• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

08 May 2021, 13:16:42

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12748 Posts

Шишман
4936 Posts

Panzerfaust
791 Posts

Лина
710 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21089
  • Total Topics: 1331
  • Online Today: 120
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 67
Total: 68

Италия и как седят нещата в тази страна

Started by Шишман, 19 January 2020, 13:49:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Както и предполагах - оставиха ме да работя в бар Кошмар.
Изкарах една незабравима седмица. Травестити, тъпи бразилски проститутки, няколко боя, в единият травестити направо скъсаха дрехите на един и го биха, после се опитаха да го прегазят с кола. Банда арабо-италианци опита да нападне бара и биеха минувачите. Неделя да не скучая скандали, между педали, травестити и проститутки. Добре че ме помнят от преди как ги биех, та си правят сметките и не прекаляват. Знаят си с българи е по-добре да не се уяждат, че после боли.

Щях да забравя , успях да се скарам до бой с полицаите от анти -дрога, дето следят бара под прикритие. Събота , няма места за паркиране и тия се заядоха с мене да не си оставям колата ,като втора редица, аз не ги познавам -  те мене, и понеже имам мания че някой иска да ми среже гумите на колата и откачих. Тия явно знаят че бара е пълен с луди и си заминаха. После се върнаха и понеже вече знаех какви са, отидох и им се извиних. Тия от бара, трябваше да дойдат и да ме спрат, ама нали са гузни не посмяха. 3а хората от бара станах герой, ама бая се уплаших , като разбрах, какви съм искал да бия. И такива работи, тия полицаи, явно ме взеха за по луд и от останалите. Тая мания че някой иска да ми среже гумите на колата зе да става опасна.
Funny Funny x 2 View List

FELDMARSCHALL

Пак нарцисизъм и самоизтъкване. После не се чуди защо не те обичат хората. :laugh:
Funny Funny x 2 View List

Panzerfaust

Мишока и на 90 ще разправя как ги бие. ;D
Funny Funny x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 06 October 2020, 22:32:40Пак нарцисизъм и самоизтъкване. После не се чуди защо не те обичат хората. :laugh:
Кой ти каза че хората не ме обичат ? Бъркаш, даже съм магнетична личност.


Quote from: Panzerfaust on 07 October 2020, 01:28:08Мишока и на 90 ще разправя как ги бие. ;D
Ми то не е кой знае, колко трудно да ги набиеш. Като имаш техниката и е  лесно. 3а сега не съм набил още никого в бара. Номера е да  се избягват побоите, ама като гледам какви нагли негри и араби има -ще е трудна работа.

Лина

Quote from: Шишман on 05 October 2020, 13:38:05и понеже имам мания че някой иска да ми среже гумите на колата и откачих. .......................................................................... Тая мания че някой иска да ми среже гумите на колата зе да става опасна.

 :lol: Ще умра от смях, е тя тази мания сигурно е основателна, което вече не я прави мания, а най -обикновена предпазливост, тъй като има доста желаещи да ти нарежат гумите, явно. Въпреки че най - добре да ти подложат по някой друг къс винт на всяка гума, ще свършат същата работа. На мен, ако някой мъж ми се направи на важен така му правя, тъй като за рязането на гуми е нужда доста сила, а не всеки има.
Сега освен наблюдението трябва да включиш и панорамно оглеждане. Ама ме разсмяхте...

Шишман

Quote from: Лина on 07 October 2020, 20:51:40Сега освен наблюдението трябва да включиш и панорамно оглеждане. Ама ме разсмяхте...
Благодаря, ама  винаги преди да се кача в колата с едно фенерче гледам гумите да няма винт или пирон.

Шишман

В бара, за един миг  нещата , могат  да се променят. Снощи всичко всичко вървеше  добре  и изведнъж  стана  буквално  лудница . На една пияна и източиха картата, собственика  наби един дришльо, бармана беше пиян и надрусан,скара се с една пияна  и с мене и не го набих, само защото, сега нямат друг барман. Други искаха да защитават пияната  и така. Масово  полудяване. Накрая ми дадоха  10евро да остана 30 мин. повече и цяла сутрин не мога да се  наспа . Сънувам ги тия  ненормалници. Тая пяната я снимаха с бутилката за 1000 евро да не обжалва после нещо . Хубавото е че си седя и облягам , ама снощи бая и тичах. :mad:  :mad:  :mad:

Шишман

Айде заради вируса , намалиха работното време на баровете и пак съм в къщи . Неделя бях на нашата църква - хора имаше, даже жените носеха забрадки. Жалко че го няма, старият по , беше много добър човек. Тоя новият си върши работата, ама си е малко келеме. ще ползвам ненадейната почивка за трениране да бия по 10 негъра  :mad:  :mad:  :mad:

Шишман

Италия - Неапол полудя.
Това дето крещят е тяхното да ти еба майката, на губернатора на региона.
Има надежда, цяла Италия да се вдигне, но да видим.


Шишман

Милано въстана. Довечера ,ако има протест съм там.

_________________________


Шишман

Трябва да знаете че в Италия хората не са нормални . И италианците и чужденците, само българите за сега сме горе долу нормални , ама не всички - има между нас и изтрещели. Някои хора и българи и чужденци са били в Англия , Германия и другаде и се върнаха пак в Италия , понеже там били още по луди. Тука в работата ми например е страшно. Сложат го на едно место :да седи и гледа, той отива на съвсем друго, правят всичко друго само не и това дето трябва да правят Отделно са способни от нищо да вдигнат скандал и да направят проблем. Имат едно някак си фанатично и тъпо поведение и като се случат на : албанци или румънци в някоя дискотека и стават страхотни проблеми и битки. Аз например до сега с албанци не съм имал проблеми, говоря им нормално и даже и да са пияни нещата се оправят и решават мирно и тихо .
Стига се и до странни неразбираеми на пръв поглед положения. Аз например не се обличам според изискваният,а обувки, сако, риза, вратовръзка. Ходя си облечен свободно, маратонки , фанелка ,подпирам се, облягам се постоянно, даже си позволявам да сядам  и въпреки това собствениците на заведения искат да ме пращат мене . Даже миналата година , като ме болеше , кръста и не можех  без да се облягам се набиваше , много на очи и пак ме викаха. Тайната е че просто правя, това ,което са ми казали,седя си на местото, не говоря излишно с клиентите и не създавам проблеми  от нищо. Тия ги турят на едната врата отидат на другата, спят, гледат тавана, и  на телефона цяла вечер и т.н. Най смешното е че са ги сложили охрана , а те заявяват на всеослушние че ако има бой , нямало да се месят, а щели да повикат полицията . Е те и барманите и сервитиорите имат телефони и могат да повикат полицията. За това колко са тъпи и луди на пътя ще ви разкажа друг път.

FELDMARSCHALL


Шишман


FELDMARSCHALL

Нещо такова се пееше в началото на химна им. Не владея италиански, така че може и да бъркам. :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 09 December 2020, 18:35:08Нещо такова се пееше в началото на химна им. Не владея италиански, така че може и да бъркам. :laugh:
Да - бъркаш