• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

08 May 2021, 12:41:05

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12748 Posts

Шишман
4936 Posts

Panzerfaust
791 Posts

Лина
710 Posts

sekirata
263 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 21088
  • Total Topics: 1331
  • Online Today: 120
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 76
Total: 76

Италия и как седят нещата в тази страна

Started by Шишман, 19 January 2020, 13:49:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Коронаирусът дойде и в Милано. Говори се че ще спрат метрото. Май ще направя една хубава отпуска в България, ако нещата продължават така.
заразените не са никак малко и паниката е голяма.

Шишман

Срещите по футбол на Сан Сиро са отменени, училищата спират да работят,  някои ресторанти почти няма клиенти. Първият болен от коронавируса отишъл в бърза помощ, и му казали че му няма нищо, приели го чак на 2-ят път. Има два или 3-и града напълно блокирани, няма влизане, няма излизане от там. Отидох на пазар: бяха изкупили всичко- запасяват се гадовете.
Ще ви докладвам за положението тук редовно.

Шишман

ОТ днес баровете, кафенетата и заведенията ще работят до 6часа. Медиите сеят само паника и лъжат че хората разграбвали магазините за храна. По телевизиите говорят само глупости. Веднага се вижда : колко слаба, объркана и глупава е западната демокрация. Не ми се мили как ще са нещата, ако стане нещо по-сериозно Тази седмица май няма да работя, ще почивам.

Шишман

Нещата с  епидемията тука вървят много-добре. Умрелите станаха 5-а, а заразените от към 110 чоека вчера, днес са над 200, утре би трябвало по план да са поне 300. Говорят и доста глупости. Например умрял в болница в Милано не се води умрял в Милано: понеже бил от някой си друг град. Улиците опустяха, но досадниците се навират по градинките. Днес докато си тренирам на лостовете, се довлече една баба  с тъпото си внуче: и това взе да се вре навсякъде и да не мога да си правя упражненията( те това да пречат на хората за нещо, много го обичат). Обаче ги прецаках: отидох до тях и започнах да кашлям и тия се изнесоха за нула време ха-ха. Китайците обаче са си народ от тъпанари. Отивам при една шивачка да ми къси едни панталони и мъжа и подсмърча без спиране. При тоя шаш да правиш така е доста глупаво, та и излезнах и оставих за друг път скъсяването на панталона. Забелязах че един доста голям китайки магазин вече го няма. Италианците спряха да купуват от тях и тия фалираха за нула време. Какво ще правят сега комунистите, които е насират от кеф за секи китаец не знам.

Шишман

МАСКИ ПО 200 ЕВРО
Даже по 300 ха-ха. Нашите бг-журналисти яко лъжат. Италианците са толкова стиснати че биха предпочели коронавируса пред това да дадат не 200, а само 20 евро. А и медиите тука казаха че от маски няма полза. Та нашите другари журналисти пак се н***а с  лъжене и мамене. То май да си журналист е това : да лъжеш и мамиш хората, не да им казваш истината - това е забранено. Аз лично нямам маска и не искам и да имам, понеже са неудобни.

Panzerfaust

Нещата в Италия май изглеждат сериозни.

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 25 February 2020, 00:35:20Нещата в Италия май изглеждат сериозни.
Еми северна Италия, която е двигателя на страната е блокирана.

Шишман

Димитър Димитров

БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ - мисирки, пак лъжат и мамят. Важното е обаче нашите велики революционери и спасители на народа и оправячи : да ги защитават и да се борят за правата им та да могат тия да лъжат и мажат още и още и още.
Та за какво става дума: нашите другари мисирки-журналисти( които са си просто боклуци): казват че властите в Италия зовели населението да се запасява с храни. Това е не е верно и е лъжа. Властите обаче : казват на населението да не се запасява с храни и да изкупуват магазините. Но важното е за нашите много-неуважавани мисирки и б****и, които се мислят за някакви журналисти и претендират а не знам си какво :да има сензация, да излъжат, да измамят. Та такива ми ти работи. Ама нека революционерите -спасители на народа ги защитават и се борят за правата им да им е*** м**** н*****а и т.н. *********

Лина

След месец в цяла Европа нещата ще са много сериозни, защото не спират да пътуват тези хора. Дори "бедните" българи като въртолети обикалят света то не бе Тенерифе, не бе на майната си, къде ли не ходят.
А като си знаем здравеопазването........... не ми се мисли като дойде тука какво ще стане, щото ще дойде вируса и у нас.

Шишман

Quote from: Лина on 25 February 2020, 20:06:48Дори "бедните" българи като въртолети обикалят света
Това Иван Костоф ли го казва ?
Не ми се вярва, ама карай да е весело.

Шишман

Лъжите на либерал-демократите станаха направо прекалени, даже дърт циганин би им завидял.
 Ето някои от лъжите и манипулациите: нямало нови огнища на болестта, ама има едно ново, болните са 350, ама са 400 ( всъщност вероятно са над 700), обикновеният грип бил много по-опасен от корона вируса, умирали само стари и болни от други болести, но има и доста млади, били се справяли много-добре, ама дадоха разни случаи на пълен хаос и бъркотия. Въобще бъркотията е пълна и либералната демокрация показва и на слепите че е умряла работа. Журналистите пък показаха че са обикновени лъжци и нищо друго, а работата им е да лъжат и мамят хората. Политиците и те същата работа, като журналистите само че с яки психични отклонения. Салвини например чакал да го поканят да вземе властта да спаси страната, понеже само той бил способен - луд за връзване. Като ги гледам как вървят : ще стане страшно. Главният български хайдутин обаче е подготвен и само ще гледам сеир.

Шишман

ИТАЛИЯ - МИЛАНО
Политиците тука показаха, че са пълни боклуци, независимо от коя партия са и дали са леви, десни или нито леви-нито десни. Показаха че либералната демокрация е най-тъпото нещо измисляно някога от човечеството.
Лъжат безсрамно на гърба на хората , ама лъжат като за световно. Правят се на интересни, като нощни пеперудки, позират, кълчат се и подобни. Ту затварят Милано ама на ужким , ту го отварят. Сега баровете можело да работят, ама хората да са на масите, а не на бара. Нещо, което е невъзможно за хората тука, понеже те искат и обичат да са на бара( за да се правят на интересни, такава им е свинската култура - правене на интересен), нека някой им обясни да са на масите. Не е за вярване, но политици, журналисти и обществени личности : ползват нещастието на хората да се само-превъзнасят, правят на умни и важни. Иначе вършат само тъпотии, ама по много и нищо друго и говорят само и единствено простотии и ненормалщини. Медиите и те не им отстъпват. До сега така и не се разбра какви са симптомите на този вирус, какво да правим за да не се заразим, да носим ли маски или да не носим , да е завираме ли един в друг, да си бъркаме ли в носовете или не и въобще , како да правим ? Пълна трагедия.

long time ago

Като чета темата ти в последните няколко дни, почти 90 % все едно чета за действителността в милата България.
Смея да кажа,че българите сме много корав народ, който въпреки недостатъците си превъзхожда интелектуално немалко европейски народи.
Кой ли народ няма недостатъци.

Шишман

Quote from: Long time ago on 27 February 2020, 10:41:56Смея да кажа,че българите сме много корав народ, който въпреки недостатъците си превъзхожда интелектуално немалко европейски народи.

Всъщност превъзхождаме културно повечето народи на света, да не кажа всичките. Това обаче се разбира едва, когато си в чужбина сред представители на много други народи и има база за сравнение. Доста българи го научават, като дойдат тук и остават  учудени.

Шишман

Интересното тука е че всички показвани по телевизията, както и самите медии са силно наплашени и като говорят: не излизат никога от рамката на поставеният им шаблон. Кой и как ги е наплашил не знам, но ги е уплашил здравата и се вижда как се стараят да се покажат че следват верно поставената им линия на поведение. И става дума за сериозни хора, професори, учени и т.н. Политиците разиграват циркове: уж се карат , ръфат, ама и те следват поставената им линия, великият уж крайно десен Салвини и той същата работа. Говорят или по-скоро лъжат за някаква прозрачност, но такава няма. Лъжат постоянно , говорят пълни глупости, обясняват за някакъв позитивизъм и т.н.
Според мене, нещата отиват на зле. Тоя който задкулисно взема решенията и ги плаши: или е голям глупак или иска да се заразят , колкото се може повече хора. Сега ще отварят училищата и представете си какво може да стане и как ще пламнат от заразата. Вече искали да се връщат към нормалният начин на живот, а са така само от неделя, даже от понеделник. Смятат да разрешат и концертите, театрите, кината и т.н. което ще доведе до нещо направо страшно. За самият вирус и как да се предпазваме обаче не казват нищо ! Правят предаване по въпроса и нищо и половина не обясняват. Обаче "на лъжата краката са къси " и истината излиза рано или късно. Така се опитаха да лъжат за броят на заразените и накрая се оказа че имало голямо заразяване в последният час. Лошото е че не казват истината, колко точно са заразените.
С една дума либералната демокрация е най-ненормалното нещо измисляно, някога от хората.