• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

27 January 2021, 15:59:53

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12253 Posts

Шишман
4187 Posts

Panzerfaust
676 Posts

Лина
651 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19449
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 80
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 26
Total: 26

avatar_Шишман

Италия и как седят нещата в тази страна

Started by Шишман, 19 January 2020, 13:49:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

long time ago

В Италия се е вдигнал шум в парламента им за корона вируса и истината, тук естествено по "водещите" медии нищо няма да видим и чуем.
Не че ги издържам повече от 3-4 минути новините по тв.

В България като се разгласи стойността на имот на човек от властта и хоооп-веднага се увеличава бройката на "заразените".

Шишман

Quote from: Long time ago on 11 June 2020, 21:34:24В Италия се е вдигнал шум в парламента им за корона вируса и истината,


Няма такова нещо. Напротив по въпроса, всички са категорични. Колкото до медиите им : по -зле са от нашите.

long time ago

Quote from: Шишман on 12 June 2020, 11:19:05Няма такова нещо. Напротив по въпроса, всички са категорични. Колкото до медиите им : по -зле са от нашите.
Значи няма как да си информиран по-достоверно. Медиите служат на властта, не на истината.

Шишман

Quote from: Long time ago on 12 June 2020, 11:32:38Значи няма как да си информиран по-достоверно. Медиите служат на властта, не на истината.
Политиците са единни тука поне  това. Хората и те.

FELDMARSCHALL

Недонаправеният вирус не успя напълно да изчисти възрастното население в една от най-застаряващите страни в Европа, каквато е Италия. Другият път като го направят като хората може и да се случи...

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 12 June 2020, 11:47:12Недонаправеният вирус не успя напълно да изчисти възрастното население в една от най-застаряващите страни в Европа, каквато е Италия. Другият път като го направят като хората може и да се случи...
Е те помагаха на вируса с всички сили.

Шишман

Тука от две години въведоха т.н. редито читадинанца - това да е вземаш към 700 евро при определени условия , ако не работиш. Условията са малко трудни за изпълнение, но ето че вече отговаряме на тях и есента ще се опитаме да вземем тия пари.


FELDMARSCHALL

Е, ти нали работиш ? Или за жена ти става въпрос...

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 02 July 2020, 21:52:38Е, ти нали работиш ? Или за жена ти става въпрос...
И за двамата. Ще кажа да ме водят на черно и така.

Шишман

Като ви кажат че на запад, няма корупция не им вярвайте. Един път вече ги видях с очите си. Сега ги виждам тука покрай една работа за 2-ри път. Хитри са и прикрити ,така че е трудно човек да ги разбере. Иначе държавни поръчки - всичко е по схема, няма празно.
 

Panzerfaust

Няма място по света, където държавните поръчки да не са по схеми. Причината е, че държавата щедро плаща и малко търси.
Иначе в България корупцията доста намаля на битово ниво последните години, ЕС си казва думата за такива неща, само като се сетя преди години катаджиите какви нагли и безцеремонни бяха...

Шишман

Quote from: Panzerfaust on 14 July 2020, 09:56:04Няма място по света, където държавните поръчки да не са по схеми.

3а съжаление навсякъде е така и така и ще бъде. Такива сме хората. Всеки твърдящ че може и да не е така : или лъже или е глупак.

Шишман

Снощи беше голяма вечер. Тука ходим на едно место да оправяме едни стачкуващи и снощи дойдоха пак.
Не можете да си представите за какви хора става дума. Синдиката ги събира : цялата измет дето има от домовете за бездомни, дават им по около 30 евро и тия идват и блокират складовете дето пазим и камионите не могат да товарят, влизат или излизат . Има всякакви : негри, араби , италианци, пакистанци, пияни, друсани  и така. Преди две седмици , бяха дошли и на практика ни победиха. Не знаехме, какво да правим. Вчера обаче не им излезнаха сметките и ядоха бой. Имаше един нагъл негър дето се буташе и като го спираха се ядосваше и почваше да удря. Та и вчера направи така, ама тоя път яко го напомпаха и му мина. Един колега го ръгнаха леко с нож, летяха камъни, ама ги бихме. Накрая си тръгнаха. Такава измет не бях виждал на едно место . Нагли, гадни, умът ви не го побира за какво става дума. Исляма е голямо зло. Рядко и малко са нормалните ислямисти. Колегите араби се оказаха страхливци и даже помагаха на гадовете. Не че   са от една вяра, ами понеже  така се правят хитри. Бяхме 3-ма българи и представихме добре. Добре че не бяхме повече , че щеше да  стане касапница.3а съжаление не можах да набия никого. Понеже съм в болнични и нямам право да работя и ме държаха на зад. Дебнах някой отделил се от другите да го помеля, ама не стана. Та тоя същият синдикат седи и зад т.н. жълти жилетки в Франция, на които много българи се възхищаваха.

FELDMARSCHALL

Quote from: Шишман on 24 July 2020, 12:34:20Исляма е голямо зло. Рядко и малко са нормалните ислямисти.
Е то няма как да има нормален ислямист. Самата дума ислямист е с негативна конотация и синоним на екстремист-терорист. Може би искаше да кажеш нормални мюсюлмани, т.е. изповядващи тази религия.
Agree Agree x 1 View List

Шишман

 Ислямистите  са мюсюлманите, т.е. изповядващи тази религия наречена ислям. Гадни хора, страхливи, подли и ненормални и черни.