• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

04 August 2020, 11:23:11

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
11115 Posts

Шишман
2881 Posts

Panzerfaust
499 Posts

Лина
496 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 16657
  • Total Topics: 1276
  • Online Today: 37
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 2
Guests: 23
Total: 25

Тема посветена на кандидат народните водачи, спасители на народа и т.н.

Started by Шишман, 29 November 2019, 09:56:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Ето и друг много голям спасител. Веднага обвини народа. И започва да разяснява за корона-вируса.
_____________________________________________________
/

Long time ago

Да видим с колко години ще се върне светът назад. С колко години ще го върне глобализацията.
Видя се,че не са нужни партийци а държавници.

Шишман

Великият Добри Божилов освен че затъпя яко напоследък, зе и да полудява. Каза че  глупот начело не тава, а сам ръси глупости. Няма ум да се сети че по време на такава, криза водача не се сменя, докато е на крака. Освен това, Бойко се представи повече от добре. За това ли да го меня народа ? И кого да потаи на чело - сетих се : лудият Добри. Ей някои хора нищо не ги пира, няма жал към народа, няма това-онова, само, ако може те да докопат власта

_________________________________
Добре Божиловски
 
Предупреждавам, че в криза, с глупост начело, няма да стигнем далеч. Необходима е политическа промяна и поставяне на нов водач на държавата, с поне 2-3 порядъка повече мозъчен капацитет...

Шишман

И тоя е спасител на родината, атакист. Вижте го какво говори за ветеринаря Пасков, че е учен на световно ниво. Винаги съм казвал че тези нищо не оправят, а само влошават. Добре че никой не ги 
слуша


_____________________________________________________
Иван Георгиев Грънчаров
 
Никой не слуша специалисти, като Пасков, Мангъров, руски, немски и други световни учени, които , категорично казват , че са напълно излишни всичките тези ограничения , които не спират заразата , но разрушават икономиката

Шишман

ЕДИН  луд  за връзване, който е  и велик народен спасител, революционер и писател.       ________________________________________________________________________

Лина

,,Блог за новинарско фентъзи на Великия ум – самоук и гениален български писател от началото на 21 век. Новините, каквито биха били, ако зависеше от един умерено луд, с богато въображение. Не се ,,връзвайте", забавлявайте се. Това е целта на художествената измислица – да ви доставя удоволствие, а не да информира и с това да ви ядосва. :)"  Добри Божилов

Ха-ха, че той като теб е автор на художествени измислици, какво те дразни толкова :gig:

Шишман

Quote from: Лина on 13 April 2020, 22:39:51Ха-ха, че той като теб е автор на художествени измислици, какво те дразни толкова :gig:
Хм, аз не съм автор на нищо, пак си се объркала.
Драни ме че си въобразява, че може да оправи страната и говори глупости. Добре че народа е умен и не гласува за него и подобните му.

Шишман

ПРЕДСТАВЯМ  ПОРЕДНИЯТ СПАСИТЕЛ И РЕВОЛЮЦИОНЕР ТИП ТРА-ЛА-ЛА.       


________________________________________________

Шишман

ПСИХО-РЕВОЛЮЦИЯТА ПОКАЗА ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ
Под психо-революция разбирам разните: протестъри, социалисти, анархисти, бунтовници и вечно недоволници.

____________________
Забележете ги : до един стенят че вируса не е опасен Имало заговор с безопасен вирус да сеят паника и т.н. Ма защо с безопасен, като си имат опасен, а се видя и че тия ковид 19 е доста опасен. Така психо-революционерите: помагат и работят в полза, на тия дето пуснаха вируса - световното зло. Целта е да се заразят, колкото се може повече хора, здравна криза, след това материална. Иначе пускането на вируса, може да не постигне зловещите си цели. Целта за източна Европа е и това : православните народи да бъдат унищожени и разсипани.
Друго интересно че тия викат и кичат че вируса е безвреден , ама за Възкресение Христово -великден : същият вирус, някак си става опасен и църквите не трябвало да са отворени за народа. Последно другари - психо-революционери : вируса опасен ли е или не е ?
Да не говорим че повтарят пропагандата на БТВ и НОВА ТВ, които обявяват за зли и лоши, самите те. Последно психо-революционери тези телевизии са добри или лоши ?
После народа им е виновен, и го съдят и упрекват. Не е народа виновен, а лекуващият ви лекар дето го нямате даже, че не ви е казал че сте зле и за лечение бе.
Как ли биха се отнели тия от картината с другарите революционери, бунтари и служители на злото и соросоизма ?


_______________________________________________________________________


Шишман

КОРОНАВИРУС ДАЛАВЕРАТА, БОЙКО, АНТИСИСТЕМНИТЕ И ЗАЩО УЖ ВИРУСА НЕ Е ОПАСЕН
ИЛИ
ТЪРПЕНИЕ И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЕСТОТО САМО.
Да само да имате търпение и парченцата от пъзела се наместват сами.
____________________
От известно време Европа бе залята от появата на анти-системни партии. Някои може и вероятно са истински, но повечето са ментета - творение на хората стоящи зад системата. Проблема на тия хора със системните партии е :че се отракаха, ошлайфаха, натрупаха опит, хитрост и взеха да стават непослушни и не достатъчно удобни. Целта на създаването на уж антисистемните паритии, беше и е: да излъжат народите че имат друга възможност, да гласуват за тях, да им вярват на приказките и така с извинение, сами да си го начукат яката. Какво трябва да се знае за антисистемните партии:
- морално и духовно те са за същите неща, като системните партии, с тази разлика че искат властта на всяка цена, уж за благото на даденият народ.
- като политически опит тези формирования са на ниво 0.0.0.0.0. и така до безкрай нули
- те имат достъп до медии, но умишлено, не до централните и пробиват чрез малките и интернет изданията.Номера е да се преструват на уж преследвани и цензурирани.
ТРОЯНСКИ КОНЕ
Да те са точно това, създадени да седят настрани и да чакат точният момент за да направят, това за което са създадени.
В Италия такава партия е 5 звезди - ЧИНКУЕ СТЕЛЛЕ. Имаше криза в политическото доверие и тези получиха добри резултати на изборите. Веднага захапаха властта и започнаха голямото на**ране. Кризата с коронавируса : без значечение умишлено или беше пуснат тоя вирус - им дойде повече от добре за да изпълнят задачите, които са им поставени.
За какво става дума ?
Европа и Германия искат: да пороби всички държави по подобие на Гърция, да им даде пари при определени заробващи условия. И тези държави да станат напълно зависими, и от вънка да им диктуват: намаляване на пенсии, заплати ,затваряне на училища и болници и т.н.
Европа дава пари на Италия и дава, даже колкото искат, ама......! Ама с условия както някога на Гърция. Условия на диктат и заробване на страната. Испания вече се съгласи на това - и вече няма да са на практика държава. Италия обаче още се съпротивлява, другарите от анти-системната 5 звезди уж са против, уж не са и се правят на луди.ю, докато тяхното СДС - ПИ-ДИ , върши мръсната работа.
Корона вируса и умишленото му подценяването в тези страни, буквално срина здравеопазването им и ги доведе до невероятна криза, след което следва срив в икономиката. Ако бяха обявили карантина веднага още януари месец, нямаше да се стигне до това положение. Да но те до март, обясняваха че вируса е безвреден и даже полезен, бяха позитивни, оптимистични и т.н.
Сега се запитайте кои у нас говорят че корона вируса е безвреден. Това са уж антисистемните партии и движения, революционерите, комунистите, разни водещи като покойният вече Милен, Сашо дикоффци, соросоиди и т.н. Целта е да пламне страната, здравна криза без край, после икономическа и след това гръцкият вариант - да нямаме вече държава.
Добре е да се знае :че не всички от тия антисистемисти и революционери, са вербувани от т.н. задкулисие, достатъчни са няколко водещи по медиите и водачите на основните организации борещи се уж срещу системата и останалите повтарят без да мислят, като папагали.
Слава на Бога - Бойко добър или лош не допусна това, но другарите антисистемисти и психо-революционери яко се напъват това да стане. Моето мнение е по-добре гладни, но свободни.

Шишман

  За лъжите на другарят Костадин. Нова хубава къща, нова кола, а хората нека му вярват. Тези неща от субсидията, която уж щеше да връща и дарява.______________________________
Like Like x 1 View List

FELDMARSCHALL

Гледах го тая вечер по Нова тв тоз "другар" Костя Копейкин - уникален урод и манипулатор. Минчо Христов го разобличи много добре, особено след като му е бил съмишленик преди изборите 2017г. и познава нещата отвътре и самия Копейкин детайлно. Жалко че Марешки навремето не го нацепи малко по-силно, че тогава се размина само с насинено око... :lol:
Agree Agree x 1 View List

Шишман


Шишман

ЗА ВЕЛИКИЯТ ПРОТЕСТ


Участниците в Националния прoтecт на партия "Възраждане" се отправиха към сградата на Министерски съвет. По-рано протестиращите стигнаха до Министерството на финансите, но там полиция блокира достъпа им по улица "Георги С. Раковски". Седем мъже и жена са задържани днес по време на протестните действия в столицата, съобщиха от пресслужбата на МВР. Трима от тях – на възраст 21, 40 и 45 години и 36-годишна жена са задържани за неизпълнение на полицейско разпореждане. У 46-годишен мъж е намерен забранен предмет – нож. Друг от задържаните, 42-годишен, е с множество криминалистически регистрации и е обявен за общодържавно издирване. Двама мъже, на 32 и 33 години с множество криминалистически регистрации са задържани, след като хвърляли предмети, в това число и бутилки, по сградата на Министерството на финансите. У 32-годишния е намерена и иззета тревиста маса.
Има и видео

http://glasove.com/categories/novini/news/protest-sreshtu-pravitelstvoto-pred-parlamenta

FELDMARSCHALL

Мисля че всички помните 2006г. особено митинга на 3 март, тогава Атака събра 50хил. души и отгоре. Нямаше все още руски знамена по митингите и залитания в прокремълска посока, особено първите години, когато Атака и Волен бяха под опеката на тв СКАТ. После нещата се промениха...
Помня много добре тези времена и какви бяха симпатизантите - разнородни, но едно нещо ги обединяваше - разочарование от всички партии СДС, БСП и останалите. Но както казах вече и в телевизията и в партийния вестник нямаше залитания в посока симпатии към някоя от Великите сили. Балансирано се критикуваха всички, включително Волен громеше и евреите (Израел), не говореше само за циганите/турците. После по едно време нещо му казаха явно някои фактори и някъде след 2009-2010г. не е обелил и 1 дума за тях или да има някое анти-еврейско изказване. Плюе по Америка (която иначе хвалеше от страниците на в.Демокрация в началото на 90те), но не казва и 1 дума кой контролира властта в САЩ и че обикновения американец също е под властта на чифутите, както и обикновения българин, руснак и т.н.

Similar topics (2)