален монополист на стратегически продукти като горивата това е твърде малко. Реалната им печалба със сигурност е 2-3 пъти по-голяма, възможно и повече в силните години на икономиката, когато имаше много потребление. Същевременно си признават и че три години не са плащали данък печалба, като се оправдават с високата цена на нефта тогава и как имало затворени рафинерии в Европа. Аз не вярвам, че са работили на загуба, но така го изкарват.
https://www.banker.bg/upravlenie-i-biznes/read/grupata-lukoil-platila-35-mlrd-lv-danuci-za-18-godini

Лина

Браво брат, ти възбуден от масовата психоза на протестиращите ще ни го сложиш на всичките, много ,,мило"! Кажи си сам, за да не те квалифицираме, на кого симпатизираш? Ако успеете да доведете нещата до предсрочни избори за кого ще гласуваш? Аз мисля, че ще гласуваш за БСП, ако бъркам подскажи ми, може би за Слави ще гласуваш? Ако не искаш да посочиш, то поне се ОПРЕДЕЛИ, като не си за партиите с европейско представителство, на КОИ симпатизираш на ориентираните към Русия, или някакви малки локални организации?
Кажи си сам. Изобличавам простащината и не я толерирам, когато е на власт. Да, пред БПС, Слави и ,,Да България" предпочитам ГЕРБ и ОП. Аз така мисля и то си пролича, че масовия интелект на протестиращите и повечето от поддръжниците им е нулев, защото те искат обратното.
Да ми олекнело, не може ли на вас да ви олекне и да спрете да политиканствате?
Озверявате с поетесата, защото ПО НИКАКЪВ начин не можете да защитите любимците си от фактите, сори аз нямам вина. :dont:

За какви ремонти говориш, брат,  какви 50% ти се разхождат из фантазиите? Говори с фирми и институции. ЗАЩОТО виж, има хора, които взимат 100% и хора, които взимат 0%, това е. По скоро бъркаш ремонти и евросредства. Ако говориш за ремонти на институции и големи предприятия, ако има далавера то тя е за някой мениджър/ управител, а не за правителството.
Защо по времето на Кирил Йорданов бяха спрени всички пари за финансиране към Варна и от велоалеята бяха изградени 20м, нали знаеш? Това искате вие, пак да спрете европейските пари и въобще да излезем от ЕС. Не аз съм като Шишман, ти си като Шишман. Знаеш ли колко млади хора се връщат към селата, защото се занимават със земеделие, не знаеш нали? Какво ще стане с тях, ако отново ЕС затегне финансирането си хич не ви е еня. 

Similar topics (1)