• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

04 June 2020, 05:30:34

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10671 Posts

Шишман
2087 Posts

Panzerfaust
375 Posts

Лина
307 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
  • Total Members: 86
  • Latest: fsbfan1
Stats
  • Total Posts: 14462
  • Total Topics: 1251
  • Online Today: 188
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 1
Guests: 86
Total: 87

avatar_Шишман

Италия и как седят нещата в тази страна

Started by Шишман, 19 January 2020, 13:49:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Премиерът на Италия е напълно луд.
От началото на кризата наложи да се прави документ за само-удостоверяване на : къде отиваш дали си болен и такива. От началото до сега смени дози документ 5 или 6 пъти и ако нямаш вкъщи принтер , как ще и го набавиш не се знае, защото няма никъде отворена книжарница за ксерокопиране.
Новата му тъпотия е че маските стават задължителни. Да, но маски няма никъде, няма даже за лекарите.
Сега няма как да излезнем, понеже нямаме маски, а и никъде не се продават.
Луд за връзване, а го сложили за премиер.

Шишман

В Сицилия а после и в цяла Италия, се готвят да разграбват магазините. Вероятно ще ни пратят от агенцията да ги пазим, ако стане така  и тука в Милано. На практика нямам нужда да работя повече, ама ще ида да се отбия на западняци и комунисти. А и екшъна си струва да се види и участва в него. Един път в живота се случва.
И да ми счупят нещо, се тая важна е тръпката.

Шишман

МЕДИИТЕ  В ИТАЛИЯ , А И ПО СВЕТА.
Свободната журналистика е свободна, колкото аз съм космонафт.  Сетих се свободни са: да се навеждат на политиците и едрият капитал.Италия в една и съща новинарска емисия
- овладяхме пандемията и заразените и умрелите намаляват
- скоро ще сме в пика на заразата.
Е ако сте я овладели, как така пика предстои ? Не трябваше ли да е минал ?
На другият ден
- нов печален рекорд на починали.
Е нали намаляваха, как сега  нов рекорд ? То има рекорд , ама по затъпяване на медиите !
После започват да лъжат че нямало да оставят никого гладен и щели даже да дават пари на хората. Давали цели 400 милиона, това изглежда страшна сума, ако човек не познава нещата. Ако ги познава знае че ще има за всеки по около 20 стотинки. И т.н. и т.н. лъжи, лъжи и пак лъжи.
После ми давайте запада за пример.

___________________________________________________________________
hosting pictures

Шишман

ОТНОСНО СТАТИСТИКИТЕ ОТ И ЗА ИТАЛИЯ.
_________________________
Каквото и да ви кажат не вярвайте.
Нещата са излезли от контрол и не се знае, нито колко са: заразените, нито починалите, нито оздравелите. Така е понеже не правят тестове на всеки, не всеки отива на лекар, правителството им е изтрещяло, тяхната гражданка защита също и е мазало и половина. Знае се точност само броят на починалите геройски медицински лица - 63. Краят му не се вижда, а скоро ще останат и без пари, а някои вече нямат, и не знам какво ще стане.

Шишман

ИТАЛИЯ
Надписа гласи
Кажете ми друга страна в сета където:
- престилките за еднократна употреба са АРМАНИ
- уредите за дишане ФЕРАРИ
 - маските Гучи
- и геловете БУЛГАРИ,
бих добавил
- и хората такива лайнари от малките до големите 
______________________________________________________

Шишман

КАКВО Е НАИСТИНА В ИТАЛИЯ.
Доста другари: будители на народа, спасители, революционери и подобни дават за Пример Италия и как им отлагали сметките за ток и газ, вноските за банките, наемите и даже им давали помощи, и скоро отваряли всичко.
Ще ви разочаровам: няма такова нещо наистина, има го само на думи- наужким, няма отлагане на нищо, за наеми да не говорим, няма и пари за раздаване. Страната не се знае , кога ще се отвори, ама няма да е скоро.
И една лоша новина туко що дошла: наш познат личен лекар е много тежко състояние с коронавирус и едвам диша, не се знае ще го бъде ли? Това го казвам понеже говорят че вируса не е опасен.

Шишман

ЗАЩО ГЕРМАНИЯ ОСТАВИ ИТАЛИЯ В БЛАТОТО ?
Ами защото няма мисъл да им дават пари, които политиците и елита на тази страна , безотговорно да хвърлят на вятъра, даже не се мъчат да ги крадат, просто ги хвърлят. Така е защото са се оплели в лъжи, измами, бюрокрация, гордост, само-превъзнаяне и тъпотии. И да даде Германия пари, тия или ще ги изхабят безотговорно или ще ги откраднат. Обаче политиците и елита тука са хитри и настройват хората срещу Германия.
Моето мнение е че като, не им дадат пари и стане лошо може и да се осъзнаят. И имайте на пред вид че не харесвам Германия, за Меркел да не говорим.
Така, като останат без пари, може да започнат да лекуват болните в начален стадий, а не да ги чакат да спрат да дишат. С една дума може да се спасят сума ти човешки животи.

Шишман

·

ЕДИН СЪСЕД ВЕЧЕ ИЗТРЕЩЯ
Крещи от балкона на хората - да си слагат маски, ама го прави с голяма упоритост. И преди си мислех че не е наред, има над 200 чифта скъпи обувки , ама поне успяваше да се контролира. Това е другият голям проблем за след кризата - изтрещелите италианци, а те няма да са никак малко.

Шишман

 В ИТАЛИЯ Е КАСАПНИЦА.
 Лекарите са се превърнали в убийци. Не знам дали така им нареждат от някъде, дават им зор ли но тия направо убиват без да им мигне окото.
Тука се говори за вълна от предстоящи съдебни процеси, срещу лекари, болници и там който трябва.
Вече двама наши познати ги изписват: лекувани  недоизлекувани.
Първият със задух и болки в крака. Болките са от тромб-съсирек в следствие на болестта и 20-е дневното лежане. Лекарите са го знаели добре и въпреки това му казали -няма ти нищо , здрав си вече. Отива си този човек в къщи, ама тромба тръгва и засяда и аз не знам къде , айде пак в болницата, операция и дали ще го бъде не се знае.
Другият наш  познат: почина днес Бог да го прости, не беше лош човек за италианец, даже доста добър и отговорен. Лежа около 20-ет дена и му казали че е здрав и излекуван, прибира се, два дена и започва да се задушава, карат го в болница и там днес сутринта е починал. Бъбреците му били изсъхнали от болестта, и без апарат за дишане нямало как да живее. Да ама го изписали ! А и той беше личен лекар, не случаен човек. Преди 20 дена почина сестра му близначка, но я писаха че е умряла от друго не от вируса. Бяха на 69г. сега трябваше да имат рожден ден.
Та хуманизма си показа истинското лице и хуманистите се оказаха сатанисти.

Шишман

ИТАЛИЯ ПОЛУДЯВА.
Кой ви излъга че антисистемните движения и патрии са наистина такива а ?
Антисистеманото движение 5 звезди и демократичната им партия , което е тяхното СДС и управляват заедно в момента полудяват все повече.
От вчера са започнали да пускат на свобода : опасни мафиотски босове, за да не се заразели с корона вируса. Включително и такива, осъдени на доживотен затвор за убийството на полицаи. Лично аз не повярвах, докато днес по новините не показаха и кадри с освобождаването на престъпните главатари.

Шишман

Quote from: генерал Жеков on 22 April 2020, 21:54:38Как така наши съратници от Европа,с които контактувам споделят точно обратното и то дори след мои лични,преки наблюдения,вкл. в Италия,а ти твърдиш че такова нещо няма? Може би в твоята среда в наркоманския бар,където работиш няма такива организации,но в реалния и нормален свят те съществуват и работят,както съм посочил,с темпо което ние в БНС като единствена подобна организация поддържахме до момента на нейното неутрализиране и постаяне под контрола на лица от службите
Не би трябвало да ти отговарям - не заслужаваш. Това е за последно .За другите страни в Европа не знам, не съм там, нямам представа. За Италия обаче  знам повече от добре .Ти нямаш лични преки наблюдения за Италия, освен ако не живееш вече тука. Не работя вече в този бар, но пък там беше идеалното место за проучвания, понеже имаше всякакви хора, от всякакви слоеве на обществото, даже и фашисти и бяхме и приятели с един от една извества и богата фамилия с фашистко потекло. Та там можех да разговарям по 6-7 часа на вечер  хората и да добия доста добра представа за нещата. Там намерих и връзки, каквито не се намират под- над път. Ако знаеш седалища на такива организации в  Милано и околностите кажи ги може да дадеш и ИМЕИЛ. Аз преди време се опитах да търся в интернет и не намерих нищо. За сметка на това съм видял няколко седалища на комунисти.

Шишман

Относно национализма в Италия не мисля че такова нещо е все още възможно. Не ме интересуват особено, не съм италианец, та нямам пола да лъжа или да извъртам. Просто са напреднали, много в нео-либерализма и няма връщане на зад.
Даже сега се сетих че тука не си позволяват да бият жена, независимо какво прави. Даже полицията идва веднага, ако има бита жена. В оня бар дето работех идваха всякакви боклуци и често биех и жени, заради което всички много ме уважаваха. Помня че на една , като и отпрах един шут в корема с зимна обувка и бях направил рана и течеше кръв. Та тя изквича - как можело така ? Попитах я иска ли още и изчезна и повече не се върна. То си имаше причина да я ритна така де:  не беше без нищо. И такива работи.

Шишман

В ИТАЛИЯ СТАВАТ СТРАННИ НЕЩА
Първо болните от вируса стари хора: от болниците, направо ги пращаха в старческите домове на едно със здравите, като им обяснявали да не слагат маски и ръкавици. Така на практика избиха около 30 % от старите хора в старческите домове. Полиция и карабинери започнаха разследване да търсят виновните. И тия дни какво мислите става ? Пак искат да връщат в старческите домове болните от КОВИД стари хора, та сигурно да убият останалите за сега живи тарци ! На мене ми звучи странно и ненормално. Верно е че тия тук са ненормални, ама чак толкова е вече прекалено.

Шишман

В Италия на един свещеник му писна от изолацията и карантината и миналата неделя провел литургия. Сатанистите атеисти, които само това и чакат  лицето на кмета:  веднага му пратиха карабинери в църквата и всички присъстващи и свещеника са глобени по около 300 евро.

Long time ago

Quote from: Шишман on 30 March 2020, 10:27:20МЕДИИТЕ  В ИТАЛИЯ , А И ПО СВЕТА.
Свободната журналистика е свободна, колкото аз съм космонафт.  Сетих се свободни са: да се навеждат на политиците и едрият капитал.Италия в една и съща новинарска емисия
- овладяхме пандемията и заразените и умрелите намаляват
- скоро ще сме в пика на заразата.
Е ако сте я овладели, как така пика предстои ? Не трябваше ли да е минал ?
На другият ден
- нов печален рекорд на починали.
Е нали намаляваха, как сега  нов рекорд ? То има рекорд , ама по затъпяване на медиите !
После започват да лъжат че нямало да оставят никого гладен и щели даже да дават пари на хората. Давали цели 400 милиона, това изглежда страшна сума, ако човек не познава нещата. Ако ги познава знае че ще има за всеки по около 20 стотинки. И т.н. и т.н. лъжи, лъжи и пак лъжи.
После ми давайте запада за пример.

___________________________________________________________________
hosting pictures
В самото начало на извънредното положение си помислих следното:
Стана тя сега каквато стана - От една система, което е свикнала и срастнала с лъжата и съществува благодарение на лъжата, сега да очакваме да ни говори истината ли, от екрана?
Абсурдът е огромен.

Така или иначе човек трябва да има добра хигиена. Това е винаги валидно. Още повече че българите имаме като цяло нормален достъп до вода и електричество.

Човек трябва да е разумен и да не се страхува. Трудна е изолацията, но за известно време мисля,че е наложителна.

Лошото е,че грижата за здравето на хората в общество като нашето/ по твоите думи разбирам,че в Италия не е по-добре/
отдавна не е такава, каквато беше дори по време на социализма. Пораженията са големи от водената политика на здравеопазване-търговия.

Според скромното ми мнение, голяма е вероятността да е умишлено създаден вирус, но намеренията на създателите му със сигурност Бог ги осуетява.

Последствията и изводите тепърва ще се избистрят за хората по целия свят.