• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 

Other Sections

Welcome to Guest. Please login or sign up.

18 January 2021, 16:43:05

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
12201 Posts

Шишман
4127 Posts

Panzerfaust
654 Posts

Лина
648 Posts

sekirata
264 Posts

Theme Selector

Members
Stats
  • Total Posts: 19302
  • Total Topics: 1318
  • Online Today: 174
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 63
Total: 63

avatar_Hatshepsut

Българският национализъм 1989-2019 - ретроспекция и перспективи

Started by Hatshepsut, 14 December 2019, 16:10:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FELDMARSCHALL

Ето едно ОЧЕВИДНО невярно твърдение и прогноза на Елтимир (Ангел Грънчаров) от началото на 2006г. във форума на "Воини на Тангра":
Eлтимир    
Публикувано на: 12.3.2006, 11:03

"За 16 години "умно" търпение ние, българите намаляхме наполовина. В същото време небългарите се увеличиха двойно. Не е трудно да се види онова, което повтарям от 1991 година насам. През 2020 година ние, българите ще бъдем два и половина милиона, а небългарите ще бъдат двойно повече от нас."
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=363&view=findpost&p=4877
---------------------------------------------
Сега сме 2020г. и нещата не стоят така - не сме 2 и половина българи, а около 2009-2011г. имаше и бум на българската раждаемост. Аз затова винаги съм бил против да се правят МЕХАНИЧНИ сборове, защото светът е динамичен и тенденциите постоянно се сменят. Сега се сещам за едно "проучване" през 30те години в Европа как броят на лудите се увеличавал бързо и според това проучване през 1975г. вече 100% от населението на планетата ще са психично болни и ще се изтрепем едни други, т.е. края на света според това "проучване" щял неизбежно да се случи през 1975г.
Комунистите се хвалят как през 1989г. сме били станали 9млн.(не добавят обаче с циганите и турците - преди изселването "голямата екскурзия от май 1989г.). Да, но същите комуняги не отчитат че ако гледаме раждаемостта 1935-1944г. предходното десетилетие преди да узурпират властта, то според тази тенденция 1989г. трябваше да бъдем над 15млн.д. в България.
Извод: Подобни откачалки като Елтимир наистина са ВРЕДНИ с техните апокалиптични прогнози с техните квази-есхатологични изявления как идвал края на българите и на света. Да, Елтимир почина ноември 2013г., но това не ми пречи да кажа истината за него, казвал съм му я и десетки пъти, докато беше жив, а той ме плашеше със съд и че съм бил слуга на десетки разузнавателни управления - болен мозък си беше Елтимир. :laugh:

Шишман

Това предсказание на  Елтимир (Ангел Грънчаров) е част от една хитра врътка. Номера е да се смята че няма време и до 10г. ще изчезнем. Това пречи на българите да се организират, както трябва. Понеже за добро организиране трябват години, но в същото време уж няма време . Всеки бърза и накрая не става нищо.

FELDMARSCHALL

Ако прочетете продължението на поста му от март 2006г. (аз цитирах само кратък пасаж), значи 2020г. - 2.5млн. българи, а
2030г. - 0 българи. :lol:
Всъщност като погледнем даже българите в чужбина ДНЕС по неофициални данни са над 10млн.д, по официални мисля че около 6млн. българи. В България по официални данни за 2019г. българите са около 5млн. (т.е.) 2 пъти и половина повече от апокапилиптичните прогнози на Елтимир за 2020г.! Да не говорим, че това е в условия на ВСЕОБЩО намаление на белите европейци в Европа. Обикновеният бял германец, французин, англичанин и т.н. има коефициент на "произведени" деца толкова колкото и обикновения българин, макар да разполага средно с 5 пъти по-висок доход. Т.е. причината за процесите трябва да ги търсим другаде, а не както говори Елти тъпака, как целия свят кроял планове да бъдат унищожени конкретно българите. :judge:
Второто и по-важно, което искам да споделя - Когато някой посочи за враг някои други "могъщи" сили и народи, които целят да унищожат неговия, той им приписва някакви НЕЗЕМНИ сили и качества, които те НЕ притежават - признавам си и аз допусках подобна грешка като бях още хлапак на 20 години, само че на Елти малоумника не му дойде акъла в главата и на 54г., когато ни отърва от присъствието си. Та, тези врагове, които посочваме как искат да ни унищожат/изтребят, те също са хора и НЕСЪВЪРШЕНИ каквито сме и ние самите. Колко от народите уж посочени за изтребване са изтребени ? Колко империи са съществували благодарение именно на черноработниците (в някои случаи директно робите) ? Ако ги избиеш работливите мравчици/пчелички кой ще издържа империята ? Аристократите ли ще наденат работните дрехи и ще копат 12 часа в пек или студ на полето ? :judge:
Опитвам се максимално опростено да обясня нещата. И аз известно време приписвах свръхестествени качества на евреите, които те всъщност НЕ притежават. В един момент си зададох въпроса, как едновременно ще ги смятаме за ПОДЧОВЕЦИ, а в същото време ще са толкова могъщи и ще им приписваме свръхествени сили, за да владеят целия свят. Няма как и двете неща да са верни тъждествено. Да, в световното задкулисие преобладават доста люде с еврейско потекло, но проблемът е много по-сложен и дълбочинен и между тях също има сблъсък на интереси. В крайна сметка егоизмът - така вродена черта у всеки човек доста често надделява и накрая всеки гледа собствения си успех и спира да мисли за "единството на моя народ" било то евреи или други.

Заключение: Може да обобщим, че империите рухват заради вродената човешка алчност, разврат, а най-често глупост и безотговорност. Второ - повечето народи, по-конкретно племена от миналото са погинали също поради своята моментно проявена глупост и алчност, а не че други ги били унищожили. Да, има го и втория вариант, но преобладават вътрешните причини/проблеми у самото племе, което е загинало.
Трето, малко в хумористичен стил, както се изказа един мой познат пишещ на шльокавица в нета - "Vsi4ki 6a umrem nqkoi den"! :judge:


Познайте кой от двамата е Елтимир - Ангел Грънчаров от Ботевград. Значи години наред разни знайни и незнайни субекти ме обиждаха и клеймяха, че съм бил провокатор само, защото изказвах съмнения за етническия произход на Елтимир. Преценките ги оставям на вас.

Panzerfaust

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 June 2020, 18:26:09...защото изказвах съмнения за етническия произход на Елтимир. Преценките ги оставям на вас.
Какъв беше според теб по произход Елтимир?

FELDMARSCHALL

Ами сами може да се досетите - от тези наши мургави съграждани дошли преди векове от Индия. Както и да е...моите нападки срещу него през годините дори не бяха толкова заради произхода му, това беше второстепенно, а заради сектантско-психиатричното му поведение и параноя, подозирайки всеки и всичко че кроели планове как да му навредят и убият, и същевременно се имаше за най-големия български националист и главен идеолог едва ли не. :judge:
С кого ли не се изпокара, вкл. и с почти всички от Движението "Воини на Тангра". В края на жалкия си животец остана почти сам, всеки странеше от него, виждайки неадекватното му поведение и накрая почина в дома си - вероятно само жена му и някой друг близък е бил наоколо, когато е умрял. Не знам колко се е мъчил, някъде 2 месеца преди смъртта си обяви обяви в своя блог, че малко му остава и трудно се вдига от леглото. Около месец и половина преди да почине беше и последния му постинг в блога.
Елтимир беше типичен пример как подобно неадекватно поведение и сектантски писания вредят много на национализма, а като включим и перманентната му параноя, подозирайки всеки, който не му удисва на акъла, че е агент, шпионин и провокатор, то наистина картинката е завършена. Мен ми беше публикувал даже личните данни на няколко места - Имена, ЕГН, адрес, телефони...но реших да не се занимавам с подобни отрепки. Изкара ме агент и на няколко (враждебни едно на друго) разузнавания едновременно. :judge: 
Тогава му казах къде да дойде в Русе, като толкова иска да ми каже какво мисли за мен и как ме ненавижда, обаче параноидната му КРАТУНА изтълкува това като "заплаха за убийство" и веднага отишъл да се оплаква в местното РПУ в Ботевград. :bravo:
Значи ходи да се оплаква на същите, които според неговите изявления години наред са престъпници подпомагащи терористични организации. Е, това ако не е шизофрения, здраве му кажи. :lol:

FELDMARSCHALL

За да покажа какви параноици бяха/са в това Движение "Воини на Тангра" (не само Елтимир а почти всички), ето какво написаха за Мишока:

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3783&view=findpost&p=51283

anti666
Публикувано на: 12.12.2015, 18:56

"Няма нужда да ни рекламираш блогчето на този тип. Каквото и да коментираш при този бот - няма как да те чуе, има си спуснати опорни точки.
Тоя се беше прилепил към БНС преди, после към Атака (с ник "Мишока"). Вербуван е от службите заради дребни криминални престъпления да плюе в интернет по тенгрианството и против всички неудобни на системата. Само си губиш времето с такива енергийни вампири."
---------------------------------------------------------
Става дума за постинг във форума им с линк към блога на Мишока, където просто разобличава Елтимир и подобните му и казва истината за тях - http://haidut.blog.bg/politika/2015/12/11/za-tangra-i-tangrizma.1414080

В тая връзка да попитам Мишока истина ли е това че си осъждан за "дребни" криминални престъпления в миналото и затова си бил вербуван от службите (по думите на автора на това твърдение - anti666) ?

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 June 2020, 23:45:26В тая връзка да попитам Мишока истина ли е това че си осъждан за "дребни" криминални престъпления в миналото и затова си бил вербуван от службите (по думите на автора на това твърдение - anti666) ?
Първо за членуването ми  БНС и Атака. В БНС съм бил около 5 пъти,в  Атака в централата мисля 2-а пъти и един път или 2-а пъти на събрание. После се отвратих и ги зарязах.
Не съм залавян и съден за никакви престъпления, не съм бил и няма, да бъда никога агент на никого освен на БЪЛГАРЩИНАТА. Сега ще се опитам да стана италиански гражданин и ако мина изпита за езика, че е доста труден ще и вадя и свидетелство за съдимост и даже мога да го снимам и публикувам.
Мое мнение е че именно тангристите са агенти на службите, за да объркват народа и той да не може да се организира да даде отпор.

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 04 June 2020, 23:08:14Тогава му казах къде да дойде в Русе, като толкова иска да ми каже какво мисли за мен и как ме ненавижда, обаче параноидната му КРАТУНА изтълкува това като "заплаха за убийство" и веднага отишъл да се оплаква в местното РПУ в Ботевград. :bravo:
Значи ходи да се оплаква на същите, които според неговите изявления години наред са престъпници подпомагащи терористични организации. Е, това ако не е шизофрения, здраве му кажи. :lol:
Абе ти каки приключения имаш за цяла една книга

FELDMARSCHALL

Ами накратко казано истината е, че те имаха проблем с мен, не аз със тях. Като толкова държат да ми кажат лично, колко ме мразят и как не трябва да живея, да дойдат. На всеки казвах, че съм беден провинциалист и нямам толкова средства да пътувам до различни точки на България, само за да удостоя с внимание всичките ми "доброжелатели". И без това една мръсница (секретарката в Атака-Русе), още есента на 2007г. като напуснахме вкупом 30 младежи, та тогава разбрах че е предала на Елтимир копие от картата, която попълних за членство в партията 2 години по-рано с всичките ми лични данни - три имена, адрес, ЕГН, образование и т.н.! Те после бяха публикувани публично в сайта на "Воините", където и без това имах най-много "приятели". Всеки можеше да заповядва ако иска, даже ги бях улеснил, че живея в къща. Да, ама никой не дойде, само ме плашеха със съд. Покойният вече Антон Мещеров (Мещера) също ме е заплашвал с лична саморазправа, понеже е от Дулово(Силистренско) и е наблизо, само че и той не дойде. :judge:
Докато Елтимир сектата главно ме заплашваше със съд, че уж съм се канел да го убия него и семейството му и да запаля апартамента им. А аз просто го бъзиках за оня случай от 2006г., когато той в пияно състояние (рядко е трезвен) го беше направил и после обвини дежурните му врагове, че те са го извършили. Алкохолът не прощава...той беше и директна причина за неговата смърт в края на ноември 2013г., когато органите му отказаха и така си замина на 54г.! Мещера умря същата 2013г. през май месец.

Типичен българин... :laugh:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 05 June 2020, 16:11:08И без това една мръсница (секретарката в Атака-Русе), още есента на 2007г. като напуснахме вкупом 30 младежи, та тогава разбрах че е предала на Елтимир копие от картата, която попълних за членство в партията 2 години по-рано с всичките ми лични данни - три имена, адрес, ЕГН, образование и т.н.! Те после бяха публикувани публично в сайта на "Воините",
Така БНС събираха данни на хората и после ги тормозеха. Даже аз си бях дал адреса. Поле ми казаха че Расате искал да ми прати куриер - човек да ме пребие с бокс или палка в къщата ми, ама данните ми изчезнали и работата се провалила. Предполагал някой ги е покрил тия мои данни: на пук на Расате.Тъпо защото където живея, не е удобно за такива акции и куриера вероятно щеше да свърши доста зле. По природа съм мнителен и номера им нямаше да мине. Тъпи и долни изпълнения, срам за национализма. Беше ми се догадило от тия изпълнения.

FELDMARSCHALL

Румбата от Монтана го беше казал доста добре, когато след смъртта на доктор Иван Георгиев БНРП се разцепи на отделни групички, и всяка викаше че е легитимна, а другите не са. После оня другия т.нар. "доктор" Дориян Александров спамеше в стария форум как Пламен Николов, Румбата (двамата от Монтана) и др. не са част от БНРП и ги обиждаше с изрази все едно е някой пубер, на когото му бушуват хормоните, а е 57 набор. Румбата каза просто - Национализмът се узурпира от деградирали типове, алкохолици, психично болни, педофили и всякави дегенерати, така беше омаскарена идеята, че повече трудно може да възникне истинска националистическа организация с читави хора в ръководството. :sad:

Шишман

Quote from: FELDMARSCHALL on 05 June 2020, 21:44:18Национализмът се узурпира от деградирали типове, алкохолици, психично болни, педофили и всякави дегенерати,
За съжаление така стана. Тия мании за величие не водят до добро.