• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

30 March 2020, 17:04:39

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
10340 Posts

Шишман
1412 Posts

Panzerfaust
280 Posts

Лина
240 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
  • Total Members: 72
  • Latest: Gergana
Stats
  • Total Posts: 12937
  • Total Topics: 1234
  • Online Today: 76
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 34
Total: 34

avatar_Шишман

Видове изтрещяли спасители на родината народа и т.н.

Started by Шишман, 04 December 2019, 10:59:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Започвам 
БНО Шипка и лидерът им  Валтер Калашников
Стават все по абсурдни, смешни и ненормални. Имат вече някакви планове за евакуация при апокалипсис и не спират да говорят глупост след глупост.
Лидерът им се нарекъл Валтер Калашников, ама не е на 10 или 12 г. , а над 60-те.
Спасителите на родината стават все по-ненормални и откачени.
Но всеки от тях ще ви попита сякаш има власт от някъде : какво направи ти за България- все едно той е направил много. Именно заради такива откачени, нагли , нахални и самоназначили се : не може да се появят нормални организации и хора.

Шишман

Представям ви - Антон Олег Лашев, напълно изтрещял и крайно досаден.

Слушам ги започват добре: колко важно е учението на Дънов! Ха-ха. Да са ни честити тези спасители. Ще ни спасят да знаете.

Шишман

Ето го им поредният, някой си Стефан Калайджиев.
Пламен Пасков се явява нещо като началник на тези откачалки

Ето и коментарите под видеото
-Konstantin Stefanov
преди 6 дни (редактиран)
Объркан човек...фантазьор...греши  и това е смешната му и направо казано анти-християнска реклама за величието на "духовното" (в кавички) лице Петър Дънов и анти-христкото предложение, учението пропагандирано от този човек(Петър Дънов) да бъде приоритетно следвано...а иначе истината е, че благодарение единствено и само на Православието все още съществуваме като нация и въобще като държава и само в тази посока трябва да се насочват усилия (лични и обществени)за укрепване и поддръжка ...
 -

Шишман

Отново за военният съюз, който е и БНО Шипка.
Вижте какви изтрещели обръщения правят. Все едно са секта, което пък показва от къде ги направляват и не е Русия, от другата страна е. Интересно защо никой не ги закача ? Та това са си пара-военни формирования, което е забранено от законите.
_________________________________________________
ВСИЧКИ СТРУКТУРИ ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ПОДГОТВЯТ ЗА СЛЕДВАЩОТО ЗАНЯТИЕ В ЗОНАТА. ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ЗА СЛЕД СЕДМИЦА ИЛИ ДВЕ. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕЗ КОМАНДИРИТЕ НА РЕГИОНАЛНИТЕ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ!
ВСИЧКИ НОВИ КАНДИДАТИ ОТ СТРАНАТА СЪЩО ДА ИМАТ ГОТОВНОСТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ ЗА ДА ГИ ОБУЧИМ КАК ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ЗАЕДНО СЪС СВОИТЕ СЕМЕЙСТВА В ЗАЩИТЕНАТА ЗОНА ПОД НАША ОХРАНА, -ПРИ ВЪЗНИКВАНЕТО НА ВСЯКАКВИ МАЩАБНИ КРИЗИ И БЕДСТВИЯ. ЗАПИСВАНЕТО ЗА УЧАСТИЕ ЗАПОЧВА ОТ ТОЗИ МОМЕНТ НА BGMilitaryUnion@gmail.com

Шишман

10 December 2019, 10:12:30 #4 Last Edit: 10 December 2019, 13:33:53 by Hatshepsut Reason: Корекция на линка
Откачалки  мания за величие.
Както са се събрали, да можеше да ги приберат на лечение, нямаше да е зле.


Лина

 
Отдавна имам интерес към Пасков и дори искам да отида на някоя от техните сбирки, но  все не ми стига времето.
Адмирации към Антон Лашев, Пламен Пасков, Стефан Калайджиев, проф.Орлин Борисов.
Интересен поглед към науката и духовното, ако може без русофилщина!
Не споделям обидите на т. нар. Шишман към хората от клиповете и не бива да се забравя, че той  не е българин и мнението му за нас българите е без всякакво значение.
 

Шишман

Quote from: Лина on 11 December 2019, 15:41:33Отдавна имам интерес към Пасков и дори искам да отида на някоя от техните сбирки, но  все не ми стига времето.
Адмирации към Антон Лашев, Пламен Пасков, Стефан Калайджиев, проф.Орлин Борисов.
Интересен поглед към науката и духовното, ако може без русофилщина!
Не споделям обидите на т. нар. Шишман към хората от клиповете и не бива да се забравя, че той  не е българин и мнението му за нас българите е без всякакво значение.
 
Другарят Пасков е заклет комунист и русофил. Иди на събиранията му щом искаш. Колкото до това дали съм българин или не : не определяш ти и слава на Бога. Щеше да изкараш :комуниста - руско мекере Пасков българин номер едно на всички времена. Като научиш поне 10% от това, което знам аз за българската ни народност, тогава може да даваш някакви мнения по въпроса. Лека вечер

Шишман

Лина специално за тебе среща на :
Костадин Костадинов и Пламен Пасков - открита среща в Димитровград

Panzerfaust

Пламен Пасков е един объркан човечец. Иначе поне не е злобен, за разлика от онова недоразумение Костадин Костадинов.
В кабинета си държи портрет на Сталин (точно над рамото му):Освен на Сталин, има портрети на Путин, цар Борис ІІІ, Левски и множество икони. Жалка шизофренна история...


Шишман

Той Пасков,не е един объркан  човечец. Опасен гад е според мене.  Постоянно дава акъл, но никога не обсъжда с никого нищо. Освен това винаги търси политическата изгода. И естествено винаги народа му е виновен.

Hatshepsut

Между другото, Пламен Пасков е бил активен член на стария форум, дори е бил и модератор  :whistle:
Това вече няма да се повтори, разбира се.

Шишман

Quote from: Hatshepsut on 13 December 2019, 07:12:29Между другото, Пламен Пасков е бил активен член на стария форум, дори е бил и модератор  :whistle:
Това вече няма да се повтори, разбира се.
Това го знам. Александър Ресиловски, който е един друг спасител на родината също беше в старият форум и даже беше и модератор или администратор. а него по-нататъка ще пиша.
Обаче пак добре че Антон Олег Лашев не е бил модератор или администратор в старият форум, защото е наистина много луд.

Лина

Аз не съм глуха, повечето от нещата, които говорят другите във видеата ми допадат и се препокриват с моето мислене. В тази връзка не приемам определението "изтрещяли" още повече пък сложено от най - изтрещелия "спасител" на българския род  :lol:
   Един льольо седнал да определя всеки наред, аз имам право да реша за себе си дали ще подмина или не такъв дразнител.
  И за да се върнем в епицентъра на нещата, Шиши не одобрява това, че  се казало нещо напреки на Православието и оттам насетне хората му се струват по - черни и от дявола. Този ви дерт пък мене изобщо не ме интересува.
Трябва да се цени в хората жаланието им да мислят, а не само да хвалим тези дето са научени какво да мислят. Съвсем отделен е въпроса, че на масовия човек  тези теми не са му интересни по различни и драматични причини. В тази връзка опасността, която съзира Шиши е безкрайно преувеличена.

Шишман

Quote from: Лина on 14 December 2019, 13:10:41Аз не съм глуха, повечето от нещата, които говорят другите във видеата ми допадат и се препокриват с моето мислене.
Ами трябва да се присъединиш към тях. Според мене тогава, заедно ще успеете да спасите България, иначе , няма оправяне.

Лина

Няма нужда, както казах хората (за съжаление) не придават важност на духовните аспекти коментирани от тях. Най - важно за народа е да напълни търбуха и да не пострада от нещо или от някого. И когато власт имащите започнат да се плашат от такива съидейници ми става смешно, много смешно.

пп Духовното не се изчерпва с религиозността на ........ и нито е започнало с религиите, нито ще свърши с тях.