• Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.
 
Welcome to Български Националистически Форум. Please login or sign up.

10 August 2020, 02:33:49

Login with username, password and session length

Top Posters

Hatshepsut
11154 Posts

Шишман
2950 Posts

Лина
519 Posts

Panzerfaust
507 Posts

Long time ago
502 Posts

Theme Select

thumbnail
Members
Stats
  • Total Posts: 16568
  • Total Topics: 1276
  • Online Today: 33
  • Online Ever: 420
  • (13 January 2020, 09:02:13)
Users Online
Users: 0
Guests: 25
Total: 25

Ловци на духове, пинизи и измами

Started by Шишман, 19 December 2019, 14:03:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Шишман

Новият супер хит на САЩ се казва Каубои и извънземни. Не издържах много и не съм сигурен но май е сериен филма. Попадах и преди на това култово творение, но понеже съм старовремец все не успявам да го гледам повече от 20сек.
Но пък създателите на филма яко са развихрили нео-либералните си фантазии: жени  пищови, ако го бяг гледал повече щях да видя и гейове герои загиващи само-жертвено за спасението на човечеството. Та творят другарите там и то добре творят.

Шишман

Милано има една улица в центъра - Корсо Комо: цялата е със заведения, дискотеки и ресторанти.
Тука е нощният живот , търговците на дрога, крадците и т.н. измет.
Предимно са негри и араби така изпаднали и гнусни че не бих взел даже пари от тях.
Обаче народа облъчен от филмите купува дрога, понеже така по филмите, такъв е шаблона. По време на сделката застават, в пози като на кино и така се правят на големи и велики. Ако някой иска да ги види, може да го направи от космоса, толкова са явни. Но понеже е така по филмите и искат да се изживяват като герои от филм и го правят така.
Филмите и телевизията не прощават: номерата им са толкова много и така хитри, че могат да направят и внушат, каквото си поискат на човека.
Реалният живот обаче е доста по-различен. Така, като е надрусат си мислят за непобедими, докато не им вкарам първият ми дивашки ритник в задника. После не могат да разберат, какво е станало.

Шишман

За превъзнасянията относно лесбийките
По предавания, игралните и особено по порно филмите : те са красиви, готини и т.н.
Истината обаче е доста гадна. Покрай работата ми е е случвало на няколко пъти да работя на лесбо - вечери. Някои от момичетата и жените изглеждат добре, ама има един вид , които приличат и аз не знам на какво. Тези мисля играят ролята на мъже. Те са : ниски, понякога и високи,задължително дебели, подстригани късо с вид на психично-болни биячи или маняци, въобще ужасяващи са. Та в повечето двойки едната е точно от този вид. По начало съм забелязал че повечето лесбийки са и с психически проблеми, не са нормални жени и момичета. Трябва да се знае че са и доста агресивни, ревниви и налитат на бой. Направо бяс ги хваща и откачат.Та до тука  с измамната представа за красивите лесбийки. На едно парти видях една моя бивша съседка, малко момиче, ама голямо л***о и тя се развила и напреднала в живота, станала обратна.

Шишман

Забелязвам по американските продукции, за Аляска, строежи и подобни: много им е важно да се забавлявали, все едно това висша ценност в техният живот. Кове пирони и леле как се забавлявал, носи камъни - и леле каква забава и т.н. тъпотии след тъпотии. И хората ги вярват тия неща, копират ги и полудяват. Веднъж ги чух едни жабари да се карат и той и вика на жената - ма се забавлявахме много - се едно е много важно това забавление, а тя му отговаря да го обиди че не се били забавлявали и такива ми ти тъпотии.