• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

02 June 2020, 00:27:16

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10660 Posts

Шишман
2051 Posts

Panzerfaust
359 Posts

Лина
306 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 14370
  • Total Topics: 1250
  • Online Today: 81
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 82
Total: 83

avatar_Шишман

Италия и как седят нещата в тази страна

Started by Шишман, 19 January 2020, 13:49:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Quote from: Шишман on 19 May 2020, 22:15:51Днес си направих застраховка на колата. Излезна ми само 430 евро. И това е добре, защото до сега я правех за 410 евро за 6м.
И то при познат човек иначе около 600, може и 700 евро.
А пък моята застраховка е 290лв. при ЛевИнс. Виж колко по-евтино е в България, направо се връщай да си джиткаш на евтинийката. :judge:  :dance:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 21 May 2020, 20:57:03А пък моята застраховка е 290лв. при ЛевИнс. Виж колко по-евтино е в България, направо се връщай да си джиткаш на евтинийката. :judge:  :dance:
И на мен ми се иска, ама не мога за постоянно. Пък и полза няма да има за никого от моето връщане.

Шишман

Снощи пуках гума, днес я оправих, цена 20 евро. На едно место бяха по 16 евро, ама има една гадна бабичка дето все прави забележки и се зъби и не отидох там. Та такива са цените тука. За колата ходя при един българин монтьор: много точен човек , взема ми по-малко, а понякога не иска и да му плащам, но аз настоявам винаги да си платя. Та не е верно че българите не си помагали в чужбина. Тук в Италия си помагаме, повече от всички други народности. На няколко пъти ми се е случвало да не ми искат пари. Един приятел с 3-и деца ми сложи дограмата и ми поиска пари само за бензина. Платих му колкото трябва и му казах че като нямам пари тогава няма да му платя, но сега, като имам , а и той има и 3-и деца за хранене: ще му платя, колкото му е цената.

FELDMARSCHALL

За да е направил 3 деца значи си е направил сметката и има солидни доходи (все пак не е циганин). Едва ли е опрял до твоите пари, той и затова понякога както викаш за приятели работи с намалени цени или дори безплатно. Относно българите в чужбина, разбира се че това е наложило се клише, че не си помагали. Всичко опира до човека, има ги и двата типа. Аз съм бил и в Англия и в Германия, но за щастие лошо от българи не съм видял, и не са ме прецаквали - може и да съм имал късмет, не знам. Относно стандарта на живот според политолога Михаил Константинов при влизането ни в ЕС 2007г. сме били на 27% от средния доход на страните от ЕС, докато сега сме на 48% по негови данни, което все пак е някакъв напредък макар че можеше да е много повече за тези 13 години.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 23 May 2020, 18:04:13За да е направил 3 деца значи си е направил сметката и има солидни доходи (все пак не е циганин). Едва ли е опрял до твоите пари,
Ами точно тогава не работеше много. Пък и да работи, не е длъжен да ми лага дограмата бе пари - не е редно, при положение че имахме пари и можехме да си я платим.
Иначе той работи добре, слага дограми и е добър и печели добре.

Шишман

Италия се превръща в зловеща лудница.
Тази седмица ме пратиха на работа в един бар на известното в Милано Корсо Комо. Зарадвах се понеже работата там е добра: не се прави нищо и се едно съм излезнал да се повеселя аз. Подпиране, ред-бул приказки с хората и така.
Радостта ми мина бързо ! На местото на приятните нормални хора , дето идваха преди кризата: сега идват буквално ненормалници и боклуци. Групи от по 10 и нагоре човека, друсани, пияни, тъпи, ненормални и гадни, хора без бъдеще в живота, бъдещи клиенти на затворите. Нещо страшно, като се сбият и няма край. На туй от горе се дръвчат и на мене и ако ме усетят че съм тъпак - ще ме спукат от бой. Ходя с палка и спрей на работа. Тактиката е да не отстъпвам, докато не си тръгнат и ако дигнат ръка да бия до дупка. Тия дето работят в бара гледат ужасени цялата тази сбирщина от човешки отпадъци, аз също. То ако почне бой : ще стане страшно, с палката ще им изпочупя ръцете и главите и ще трябва да избягам да не ме съдят, а със спрея колко народ ще напръскам да квичат не ми се мисли. Предполагам че след една- две седмици, като видят че не ме е страх  от тях - ще се успокоят и ще им мине, ама не се знае. Жалко понеже беше работа мечта, все едно не съм охрана.

FELDMARSCHALL

Ти в Италия само охрана на заведения/дискотеки ли си работил ? Минал съм тоя период в следучилищните ми години в Русе, сбиванията бяха като "добър вечер", направо свикваш с тях и започваш да ги приемаш за нормална рутина, което не е добре. Нервната система сдава багажа в даден момент и започваш дори вкъщи да се караш с близките за нищо, забравяйки че не си на работа...абе ужас беше. То тогава и най-много вилнях по форумите изливайки яда си, а всъщност целях да изпусна парата че да не направя някоя глупост по улиците... :laugh:  :judge:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 24 May 2020, 13:39:51Ти в Италия само охрана на заведения/дискотеки ли си работил ?
Работих и в една фабрика, ама не ми хареса. От тогава работя само охрана. Пазил съм и магазин и складове, ама плащат малко и за това не го правя.
Иначе работех в един бар  много боеве и яко наркомани, на нервната ми система и нямаше нищо и не нервничех. Там  си счупих и дланта на един тъпак в главата и така. После обаче , като затвориха бар Кошмар бях малко, като риба на сухо на другите места , където ме пращаха, понеже бях свикнал да бия, а не на всякъде се прави така. Те и колегите предупредени от агенцията ме третираха се едно съм някакъв ненормален дето бие хората без причина и не ми даваха да се меся  боеве и така.

FELDMARSCHALL

Мишок, абе ти откакто те помня по форумите за каквото и да се говори насочваш темата винаги към това - кога съм набил, кого съм аргасал и т.н. :judge:
Това някакъв своеобразен нарцисизъм ли е не знам, ама отдавна не си младеж че да се хвалиш непрестанно с тези неща. После се чудиш защо години наред те мислеха, че си леко мръднал. И освен това сам влизаш в противоречие със себе си, заявявайки  че ти е добре нервната система и работата не й повлияла, а същевременно казваш как ежедневно биеш тия непослушните клиенти, а и други хора по улиците. Значи изобщо не можеш да си сдържаш нервите както твърдиш.
Funny Funny x 1 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 24 May 2020, 15:12:56Мишок, абе ти откакто те помня по форумите за каквото и да се говори насочваш темата винаги към това - кога съм набил, кого съм аргасал и т.н. :judge:
Това някакъв своеобразен нарцисизъм ли е не знам, ама отдавна не си младеж че да се хвалиш непрестанно с тези неща. После се чудиш защо години наред те мислеха, че си леко мръднал. И освен това сам влизаш в противоречие със себе си, заявявайки  че ти е добре нервната система и работата не й повлияла, а същевременно казваш как ежедневно биеш тия непослушните клиенти, а и други хора по улиците. Значи изобщо не можеш да си сдържаш нервите както твърдиш.
Разказвам интересни случки. Някои хора особено на запад, трябва да бъдат наказвани, понеже се държат прекалено нагло.
Тоя дето си счупих дланта в главата му беше нагъл ненормалник, искаше да изнудва бара за пиене и после вероятно за пари. Претендираше че съм му надул лицето , понеже му отвъртях два удара, понеже пък той преди това ме удари без нищо. Та обясняваше че съм нямал право да го удрям, а че той ме ударил - можело. С приятелите му, други 2-ма глупаци свършиха много зле. Единият лежа около 5мин. в безсъзнание. Него не го бих аз а други. Нещата така се обърнаха че накрая трябваше да ги спасявам. То тоя бар беше яко ненормален. Веднъж ми се наложи да спасявам 2-ма негри, а съм расист и никак не ми хареса, ама щяха да ги убият от бой. И такива ми работи. То от там колко истории имам за разказване - край нямат. В началото жена ми всеки ден ме чакаше да и разправям, какво е станало.

FELDMARSCHALL


Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 24 May 2020, 17:09:20Сега имаш ли жена ? :dance:
Имам разбира се. Що за въпрос !Ние сме традиционалисти и т.н.

FELDMARSCHALL

Попитах щото с твоя невъздържан нрав трудно би се задържала някоя дълго време. Сигурно я налагаш, когато не слуша... :judge:
Funny Funny x 2 View List

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 24 May 2020, 17:45:11Попитах щото с твоя невъздържан нрав трудно би се задържала някоя дълго време. Сигурно я налагаш, когато не слуша... :judge:
Напротив аз съм доста въздържан и спокоен. Просто, когато ме правят на луд не винаги  си мълча. Глупости как ще бия жена ми ! Тия неща с бой не се решават. Тя и жена ми няма от какво да е недоволна, винаги съм и осигурявал добър живот и стандарт.

Шишман

Номера като работиш охрана не е да ги биеш, а да успяваш да избегнеш боевете. В това съм много по-добър от повечето колеги. На практика почти винаги успявам да оправя нещата.